Kocamın diziye yorumuna bir bakın

eşofman giymeyin demedik ki...

bilakis eşofmanlada şık olunabileceğini belirtmiştik dün gece....

Şekerim ben kimse bunu söylüyor diye demedimki,ironi yapıyorum sadece,
neyse bakımlı olmak güzeldir ve bakımlı demek makyaj ve seksilik değildir..
temizliktir,düzgünlüktür,illede makyajla bakımlı olunmuyor yanlış anlamayın..
nice makyajlılar var yüzlerine bakılmıyor,sanki boya küpüne girmiş çıkmış.

haklısın valla ne diyim helal olsun sanakaydirigubbakcemile3

Aska geldım.
Gıdıp kendıme bakım yapmak ıstıyorum.
Ama muhabbet o kadar guzel kı kalkasım yok ):
Ben bu aksam kocacıgımı saten gecelıgımle karsılayayım.
Yoksa carsam mı kullansam, soyle kenarları dantellı

resmi kocanmı çekti sempatiksalakcinni
evet kocam çekmiş :)
Bır kez daha asık olmustur bence
öyle oldu :)
Olmazmı? hemen çıkarıp yenisini giyiniyorum,eşofman yok elbise dolabımda,hep seksi gecelikler,elbiseler
espiriler süper ))
çok tatlılar allah nazarlardan saklasın.allah analı,babalı büyütsün.

:lepi: :lepi: bundan daha güzel nasıl olunur ki, 2 melek var kucağına a.s.

ayşeçınarlı maşallah cnm ne kadar tatlılar

gurbıkk gel nan ağzını öpcem-tatlicadiarzu-:roflol:
ne kadar doğru konuşuyon sen yaa
Çok teşekkürler :)

maşallah Allah analı babalı büyütsün. pek tatlılar

sandığın gibi değil işte hayatım..ağlıyor kızım ara ara..kucağıma alıp gezdiriyorum..şimdi de altlarını alıp beslicem..benim eşimin benim görüntümden yana şikayeti yok,fiziğim gayet iyidir ,makyajsız halimle bile rus kadınlarından aşağı kalmam yani...:)
eşim kendisi de dahil olduğu için bebek bakımına ve ev işlerine halimden anlıyor..kafamı dinlendiriyorum burada..

süpersiniz yakaydirigubbakcemile5

Saat sabaha karşı 4 te bu haldeyseniz,gündüzki durumunuzu tahmin bile edemiyorum,hemde ikizlerle bravo size :))
bebeklerinizeda maşallah,çok şekerler

bebekkafa bancede sana ve senın gibi düşünnlere katlyrm rahat gyn sacını yıne topla ama düzgün olsun +hoş bi koku sürünüp, bi rimel sürmek gercekten 1 dk nınızı alcak bişey...bi arkdsm var oda hiç bi şekilde eşi için süslenmez eşi onu hep paspal görür adamda tam tersıne kaşına kadar alır yüz kremlerı falan eksik değildir cidden fena bı şekilde bakımlıdır :))) kızda hep pijamalaryla gezer evde, böylleee popisinden asagı sarkmış paspal bi şekilde.adamın canına tak edtmişki bi gün bizim yanımızda bi bagrdı kıza ne bu böyle altına yapmış gibi dolasıyosun insan bi düzgün giyer dedi :kedi: halklıda tabi bizim yanımızda demesi yanlıştı..neyse nitekim eşlerimiz bekliolar siz yanınıda bakımsız bi erkek olsun ıstermısnız eşiniizi vasat bı sekılde görmeyı ısterminiz ben asla istememmmmm ona göre davranınn

Şekerim bahane yaratmak kolay, çocuk olmasa evli insanlar ev işlerinden yakınırlar. Evliyim, hamileyim, 9-6 çalışıyorum, okuyorum ayrıca sınava hazırlanıyorum.
Sabahları kalkıyorum 20 dakikada saçlarımı maşalıyorum, makyajımı yapıyorum, giyinip takılarımı takıyorum hoop kahvaltıya hazırım. Bende bahane gösterip yapamayabilirim. Ama yapıyorum işte.

Bacım sabahn dördünde oturup şık bir topuz modeli yapacaktın olmamış böyle

Birde sağdaki sanırım kusmak üzereymiş kaydirigubbakcemile3

Tükrük mü çıkarmış orda. O kıyafetini de değiştirip, saten geceliğini gyimişsindir artık bayanssulusmile

aaaaaaa çok kötü olmuş o ya sizin yanınızda nasıl demiş onu e kadın ne tepki verdi merak ettim..ama haketmiş ya hele pijamanın arkası düşükmüş ya ona çok güldüm gerçekten altına yapmış gibi..ama sizin aynınızda demesi kötü olmuş

makyaja, bakıma, giyime elbette ki vakit bulunabilir, zor değil ama vakit bulsan belki de içinden gelmez..lohusalık hüznü yaşarsın..hatta depresyona giren bayanlar oluyor doğum sonrası..çünkü bebek doğmuştur ve almış olduğun büyük sorumluluğu somut olarak idrak edersin..
bu nokta da, eşler de elbette bebeğe karşı sorumludur,babasıdır.. fakat bir baba anne kadar verici olamaz..
en basiti,- emzirdiğin için- her ağladığında ''aa acıkmış'' bahanesi ile bebek mutlaka anneye verilir..
kocası çok yardımcı olanlar ve bebeği çok uslu olanlar yaşamıyordur belki ama haricindeki tüm bayanlar yaşar bu doğum sonrası sıkıntıları...
bebek bekleyen anneler elif şafak'ın siyah süt'ünü mukakkak okumalı...bir anneyi doğum sonrası neler bekliyor öğreniyorsunuz...ben doğumdan sonra okudum ama keşke öncesinde okusaymışım dedim hep..tavsiye ederim..

ayy var olmaz mı..haklısın...sevmem bende o kadar makyaj....

yok evet farkettim fiziğin gayet güzel....zaten fizikten bahsetmiyoruz biz,kendine bakmaktan bahsediyoruz:))

ha bu arada bende nişanlıyım şu an,nişanlım makyaj yapmamı hiç sevmiyor,makyajsız daha güzel buluyormuşbayanssulusmile ama ben seviyorum makyajı..ha öyle abartı makyaj yapmam zaten dışarda ama severim yani....

benide görmeni isterdim,aydasu var mesela bilirsiniz kk da,geçen gördüydü msnde beni,emin ol benimde makyaja ihtiyacım yok yani canım,ihtiyacımız olduğundan yapmıyoruz bunu,sanki ben böylede güzelim demekki siz değilsiniz sizi eşiniz beğenmiyor demekki gibi bi ironi yapmışsın da.....zemuszemus

Tam konuya örnek olmuş dermişim,
ben bilem soğudum, o fit eşin ne hale gelmiştir Allah bilir kaydirigubbakcemile3
Senin işin daha zor şaka bir yana.
İkiz bebek hem de. Çok tatlılar, Allah nazarlardan saklasın.
Alakasız olacak ama normal yolla mı oldu ikiziniz.
Ben ve eşim de de ikiz merakı var da, sonra ben de saçımı bile tarayamıyorum diye gezinirim buralardakaydirigubbakcemile3

Bak ben size birşey anlatıcam uzun deyip okumamazlık etmeyin.

Ben ünideyken arkadaşımın yanına gitmiştim arkadaş mühendislik okuyordu ve mühendislik hep erkek, az kız var onlar da zaten erkek gibi olmuşlar. Yani doğru düzgün giyinen ben üç beş kişi görmüştüm fakültede.

Neyse ben de idari bilimler mezunuyum biizm fakültenin kızları da erkekleri de çok bakımlı süslüdür ve bu tüm üni tarafından çok kıskanılırdı.

Hatta tabi sizinki ders mi biz derslerden kafamızı kaşıyamıyoruz derler.

Neyse ben oturuyorum kantinde iki kız geldi yanıma, tanımıyorum ama olay hemen ders-süsü ilişkisine geldi.

Ben de sizin deidğiniz gibi bu zaman, para işi değil yani benim süslenmem yarım saatimi alıyor en fazla deMiştim. Kızlardan biri de ZAMAN İŞİ DEĞİL DOĞRU AMA MORAL İŞİ demişti.

Sizin de henüz çocuğunuz olmamış yani yorumunuz bekara karı boşama kolay işi gibi olmuş :) Hadi ev işi idare edilir çekirdekten yetişmeyiz çünkü, alışkınızdır ev işlerine.

Ama bebek apayrı. Yani hem insana enerji veren hem de bir o kadar enerjisini alan bir varlık. İşte bayanlar anlatmış kusması, gazı, kolit mi neyi varmış, uyuyamaması, yaramazlığı falan..

Bir bayan yazmış anne olan birisine ruj mu seksi gecelik mi yoksa daha iyi mama mı, daha kaliteli bez mi dersen önceliği farklı olacaktır diye..

Yani ben bebekli bir kadına aaa niye kendine bakmıyor salmış kendini demem, ne olacak ki ne kadar zamanını alabilir mi de demem.

Anlıyorum onların o hallerini..

Tamam güzel görünmek de önemli aa bence eşe tatlı söz, güler yüz birinci sırada olmalı. Tabi karşılıklı koca da güleryüzlü olursa kadın da güler yüzlü tatlı dili olur.

Size de hayırlı doğumlar. Allah analı babalı büyütsün :)

Son düzenleme:
Saat sabaha karşı 4 te bu haldeyseniz,gündüzki durumunuzu tahmin bile edemiyorum,hemde ikizlerle bravo size :))
bebeklerinizeda maşallah,çok şekerler

de mi :))

direk bana şu an ağlamıyorlardır vs vs demişsin o yüzden yazdım..evet konu fiziki güzellik değil ,neden rus kadınlarınden dem vuruluyor ? kendi adıma yazdım siz güzel değilsiniz vs vs haşa aklıma bile gelmedi..

hamileyim ama herşeyi yapıyorum diyen arkadaşlar sanırım sorunsuz bir hamilelik geçiriyorlar..Her kadının hamileliği o kadar sorunsuz olamıyor malesef..Kendimi saymıyorum hadi,hastanede yattığım dönemlerde ilk 5 ayı hastanelerde yatarak geçiren hemşire bir kızcağız vardı...her yediğini kusmaktan 10 kilo zayıflamıştı,serumla besleniyordu..

iyi dilekleri olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum :)

yaniii bende onu dedim işte...eşiniz öyle olsa sizin hoşunuza gider mi?yada o zaman eşlerinizde öyle herhalde....bunuda dedim dün gece ...eğer eşinizde bakmıyorsa kendine o zaman kadınında içinden gelmez kendine bakmak..karşılıklı olacak bişey bu....

ben nişanlımla tanışmadan öncede kendine bakan biriydim halada öyleyim evlenincede öyle olucam....bebek oluncada...çünkü bu hem benim yapımda var hemde nişanlımda öyle biri....

hatta o benden daha bakımlı olabiliyor bazen:))

yıllardır spor salonlarından çıkmaz,fittir,saçına başına bakar ...beyaz atlet iç çamaşırı giymez...kısacası evdede giyimine dikkat eden bakımlı ve fit bir adamdır..e bende öyleyim...karşılıklı herşey.....

Yaşayan bayan olarak yazmazsam çatlarımmm:hulya:kaydirigubbakcemile3
benim bebeğimm kucak hastasıydı 40 zamanımızda annem yanımdaydı akşama kadar eşim gelirdi annem giderdi ve bende içinde banyomu yapar saçlarımı düzleştirir hafif göz makyajımı yapardım (rimel ve göz kalemi) annem derdiki sevocan vallaha helal olsun çocuk doğurdun yine ödün vermiyosun kendinden diye bende derdimki anne ben kendimi böyle daha mutlu hissediyorum ciddende öyle % 40 eşim içinse % 60 kendim için.. gelgelelim bebeğim büyüdü ayaklanmaya başladı heryeri dağıtma zamanı geldi 20 aylık hesap edin işte nasıl fırlama olduklarını düz duvara tırmanır kendileri erkek bu arada bebeğim birde ben yaklaşık 7 aydır çalışıyorum ne yemeğimden ne evimin temizliğinden ne kendi bakımımdan ödün vermedim ben baktığımdada annem baktığındada gittim saçlarımı boyattım manikür pedikürümü yaptırdım.. şimdi mesela bebeğimi alıp eve gidiyorum üzerimi değiştirip ev kıyafetlerimi giyiniyorum ( mesela şort ve straplez tunik) bakıyorum aynaya makyajımda problem varsa düzeltip ya oğlumla yada evde iş varsa onunla ilgileniyorum bunların hepsi eve geldikten sonra 10 dakika bayanlar yemin ederim 10 dakika.. eşler maalesef doyumsuz ben bile bayan olarak güzel hatun görünce dönüp arkama bakarım erkek nasıl bakmasın yahuuu... kendinize bakınn daha sonra eşler aldatırsa benim neyim eksikti cümlesini kullanmayın hee şuda var bakımlı olanda aldatılır oda ayrı mevzuu ma siz ilk kkendiniz için bakın kendinize

ayy iyiki açmış arkadaş bu konuyu valla ne süslülerimiz nelerimiz varmış ne güel paylaştık keşke hep böyle olsak bayanssulusmileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…