Kocamın diziye yorumuna bir bakın

bence sizde sevmesinizde süslenin güzelce saçınızın rengini şeklini filan değiştirin biraz ve ev işlerini de asın ki vakit kalmıyo süslenmekten havası verin bunu sadece evde değil dışarda da yapın mesela çıkacaksınız gayet kadınsı giyinin onu 1 saat bekletin süslenmek için bakalım o zaman memnun kalıyor mu

ben anlamadım nasıl çarşafla karşılıyorlarmış:hulya:

ay bebek olayını öyle bi anlattın ki, bebek isteyenler vazgeçcek sayende:roflol:

Hatta gitisnler kendilerini köprüden atsınlar. Bir lafa bakıp bebek yapacak veya bebekten vazgeceçeceklerse..

Hatta eksik bile anlatmışımdır. Yanlış mıyım yani. Bebek işte ağlar, sürekli hastalanır, altına eder, kusar, gazlı bir varlıktır.

Evlilik gibi bebek de sorunsuz, toz pembe pışpış görülüyormuş yaa, iyi iyi kızların gözü açılıyor saol KK..bayanssulusmile

Son düzenleme:
aynen, gözü korkcak nerdeyse insanınkaydirigubbakcemile2
madem bu kadar külfetti de cocuk neden hala herkes şakır şakır doguruyo anlam veremedim ben gamyoncuiremsu

kimse külfet demiyor ki.. "bahane yapıyorsunuz" diyenler için anlatıyoruz.. allah çocuklarımıza sağlık versin, benim için gerisi tın değil pek.. :1closedeyes:

ablacım tebrikler vallahi :içelim:
eski toprak işte....
kaldı ki şartlar daha zor imkanlar daha kısıtlı
ama yapan yapiyo kardeşim kim ne derse desinbayanssulusmile

aynen, gözü korkcak nerdeyse insanınkaydirigubbakcemile2
madem bu kadar külfetti de cocuk neden hala herkes şakır şakır doguruyo anlam veremedim ben gamyoncuiremsu

bu yüzden tek çocuğum var,kaydirigubbakcemile3 şakır şakır doğuranlar ya doğum kontrolu bilmiyo ya güvendiği şeyler varkaydirigubbakcemile5

bende ruhu kokoş olanlardanım sanırım
içimden geliyor ama sırf eşim için yapmıyorum...
bi örnek vereyim,evimi su basmıştı annemde bizdeydi o gece
sabah bi kalktık heryer su,sinirlerim bozuldu ağladım,gittim elimi yüzümü yıkadım
makyaj yapıyordum annem geldi,napıyosun dedi şok oldu kadınaklinialirimsmile5 dk da makyajımı yapıp evi temizlemeye başladım:))annem hala anlatır güler:))evdede hep bakımlıyım,süslüyüm püslüyüm huyum bu,oğlum bebekkende aynıydım,istersek eğer herşey olur yeter ki isteyelima.s.

aminnn inş. dediğiniz gibi uslu olur.

kimse külfet demiyor ki.. "bahane yapıyorsunuz" diyenler için anlatıyoruz.. allah çocuklarımıza sağlık versin, benim için gerisi tın değil pek.. :1closedeyes:

valla öyle,kaydirigubbakcemile5 bahane demek bana acımasızlık gibi geliyo açıkcası, herkesin gücü yetmeye bilir, yeteri kadar yardım alamıyor olabilir

yahu ben de ev temizliyorum yemek yapiyorum camasır yıkayıp seriyorum üstüne günlük market alışverisi yapiyorum
ama toplasan hepsi 2 saatimi bile almiyor
bende mi sorun var acaba eyvahedigeldismile

sende tabiki sorun yok canım ama şu bir gerçekki her kadında pratik değildir,yani eli çabuk değildir 1 saatlik işi akşama kadar yapamaz ben çok seriyimdir mesela ama herkese öyle olamayabiliyor bu konuda senide kutluyorum

şimdi en rahat zamanların :)
valla arkadaşım hiç de öyle cok rahat oldugum söylenemez
daha evvel gecirdiğim bir kazadan oturu bel agrisi sorunum vardı
ehh haliyle hamilelikle nüksetti
fakat yine de bana engel değil cok sükür...
bahane etmiyorum yani

ben anlamadım nasıl çarşafla karşılıyorlarmış:hulya:

len işte bildigin yatak carsafini doluyolar üstlerine öyle karşiliyolar masal bişiyi de tam anla kaydirigubbakcemile

aşk olsun yaaa ilk defa sordum tamammı neyse bizdemi artık öyle yapcaz ben çarşafla karşılasam adam gülmekten katılırsempatiksalakcinni

çok üzüldüm canım yaa hem bebekle uğraş hem ev işi çok zor bide bakımlı olmakda var..demekki adam senden dahada bakım istiyor bakımlısındır ama süslenmeni istiyor..makyaj yap evde bile şık giyin ay bilemiyorum aklıma bunlar geldi

benim kocamda biraz antikadır valla ben süslenirim onun geleceği saatte parfümlerimi sıkarım görmez bile süslendiğimi bişey demez yani alsanaalsanasmile

valla sekerler kadınların basına atıyolar bebelerı neymıs bakımlı ol. bırde ustune gecım sıkıntısı bındımı kadının ustune . acaba sorsan kırmızı rujmu almak ıstersın bebegıne guzel bı tulummu yada daha kalıteı bezmı dıye sorsan hangısını tercı eder. ınsan anne oldumu oncelıklerı degısır ayrıcada bır kadın kadın gıı gıyınmıyor kadın gıbı hıssettmıyorsa bunu hıssettıremeyen erkek sucludur. sen sureklı kadına anne gıbı davran anne gıbı konuş sonra seksılık bekle olduuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…