zaten burda bebeği olan kadınlar çok bakımsızız demiyorlar ki bebekten öncesi kadar bakımlı değiliz diyorlarkaydirigubbakcemile5
Bir bakımsızlık var birde tembellik ,sizinki tembellik olmasın :))valla bakımlı olana helal olsun diyorum. ben en rahat dönemimde dahi bakımlı olamıyorum. çook ağır geliyor akannehir. tamam yoğun çalışıyorum ama yarım gün bile çalıştığımda aynıydım. ev temizliğiimi hiç yapmadım. 4 yıllık evliyim toplasan 40 günü geçmez evde yemek yaptığım. hani saçımı başımı kendim yapacak halimde yok ama kuaförde sıra varsa gitmem. ağdayla bile uğraşamadığımdan lazer yaptırdım. hani dini yönü olmasa kalıcı makyajla dolaşacam. işin para ile de alakası yok arkadaşlar her işini para ile halleden ben ne giyinmesini ne süslenmesini bilirim. bunun bir sırrı var mıdır? yani etrafımda öyle insanlar var ki benim üçte birim kadar maaş ile çalışıyor bir gün dahi saçını fönsüz yüzünü ful makyajsız görmedim. onlarda aynı yoğunlukta ama nasıl başarıyorlar? hatta bir arkadaşıma komplo kurup sabahın beşinde iş var diye çağırttım kız fönlü ful makyaj tertemiz bacaklarla karşıma çıktı. bi de üstüne kahvaltımı yaptım geldim dedi kaydirigubbakcemile . ya tamam benim bakımsızlığım garip ama onlarda garip yaa. bi de şu sırrı verin bana da yazıııık.
valla bakımlı olana helal olsun diyorum. ben en rahat dönemimde dahi bakımlı olamıyorum. çook ağır geliyor akannehir. tamam yoğun çalışıyorum ama yarım gün bile çalıştığımda aynıydım. ev temizliğiimi hiç yapmadım. 4 yıllık evliyim toplasan 40 günü geçmez evde yemek yaptığım. hani saçımı başımı kendim yapacak halimde yok ama kuaförde sıra varsa gitmem. ağdayla bile uğraşamadığımdan lazer yaptırdım. hani dini yönü olmasa kalıcı makyajla dolaşacam. işin para ile de alakası yok arkadaşlar her işini para ile halleden ben ne giyinmesini ne süslenmesini bilirim. bunun bir sırrı var mıdır? yani etrafımda öyle insanlar var ki benim üçte birim kadar maaş ile çalışıyor bir gün dahi saçını fönsüz yüzünü ful makyajsız görmedim. onlarda aynı yoğunlukta ama nasıl başarıyorlar? hatta bir arkadaşıma komplo kurup sabahın beşinde iş var diye çağırttım kız fönlü ful makyaj tertemiz bacaklarla karşıma çıktı. bi de üstüne kahvaltımı yaptım geldim dedi kaydirigubbakcemile . ya tamam benim bakımsızlığım garip ama onlarda garip yaa. bi de şu sırrı verin bana da yazıııık.
bakım ile her şartta makyajlı gezmeyi bir tutmuyorum tatlımayrıca benim bu hallerim kendimce en bakımsız hallerim...küçük bebeği olanların yeterince kendilerine bakamamalarını gayet iyi anladığım için yazma ihtiyacı hissediyorum..
alıntı yapamadığım arkadaşlar lütfen alınmasın,tekrar teşekkür ediyorum herkese...
Evdeyken rujla karşılamamaı istemiyor benim eşim,
öpemiyorum diyor :kedi:
Bende bakımsız olamıyorum,al sana tartışma nedeni
canımcım ama biz zaten her şartta makyajlı gezmekten bahsetmiyoruz ki...boshayallersmile makyaj dediğin nedir?fondöten,allık ruj,rimel,kalem vs....biz diyoruzki bi rimel yaa bir rimel sürersin bi parfümünü sıkarsın hafif yüzünü renklendirirsin iki pıt pıt allıkla...maksimum bu....hatta allığa fln bile gerek yok....sadece üzerinizin temiz ve uyumlu olsun biraz çekici olsun(bundan kasıtta mini etek değil)....saçını topuz yaparsın ama özenli pratik bi topuz olur mesela,dağınık durmaz yani..bir rimel birde eşin geleceğine yakın bi ruj hafif....budur işte olay bu kadar....
ınsanın ıcınden gelmelı.
Ben bunu bılır, bunu soylerım.
Cevremde ıkı canlı ornek var.
Bırı abımın esı; ev hanımıdır ve ıkı bebegı var ve asla bakımsız dolasmaz evın ıcınde dahı.
Dısarı cıkarken ıse daha bır ozenlıdır.
Annem kımı zaman 'kızım cok cekıcı oluyorsun boyle, az bakım yap' der
Dıgerı 25 yıllık dostum.
Ogretmendır, evlıdır ve cocugu yoktur.
Fakat o kadar paspaldır kı!
Makyaj asla yapmaz, kasları cok kalındır almaz.
'Ben dogallıgımı sevıyorum' der.
30 yasındadır, gıyınımı gorsenız 60 yasında dersınız.
Annem dahı kımı zaman 'yaslı kadın gıbı gıyınıyor' der.
Parası var, kocası kuzu gıbı, harcamalarına ses etmez.
Ama gel gor kı o tutturmus 'dogallık' dıye,
bılmem dogallıgından odun vermemek adına tuylerını de almıyor mu?
ya da bazı arkadaşlar demiş parasız bakım olmaz. ne ilgisi var?
bakımla rujun ne ilgisi var? :))
]
heheh galiba doğru teşhiss kaydirigubbakcemile3Bir bakımsızlık var birde tembellik ,sizinki tembellik olmasın :))
Saç düzleştirici alın, uygun fiyata taksitle bulursunuz. Bir süre sonra eliniz de alışır, fırt fırt al her daim yapılı saç
Birde böyle maşa, saç kurutma makinesi, fırça olan saç bakım setleri oluyor. Hergün fönlü dolaşanlarda bence o setlerden var. Şunun gibi..
Elleri alışmış, fırt fırt yapıyorlar saçlarını..
Makyaj zaten bir rimel bir kalem bir de niveanın çilekli dudak kremiForumda da bir sürü doğal bakım maskeleri var...
Kıyafet ee onu da kendinize yakışanı bulacaksınız.
Saç düzleştirici alın, uygun fiyata taksitle bulursunuz. Bir süre sonra eliniz de alışır, fırt fırt al her daim yapılı saç
Birde böyle maşa, saç kurutma makinesi, fırça olan saç bakım setleri oluyor. Hergün fönlü dolaşanlarda bence o setlerden var. Şunun gibi..
Elleri alışmış, fırt fırt yapıyorlar saçlarını..
Makyaj zaten bir rimel bir kalem bir de niveanın çilekli dudak kremiForumda da bir sürü doğal bakım maskeleri var...
Kıyafet ee onu da kendinize yakışanı bulacaksınız.
heheh galiba doğru teşhiss kaydirigubbakcemile3
cıxx saç düzleştiriciler saç uçlarını kırpık kırpık yapıyor. fırçalılar ise elektriklendiriyor hepsi var ben de. ama onların farklı duruyor. kendi kendine fön çekilmez ki? yani akşam yapsan benim sabaha bozulur. kendilerine sorsan haftada bir yapıyorlarklava: ya rimel felan değil bahsettiğim daha profesyonel makyajdan bahsediyorum. ya bi de her gün o fransız manikürü eziyeti öfff yok ya ben kuaföre bile gitmekten eriniyorum ben gene kendi bakımsızlığıma döneyim. ama pratik çözümleri olan arkadaşlar varsa bana fikir versinler valla zor durumdayım. eşim şikayetçi değil emme her gün o ortamda o hatunlarla aynı ortamı paylaşmak moralimi bozuyor. ya da hepsini katletsem aklinialirimsmile
kaslarim cikti
biyigim cikti
kahkullerim gozume giriyo
sutyensiz geziyorum
ojelerim bozuldu
burnumun alti yara
karnim agriyo lastikli diz ustu don giyiyorum hem
dikislerim oldugu icin banyo almadim kac gundur
aman Allahim esim eve gelmeyecekmi yoksa?mafoldumbenkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?