Kocamın diziye yorumuna bir bakın

bakın saat 18:00 işten çıkıcm ve birazdan makyajımın üzerinden geçmeye başlıcam bu benim sadece 5 dakikamı alacak evde ise 10 dakikaa sevgilerrrrr

aysecinarlı saç rengin ve kırmızı trikon süpermiş.

Bebeler de çok tatlı maşallah :))

Son düzenleme:

sadece sanane demekle yetındı kocasına !! benle hep dalga gecerlerdi süslenıyrm kocam ın gelmesıne yakın hafif makyaj yapıp cici şeyler gyrm die dalga gecerlerdi ...ama benım lafıma geldiler ben haklı cıktım her erkek beklerr ...kız cok bişey diyemez cünküü haksızzz bencee...

Bakalım o günleride göreceğiz inşallah, yine konuşuruz. Ayrıca sizin yorumlarda çok ilginç kaç kere çocuk büyüttünüz bu kadar iyi biliyorsunuz zorluklarını?

peki canım ben yanlış anlamışım o zaman:)

eşim beni böylede beğeniyor rus kadınlarından farkım yok makyajsızda deyince öyle yorumladım...ben rus kadınlarından dem vurmadım ki...

zor hamilelik dönemi geçirenler ya da doğumdan sonra bebeği zor bebek olanlardan bahsetmiyorz zaten....onlar istisna..konuyu çarptırmayalım....:1hug:

bu arada bende iyi dileklerde bulunmuştum Allah bağışlasın diye....bilmiyorumkismile

mikroenjeksiyonla canım..
ne güzel yardım edecek yakınınız anneniz varmış :)
aysecinarlı saç rengin ve kırmızı trikon süpermiş.

Bebeler de çok tatlı maşallah :))

çikolata kahvesine boyamayı düşünüyorum 1-2 hafta sonra..sıkıldım saçımın renginden,teşekkür ederim canım..:) tişort kastamonudan aldığım 10 tl lik dandirik bir şey :)

Son düzenleme:
ne güzel yardım edecek yakınınız anneniz varmış :)

sadece 40 gün benim yanımdaydı çünkü ben elime hiç çocuk almamıştım altı nasıl değişir gaz nasıl çıkarılır bilmiyordum öğretmek için benimleydi. şimdi kendi bakıyor zaten oğluma ben çalışıyorum ama akşamları ben alıyorum tabi

Bakalım o günleride göreceğiz inşallah, yine konuşuruz. Ayrıca sizin yorumlarda çok ilginç kaç kere çocuk büyüttünüz bu kadar iyi biliyorsunuz zorluklarını?

Bebek baktım ben yani çalışan bayanın bebeğine bakmıştım iş olarak...

Ayrıca bunları bilmek için illa çocuk mu büyütmek gerekiyor. Kaldı ki bayanlar da anlatmış bebek bakımını, zorluğu faşan, kolit nedir ben bilmiyordum öğrenmiş oldum mesela

.Siz mamasını suyunu verip, altını değiştirdikten sonra köşede susup oturacak mı sanıyordunuz bebekleri, şıp diye büyüyecek zaar :)) Neyse bilmiş oldunuz...

aysecinarli ben de çikolata kahve istiyorum, her bayan giden bir renk. Neyse boyat boyat bak kocan beğenmez sonra

Son düzenleme:
alıntı yapamadığım arkadaşlar var daha..tüm iyi dileklere teşekkür etmiştim tekrar teşekkür ediyorum..:)
benimki pek yardım etmedi de :) üstelik ikisi de prematüreydi..ailemden de epey uzak bir şehirde yaşıyorum şu an...işte gündüz de olsa bakıyormuş,sorumluluk alıyormuş ya...yerimseniben

çikolata kahvesine boyamayı düşünüyorum 1-2 hafta sonra..sıkıldım saçımın renginden,teşekkür ederim canım..:) tişort kastamonudan aldığım 10 tl lik dandirik bir şey :)

bak sende bakımsız değilmişsin işte canım niye bu kadar feryat ettin anlamadım şimdi...

saçının rengini değiştirmeyi düşünüyormuşsun bak ne güzel...

ayrıca üzerindeki o badide gayet şık evet,10 liraya almışsın hemde bak...olabiliyor demek ki...hani paraya bakıyor demişti ya bazı arkadaşlar...

bendee asla ve asla vazgecemem heralde asırı makyajı sevmem abartmadan helede göz kalemı olmadan gözümde markete bile gtmem ayrıca aksam 8 e kadar calısyrm cmrts dahil bir tek pazarım var ama yemegım temızlığim düzenım hiç bi zman bozulmaz haftada kac akam üst üste de misafirim olurr ....demem okii bahane üretmeyinn bayanlarrrrr :))))

ay bazı arkadaş ben olmuyorumdur inşallahkaydirigubbakcemile3
yani açıklamıştım zaten kendim için konuşmuyorum diye, herşeye bahane arayan koca bu defada para harcıyosun diye bahane bulabilir diye, yani lafım gözünün üstünde kaşın var diyen kaba kocalaraydıkaydirigubbakcemile3

zaten burda bebeği olan kadınlar çok bakımsızız demiyorlar ki bebekten öncesi kadar bakımlı değiliz diyorlarkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Konuyu açan arkadaş yakınlarda yorum yaptı mı hiç...

Kayboldu gitti :))

Son düzenleme:

hehehe yok canım anladım senin ne demek istediğini...var öyle adamlar tabi...aslında ben genel söyledim,hani paraya bakıyor diyede bahane uyduruyor bazıları...sen söyleyince öyle senin nezdinde o yorumu yaptım sana diyormuş gibi oldu ama değil yani....:1hug:

Konuyu açan arkadaş yakınlarda yorum yaptı mı hiç...

Kayboldu gitti :))

yapmadı sanırım, zaten arkadaş kocasından şikayetçiydi ama topik başka yere gitti

kocalarda az anlayışlı, yardımcı olsun yaw, karılarıda mitoz bölünmedi herhalde
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bakım ile her şartta makyajlı gezmeyi bir tutmuyorum tatlım ayrıca benim bu hallerim kendimce en bakımsız hallerim...küçük bebeği olanların yeterince kendilerine bakamamalarını gayet iyi anladığım için yazma ihtiyacı hissediyorum..

alıntı yapamadığım arkadaşlar lütfen alınmasın,tekrar teşekkür ediyorum herkese...

anladım canımyerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…