Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Benım sac duzlestırıcım cok pratık
ve her evde bulunan bır urun.
Utu
Camasırları utulerken, son olarak bırde saclarımı utuluyorum.
Valla en az ıkı-uc gun gıdıyor.

bak titiz ev kadını böyle olur, saçlarını bile ütülüyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dikişler için söyleyeceğim şey,senin şu anki durumun istisna...tabiki banyo yapmamış olabilirsin dikişlerden dolayı ama diğerleri için söyleyecek bişey bulamadım canım:bbo:
hadi sütyensiz gezmekte tamam...ama kaş,bıyık,lastikli uzun don falan....bilmiyorumkismile

bu arada özel mesajıma niye cevap vermedim canım,küsmüyüz:uhm:

vereliniortakvereliniortak
Kesinlikle katılıyorum:1hug:

Benım sac duzlestırıcım cok pratık
ve her evde bulunan bır urun.
Utu
Camasırları utulerken, son olarak bırde saclarımı utuluyorum.
Valla en az ıkı-uc gun gıdıyor.

işte bakımlı kadın :teytey: şaka maka ütü çok güzel düzleştirir....lisedeyken annemde ütülerdi benim saçlarımı..o zaman düzleştiriciler yoktu böylee

genç kızken kendide yaparmış ama ben kendi saçımı ütüleyemem işte...ya kuaför ya da düzleştirici.....

işte idolüm :lepi:

Ben yeriniz de olsam çocuğumuda alır atarım kendimi sokağa önce kuaföre, sonra çarşıya ohh imajımı tazelerim kocacığımın paralarınıda harcarım akşam gelince memnu kalırsa devam, yok kalmazsa bir daha ağzını açmaz... aklinialirimsmile

aa küs olurmuyuz sen benim dert ortagim oldun

zaten esim sabah yedi bucukta geliyor aksam dort bucukta gidiyor
10 dakika sabah
10 dakika uyandiginda gorusuyoruz
hemen hemen 15 saat disarda dusunsene ((
valla bu hafta saldim kendimi ama o kadar da cok bakmiyorum kendime
bu son zamanlar.. iflahim kesildi yeminlee

oooooooooo bi çıktım geri döndüm sohbet koyulaşmış iyice.o bişey değil dikişlerim açılacak bazı yorumlara gülmekten

hayır konu bebek varken kocanı "makyajla" karşılamak değil,konu bebek varkende kocana güzel görünebilmek...ikisinin arasında çoook fark var......yerimseniben

rimeli çıkartmak meselemi?:)) yüzünüde yıkamıyormusun canım sen? dove falan var mesela onla yıkarsan çok rahat çıkar bu da 1 dakikanı alır mesela eşin bebeklerle ilgilenirken sadece 1 dakikada yüzünü yıkarsın.....boshayallersmile

ama 2 saat sonra tekrar kalkıyormuş bebek nedeniyle, tekrar mı rimel sürcek? mirmirmirmir

Şeniz canımm ....her zaman burdayım biliyorsun....

dedim ya senin durumun istisna...bu aralar öyle olman normal...yoksa normalde nasıl bir kadın olduğunu tahmin ediyorum senin...tabi verdiğin örnekler çok extrem olmuş yinede,lastikli uzun don,bıyık falankaydirigubbakcemile3 o kadarda bırakma kendini canım benim...düzelecek herşey...önce yaran iyileşsinde bir..:1hug:

evet mesele ...dove ile falan çıkmıyor valla...kocam uyuyor en geç 11:30 da..sabah ezanında kalkıp mama veriyor ertesi gün işe gideceği için fazla uyanık olamıyor..çok nadir sabahladığında ertesi gün işte uyukluyormuş....henüz saat 2 de yatmamış olduğum için yatmaya fırsatım olduğunda kocamı kalk rimelimi çıkartıcam demek aklıma gelmiyor :) konuyu eşime anlattım güldü,olayı yaşamak farklı uzaktan konuşmak farklı dedi.:)))

kocayı daha güzel karşılamak rimelle ve rujla olmuyordur herhalde....rimel sürmedim,ruj sürmedim ama kocaman bir öpücük aldım kapı açılır açılmaz...

bak titiz ev kadını böyle olur, saçlarını bile ütülüyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ne sandın
Cıldım sarkmaya baslasın hele bı'
onlara da el atacagım.

Ayıptır soylemesı, oyleyımdır bayanssulusmile
Zor oluyor ama yapıyorum valla.
N'apayım, duzlestırıcı alamadım ):
ıdare edıyorum sımdılık utuyle.

Bir erkek kendisi için yaşayan kadına dayanamıyor derhal yılışıyor, yani bağımsız ruhlu olmakla alakalı bence, kadın eşine onsuz da pekala yaşayabileceğini hissettirdiği zaman erkek kaybetme korkusu yaşıyor aksi halde zaten elimin altında diye düşünüyor...

ama 2 saat sonra tekrar kalkıyormuş bebek nedeniyle, tekrar mı rimel sürcek? mirmirmirmir

hee evet tekrar sürecek....sempatiksalakcinni

yahu mahsus mu yapıyonuz,anlamamazlıktan mı geliyonuz ?

bak şimdi canım,bütün gün evde bebekle ilgileniyorsunuz di mi?ok...eşiniz evde yok...akşam geleceğine yakın bu dediklerimizi yaparsınız,eşinizle oturursunuz ya da ne yapmak istiyorsanız....:) gece yatarken (eşiniz ve siz) çıkarırsınız her normal insan gibi...ha bebek 2 saat sonra uyandı,tekrar mı yapıcaz diye saçma bir soru sormanın alemi ne ki?laelaelaelaelae biz gece yatarkende makyajlı olun mu dedik? saptırıyorsunuz....

bakın kızçeler biraz önce kızartma yaptım hemen duşa girdim parfümümü sıkındımbayanssulusmile
konuşulanlardan gaza gelip bayağı bir dahada süslendim zemuszemus taşlı beyaz atlet bluzümü ve mini bir penye şort giydim:kedi: işte bu kadarrr çokta zor değil yani şimdi o kızartma yaptığım halimlemi karşılasaydım ohhh missler gibi karşılıcam kocacığımı işte zor değilki canlarım:lepi:

bebekler çok anlayışlı Allah için..koca gelmesine yakın ne kaka ne çiş yapıyorlar ne de acıkıyorlar :)))

Eh bu kadar yazdık cızdık.
Sımdı eslerımızın karsısına sabahkı halımızle cıkmamak lazım dımı.
Hadı hanımlar, dagılın artık, gıdıp suslenın de,
eslerınız gorsun bakalım bakımlı kadın nasıl olunurmus.

Not: Amac buraya daha fazla yorum yapılmasını engellemektır.
Zıra esım gelecek ve ben hala hazırlanmadım.
Sız yazarken ben kalkıp gıdemıyorum.
Lutfen hepınız gıdınız. sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…