bu hususta çok şeyler yazıldı cizildi kkda
lütfen konu sahibi arkadaşım üstüne alınmasın fakat ben bazı hususlarda erkeklere katılıyorum
evlenene kadar süsümüz püsümüz eksik olmaz, evlendikten sonra salıveririz kendimizi
oysa bana göre tam tersi olmalı
kocanız sexi kıyafetler giymenizi, makyaj yapmanızı istiyorsa giyin sizi engelleyen cocuk mu, ev işi mi?
bu ancak bahanedir bana göre
zira şöyle yüz ifadenizi değiştiricek, cekicilik katicak basit bi makyaj taş catlasın 15 dakkanızı alır
üstünüze sexi şeyler giymek ise en fazla 5 dakika...
yani günde feda edeceğiniz toplam 20 dakika (saça maşa - düzleştirici yapmak için ise maksimum 30 dakka yeterli) ile eşinizin gozune bambaşka gorunmeniz çok da zor değil
ben de ev hanımıyım ben de ev işi yapiyorum ama şu kadınların " tüm gün yemek bulaşık temizlik ölüyorum bitiyorum" serzenişlerine zerre inanasım gelmiyo
yahu sanki malikanede yaşiyolar da bitmiyo bi türlü ev işi
pehhh bahane....:umursamaz:
ayrıca hiç bi cekiciliği olmayan kıyafetler giyip de "ben böyle rahat ediyorum" diyenlere ise kusura bakmayın ama cidden sinir oluyorum
hayır yani size bakan sizinle muhattap olanların rahatlıgının hiç mi onemi yok
kadın dediğin önce göze hitap etmeli arkadaş yerimseniben
yazın bi süre annemlerin yanında kalmam gerekti eşimin seyahati nedeniyle
o dönemde ne zaman carsiya çıksak hep mini etekler, topuklu pabıçlar, askılı - straplez üstler aldım
annem başta olmak üzere cevremdeki tepki şuydu " kızım sen bunları dısarda giymezsin ne diye boşa para veriyosun. artı hamilesin daha rahat seyler al"
annem ve annem gibi düsünenlerin mantıgı evde rahat giyinmekten yana
oysa hayır...
kadın asıl evinde sexsapelitesini kadınlıgını konusturmalıdır
hani hep derim ya beni taniyanlar bilir;
ben kadın halimle yolda gördüğüm hemcinsim dikkatimi çekmiyorsa giyimi kuşamı endamıyla; bi erkeğe o kadının çekici gelmesi zor, çook zor...gamyoncuiremsu
yani Allah aşkına kim sokakta gordugu bakımsız bir kadın için "vah vah tüh tüh coluk cocuk ev işi derken mahfolmuş kadın giydiklerinin birbiriyle alakası yok. ay bak kaşlarını da almamış, saçları da dağilmiş" diye üzülüyor yahu?
kandırmasın kimse kendini
lafın kısası; aynaya baktıgınızda kendiniz dısında biri olun ve cekici gorunup gorunmediğinizin muhasebesini yapin
fakat lütfen dürüst olun bu muhasebe esnasında :içelim:
hay ağzını öpem yaaa:lepi:
dün gece göbeğim çatladıydı bunları anlatıcam diyee...çok güzel anlatmışsın gurbaacım...helall.....
ben hiç bir bahaneyi haklı bulmuyorum bakım konusunda...gece yazdım bir sürü defalarca bir daha yazamıycam ama senin yazdıklarının altına imzamı atıyorum....alkisalkisalkis
sana katılıtorum gurbişolumunekankayizsmile.ama önce tüm bunları kadın kendi için yapmalı bence kendini iyi hissetmek güzel hissetmek ve her daim kendini olan güvenin kaybetmemek için.
bende evliyim 1 yaşında bir kızım var hemde öyle yaramaz ki buna ragmen kendimi salmam asla.evde esortmanla bile dolaşmam eşim hafta 1 gün geliyor görevi nedeniyle o evde olmadı zamanlarda bile kendime bakarım çünkü bunu kendim için yapıyorum.kendimi begenirim güvenirim zayıf noktalarımı asla acığa vurmam. bu yüzden eşim hep hayranlık duyar bana ve bide espri yapar eski türk filmi repliklerinde 'güzel olduğunuz kadar küstahsıız da' derkaydirigubbakcemile3
arkadaşım sen önce kendine güven sana ne iyi yakışır bunu en ii sen bilirsin.dene bakalım mine eteği yakışı mu yakışmıyo mu incecik 38 beden bi hatunsun fıstık gibi olursun bak bakalım eşinin gözleri fal taşı gibi nasıl acılıyo yüz verme sonra da ukala ol biraz bak nasıl dolaşıyo peşinde
oh bee demekki varmış benim gibi düşünen kadınlar....bravo...çok takdir ediyorum sizin gibileri...
ne o öyle ben evlendim çocuk doğurdum,anneyim modlarında sal çayıra mevlam kayıra tripleri.....
hiç zor bişey değil biraz kendine dikkat etmek...dedim dün gecede,ya üstünüzü başınızı yataktan kalkınca değiştirmiyor musunuz?e işte o zaman paspal paspal giyineceğinize çekin altınıza bir tayt üstüne şık bir bluz,dişini fırçalamıyor musun?o sırada sür gözüne bir rimel...nedir yani....gece bunları söyledik ama arkadaşlar dünyanın en zor işiymiş gibi konuştu....bebekler sürekli ağlıyormuş mızmızlanıyormuş.....ben bebek sahibi değilim ahkam kesmek istemem ama bence çok abartıyor bazılarınız.....sırf üşengeçliklerinden ya da içlerinden gelmediğinden bahane ediyorlar bebekleri.....
kızlar şuda bi gerçekki bakım para istiyor, normalde pespaye olan kadın birden bakımlı olmaya karar verirse, emin kocası bu defa da çok para harcıyosun demeye başlar, hatta hasta ruhlu olanları kime süsleniyosun bu kadar diyedebilir, okuyoruz bunları kk da
yani bence bu tarz erkekler için hep bi bahane vardır
kız ne parası olacak allasen,ev kıyafeti gidinde marka marka alın demiyoruzki,pazardan bile alınır şık,çekici kıyafetler......yani istese herkes kesesine göre bakımlı ve güzel görünebilir.....
diyorum işte mesele istemekte....amaaan evlendik nasılsa,ben böyle rahat ediyorum,zaten hep iş yapıyorum,çocukta durmuyor vs gibi bahanelerin arkasına saklanıyor bazı kadınlar bana göre....
en azından bütün gün evde bebekti işti güçtü uğraşıyorsanız eşinizin gelmesine yakın kendinize dikkat edin yahu....çeki düzen verir yüzünüze gözünüze üstünüze başınıza...
ha tekrar söylüyorum ben bu konuyu aldatılmadan bağımsız söylüyorum..yani kadın öyle diye aldatılmayı hak etmiyor asla....ama şu bir gerçekki insan psikolojisi bu,kadın kendine bakmıyorsa adamın ilgisi başka taraflara kayar....uygulamaya geçmese bile illaki ilgisi kayar....kadın içinde geçerli bu....kocanız paspal,bakımsız ,kıllı,göbekli olsa sizin dikkatinizi çekmez mi daha bakımlı erkekler??aldatmanız gerekmez,uygulamaya geçmeniz gerekmez....ama ilginizi çeker di mi?? insan psikolojisidir bu,kadın erkek farketmez....