lastikli diz ustu don giyiyorum hem
Benım sac duzlestırıcım cok pratık
ve her evde bulunan bır urun.
Utu
Camasırları utulerken, son olarak bırde saclarımı utuluyorum.
Valla en az ıkı-uc gun gıdıyor.
kaslarim cikti
biyigim cikti
kahkullerim gozume giriyo
sutyensiz geziyorum
ojelerim bozuldu
burnumun alti yara
karnim agriyo lastikli diz ustu don giyiyorum hem
dikislerim oldugu icin banyo almadim kac gundur
aman Allahim esim eve gelmeyecekmi yoksa?mafoldumbenkafamçokkarıştı
vereliniortakvereliniortakbu hususta çok şeyler yazıldı cizildi kkda
lütfen konu sahibi arkadaşım üstüne alınmasın fakat ben bazı hususlarda erkeklere katılıyorum
evlenene kadar süsümüz püsümüz eksik olmaz, evlendikten sonra salıveririz kendimizi
oysa bana göre tam tersi olmalı
kocanız sexi kıyafetler giymenizi, makyaj yapmanızı istiyorsa giyin sizi engelleyen cocuk mu, ev işi mi?
bu ancak bahanedir bana göre
zira şöyle yüz ifadenizi değiştiricek, cekicilik katicak basit bi makyaj taş catlasın 15 dakkanızı alır
üstünüze sexi şeyler giymek ise en fazla 5 dakika...
yani günde feda edeceğiniz toplam 20 dakika (saça maşa - düzleştirici yapmak için ise maksimum 30 dakka yeterli) ile eşinizin gozune bambaşka gorunmeniz çok da zor değil
ben de ev hanımıyım ben de ev işi yapiyorum ama şu kadınların " tüm gün yemek bulaşık temizlik ölüyorum bitiyorum" serzenişlerine zerre inanasım gelmiyo
yahu sanki malikanede yaşiyolar da bitmiyo bi türlü ev işi
pehhh bahane....:umursamaz:
ayrıca hiç bi cekiciliği olmayan kıyafetler giyip de "ben böyle rahat ediyorum" diyenlere ise kusura bakmayın ama cidden sinir oluyorum
hayır yani size bakan sizinle muhattap olanların rahatlıgının hiç mi onemi yok
kadın dediğin önce göze hitap etmeli arkadaş yerimseniben
yazın bi süre annemlerin yanında kalmam gerekti eşimin seyahati nedeniyle
o dönemde ne zaman carsiya çıksak hep mini etekler, topuklu pabıçlar, askılı - straplez üstler aldım
annem başta olmak üzere cevremdeki tepki şuydu " kızım sen bunları dısarda giymezsin ne diye boşa para veriyosun. artı hamilesin daha rahat seyler al"
annem ve annem gibi düsünenlerin mantıgı evde rahat giyinmekten yana
oysa hayır...
kadın asıl evinde sexsapelitesini kadınlıgını konusturmalıdır
hani hep derim ya beni taniyanlar bilir;
ben kadın halimle yolda gördüğüm hemcinsim dikkatimi çekmiyorsa giyimi kuşamı endamıyla; bi erkeğe o kadının çekici gelmesi zor, çook zor...gamyoncuiremsu
yani Allah aşkına kim sokakta gordugu bakımsız bir kadın için "vah vah tüh tüh coluk cocuk ev işi derken mahfolmuş kadın giydiklerinin birbiriyle alakası yok. ay bak kaşlarını da almamış, saçları da dağilmiş" diye üzülüyor yahu?
kandırmasın kimse kendini
lafın kısası; aynaya baktıgınızda kendiniz dısında biri olun ve cekici gorunup gorunmediğinizin muhasebesini yapin
fakat lütfen dürüst olun bu muhasebe esnasında :içelim:
Benım sac duzlestırıcım cok pratık
ve her evde bulunan bır urun.
Utu
Camasırları utulerken, son olarak bırde saclarımı utuluyorum.
Valla en az ıkı-uc gun gıdıyor.
kaslarim cikti
biyigim cikti
kahkullerim gozume giriyo
sutyensiz geziyorum
ojelerim bozuldu
burnumun alti yara
karnim agriyo lastikli diz ustu don giyiyorum hem
dikislerim oldugu icin banyo almadim kac gundur
aman Allahim esim eve gelmeyecekmi yoksa?mafoldumbenkafamçokkarıştı
sahip olduğu son beğenesi olur canım
canına susadığını sanmıyorum
daha çok genç:roflol:
dikişler için söyleyeceğim şey,senin şu anki durumun istisna...tabiki banyo yapmamış olabilirsin dikişlerden dolayı ama diğerleri için söyleyecek bişey bulamadım canım:bbo:
hadi sütyensiz gezmekte tamam...ama kaş,bıyık,lastikli uzun don falan....bilmiyorumkismile
bu arada özel mesajıma niye cevap vermedim canım,küsmüyüz:uhm:
Küçük bebek varken de kocayı makyajla karşılamak deği mi konu? :) kızımla ilgilenirken kaçırdım mı yoksa konuyu? gene üzerime kustu üstümü değiştirmekle meşguldüm de :)
rimeli sürmek mesele değil onu çıkartmak mesele...yatarken çıkartırım deniyor,yatılabiliyor mu acep...orası var bir de işin..hadi yattın diyelim 2 saat sonra tekrar kalkıcaksın..Yani tam anlamıyla uyku deliksiz uyku yok....o kadar yorgun düşüyorum ki parmağımın ucunu kaldırcak halim kalmıyor kendi adıma..eşim de yardım etmese napardım bilmem..hafta sonları dışarı çıkıyoruz geziyoruz eşim onlarla ilgilenirken ben süsleniyorum...böylece adamın gözü gönlü açılıyor
:))
hayır konu bebek varken kocanı "makyajla" karşılamak değil,konu bebek varkende kocana güzel görünebilmek...ikisinin arasında çoook fark var......yerimseniben
rimeli çıkartmak meselemi?:)) yüzünüde yıkamıyormusun canım sen? dove falan var mesela onla yıkarsan çok rahat çıkar bu da 1 dakikanı alır mesela eşin bebeklerle ilgilenirken sadece 1 dakikada yüzünü yıkarsın.....boshayallersmile
aa küs olurmuyuz sen benim dert ortagim oldun
zaten esim sabah yedi bucukta geliyor aksam dort bucukta gidiyor
10 dakika sabah
10 dakika uyandiginda gorusuyoruz
hemen hemen 15 saat disarda dusunsene((
valla bu hafta saldim kendimi ama o kadar da cok bakmiyorum kendime
bu son zamanlar.. iflahim kesildi yeminlee
hayır konu bebek varken kocanı "makyajla" karşılamak değil,konu bebek varkende kocana güzel görünebilmek...ikisinin arasında çoook fark var......yerimseniben
rimeli çıkartmak meselemi?:)) yüzünüde yıkamıyormusun canım sen? dove falan var mesela onla yıkarsan çok rahat çıkar bu da 1 dakikanı alır mesela eşin bebeklerle ilgilenirken sadece 1 dakikada yüzünü yıkarsın.....boshayallersmile
bak titiz ev kadını böyle olur, saçlarını bile ütülüyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işte bakımlı kadın :teytey: şaka maka ütü çok güzel düzleştirir....lisedeyken annemde ütülerdi benim saçlarımı..o zaman düzleştiriciler yoktu böylee
genç kızken kendide yaparmış ama ben kendi saçımı ütüleyemem işte...ya kuaför ya da düzleştirici.....
ama 2 saat sonra tekrar kalkıyormuş bebek nedeniyle, tekrar mı rimel sürcek? mirmirmirmir
hee evet tekrar sürecek....sempatiksalakcinni
yahu mahsus mu yapıyonuz,anlamamazlıktan mı geliyonuz ?
bak şimdi canım,bütün gün evde bebekle ilgileniyorsunuz di mi?ok...eşiniz evde yok...akşam geleceğine yakın bu dediklerimizi yaparsınız,eşinizle oturursunuz ya da ne yapmak istiyorsanız....:) gece yatarken (eşiniz ve siz) çıkarırsınız her normal insan gibi...ha bebek 2 saat sonra uyandı,tekrar mı yapıcaz diye saçma bir soru sormanın alemi ne ki?laelaelaelaelae biz gece yatarkende makyajlı olun mu dedik? saptırıyorsunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?