Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Ben evde seksi geceliklerim ve topuklu terliklerimle ev süpürmeyi,bulaşık yıkamayı özelliklede yerleri silmeyi kendime bir fantezi olarak sayıyorum ve bayılıyorum zemuszemus
Varmı beybi dolsüz temizlik yapan

valla bravo ne diyeyim buda bir erdemdir şahsen ben temizlik yaparken rahat birşeyle yaparım rahat edemem öyle hiçmi üstün başın çamaşır suyu olmuyor kız?

valla bravo ne diyeyim buda bir erdemdir şahsen ben temizlik yaparken rahat birşeyle yaparım rahat edemem öyle hiçmi üstün başın çamaşır suyu olmuyor kız?

Olmazmı? hemen çıkarıp yenisini giyiniyorum,eşofman yok elbise dolabımda,hep seksi gecelikler,elbiseler

şimdi lafı ağzımdan aldın benimde aklıma o geldi ozaman her temizlikten sonra bi saten geceliğin çöpe gidiyor bilmiyorumkismile yoksa onun üzerine de önlükmü bağlıyorsun bayanssulusmile

çok tatlılar allah nazarlardan saklasın.allah analı,babalı büyütsün.

:lepi: :lepi: bundan daha güzel nasıl olunur ki, 2 melek var kucağına a.s.

ben gidiyom kocacıkım geldi
siz birbirinizi yimeye devam edin:hulya:
fikir ayrılıgına da düşsek hepinizi seviyorum boshayallersmile(yalandan kim ölmüş-tatlicadiarzu-)

kazen abi bu konuyu gördüğünde gözyaşlarını tutamicektir kesin :kedi:
ilk defa maydanoz oldugum bi konuda kavga çıkmadı saç baş yolunmadı ohaoldumsmile
kendime kocaman teprikler koyuyorumzemuszemus

bence en güzel resimlerinizden biridir benimde ikizlerim var bacım bu saattede saçımı tokalarla süsleyip allık sürecek halin yoktu ya zaten uykusuzluk yorgunluk bir aradakaydirigubbakcemile3 bebekler çok tatlı allah analı babalı büyütsün

gerçektende güzel topik oldu. hepimize bir alkış alkisalkisalkis

rus kadınları gençken güzel. şahsen yaşlandıklarını gittiğim tatilde gördümde. hiç öle bakılacak yanları kalmamış. gerçi tatildeyken bizi yabancı genelde de rus sanan çok kişi olduda. hatta adamın birisi türküz dedik. ya abi yengedemi türk. hiç benzemiyor dedi. nerdeyse yemin edecektik.

ayşeçınarlı maşallah cnm ne kadar tatlılar

gurbıkk gel nan ağzını öpcem-tatlicadiarzu-:roflol:
ne kadar doğru konuşuyon sen yaa

kız sen dün gece nirdeydinn??sempatiksalakcinni

anamdan emdiğim burnumdan geldi laf anlatıcam diye ama hala inat edenler var ben evde şarkıcı gibi giyinemem,yok full makyaj gezemem vs...yahu full makyaj yapın demiyoruzkii,şarkıcı gibi giyininde demiyoruz....

biz mi öğretelim bunları,sizde kadınsınız.....:1closedeyes:

aynen bacım aynen....

ayy gece yazdıklarımı tekrarlamaya üşeniyorum aynen katılıyorum bu yüzden...

mesela şu an bebekler ağlamıyor sanırsam di mi?? şu an mesela pc başında buraya yazıyorsun,gidip bi rimel sürüp saçını başını yapabilirsin kaç saattir burda oturacağına....ne var üstünde şimdi mesela? ( ay sapıklar gibi oldusempatiksalakcinni

bence evlenince aynı evde yaşayan iki sevgili gibi olunmalı kocanız eve gelmek için can atmalı siz onun annesi gibi değil (maalesef bayanlar bunu yapıyor) sevgilisi gibi olmalısınız

:lepi:

adam evde hizmetçi ve anne görüyor...KADIN görmüyor....dolayısıyla dışardaki kadınlara ilgisi kayıyor....

oyy ben bunları bin kere dedim dün gece...nafilee

git git ortalığı karıştırmadan kaydirigubbakcemile3:1hug:

Olmazmı? hemen çıkarıp yenisini giyiniyorum,eşofman yok elbise dolabımda,hep seksi gecelikler,elbiseler

kız günah değil mi ? geceliklere anaaammm böylesinide ilk defa duyuyorum ama çok ta hoşuma gitti ne güzel benim bütün temizlik kıyafetlerimin hepsi cif li domestoslu biraz haşin temizlik yaparımda kimi kadın elbise kadınıdır yani çok yakışır o tarz şeyler ben mesela daha spor şık severim çok aksi yakışmaz ama yinede gecelikle tuvalete bire giremem ben rahatsız eder benikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile kaldıki temizlik yapıcam tekrardan bravo şekerim bihterim benim-

O kadar süslü bir kızdı ki. Sabah akşam orasına bırasına kremler süren, bakımlar yapan yani makyajıyla, kıyafetiyle her türlü çok süslüydü kanında vardı yani ve kendine yapıyordu. Evlendiğinde devam etti ve çok becerikli bir kızdır. Annesi çalışıyordu, kısken hem süsünü yapardı hem de evi işini de üstelik dışarda da çalışırdı..

Ama çocuk olunca böyle süs püs olmuyor diyordu, o kadar bakamıyorsun demişti ki kimi bayanlar da bundan bahsetmiş. Ya gece boyu ağlıyor, kusuyor, zaman zaman hastalanıyor, gazını çıkaramıyor. Birde evin işi. Ben bekar olduğum halde fırsat bakıma fırsat bulamayan bayanlara kendine nasıl bakamaz demiyorum, eleştirmiyorum, anlıyorum o bayanları..

Brde hanımlar bu kadar özene, çabaya karşı aynı şeyleri eşlerinizdne görüyorsunuzdur. Yani onlar da sizin gibi kilosuna, temizliğine, ev içi giyimine dikkat ediyordur. Hani evde pijama yerine güzle şeyler giyilmesin, ne vaktini alır, elin mi kopar tarzı fikirler vardı..

Son düzenleme:
gurbaa prenses ayyy cok tatlı yaa ve gercekten cok doğru söylüyor..ayrıcada konu sahibi bayan geldiğinde şoka gircek ohaoldumsmile

Eeee..kadınlık buradan başlıyor işte,makyajsız ve eşofman out :lepi:
Yoksa kociş mociş beğenmez bizleri,bebelerde oranı buranı çekiştirdikçe bir yerler açılır tam olur :lepi:
değilmi şeker kaydirigubbakcemile3

eşofman giymeyin demedik ki...

bilakis eşofmanlada şık olunabileceğini belirtmiştik dün gece....

maşşallahhhh

Allah bağışlasınn çok şekerlerr

fakat ısrarla şunu söyliicim,eşinizin takım elbise,sizinde minik etekveya elbise giymeniz saçınızı kuaförden çıkmış gibi yapmanız gerekmez.....bir tayt,bir bluz,eşofmanlada şık olunabilir,saçınızı evde kullanılabilecek rahat pratik ama güzel bi model yapabilirsiniz....

yapmayın bayanlar bu kadarda zor değilbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…