Kocamın diziye yorumuna bir bakın

kardeşim siz beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz...eşinizle oturup gülmüşsünüz birde...evet çok komik gerçekten....biz zaten bunun insanın içinden gelmesinden bahsettik..yani kocan bunu ister istemez ayrı bir konu...benim kocam bunu istemese bile (ki daha önce dedim makyajsız halimi daha çok seviyor) benim içimden gelen bu....yerimseniben

evlendiğimdede böyle olurum...üstüme başıma dikkat ederim...makyaj yapmasam bile eşimin yanı şuanki nişanlımın bundan bi şikayeti olmaz aksine makyajsız ister zaten...ki makyaj makyaj diyip durduğumuzda altı üstü bi rimel yani..! bu kadar abartılmaz...

neyseee siz nasıl takılmak istiyorsanız öyle takılın bacım...ister don gömlek gezin ,ister saç baş dağınık,salın koyverin bağaa nee

dikkat ediyorum kk da bazı bayanlarda hep bi at gözlüğüyle bakma olayı var yorumlara...

artı dove la çokta güzel çıkıyor emin olun )

olsun canım düzleştiricin şuyun buyun olması gerekmez önemli olan içinden gelmesi,bir şekilde yapılabiliyor işte bazı şeyler.....yerimseniben

Son düzenleme:

koş bacım koşşşş ben çoktaannn süslendim bileeee kaydirigubbakcemile3 feci gaza geldim kaydirigubbakcemile3hemdesositososito bugün eminim tüm kk lılar gaza gelmiştirzemuszemus heriflerin gözü gönlü açılcak bu gecebayanssulusmile:kedi:

bebekler çok anlayışlı Allah için..koca gelmesine yakın ne kaka ne çiş yapıyorlar ne de acıkıyorlar :)))

hamilelik annelere güzellik katar derler siz doğal güzellik kazanmışsınızdır zaten.bide iki tane var galiba of offff hakketen senin iş zordur.Allah sabır versin.

evet kızlar son durum ne anlaşma sağladı mısempatiksalakcinni
.biz alışveriş yaptık kızımla sonra da parkta oynadık az önce de yemeğimizi yedik geldim bakmaya

benim eşim dogallıgı çok seviyor defalarca kez konuştuk bu konuyu ben makyajlı kadından hoşlanmıyom diede belirtiyo kendi dogal halin daha güzel gözlerin daha güzel bakıyor kendi rengiyle diyo şimdi ne yapmak lazım üstümüze başımıza herzaman bakıyoz agız diş ayak el saç bakımımızda oluyo tabikide makyajda çogu zaman olmayıversin diyorum eşimin bu konuşmasından sonra hatta bazen hayırdır biyeremi gidicendiyen bi eşim var makyajlı gördügünde:) işte kimisi sevmiyor yapcak bişi yok

...

olsun canım düzleştiricin şuyun buyun olması gerekmez önemli olan içinden gelmesi,bir şekilde yapılabiliyor işte bazı şeyler.....yerimseniben

Evet, bende kendımce bakıyorum kendıme.
Hersey kocam ve kendım ıcın.

Kalkamıyorum kı!
Ama bugunluk yeter.
Gıdıp dusumu almam, cıcılerımı gıyınmem lazım.
ıyı sohbetler herkese

bu arada bu hafta rahatım kocam yok yemek de yapmıyom habire abur cubur atıyorum mideye kumanda bende önümde laptop keyfim yerinde birazdan fatma gülün suçu neye bakarım belkı kocam olsa şimdi kurtlar vadisi diye tuttururdu.

Bu kadar deli divane olmamak, kendini paralamamak lazım bence. Hele ki kilo alan, pijamasıyla köşede oturan, haftasonu nasıl olsa tatil diye traşını eksik eden bir adamsa...

Ki kıl tüy opresyonunu herkes yapıyordur, en paspal olanlar bile. O bakım sınıfına girmiyor.Ben bekarım sevgilim yok ama kışın da bacaklarımı alırım, öyle kıllı kıllı görmeye tehammülüm yok, ayyy.

Son düzenleme:

makyaj yapmak değil bakım zaten canım ben arkadaşlarımdan biliyorum dışarıya makyajsız çıkmayan bunun yanında sadece etek giyeceği zaman epilasyon yapan yani bakım bir bütün. insanın kendine özen göstermesi temizliğiyle giyimiyle sacıyla makyaj olabilirde olmayabilirde

e herhaldee,sevmiyorsa yapmazsın...

benimde nişanlım benim makyajsız halimi seviyor...bebek gibi yüzün var zaten ne diye yapıyorsun diyo...ama ben seviyorum...evlenincede evde full makyaj yapacak halim yok ki dışarda bile abartılı makyaj yapmam,belli belirsiz sadece yüzümde canlılık olur.....

e üstüne başınada bakıyorsan sorun yok zaten....

ben demek istiyorum ki insan içinden geliyor olsa bile her istediğinde yapamayabilir..engeller çıkabilir...benim kullandığım rimeller dove ile çıkan cinsten değil demek ki..
hamilelik annelere güzellik katar derler siz doğal güzellik kazanmışsınızdır zaten.bide iki tane var galiba of offff hakketen senin iş zordur.Allah sabır versin.

teşekkür ederim,Allah tüm anne olmak isteyenlere nasib etsin inşallah..

aslında içten gelmesi de değil.. tamamen zaman inanın..

mesela ben hem bekarken hem yeni evliyken her hafta kuaförüme gider saç bakımımı yaptırır fönümü çektirirdim.. manikürümü yaptırırdım.. gidemediğim zaman saç düzleştiricisi ile hergün fön çekerdim.. sabah ilk iş kalkar rimelimi, allığımı sürerdim.. süper elbiselerim vardı 38 beden..

ilk oğlum doğdu saçlarımın boyası geldi yaptıramadım diye cinnet geçirdim, 3 günlük lohusayke attm kendimi kuaföre.. sonra okul başladı, ardından yurtdışında işe girdim, diğer oğluma hamile olduğumu öğrendim.. öyle bir zamandayım ki heryere yetişmem için ya klonlanmam ya da hiç uyumamam gerek.. şimdi kuaföe gitmek için 1 hafta öncesinden ayarlamam gerekiyor.. aldığım kilo da çabası :gitme:

tabi ki bebekler hep 2-9 ay arası kalmayacaklar.. iş, büyüdüklerinde tekrar kendimizi toplayabilmemiz.. bayanssulusmile

evet karşındaki adamda öyleyse kadınında kendini salması doğaldır..üzüm üzüme baka baka kararı....kadın bakımlıysa bile kocası tam tersi olunca bi süre sonra o bakımlı kadın bile salabilir kendini....allahtan nişanlımda öyle değilbayanssulusmile

aynen öyle kış diye almayanlar olur kılınımılını hani bekar diye birde...ben asla duramam...adam için yapılmıyor zaten bu,dedik ya içinde olacak....

fazla makyaj zaten kadını çirkinleştiriyor.hafif yapanlar daha güzel görünüyor önemli olan temizlik kadının bıyıklısı kıllısı çekilmiyor.

ben demek istiyorum ki insan içinden geliyor olsa bile her istediğinde yapamayabilir..engeller çıkabilir...benim kullandığım rimeller dove ile çıkan cinsten değil demek ki..

yaa öyle mi ne kullanıyorsun canım? ben pazardan alıyorumda,ondan çıkıyor herhaldeşakkıdı

biz zaten her içinden geldiğinde ,istediğinde,iki elin kanda bile olsa,bebeklerin basbas bağırsa bile o rimeli süreceksin didik,ivit haklısın

hanımlar kimse kırılmasın yanlış anlamasın ama bura da bu konuya msj yazacak burada vakit harcayacak kadar vakti olan bir bayanın kendini derleyip toplamaya özen göstermeye de vakti vardır diye düşünüyorumbuyrunnnnnnnnn

Ama ben kışın üşüyoroum ya, kalın kalın eşorfmanlari kazak, kat kat çoraplar. Kansızlık da yok ama azıcık üsüteyim böğrüm ağrıyo birde aşşa tarafta da üşütmekten rahatsızlık çıkıyor..

Şimdi şık şeyler hep ince.. Hem şık olmak hem de üşümemek için ne giyeyim.

Yada ben direkt adama sarınayım, ısıtsın beni

Son düzenleme:

ben onu dedim,onada bir bahane buldular canımsengözlerimebaksanab

alkisalkisalkis tam nokta atışı oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…