aaaaaaa çok kötü olmuş o ya sizin yanınızda nasıl demiş onu e kadın ne tepki verdi merak ettim..ama haketmiş ya hele pijamanın arkası düşükmüş ya ona çok güldüm gerçekten altına yapmış gibi..ama sizin aynınızda demesi kötü olmuş
Bak ben size birşey anlatıcam uzun deyip okumamazlık etmeyin.
Ben ünideyken arkadaşımın yanına gitmiştim arkadaş mühendislik okuyordu ve mühendislik hep erkek, az kız var onlar da zaten erkek gibi olmuşlar. Yani doğru düzgün giyinen ben üç beş kişi görmüştüm fakültede.
Neyse ben de idari bilimler mezunuyum biizm fakültenin kızları da erkekleri de çok bakımlı süslüdür ve bu tüm üni tarafından çok kıskanılırdı.
Hatta tabi sizinki ders mi biz derslerden kafamızı kaşıyamıyoruz derler.
Neyse ben oturuyorum kantinde iki kız geldi yanıma, tanımıyorum ama olay hemen ders-süsü ilişkisine geldi.
Ben de sizin deidğiniz gibi bu zaman, para işi değil yani benim süslenmem yarım saatimi alıyor en fazla deMiştim. Kızlardan biri de ZAMAN İŞİ DEĞİL DOĞRU AMA MORAL İŞİ demişti.
Sizin de henüz çocuğunuz olmamış yani yorumunuz bekara karı boşama kolay işi gibi olmuş :) Hadi ev işi idare edilir çekirdekten yetişmeyiz çünkü, alışkınızdır ev işlerine.
Ama bebek apayrı. Yani hem insana enerji veren hem de bir o kadar enerjisini alan bir varlık. İşte bayanlar anlatmış kusması, gazı, kolit mi neyi varmış, uyuyamaması, yaramazlığı falan..
Bir bayan yazmış anne olan birisine ruj mu seksi gecelik mi yoksa daha iyi mama mı, daha kaliteli bez mi dersen önceliği farklı olacaktır diye..
Yani ben bebekli bir kadına aaa niye kendine bakmıyor salmış kendini demem, ne olacak ki ne kadar zamanını alabilir mi de demem.
Anlıyorum onların o hallerini..
Tamam güzel görünmek de önemli aa bence eşe tatlı söz, güler yüz birinci sırada olmalı. Tabi karşılıklı koca da güleryüzlü olursa kadın da güler yüzlü tatlı dili olur.
Size de hayırlı doğumlar. Allah analı babalı büyütsün :)
de mi :))
direk bana şu an ağlamıyorlardır vs vs demişsin o yüzden yazdım..evet konu fiziki güzellik değil ,neden rus kadınlarınden dem vuruluyor ? kendi adıma yazdım siz güzel değilsiniz vs vs haşa aklıma bile gelmedi..
hamileyim ama herşeyi yapıyorum diyen arkadaşlar sanırım sorunsuz bir hamilelik geçiriyorlar..Her kadının hamileliği o kadar sorunsuz olamıyor malesef..Kendimi saymıyorum hadi,hastanede yattığım dönemlerde ilk 5 ayı hastanelerde yatarak geçiren hemşire bir kızcağız vardı...her yediğini kusmaktan 10 kilo zayıflamıştı,serumla besleniyordu..
iyi dilekleri olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum :)
mikroenjeksiyonla canım..Tam konuya örnek olmuş dermişim,
ben bilem soğudum, o fit eşin ne hale gelmiştir Allah bilir kaydirigubbakcemile3
Senin işin daha zor şaka bir yana.
İkiz bebek hem de. Çok tatlılar, Allah nazarlardan saklasın.
Alakasız olacak ama normal yolla mı oldu ikiziniz.
Ben ve eşim de de ikiz merakı var da, sonra ben de saçımı bile tarayamıyorum diye gezinirim buralardakaydirigubbakcemile3
ne güzel yardım edecek yakınınız anneniz varmış :)Yaşayan bayan olarak yazmazsam çatlarımmm:hulya:kaydirigubbakcemile3
benim bebeğimm kucak hastasıydı 40 zamanımızda annem yanımdaydı akşama kadar eşim gelirdi annem giderdi ve bende içinde banyomu yapar saçlarımı düzleştirir hafif göz makyajımı yapardım (rimel ve göz kalemi) annem derdiki sevocan vallaha helal olsun çocuk doğurdun yine ödün vermiyosun kendinden diye bende derdimki anne ben kendimi böyle daha mutlu hissediyorum ciddende öyle % 40 eşim içinse % 60 kendim için.. gelgelelim bebeğim büyüdü ayaklanmaya başladı heryeri dağıtma zamanı geldi 20 aylık hesap edin işte nasıl fırlama olduklarını düz duvara tırmanır kendileri erkek bu arada bebeğim birde ben yaklaşık 7 aydır çalışıyorum ne yemeğimden ne evimin temizliğinden ne kendi bakımımdan ödün vermedim ben baktığımdada annem baktığındada gittim saçlarımı boyattım manikür pedikürümü yaptırdım.. şimdi mesela bebeğimi alıp eve gidiyorum üzerimi değiştirip ev kıyafetlerimi giyiniyorum ( mesela şort ve straplez tunik) bakıyorum aynaya makyajımda problem varsa düzeltip ya oğlumla yada evde iş varsa onunla ilgileniyorum bunların hepsi eve geldikten sonra 10 dakika bayanlar yemin ederim 10 dakika.. eşler maalesef doyumsuz ben bile bayan olarak güzel hatun görünce dönüp arkama bakarım erkek nasıl bakmasın yahuuu... kendinize bakınn daha sonra eşler aldatırsa benim neyim eksikti cümlesini kullanmayın hee şuda var bakımlı olanda aldatılır oda ayrı mevzuu ma siz ilk kkendiniz için bakın kendinize
aysecinarlı saç rengin ve kırmızı trikon süpermiş.
Bebeler de çok tatlı maşallah :))
anaa amonram seninkide türk değülmikü..yani nebilem benim dedem bile beğeniy rus karılarını:roflol::roflol:
Bakalım o günleride göreceğiz inşallah, yine konuşuruz. Ayrıca sizin yorumlarda çok ilginç kaç kere çocuk büyüttünüz bu kadar iyi biliyorsunuz zorluklarını?
alıntı yapamadığım arkadaşlar var daha..tüm iyi dileklere teşekkür etmiştim tekrar teşekkür ediyorum..:)
peki canım ben yanlış anlamışım o zaman:)
eşim beni böylede beğeniyor rus kadınlarından farkım yok makyajsızda deyince öyle yorumladım...ben rus kadınlarından dem vurmadım ki...
zor hamilelik dönemi geçirenler ya da doğumdan sonra bebeği zor bebek olanlardan bahsetmiyorz zaten....onlar istisna..konuyu çarptırmayalım....:1hug:
bu arada bende iyi dileklerde bulunmuştum Allah bağışlasın diye....bilmiyorumkismile
benimki pek yardım etmedi de :) üstelik ikisi de prematüreydi..ailemden de epey uzak bir şehirde yaşıyorum şu an...işte gündüz de olsa bakıyormuş,sorumluluk alıyormuş ya...yerimsenibenne güzel yardım edecek yakınınız anneniz varmış :)
sadece 40 gün benim yanımdaydı çünkü ben elime hiç çocuk almamıştım altı nasıl değişir gaz nasıl çıkarılır bilmiyordum öğretmek için benimleydi. şimdi kendi bakıyor zaten oğluma ben çalışıyorum ama akşamları ben alıyorum tabi
çikolata kahvesine boyamayı düşünüyorum 1-2 hafta sonra..sıkıldım saçımın renginden,teşekkür ederim canım..:) tişort kastamonudan aldığım 10 tl lik dandirik bir şey :)
bak sende bakımsız değilmişsin işte canım niye bu kadar feryat ettin anlamadım şimdi...
saçının rengini değiştirmeyi düşünüyormuşsun bak ne güzel...
ayrıca üzerindeki o badide gayet şık evet,10 liraya almışsın hemde bak...olabiliyor demek ki...hani paraya bakıyor demişti ya bazı arkadaşlar...
ay bazı arkadaş ben olmuyorumdur inşallahkaydirigubbakcemile3
yani açıklamıştım zaten kendim için konuşmuyorum diye, herşeye bahane arayan koca bu defada para harcıyosun diye bahane bulabilir diye, yani lafım gözünün üstünde kaşın var diyen kaba kocalaraydıkaydirigubbakcemile3
Konuyu açan arkadaş yakınlarda yorum yaptı mı hiç...
Kayboldu gitti :))
bak sende bakımsız değilmişsin işte canım niye bu kadar feryat ettin anlamadım şimdi...
saçının rengini değiştirmeyi düşünüyormuşsun bak ne güzel...
ayrıca üzerindeki o badide gayet şık evet,10 liraya almışsın hemde bak...olabiliyor demek ki...hani paraya bakıyor demişti ya bazı arkadaşlar...
hehehe yok canım anladım senin ne demek istediğini...var öyle adamlar tabi...aslında ben genel söyledim,hani paraya bakıyor diyede bahane uyduruyor bazıları...sen söyleyince öyle senin nezdinde o yorumu yaptım sana diyormuş gibi oldu ama değil yani....:1hug:
yapmadı sanırım, zaten arkadaş kocasından şikayetçiydi ama topik başka yere gitti
kocalarda az anlayışlı, yardımcı olsun yaw, karılarıda mitoz bölünmedi herhalde
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?