Kocamın diziye yorumuna bir bakın

hay ağzını öpem yaaa:lepi:

dün gece göbeğim çatladıydı bunları anlatıcam diyee...çok güzel anlatmışsın gurbaacım...helall.....

ben hiç bir bahaneyi haklı bulmuyorum bakım konusunda...gece yazdım bir sürü defalarca bir daha yazamıycam ama senin yazdıklarının altına imzamı atıyorum....alkisalkisalkis

oh bee demekki varmış benim gibi düşünen kadınlar....bravo...çok takdir ediyorum sizin gibileri...

ne o öyle ben evlendim çocuk doğurdum,anneyim modlarında sal çayıra mevlam kayıra tripleri.....lmaz:

hiç zor bişey değil biraz kendine dikkat etmek...dedim dün gecede,ya üstünüzü başınızı yataktan kalkınca değiştirmiyor musunuz?e işte o zaman paspal paspal giyineceğinize çekin altınıza bir tayt üstüne şık bir bluz,dişini fırçalamıyor musun?o sırada sür gözüne bir rimel...nedir yani....gece bunları söyledik ama arkadaşlar dünyanın en zor işiymiş gibi konuştu....bebekler sürekli ağlıyormuş mızmızlanıyormuş.....ben bebek sahibi değilim ahkam kesmek istemem ama bence çok abartıyor bazılarınız.....sırf üşengeçliklerinden ya da içlerinden gelmediğinden bahane ediyorlar bebekleri.....

kız ne parası olacak allasen,ev kıyafeti gidinde marka marka alın demiyoruzki,pazardan bile alınır şık,çekici kıyafetler......yani istese herkes kesesine göre bakımlı ve güzel görünebilir.....

diyorum işte mesele istemekte....amaaan evlendik nasılsa,ben böyle rahat ediyorum,zaten hep iş yapıyorum,çocukta durmuyor vs gibi bahanelerin arkasına saklanıyor bazı kadınlar bana göre....

en azından bütün gün evde bebekti işti güçtü uğraşıyorsanız eşinizin gelmesine yakın kendinize dikkat edin yahu....çeki düzen verir yüzünüze gözünüze üstünüze başınıza...

ha tekrar söylüyorum ben bu konuyu aldatılmadan bağımsız söylüyorum..yani kadın öyle diye aldatılmayı hak etmiyor asla....ama şu bir gerçekki insan psikolojisi bu,kadın kendine bakmıyorsa adamın ilgisi başka taraflara kayar....uygulamaya geçmese bile illaki ilgisi kayar....kadın içinde geçerli bu....kocanız paspal,bakımsız ,kıllı,göbekli olsa sizin dikkatinizi çekmez mi daha bakımlı erkekler??aldatmanız gerekmez,uygulamaya geçmeniz gerekmez....ama ilginizi çeker di mi?? insan psikolojisidir bu,kadın erkek farketmez....

ya bak ne anlatıcam
geçenlerde kocacıkımlan (kendisi her daim doğallıgı savunanlardankaydirigubbakcemile) trt haberi izliyoruz
bi spiker çıktı
kaşları alınmamış olunca hafif erkeksi bi hava oluşmuş hatunda
eşimin ilk tepkisi "bu kadın hiç mi aynaya bakmıyo" oldu
ben de bastım kahkahayı, zafer kazanmış komutan edasıyla eşime dönüp;
"hani doğallıktan yanaydın hayatım sen" dedim gülmeye başladı o da
"bu kadar da doğal olunmaz ki, insan bi kaşlarını aldırır hafif bi makyaj yapar" dedi

kendi kendime "yaaa dedim, iyi ki onun gazına gelip de bazı şeylerden vazgeçmemişim. doğallık diye ölüp biten benim kocam bile hafif makyaj bekliyor"

kim ne derse desin, erkeğin en odunu en yobazı bile karısını bakımlı görmek ister...
dili ne söylerse söylesin sositososito

Bencede.
Gercekten ne guzel herkes fıkrını bırbırını kırmadan,
hatta kımı zaman esprılı bır sekılde ıfade edıyor.
Her zaman boyle olması dılegıyle...

kazen görse çok hislenirdi eminim
dünya gözüylen kk kadınlarının didişmediği
birbirine çemkirmediği bi konuyu görmek her zaman nasip olmaz:roflol:

Niye hepsi hayal etsin canım alla alla. Ayrıca kız rus değil, alman.:hulya:

heee şunu inkar edemem saçımı boyattığımda deli gibi dolanır peşimde ama normalde boyatma canım kendi rengi güzel böyle uzasın diyor şuan dip boyam değil orta boyam gelmiş durumda röfle saçım yaniaklinialirimsmile

yahu ben de ev temizliyorum yemek yapiyorum camasır yıkayıp seriyorum üstüne günlük market alışverisi yapiyorum
ama toplasan hepsi 2 saatimi bile almiyor
bende mi sorun var acaba eyvahedigeldismile

aynen gurbik.. ben de doğum dan sonra 3,5 yıl evhanımıydım. Yahu gezmeye bile bür sürü vaktim kalıyordu..Ne kuaförümden ne bakımımdan vazgeçtim.. Şimdi burda yazılanları okuyunca kendimde bir anormallik hissettim...

Son düzenleme:

evet canım bu konudada katılıyorum sana benim eşimde çok abartıyı çok süsü sevmez ama kendide bakımsız birini asla sevmez ayrıca bakılmı demek son sistem makyaj ve abiye giyinmek demek değilki? çok az makyaj ve kot ve bluzlada gayet bakımlı olunabilir

Son düzenleme:
Harbı ama Rus hatunları felaket guzel oluyor.
En sıradan kadınında bıle bır alım var.
Dun arkadasımın face ndekı rus arkadaslarına bakıyordukta,
model gıbı hepsı, kusursuz fızıklerı, dudakları var.
Ben bır bayan olarak 'ah' cekerek bakıyorum,
erkekler ne yapsın
?

ne demek hepimizin ki rus kadınları düşünür
la benim kocamı karıştırma delü mi ne:mymeka:

boshayallersmileeyvahedigeldismile:hulya:

Ben evde seksi geceliklerim ve topuklu terliklerimle ev süpürmeyi,bulaşık yıkamayı özelliklede yerleri silmeyi kendime bir fantezi olarak sayıyorum ve bayılıyorum zemuszemus
Varmı beybi dolsüz temizlik yapan

benimde her is yapmaya vaktim varda ev isi yapmaya pek vaktim olmuyo sempatiksalakcinni
banada bi care lütfennbayanssulusmile

1,5 ay evvel eşimle sabahladığımız gecelerden biri...Saat 04:00 civarı...saçımın bu halini gören eşim soğumuşmudur acep...-tatlicadiarzu-Gerçi o da takım elbise ve kravatla değildi o saatte kaydirigubbakcemile3

Cagıralım da gelsın bı' gorsun dunya gozuyle

Ben evde seksi geceliklerim ve topuklu terliklerimle ev süpürmeyi,bulaşık yıkamayı özelliklede yerleri silmeyi kendime bir fantezi olarak sayıyorum ve bayılıyorum zemuszemus
Varmı beybi dolsüz temizlik yapan

vayy oda güzel sempatiksalakcinni saten gecelik almam lazım en acilinden :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…