Kocamın diziye yorumuna bir bakın

zaten burda bebeği olan kadınlar çok bakımsızız demiyorlar ki bebekten öncesi kadar bakımlı değiliz diyorlarkaydirigubbakcemile5

bebekten öncesi bihter gibilerse bebek varken öyle olunamaz tabi doğal olarak ama bizim kastettiğimiz sadece güzel görünmek eşlere...mesela şu an ben evli değilim henüz ,bebekte yok şu an dışarı çıkarken fondöten,far,kalem,allık rimel ruj vs sürüyorum ama abartmadan,pastel tonlarda..evdede sadece rimel,bi parlatıcı sürerim en fazla...kıyafet olarakta güzel bi badi altına eşofman ya da tayt giyiyorum mesela şu an bekarken....evlensem bebeğim olsa da bunu yapabilirim...hadi dudağına sürmezsin bebekle meşgulken ama eşin eve gelirken sürebilirsin onuda....

kıyafet olarakta şu an giydiklerimden biraz daha şık,çekici bişeyler giyerim evlenince olur biter....dedim ya bebekle ilgisi yok bunun....zaten uyanınca üstünüzü değiştirmiyormusunuz? altı kaval üstü şişhane giyeceğine güzel bişeyler giyersin...

aslında herşey planlamakla ilgili...evlenmeden önce,bebekten önce planlarsanız herşeyi sonrasında kolaylık olur...kıyafetlerinizi vs ayarlarsın evlenmeden ve bebekten önce dolayısıyla elinizin altında hep uyumlu ve şık şeyler olur....e onları giydikten sonrada gözünüze bi rimel sürmek 5 snye.....

valla bakımlı olana helal olsun diyorum. ben en rahat dönemimde dahi bakımlı olamıyorum. çook ağır geliyor akannehir. tamam yoğun çalışıyorum ama yarım gün bile çalıştığımda aynıydım. ev temizliğiimi hiç yapmadım. 4 yıllık evliyim toplasan 40 günü geçmez evde yemek yaptığım. hani saçımı başımı kendim yapacak halimde yok ama kuaförde sıra varsa gitmem. ağdayla bile uğraşamadığımdan lazer yaptırdım. hani dini yönü olmasa kalıcı makyajla dolaşacam. işin para ile de alakası yok arkadaşlar her işini para ile halleden ben ne giyinmesini ne süslenmesini bilirim. bunun bir sırrı var mıdır? yani etrafımda öyle insanlar var ki benim üçte birim kadar maaş ile çalışıyor bir gün dahi saçını fönsüz yüzünü ful makyajsız görmedim. onlarda aynı yoğunlukta ama nasıl başarıyorlar? hatta bir arkadaşıma komplo kurup sabahın beşinde iş var diye çağırttım kız fönlü ful makyaj tertemiz bacaklarla karşıma çıktı. bi de üstüne kahvaltımı yaptım geldim dedi kaydirigubbakcemile . ya tamam benim bakımsızlığım garip ama onlarda garip yaa. bi de şu sırrı verin bana da yazıııık.

Evdeyken rujla karşılamamaı istemiyor benim eşim,
öpemiyorum diyor
:kedi:
Bende bakımsız olamıyorum,al sana tartışma nedeni

Bir bakımsızlık var birde tembellik ,sizinki tembellik olmasın :))

Saç düzleştirici alın, uygun fiyata taksitle bulursunuz. Bir süre sonra eliniz de alışır, fırt fırt al her daim yapılı saç

Birde böyle maşa, saç kurutma makinesi, fırça olan saç bakım setleri oluyor. Hergün fönlü dolaşanlarda bence o setlerden var. Şunun gibi..

Elleri alışmış, fırt fırt yapıyorlar saçlarını..

Makyaj zaten bir rimel bir kalem bir de niveanın çilekli dudak kremi Forumda da bir sürü doğal bakım maskeleri var...

Kıyafet ee onu da kendinize yakışanı bulacaksınız.

Son düzenleme:

canımcım ama biz zaten her şartta makyajlı gezmekten bahsetmiyoruz ki...boshayallersmile makyaj dediğin nedir?fondöten,allık ruj,rimel,kalem vs....biz diyoruzki bi rimel yaa bir rimel sürersin bi parfümünü sıkarsın hafif yüzünü renklendirirsin iki pıt pıt allıkla...maksimum bu....hatta allığa fln bile gerek yok....sadece üzerinizin temiz ve uyumlu olsun biraz çekici olsun(bundan kasıtta mini etek değil)....saçını topuz yaparsın ama özenli pratik bi topuz olur mesela,dağınık durmaz yani..bir rimel birde eşin geleceğine yakın bi ruj hafif....budur işte olay bu kadar....

ayyy okadar cok konustukki canım makyaj yapmak süslenmek istedı .gttım rujumu tazeledimm kocişim birazdan işten alcak benıı güzel gözikimm bariiimmmhihoyyyt

ınsanın ıcınden gelmelı.
Ben bunu bılır, bunu soylerım.
Cevremde ıkı canlı ornek var.
Bırı abımın esı; ev hanımıdır ve ıkı bebegı var ve asla bakımsız dolasmaz evın ıcınde dahı.
Dısarı cıkarken ıse daha bır ozenlıdır.
Annem kımı zaman 'kızım cok cekıcı oluyorsun boyle, az bakım yap' der

Dıgerı 25 yıllık dostum.
Ogretmendır, evlıdır ve cocugu yoktur.
Fakat o kadar paspaldır kı!
Makyaj asla yapmaz, kasları cok kalındır almaz.
'Ben dogallıgımı sevıyorum' der.
30 yasındadır, gıyınımı gorsenız 60 yasında dersınız.
Annem dahı kımı zaman 'yaslı kadın gıbı gıyınıyor' der.
Parası var, kocası kuzu gıbı, harcamalarına ses etmez.
Ama gel gor kı o tutturmus 'dogallık' dıye,
bılmem dogallıgından odun vermemek adına tuylerını de almıyor mu?

Evdeyken rujla karşılamamaı istemiyor benim eşim,
öpemiyorum diyor
:kedi:
Bende bakımsız olamıyorum,al sana tartışma nedeni

bakımla rujun ne ilgisi var? :))
ya da bazı arkadaşlar demiş parasız bakım olmaz. ne ilgisi var?
para kazanıp bakımlıyım diye rezil ötesi dolaşanlar da olabiliyor, her gün fön çektirince kendini bakımlı sayanlar da çok komik.
ya da evde mantı börek yiyip yiyip şiştikten sonra göbeğini umursamadan "seksi" kıyafetler giyenler, kendini bakımlı sananlar.

BAKIM KARAKTERİNİZİN HAYATA YANSIMASIDIR. Bugün bakımlıyım dün değildim filan olmaz. nasıl ki titiz insan üç gün titiz bir gün pasaklı olamıyorsa, bakımlı kadın da her an bakımlıdır.

Küçük bebek varken de kocayı makyajla karşılamak deği mi konu? :) kızımla ilgilenirken kaçırdım mı yoksa konuyu? gene üzerime kustu üstümü değiştirmekle meşguldüm de :)
rimeli sürmek mesele değil onu çıkartmak mesele...yatarken çıkartırım deniyor,yatılabiliyor mu acep...orası var bir de işin..hadi yattın diyelim 2 saat sonra tekrar kalkıcaksın..Yani tam anlamıyla uyku deliksiz uyku yok....o kadar yorgun düşüyorum ki parmağımın ucunu kaldırcak halim kalmıyor kendi adıma..eşim de yardım etmese napardım bilmem..hafta sonları dışarı çıkıyoruz geziyoruz eşim onlarla ilgilenirken ben süsleniyorum...böylece adamın gözü gönlü açılıyor
:))

:roflol:

yani evet içinden gelme ve yapı meselesi sanırım biraz....çünkü ben gerçekten yapısında bu olan bir kadının zaman bulamamasına inanmıyorum....ne yapar ne eder eskiden olduğu gibi olmasa bile bi şekilde özen gösterir kendine...

Bir bakımsızlık var birde tembellik ,sizinki tembellik olmasın :))
heheh galiba doğru teşhiss kaydirigubbakcemile3

cıxx saç düzleştiriciler saç uçlarını kırpık kırpık yapıyor. fırçalılar ise elektriklendiriyor hepsi var ben de. ama onların farklı duruyor. kendi kendine fön çekilmez ki? yani akşam yapsan benim sabaha bozulur. kendilerine sorsan haftada bir yapıyorlar klava: ya rimel felan değil bahsettiğim daha profesyonel makyajdan bahsediyorum. ya bi de her gün o fransız manikürü eziyeti öfff yok ya ben kuaföre bile gitmekten eriniyorum ben gene kendi bakımsızlığıma döneyim. ama pratik çözümleri olan arkadaşlar varsa bana fikir versinler valla zor durumdayım. eşim şikayetçi değil emme her gün o ortamda o hatunlarla aynı ortamı paylaşmak moralimi bozuyor. ya da hepsini katletsem aklinialirimsmile

bu topic almış başını gitmiş herkesin ilgisini çekmiş bu konu.Bide benim su düşüncem var hani genelde kadın bakım yapmak istiyorsa öncelikle kendisi için yapmalı denmiş evet kendimiz için yapmalıyız ama ya kocalarımız düşmanımız değilki biz onları sevdik aşık olduk evlendik.Çocuklar için her türlü fedakarlık yapılıyor da kocalar için niye yapılmasın.Madem yapmayacağız kocalarımız için neden birlikte bir hayat paylaşıyoruz.onlar mutlu olunca sizde mutlu olmazmısınız.

Benım sac duzlestırıcım cok pratık
ve her evde bulunan bır urun.
Utu
Camasırları utulerken, son olarak bırde saclarımı utuluyorum.
Valla en az ıkı-uc gun gıdıyor.

kaslarim cikti
biyigim cikti
kahkullerim gozume giriyo
sutyensiz geziyorum
ojelerim bozuldu
burnumun alti yara
karnim agriyo lastikli diz ustu don giyiyorum hem
dikislerim oldugu icin banyo almadim kac gundur
aman Allahim esim eve gelmeyecekmi yoksa?mafoldumbenkafamçokkarıştı

Hiç de kırmıyor bozmuyor, yapan yapıyor valla. Düşük ısı, sermaid plakalar birde işlemden önce ben sıcaktan yıpranmaması için krem neyim sürüyorum.Bak millet maşayla, düzleştiriciyle ne şekiller veriyor saçına
Saç Videoları - Saç Videoları

Ben burdan bakıp hafta sonları uğraşıyorum, elimi alıştırmaya çalışıyorum. her zaman yapılmaz tabi...

Profesyonel deil doğru makyajı yapmak, doğru renkleri bulmak önemli. Nikini haıtırlayamadım burda bir kız var süper göz makyajı yapıyor. Kuoförde yapılmış gibi. Makyaj bölümünden tyolar alabilirsin..

Tembellik, pes etmek yok, Kocalar beğenmez sonra aklinialirimsmile

Son düzenleme:

Bırak kocanı,
ben bıle gelmezdım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…