Kocamın diziye yorumuna bir bakın

güzel topik oldu yanlız, her zaman böyle sohbetli topikler olmuyo, saygılı konuşulmuyo, bence herkes kendi fikrinden vazgeçmesede bişeyler öğrendi ya da anlamaya çalıştıkaydirigubbakcemile5

idolumsun

...

bazı kadınların da eli ağır yani, bu bi gerçek.
dünya işi bir kaç saate sığdıran da var, bir çorba için saatkerce uğraşan da var.
planlı ve pratik olmak lazım.
bakımlı olmak da çok zaman isteyen bişey değil aslında.
bir kadın eşofmanlıyken de güzel olabilir, iş temiz olmakta.
vaktim olmuyor diyenler kendini ev işleri konusunda hızlandırmayı denemeliler bence.

birde şu var kızlar kimi anlamaz erkeler varki kadın güzelce giyinir süslenir makyajını yapar ama adam ne bu hal! niye böyle giyiniyorsun deyip kadının şevkini kırar,yada hiçbir tepki ermez şimdi bu kadının nasıl içinden gelsin birde bu tarafıda var tabi

al benden bi tane daha...olumunekankayizsmile

kıyamet kopuyo deseler hemen allığımı sürmemi alırım elime azraile güzel görükeyim diye -tatlicadiarzu-
Allah beni ıslah etsin bilmiyorumkismile

burada yazılan yorumlardan da anlaşıldığı üzere, herkesin hayatındaki öncelikler farklı..
ben yorgun ve uykusuz iken kalkıp makyaj yapamam...yakıştırmam şiş gözlerime :) boş vaktimde dışarı atarım kendimi, o şekilde enerji dolarım..
bebek elbetteki külfet olarak gelmez hiçbir anneye..fakat anne olduktan sonra önce ben yerine, önce bebeğim dersin..bebek biraz büyüyüp kendini kurtarınca eski faaliyetlerine dönersin...en azından benim için böyle oldu..

güzel topik oldu yanlız, her zaman böyle sohbetli topikler olmuyo, saygılı konuşulmuyo, bence herkes kendi fikrinden vazgeçmesede bişeyler öğrendi ya da anlamaya çalıştıkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

valla o filmi benim eşimde çok sever onunda benzer yorumları olmuştur ama ağzının payını aldığı için artık ağzını bile açamaz..ama kocamda kadınsı giyinsem bile git rahat bişeyler giyin der..az seksi giyinsem ayy üşütecen git üzerini giyin der....

hakkaten çok seviyeli bir konu oldu.. bu arada ben sana ne kadar katılıyormuşum meğer chess sempatiksalakcinni

bahane değil,demek istediğim hamilelik zamanları doğumdan sonraki zamanlara kıyasla daha rahat oluyor..

işte bu benim sevgili kocam süslenir püslenir mini mini şeyler giyerim ama anlamaz :1ninca: ne yapayım bu adamı hala inatla süslenmeye devam ediyorum çok nadir güzel olmuşsun der oda beni özlediysekaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile

ya kızlar ben artık bu rus kadınlarını kıskanmaya başladım sanırım nefret ediyorum onlardan ama kıskanıyorum galiba..çünkü hepimizin sevdiği insan illaki rus kadınlarını hayal eder..bunu düşünmek bile beni delirtiyor ..hele ki bu diziyi izleyince çok tuhaf oluyorum ama kadın iyi yaptı valla "he ben cemile dedi bıçağı soktu rusu karnına "ohh dedim yahu

bebeğim olduğunda ailelerimizden çok uzak bi şehire ilk defa gelmiştik, ve bebekten fırsat bulduğumda bebeği eşime bırakıp ormanda tek başıma yürümek istiyorumdum, sessiz sakin sadece yaprakların hışırtısı, benim ruhumu besleyende buydu
ama ruhu makyajla beslenenlerde var, kitap okuyarak dinlenenlerde var, her kadın bir olamaz ki
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

Bencede.
Gercekten ne guzel herkes fıkrını bırbırını kırmadan,
hatta kımı zaman esprılı bır sekılde ıfade edıyor.
Her zaman boyle olması dılegıyle...

ne demek hepimizin ki rus kadınları düşünür
la benim kocamı karıştırma delü mi ne:mymeka:

Bana kalırsa kuzeninin salası varmış. Bazı insanlar üşengeçtir herşeyi aynı anda yapamazlar. O yüzden senin çocuğun yok anlamazsın gibi yargılamalar çok saçma. Yapan hepsini bir arada yapar hiç merak etmeyin.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…