eşofman giymeyin demedik ki...
bilakis eşofmanlada şık olunabileceğini belirtmiştik dün gece....
Eeee..kadınlık buradan başlıyor işte,makyajsız ve eşofman out :lepi:
Yoksa kociş mociş beğenmez bizleri,bebelerde oranı buranı çekiştirdikçe bir yerler açılır tam olur :lepi:
değilmi şeker kaydirigubbakcemile3
evet kocam çekmiş :)resmi kocanmı çekti sempatiksalakcinni
öyle oldu :)Bır kez daha asık olmustur bence
espiriler süper ))Olmazmı? hemen çıkarıp yenisini giyiniyorum,eşofman yok elbise dolabımda,hep seksi gecelikler,elbiseler
çok tatlılar allah nazarlardan saklasın.allah analı,babalı büyütsün.
:lepi: :lepi: bundan daha güzel nasıl olunur ki, 2 melek var kucağına a.s.
bence en güzel resimlerinizden biridir benimde ikizlerim var bacım bu saattede saçımı tokalarla süsleyip allık sürecek halin yoktu ya zaten uykusuzluk yorgunluk bir aradakaydirigubbakcemile3 bebekler çok tatlı allah analı babalı büyütsün
Çok teşekkürler :)ayşeçınarlı maşallah cnm ne kadar tatlılar
gurbıkk gel nan ağzını öpcem-tatlicadiarzu-:roflol:
ne kadar doğru konuşuyon sen yaa
kız sen dün gece nirdeydinn??sempatiksalakcinni
anamdan emdiğim burnumdan geldi laf anlatıcam diye ama hala inat edenler var ben evde şarkıcı gibi giyinemem,yok full makyaj gezemem vs...yahu full makyaj yapın demiyoruzkii,şarkıcı gibi giyininde demiyoruz....
biz mi öğretelim bunları,sizde kadınsınız.....:1closedeyes:
aynen bacım aynen....
ayy gece yazdıklarımı tekrarlamaya üşeniyorum aynen katılıyorum bu yüzden...
mesela şu an bebekler ağlamıyor sanırsam di mi?? şu an mesela pc başında buraya yazıyorsun,gidip bi rimel sürüp saçını başını yapabilirsin kaç saattir burda oturacağına....ne var üstünde şimdi mesela? ( ay sapıklar gibi oldusempatiksalakcinni
:lepi:
adam evde hizmetçi ve anne görüyor...KADIN görmüyor....dolayısıyla dışardaki kadınlara ilgisi kayıyor....
oyy ben bunları bin kere dedim dün gece...nafilee
maşallah Allah analı babalı büyütsün. pek tatlılar
ne demek hepimizin ki rus kadınları düşünür
la benim kocamı karıştırma delü mi ne:mymeka:
O kadar süslü bir kızdı ki. Sabah akşam orasına bırasına kremler süren, bakımlar yapan yani makyajıyla, kıyafetiyle her türlü çok süslüydü kanında vardı yani ve kendine yapıyordu. Evlendiğinde devam etti ve çok becerikli bir kızdır. Annesi çalışıyordu, kısken hem süsünü yapardı hem de evi işini de üstelik dışarda da çalışırdı..
Ama çocuk olunca böyle süs püs olmuyor diyordu, o kadar bakamıyorsun demişti ki kimi bayanlar da bundan bahsetmiş. Ya gece boyu ağlıyor, kusuyor, zaman zaman hastalanıyor, gazını çıkaramıyor. Birde evin işi. Ben bekar olduğum halde fırsat bakıma fırsat bulamayan bayanlara kendine nasıl bakamaz demiyorum, eleştirmiyorum, anlıyorum o bayanları..
Brde hanımlar bu kadar özene, çabaya karşı aynı şeyleri eşlerinizdne görüyorsunuzdur. Ynai onlar da sizin gibi kilosuna, temizliğine, ev içi giyimine dikkat ediyordur. Hani evde pijama yerine güzle şeyler giyilmesin, ne vaktini alır, elin m kpar tarzı fikirler vardı..
evet kocam çekmiş :)
öyle oldu :)
espiriler süper ))
Çok teşekkürler :)
Bacım sabahın dördünde saçını
sandığın gibi değil işte hayatım..ağlıyor kızım ara ara..kucağıma alıp gezdiriyorum..şimdi de altlarını alıp beslicem..benim eşimin benim görüntümden yana şikayeti yok,fiziğim gayet iyidir ,makyajsız halimle bile rus kadınlarından aşağı kalmam yani...:)
eşim kendisi de dahil olduğu için bebek bakımına ve ev işlerine halimden anlıyor..kafamı dinlendiriyorum burada..
bebekkafa bancede sana ve senın gibi düşünnlere katlyrm rahat gyn sacını yıne topla ama düzgün olsun +hoş bi koku sürünüp, bi rimel sürmek gercekten 1 dk nınızı alcak bişey...bi arkdsm var oda hiç bi şekilde eşi için süslenmez eşi onu hep paspal görür adamda tam tersıne kaşına kadar alır yüz kremlerı falan eksik değildir cidden fena bı şekilde bakımlıdır :))) kızda hep pijamalaryla gezer evde, böylleee popisinden asagı sarkmış paspal bi şekilde.adamın canına tak edtmişki bi gün bizim yanımızda bi bagrdı kıza ne bu böyle altına yapmış gibi dolasıyosun insan bi düzgün giyer dedi :kedi: halklıda tabi bizim yanımızda demesi yanlıştı..neyse nitekim eşlerimiz bekliolar siz yanınıda bakımsız bi erkek olsun ıstermısnız eşiniizi vasat bı sekılde görmeyı ısterminiz ben asla istememmmmm ona göre davranınn
Şekerim ben kimse bunu söylüyor diye demedimki,ironi yapıyorum sadece,
neyse bakımlı olmak güzeldir ve bakımlı demek makyaj ve seksilik değildir..
temizliktir,düzgünlüktür,illede makyajla bakımlı olunmuyor yanlış anlamayın..
nice makyajlılar var yüzlerine bakılmıyor,sanki boya küpüne girmiş çıkmış.
sandığın gibi değil işte hayatım..ağlıyor kızım ara ara..kucağıma alıp gezdiriyorum..şimdi de altlarını alıp beslicem..benim eşimin benim görüntümden yana şikayeti yok,fiziğim gayet iyidir ,makyajsız halimle bile rus kadınlarından aşağı kalmam yani...:)
eşim kendisi de dahil olduğu için bebek bakımına ve ev işlerine halimden anlıyor..kafamı dinlendiriyorum burada..
Şekerim bahane yaratmak kolay, çocuk olmasa evli insanlar ev işlerinden yakınırlar. Evliyim, hamileyim, 9-6 çalışıyorum, okuyorum ayrıca sınava hazırlanıyorum.
Sabahları kalkıyorum 20 dakikada saçlarımı maşalıyorum, makyajımı yapıyorum, giyinip takılarımı takıyorum hoop kahvaltıya hazırım. Bende bahane gösterip yapamayabilirim. Ama yapıyorum işte.
Saat sabaha karşı 4 te bu haldeyseniz,gündüzki durumunuzu tahmin bile edemiyorum,hemde ikizlerle bravo size :))
bebeklerinizeda maşallah,çok şekerler
de mi :))Bacım sabahn dördünde oturup şık bir topuz modeli yapacaktın olmamış böyle
Birde sağdaki sanırım kusmak üzereymiş kaydirigubbakcemile3
Tükrük mü çıkarmış orda. O kıyafetini de değiştirip, saten geceliğini gyimişsindir artık bayanssulusmile
ayy var olmaz mı..haklısın...sevmem bende o kadar makyaj....
yok evet farkettim fiziğin gayet güzel....zaten fizikten bahsetmiyoruz biz,kendine bakmaktan bahsediyoruz:))
ha bu arada bende nişanlıyım şu an,nişanlım makyaj yapmamı hiç sevmiyor,makyajsız daha güzel buluyormuşbayanssulusmile ama ben seviyorum makyajı..ha öyle abartı makyaj yapmam zaten dışarda ama severim yani....
benide görmeni isterdim,aydasu var mesela bilirsiniz kk da,geçen gördüydü msnde beni,emin ol benimde makyaja ihtiyacım yok yani canım,ihtiyacımız olduğundan yapmıyoruz bunu,sanki ben böylede güzelim demekki siz değilsiniz sizi eşiniz beğenmiyor demekki gibi bi ironi yapmışsın da.....zemuszemus
bebekkafa bancede sana ve senın gibi düşünnlere katlyrm rahat gyn sacını yıne topla ama düzgün olsun +hoş bi koku sürünüp, bi rimel sürmek gercekten 1 dk nınızı alcak bişey...bi arkdsm var oda hiç bi şekilde eşi için süslenmez eşi onu hep paspal görür adamda tam tersıne kaşına kadar alır yüz kremlerı falan eksik değildir cidden fena bı şekilde bakımlıdır :))) kızda hep pijamalaryla gezer evde, böylleee popisinden asagı sarkmış paspal bi şekilde.adamın canına tak edtmişki bi gün bizim yanımızda bi bagrdı kıza ne bu böyle altına yapmış gibi dolasıyosun insan bi düzgün giyer dedi :kedi: halklıda tabi bizim yanımızda demesi yanlıştı..neyse nitekim eşlerimiz bekliolar siz yanınıda bakımsız bi erkek olsun ıstermısnız eşiniizi vasat bı sekılde görmeyı ısterminiz ben asla istememmmmm ona göre davranınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?