evet mesele ...dove ile falan çıkmıyor valla...kocam uyuyor en geç 11:30 da..sabah ezanında kalkıp mama veriyor ertesi gün işe gideceği için fazla uyanık olamıyor..çok nadir sabahladığında ertesi gün işte uyukluyormuş....henüz saat 2 de yatmamış olduğum için yatmaya fırsatım olduğunda kocamı kalk rimelimi çıkartıcam demek aklıma gelmiyor :) konuyu eşime anlattım güldü,olayı yaşamak farklı uzaktan konuşmak farklı dedi.:)))
kocayı daha güzel karşılamak rimelle ve rujla olmuyordur herhalde....rimel sürmedim,ruj sürmedim ama kocaman bir öpücük aldım kapı açılır açılmaz...
Ne sandın
Cıldım sarkmaya baslasın hele bı'
onlara da el atacagım.
Ayıptır soylemesı, oyleyımdır bayanssulusmile
Zor oluyor ama yapıyorum valla.
N'apayım, duzlestırıcı alamadım ):
ıdare edıyorum sımdılık utuyle.
Eh bu kadar yazdık cızdık.
Sımdı eslerımızın karsısına sabahkı halımızle cıkmamak lazım dımı.
Hadı hanımlar, dagılın artık, gıdıp suslenın de,
eslerınız gorsun bakalım bakımlı kadın nasıl olunurmus.
Not: Amac buraya daha fazla yorum yapılmasını engellemektır.
Zıra esım gelecek ve ben hala hazırlanmadım.
Sız yazarken ben kalkıp gıdemıyorum.
Lutfen hepınız gıdınız. sempatiksalakcinni
bebekler çok anlayışlı Allah için..koca gelmesine yakın ne kaka ne çiş yapıyorlar ne de acıkıyorlar :)))
bebekler çok anlayışlı Allah için..koca gelmesine yakın ne kaka ne çiş yapıyorlar ne de acıkıyorlar :)))
...
olsun canım düzleştiricin şuyun buyun olması gerekmez önemli olan içinden gelmesi,bir şekilde yapılabiliyor işte bazı şeyler.....yerimseniben
koş bacım koşşşş ben çoktaannn süslendim bileeee kaydirigubbakcemile3 feci gaza geldim kaydirigubbakcemile3hemdesositososito bugün eminim tüm kk lılar gaza gelmiştirzemuszemus heriflerin gözü gönlü açılcak bu gecebayanssulusmile:kedi:
Bir erkek kendisi için yaşayan kadına dayanamıyor derhal yılışıyor, yani bağımsız ruhlu olmakla alakalı bence, kadın eşine onsuz da pekala yaşayabileceğini hissettirdiği zaman erkek kaybetme korkusu yaşıyor aksi halde zaten elimin altında diye düşünüyor...
benim eşim dogallıgı çok seviyor defalarca kez konuştuk bu konuyu ben makyajlı kadından hoşlanmıyom diede belirtiyo kendi dogal halin daha güzel gözlerin daha güzel bakıyor kendi rengiyle diyo şimdi ne yapmak lazım üstümüze başımıza herzaman bakıyoz agız diş ayak el saç bakımımızda oluyo tabikide makyajda çogu zaman olmayıversin diyorum eşimin bu konuşmasından sonra hatta bazen hayırdır biyeremi gidicendiyen bi eşim var makyajlı gördügünde:) işte kimisi sevmiyor yapcak bişi yok
benim eşim dogallıgı çok seviyor defalarca kez konuştuk bu konuyu ben makyajlı kadından hoşlanmıyom diede belirtiyo kendi dogal halin daha güzel gözlerin daha güzel bakıyor kendi rengiyle diyo şimdi ne yapmak lazım üstümüze başımıza herzaman bakıyoz agız diş ayak el saç bakımımızda oluyo tabikide makyajda çogu zaman olmayıversin diyorum eşimin bu konuşmasından sonra hatta bazen hayırdır biyeremi gidicendiyen bi eşim var makyajlı gördügünde:) işte kimisi sevmiyor yapcak bişi yok
ben demek istiyorum ki insan içinden geliyor olsa bile her istediğinde yapamayabilir..engeller çıkabilir...benim kullandığım rimeller dove ile çıkan cinsten değil demek ki..
kardeşim siz beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz...eşinizle oturup gülmüşsünüz birde...evet çok komik gerçekten....biz zaten bunun insanın içinden gelmesinden bahsettik..yani kocan bunu ister istemez ayrı bir konu...benim kocam bunu istemese bile (ki daha önce dedim makyajsız halimi daha çok seviyor) benim içimden gelen bu....yerimseniben
evlendiğimdede böyle olurum...üstüme başıma dikkat ederim...makyaj yapmasam bile eşimin yanı şuanki nişanlımın bundan bi şikayeti olmaz aksine makyajsız ister zaten...ki makyaj makyaj diyip durduğumuzda altı üstü bi rimel yani..! bu kadar abartılmaz...
neyseee siz nasıl takılmak istiyorsanız öyle takılın bacım...ister don gömlek gezin ,ister saç baş dağınık,salın koyverin bağaa nee
dikkat ediyorum kk da bazı bayanlarda hep bi at gözlüğüyle bakma olayı var yorumlara...
artı dove la çokta güzel çıkıyor emin olun)
olsun canım düzleştiricin şuyun buyun olması gerekmez önemli olan içinden gelmesi,bir şekilde yapılabiliyor işte bazı şeyler.....yerimseniben
hamilelik annelere güzellik katar derler siz doğal güzellik kazanmışsınızdır zaten.bide iki tane var galiba of offff hakketen senin iş zordur.Allah sabır versin.
kardeşim siz beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz...eşinizle oturup gülmüşsünüz birde...evet çok komik gerçekten....biz zaten bunun insanın içinden gelmesinden bahsettik..yani kocan bunu ister istemez ayrı bir konu...benim kocam bunu istemese bile (ki daha önce dedim makyajsız halimi daha çok seviyor) benim içimden gelen bu....yerimseniben
evlendiğimdede böyle olurum...üstüme başıma dikkat ederim...makyaj yapmasam bile eşimin yanı şuanki nişanlımın bundan bi şikayeti olmaz aksine makyajsız ister zaten...ki makyaj makyaj diyip durduğumuzda altı üstü bi rimel yani..! bu kadar abartılmaz...
neyseee siz nasıl takılmak istiyorsanız öyle takılın bacım...ister don gömlek gezin ,ister saç baş dağınık,salın koyverin bağaa nee
dikkat ediyorum kk da bazı bayanlarda hep bi at gözlüğüyle bakma olayı var yorumlara...
artı dove la çokta güzel çıkıyor emin olun)
Bu kadar deli divane olmamak, kendini paralamamak lazım bence. Hele ki kilo alan, pijamasıyla köşede oturan, haftasonu nasıl olsa tatil diye traşını eksik eden bir adamsa...
Ki kıl tüy opresyonunu herkes yapıyordur, en paspal olanlar bile. O bakım sınıfına girmiyor.Ben bekarım sevgilim yok ama kışın da bacaklarımı alırım, öyle kıllı kıllı görmeye tehammülüm yok, ayyy.
ben demek istiyorum ki insan içinden geliyor olsa bile her istediğinde yapamayabilir..engeller çıkabilir...benim kullandığım rimeller dove ile çıkan cinsten değil demek ki..
evet karşındaki adamda öyleyse kadınında kendini salması doğaldır..üzüm üzüme baka baka kararı....kadın bakımlıysa bile kocası tam tersi olunca bi süre sonra o bakımlı kadın bile salabilir kendini....allahtan nişanlımda öyle değilbayanssulusmile
aynen öyle kış diye almayanlar olur kılınımılını hani bekar diye birde...ben asla duramam...adam için yapılmıyor zaten bu,dedik ya içinde olacak....
hanımlar kimse kırılmasın yanlış anlamasın ama bura da bu konuya msj yazacak burada vakit harcayacak kadar vakti olan bir bayanın kendini derleyip toplamaya özen göstermeye de vakti vardır diye düşünüyorumbuyrunnnnnnnnn
alkisalkisalkis tam nokta atışı oldu buhanımlar kimse kırılmasın yanlış anlamasın ama bura da bu konuya msj yazacak burada vakit harcayacak kadar vakti olan bir bayanın kendini derleyip toplamaya özen göstermeye de vakti vardır diye düşünüyorumbuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?