yahu ben de ev temizliyorum yemek yapiyorum camasır yıkayıp seriyorum üstüne günlük market alışverisi yapiyorum
ama toplasan hepsi 2 saatimi bile almiyor
bende mi sorun var acaba eyvahedigeldismile
arkadaşlar babydoll mevzuu sadece bir misaldi
ona takılıp kaldık
aslolan giydiklerinizin önce kendinize hoş gorunmesi
konu farklı yerlere gitmesini istemiyorum fakat bişiyi de belirtmeden geçemiycem
hani su bizim erkeklerin ayilip bayildigi ruslar var ya
erkeklerini üstlerine sarili bir carsaf ile karşiliyorlarmiş akşam olup da kapi çalinca
bizler de kızıyoruz ne buluyorlar onlarda falan firt diye mafoldumben-tatlicadiarzu-
kızım doğduğunda 84 senesi.ne hazır bez var ne hazır mama.20 yaşındaydım makyaj yapmayıda giyimide severdim,hiç bir zaman evde salaş olmadım.evimin işinide yapardım makyajımıda vs.... kızım 6 yaşındayken oğlum doğdu kızım okula başladığında kırkım çıkmamıştı düşünün sabah kalkıp bir yandan bebeğimi emzirirken diğer yandan kahvaltı hazırlıyordum ama yinede ne makyajdan geçtim nede kıyafetten.hiç bir işimde aksamıyordu çünkü kişi yapmayı sevdiği her şeye zaman yaratabilir,yeterki sevsin ve istesin.47 yaşındayım hala severim bakımlı olmayı buda içten gelen bir şey.laf aramızda seksi giyimeyide severdim.(evde)[/
işte budur ablacım benim annemde 46 yaşında sizin gibiydi ben de öyleyim şimdi. kadın istesin yeterki içinden gelsin
ay bebek olayını öyle bi anlattın ki, bebek isteyenler vazgeçcek sayende:roflol:
aynen, gözü korkcak nerdeyse insanınkaydirigubbakcemile2
madem bu kadar külfetti de cocuk neden hala herkes şakır şakır doguruyo anlam veremedim ben gamyoncuiremsu
kızım doğduğunda 84 senesi.ne hazır bez var ne hazır mama.20 yaşındaydım makyaj yapmayıda giyimide severdim,hiç bir zaman evde salaş olmadım.evimin işinide yapardım makyajımıda vs.... kızım 6 yaşındayken oğlum doğdu kızım okula başladığında kırkım çıkmamıştı düşünün sabah kalkıp bir yandan bebeğimi emzirirken diğer yandan kahvaltı hazırlıyordum ama yinede ne makyajdan geçtim nede kıyafetten.hiç bir işimde aksamıyordu çünkü kişi yapmayı sevdiği her şeye zaman yaratabilir,yeterki sevsin ve istesin.47 yaşındayım hala severim bakımlı olmayı buda içten gelen bir şey.laf aramızda seksi giyimeyide severdim.(evde)
kızım doğduğunda 84 senesi.ne hazır bez var ne hazır mama.20 yaşındaydım makyaj yapmayıda giyimide severdim,hiç bir zaman evde salaş olmadım.evimin işinide yapardım makyajımıda vs.... kızım 6 yaşındayken oğlum doğdu kızım okula başladığında kırkım çıkmamıştı düşünün sabah kalkıp bir yandan bebeğimi emzirirken diğer yandan kahvaltı hazırlıyordum ama yinede ne makyajdan geçtim nede kıyafetten.hiç bir işimde aksamıyordu çünkü kişi yapmayı sevdiği her şeye zaman yaratabilir,yeterki sevsin ve istesin.47 yaşındayım hala severim bakımlı olmayı buda içten gelen bir şey.laf aramızda seksi giyimeyide severdim.(evde)[/
işte budur ablacım benim annemde 46 yaşında sizin gibiydi ben de öyleyim şimdi. kadın istesin yeterki içinden gelsin
içinden gelmeyen ne yapsın evlenmesin mi sonuçta herkesin içinde yok bende sevmem kadınsı şeyleri:kedi:
aynen, gözü korkcak nerdeyse insanınkaydirigubbakcemile2
madem bu kadar külfetti de cocuk neden hala herkes şakır şakır doguruyo anlam veremedim ben gamyoncuiremsu
korkmana gerek yok ki..
bebek var bebek var...
benim kızım iki yaşını doldurdu, Allah ömür versin tüm yavrulara...daha bir iki ay evveline kadar 1-2 kez uyanıyordu..meme emmek için, kesince uyanmamaya başladı...
geçen bir arkadaşıma gittim bebek daha 4 aylık olmasına rağmen gece yalnızca bir kere uyanıyor dedi...maşaAllah :ecrin_bebek:
ben 4.ayımızı hatırladım da, gece 10 kez uyanır, sabah da 6 dedin mi kesin kalkış yapardı..
inşaAllah bebeğin uslu ve huylu olur senin de
kimse külfet demiyor ki.. "bahane yapıyorsunuz" diyenler için anlatıyoruz.. allah çocuklarımıza sağlık versin, benim için gerisi tın değil pek.. :1closedeyes:
yahu ben de ev temizliyorum yemek yapiyorum camasır yıkayıp seriyorum üstüne günlük market alışverisi yapiyorum
ama toplasan hepsi 2 saatimi bile almiyor
bende mi sorun var acaba eyvahedigeldismile
içinden gelmeyen ne yapsın evlenmesin mi sonuçta herkesin içinde yok bende sevmem kadınsı şeyleri:kedi:
benim söylemek istediğimde bu içinden gelirse yapmayı seversen.bekarkende bakımlıydım evlendikten sonrada devam ettim.
valla arkadaşım hiç de öyle cok rahat oldugum söylenemezşimdi en rahat zamanların :)
ben anlamadım nasıl çarşafla karşılıyorlarmış:hulya:
valla arkadaşım hiç de öyle cok rahat oldugum söylenemez
daha evvel gecirdiğim bir kazadan oturu bel agrisi sorunum vardı
ehh haliyle hamilelikle nüksetti
fakat yine de bana engel değil cok sükür...
bahane etmiyorum yani
len işte bildigin yatak carsafini doluyolar üstlerine öyle karşiliyolar masal bişiyi de tam anla kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aşk olsun yaaa ilk defa sordum tamammıneyse bizdemi artık öyle yapcaz ben çarşafla karşılasam adam gülmekten katılırsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?