bende ruhu kokoş olanlardanım sanırım
içimden geliyor ama sırf eşim için yapmıyorum...
bi örnek vereyim,evimi su basmıştı annemde bizdeydi o gece
sabah bi kalktık heryer su,sinirlerim bozuldu ağladım,gittim elimi yüzümü yıkadım
makyaj yapıyordum annem geldi,napıyosun dedi şok oldu kadınaklinialirimsmile5 dk da makyajımı yapıp evi temizlemeye başladım:))annem hala anlatır güler:))evdede hep bakımlıyım,süslüyüm püslüyüm huyum bu,oğlum bebekkende aynıydım,istersek eğer herşey olur yeter ki isteyelima.s.
ablacım tebrikler vallahi :içelim:
eski toprak işte....
kaldı ki şartlar daha zor imkanlar daha kısıtlı
ama yapan yapiyo kardeşim kim ne derse desinbayanssulusmile
bende ruhu kokoş olanlardanım sanırım
içimden geliyor ama sırf eşim için yapmıyorum...
bi örnek vereyim,evimi su basmıştı annemde bizdeydi o gece
sabah bi kalktık heryer su,sinirlerim bozuldu ağladım,gittim elimi yüzümü yıkadım
makyaj yapıyordum annem geldi,napıyosun dedi şok oldu kadınaklinialirimsmile5 dk da makyajımı yapıp evi temizlemeye başladım:))annem hala anlatır güler:))evdede hep bakımlıyım,süslüyüm püslüyüm huyum bu,oğlum bebekkende aynıydım,istersek eğer herşey olur yeter ki isteyelima.s.
güzel topik oldu yanlız, her zaman böyle sohbetli topikler olmuyo, saygılı konuşulmuyo, bence herkes kendi fikrinden vazgeçmesede bişeyler öğrendi ya da anlamaya çalıştıkaydirigubbakcemile5
güzel topik oldu yanlız, her zaman böyle sohbetli topikler olmuyo, saygılı konuşulmuyo, bence herkes kendi fikrinden vazgeçmesede bişeyler öğrendi ya da anlamaya çalıştıkaydirigubbakcemile5
valla arkadaşım hiç de öyle cok rahat oldugum söylenemez
daha evvel gecirdiğim bir kazadan oturu bel agrisi sorunum vardı
ehh haliyle hamilelikle nüksetti
fakat yine de bana engel değil cok sükür...
bahane etmiyorum yani
valla arkadaşım hiç de öyle cok rahat oldugum söylenemez
daha evvel gecirdiğim bir kazadan oturu bel agrisi sorunum vardı
ehh haliyle hamilelikle nüksetti
fakat yine de bana engel değil cok sükür...
bahane etmiyorum yani
len işte bildigin yatak carsafini doluyolar üstlerine öyle karşiliyolar masal bişiyi de tam anla kaydirigubbakcemile
birde şu var kızlar kimi anlamaz erkeler varki kadın güzelce giyinir süslenir makyajını yapar ama adam ne bu hal! niye böyle giyiniyorsun deyip kadının şevkini kırar,yada hiçbir tepki ermez şimdi bu kadının nasıl içinden gelsin birde bu tarafıda var tabi
burada yazılan yorumlardan da anlaşıldığı üzere, herkesin hayatındaki öncelikler farklı..
ben yorgun ve uykusuz iken kalkıp makyaj yapamam...yakıştırmam şiş gözlerime :) boş vaktimde dışarı atarım kendimi, o şekilde enerji dolarım..
bebek elbetteki külfet olarak gelmez hiçbir anneye..fakat anne olduktan sonra önce ben yerine, önce bebeğim dersin..bebek biraz büyüyüp kendini kurtarınca eski faaliyetlerine dönersin...en azından benim için böyle oldu..
ya kızlar ben artık bu rus kadınlarını kıskanmaya başladım sanırım nefret ediyorum onlardan ama kıskanıyorum galiba..çünkü hepimizin sevdiği insan illaki rus kadınlarını hayal eder..bunu düşünmek bile beni delirtiyor ..hele ki bu diziyi izleyince çok tuhaf oluyorum ama kadın iyi yaptı valla "he ben cemile dedi bıçağı soktu rusu karnına "ohh dedim yahu
Benim kuzen yeni doğum yaptı. Bu kızken bir süslü, bi süslüydü, evliliğin ilk zamanları da öyledi ama bebek olduktan sonra baktım saçını bile zor toplamış. Aynı evli ablaların dediği gibi tuvalete bile zor gidiyorum, duş almak lüks oldu diyordu. Birde böyle boş boş oluyorsun, uykusuz ve bitkin olduğun için en ufak boşlukta haliyle uyumak istiyorsun diyordu. Ne zaman viyaklayacağı, ne zaman uyuyacağı, altına edeceği, kucasacağı belli olmayan, sürekli bakım isteyen, gazlı kusmuklu birşey işte bebek :)) Yani bekarların veya çocuksuzların konuşması kolay :)) Kuzan analttı da ordan biliyorum...
ne demek hepimizin ki rus kadınları düşünür
la benim kocamı karıştırma delü mi ne:mymeka:
idolumsun
saol canım
...
al benden bi tane daha...olumunekankayizsmile
kıyamet kopuyo deseler hemen allığımı sürmemi alırım elime azraile güzel görükeyim diye -tatlicadiarzu-
Allah beni ıslah etsin bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?