Ben evde seksi geceliklerim ve topuklu terliklerimle ev süpürmeyi,bulaşık yıkamayı özelliklede yerleri silmeyi kendime bir fantezi olarak sayıyorum ve bayılıyorum zemuszemus
Varmı beybi dolsüz temizlik yapan
valla bravo ne diyeyim buda bir erdemdir şahsen ben temizlik yaparken rahat birşeyle yaparım rahat edemem öyle hiçmi üstün başın çamaşır suyu olmuyor kız?
valla bravo ne diyeyim buda bir erdemdir şahsen ben temizlik yaparken rahat birşeyle yaparım rahat edemem öyle hiçmi üstün başın çamaşır suyu olmuyor kız?
hayatım nerdeyse 4 yıldır bu sitedeyim
iş hayatını da bilirim ev hayatını da
bekardım girdigimde o zaman da bunu savunurdum evlen de gör gününü bakalım o zaman böyle konusabilicek misin dedi durdular çok bilmiş hatunlar
evlendim ben hala aynı şeyi düşünüyorum
hamileyim ama gel gör ki ne süsümden feragat ederim ne evimi buk götürür ne de kocam aç kalır
ha yarın cocugum olsun elbet gene görüsürüz
fekat benim hayat felsefem "önce ben"dir
benim ruhsal olarak kendimi iyi hissetmem lazım ki cevreme karsi yüzüm gülsün verimli olayım
ruhsal doyumu ise rimelle allıkla giydigim ayakkabıyla elbiseyle sağlıyorum
huyum bu
dileyen yadırgar dileyen alkışlar
fakat ben böyle mutluyum bunu da annem babam hatta kocam bile değiştiremedikten sonra kimse değiştiremez:lepi:
benim 1 yaşında bir kızım var ve çok yaramaz ama yine kendime bakıyorum.kızımın gece uykusu yok sabahta 7 de ayaktakafamçokkarıştı sabah kalktımızda onu da alırım odama ben giyinirim sacımı yaparım oda cekmeceleri boşaltır tokalarımı takılarımıdelikafaduldensonra birlikte toplarız çekmeceye yerleştiriz bu çok vaktimi alan bişey değil en fazla 30 dk mı alır oda en fazla.bu kadar büyük bir külfet olarak bişey değil neden böyle düşünülüyor anlamıyorum.sonra kahvaltı ve yapılacak işlerimi yaparımşakkıdıkızım 1 dk peşimden ayrılmaz ben toplarım o dagıtır.gün içinde ancak kızım uyuduğu zaman oturabiliyorum.kızımın ve evin bütün işi benim üzerimde ama yine de bakarım kendimesengözlerimebaksanabmakyaj yapmam bir rimel sürerim okadar bakımlı olmak full makyaj gezmek değil zaten
ilk günlerden beri sadece sen tek başına baktıysan anne ,kayınvalde vs yardımı almadan tabi bravo derim..dün kızım gece 2 de anca uyudu.sabah 6 da kalktım..uyku tilki uykusu tabi..gece yarısı 5 te eşim ikisinin de altını aldı yedirdi..ben de kahvaltımsı gibi bir şeyi de 1 saat önce yapabildim..ev işi mi o da ne ? :))) herşeyi eşim yapıyor...şimdi ikisi de uyuyor ben de kafamı dinlendiriyorum oturduğum yerde...hee ilk doğduğu günler nasıldı ?
bence evlenince aynı evde yaşayan iki sevgili gibi olunmalı kocanız eve gelmek için can atmalı siz onun annesi gibi değil (maalesef bayanlar bunu yapıyor) sevgilisi gibi olmalısınız
ne yani bebek insani hayattan mi koparıyo?
yapmayın Allah aşkına...
sanki hiç hem bebeği olup hem hala filinta gibi dolanan hatun görmedik...
bahane sizinki de...
elbet bişiyler aksar bebekten sonra aksamaz demiyorum
fakat burda bakımlı gorunebilmek icin ayna karsisinda saatler harcamaktan bahsetmiyoruz
cocugunuz hiç mi uyumuyor?
kendinize ayiracaginiz 15 dakkanız hiç mi olmuyor?
hayır yani lavaboyu fircalamak için 30 dakkasını verip de kendisine kül kedisi misyonunu yakıştıran hatunları anlamamı ve hak vermemi beklemesin kimse benden :hulya:
hayatım anlaşamadıgımız nokta şu;
sen o bebeği pişpişlarken doyururken cıplak olmuyosun dimi?
üstünde bişiler oluyo doğal olarak
benim demek istediğim madem bişiyler giyiyoruz bu neden eşofman pijama falan fırt oluyo da şöyle sexi bi gecelik, babydoll falan olmuyo?
hayır yani bebekten mi çekiniyonuz?
ben gidiyom kocacıkım geldi
siz birbirinizi yimeye devam edin:hulya:
fikir ayrılıgına da düşsek hepinizi seviyorum boshayallersmile(yalandan kim ölmüş-tatlicadiarzu-)
kazen abi bu konuyu gördüğünde gözyaşlarını tutamicektir kesin :kedi:
ilk defa maydanoz oldugum bi konuda kavga çıkmadı saç baş yolunmadı ohaoldumsmile
kendime kocaman teprikler koyuyorumzemuszemus
Olmazmı? hemen çıkarıp yenisini giyiniyorum,eşofman yok elbise dolabımda,hep seksi gecelikler,elbiseler
Bana kalırsa kuzeninin salası varmış. Bazı insanlar üşengeçtir herşeyi aynı anda yapamazlar. O yüzden senin çocuğun yok anlamazsın gibi yargılamalar çok saçma. Yapan hepsini bir arada yapar hiç merak etmeyin.kaydirigubbakcemile2
kız günah değil mi ? geceliklere anaaammm böylesinide ilk defa duyuyorum ama çok ta hoşuma gitti ne güzel benim bütün temizlik kıyafetlerimin hepsi cif li domestoslu biraz haşin temizlik yaparımda kimi kadın elbise kadınıdır yani çok yakışır o tarz şeyler ben mesela daha spor şık severim çok aksi yakışmaz ama yinede gecelikle tuvalete bire giremem ben rahatsız eder benikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile kaldıki temizlik yapıcam tekrardan bravo şekerim bihterim benim-
Olmazmı? hemen çıkarıp yenisini giyiniyorum,eşofman yok elbise dolabımda,hep seksi gecelikler,elbiseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?