Kocamın diziye yorumuna bir bakın

bence konu sahibinin içinden gelmiyo yapmak kocası istiyo diede yapıpta içinin rahat etcegini düşünmüyorumm herşey içinizden gelcek kızlar gelmiyosa biz bişi yapamayız konu sahibine

aynen katılıyorum arkadaşım kaydirigubbakcemile5

kim demiş şık şeyler hep ince diye?

kalın ama şık şeyler giy sende....mesela tayt giyorsan içine külotlu çorap giy üzerine kalın kalın böyle tunikler hırkalar olur ya onlardan giy....ayağana tozluklu gibi çoraplardan giy bide...hırkanın içine boğazlı badide giyersin ona uyumlu....al sana kıyafet...hani evi sobalı çok soğuk olanlar için alternatif...ha dahada üşüyorsan bütün buna ilaveten alın bi battaniye girin altına kocanlakaydirigubbakcemile

ya bu kadınlar varya herşeye bi çare bulurlar,herşeye kafa çalışır ama buna çare bulamıyosunuz öyle mi? :roflol:

haklısın , ama varsyaımlarla kavga çıkarıyorsun
yeni bebek doğurmuşsun zayıflaman çok güzel bunda kötü bir şey yok

cok varsaım yapma bebegıne de bak kendıne de bak bıraz daha
makyaj yapsan daha ıyı gıyınsen evde de o yeterlı olur guzel görunmek için

ayy ben geldim
yazılanları okudum da...

bişi dicem bu vakitsizlikten yakınan hatunlara
ülen KKda fink atmaya vaktiniz oluyo da iki rimel bi ruj bi allık sürüp üstünüze başiniza çeki düzen vermeye mi vaktiniz olmuyo :mymeka:

marka merakım yok canım...adını da bilmiyorum kullandığım rimelin..ama pazardan aldığım bir şey değildi ,zira çok hassas ve alerjik bir cildim var..bunu da asla küçümsemek adına yapmıyorum..at gözlüğü ile bakmak işin içinde olmadan hayalen konuşmaktır..

Ayşecim,bebeklerle aynı odadayım..dışarı çıktığım an çığlığı basıyorlar...evet yazıyorum ama bu şartlar altında..

bence konu sahibinin içinden gelmiyo yapmak kocası istiyo diede yapıpta içinin rahat etcegini düşünmüyorumm herşey içinizden gelcek kızlar gelmiyosa biz bişi yapamayız konu sahibine

aslında konu sahibinin kocası biraz aranıyor 36 bedensin zayıfsın diyomuş.kadın etek giyince boyun kısa yakışmaz diyomuş ki boyu 1.65 normal bence.yeni bebek sahibi olmuş ağdasını temizliğini de yapıyormuş elinden geleni yapıyomuş anladığım kadarıyla.

O iki kat kazak, tunik altı çrap, adamlar elbise istiyor ayol

Benim yapıp yapcam o zaten, duramam ben hehehehe :))

Kıyafeti hallettik cinsel yönden mutlu ettik, ee ne kaldı geriye iyi karı olmak için, elim çabuktur, ha bir tek pasta börek yapmayı bilmem. O zaten avantaj sanki

Son düzenleme:
Ayşecim,bebeklerle aynı odadayım..dışarı çıktığım an çığlığı basıyorlar...evet yazıyorum ama bu şartlar altında..[/QUOTE]

canım benim de kızım bana çok düşkün peşimden ayrılmaz sabah 7 de kalkar yüzümüzü yıkarız alırım odama o çekmeceleri döker ben giyinir sacımı yaparım yani onu yalnız bırakmıyorum yanımdan ayırmıyorum canım o biter arkasını toplarım. uyuduğu zamnlarda öyle çok az oturmaya vaktim oluyo egzersiz yapıyorum hep hareket halindeyim.şuan yerleri siliyorum kızıma laf atıyorum arada da gelip buraya yazı yazı yazıyorum.ohaoldumsmile

haklısın bacım valla bende süslendim kocamı bekliyommmkaydirigubbakcemile3

kızlarrr azcıkk şu fatmagülün yengesinden örnek alalım yahuu kadın mandıradan çıkmıyor ama seksülüktee üstüne yokkkkaydirigubbakcemile3

kocaniza her zaman makyajli gorunmek zorundamisiniz
acaip carptiyorusunuz ama..
sac bas daginik solgun bir yuz yerine veya XL rahat giysileriniz yerine
daha canli daha duzenli bir gorunumle aksam yemeginizi yersiniz
cayinizi meyvanizi yersiniz.. uyumaya yakin makayajinizi siler cicilerinizi giyer hafif bi parfum
sikar uyumaya hazirlanirsiniz.. ben daha fazlasini dusunemiyom gayri..
valla kicimdan yirtik kot pantolonum daginik saclarim ve bodymle gecirdigim aksamlarim yeter bana
ama ciddi ciddi diz ustu beyaz donum var xl geceligimin altinda su an sempatiksalakcinni

paçalı donla da ne fantazi olur he aklinialirimsmile

fonda da halimeyi samanlıkta bastılar tey tey de tey tey çalsın mümkünse bayanssulusmile

kızlarrr azcıkk şu fatmagülün yengesinden örnek alalım yahuu kadın mandıradan çıkmıyor ama seksülüktee üstüne yokkkkaydirigubbakcemile3

yenge göğüslerini azcık garibanlar güneş alsın diye fora ettiydi aman o ne yenge yaklava:

Ayşecim,bebeklerle aynı odadayım..dışarı çıktığım an çığlığı basıyorlar...evet yazıyorum ama bu şartlar altında..

canım benim de kızım bana çok düşkün peşimden ayrılmaz sabah 7 de kalkar yüzümüzü yıkarız alırım odama o çekmeceleri döker ben giyinir sacımı yaparım yani onu yalnız bırakmıyorum yanımdan ayırmıyorum canım o biter arkasını toplarım. uyuduğu zamnlarda öyle çok az oturmaya vaktim oluyo egzersiz yapıyorum hep hareket halindeyim.şuan yerleri siliyorum kızıma laf atıyorum arada da gelip buraya yazı yazı yazıyorum.ohaoldumsmile[/QUOTE]

aynen..ara ara yazıyorum ve buraya yazarken de şu hallerdeyim genellikle :) kucağımda keratalar..gaz çıkartıyorum ,emziriyorum ve buraya laf yetiştiriyorum :))

ayşe çınarlı canım maşallah bebişlerine ben senin bakımsız bir bayan olduğuna inanmıyorum zaten yeni doğumdan çıktın ikizlerin var prematüreler tüm bunlar nedeniyle kendini bitkin hissediyorsun bu yüzden böyle cvp ların seni anlıyorum bebişlerin kendini toplayınca sende toparlanırsın canım

diziyi izliyorum bende ve o adama sinir oluyorum. gemilerde gezmekten kafayı yemiş durumda...erkekler hem güzel ve bakımlı kadın isterler, hemde çocuk yapsın onu yetiştirsin evine baksın, sürekli evde çalışan bi kadın isterler.kendilerinde bi çelişki var zaten.madem çocuk yapıyosun kadına yardımcı tut ki kadında kendine bakacak zamanı bulabilsin ve bakımlı olsun. madem yardımcı tutmuosun ozaman çocuk yapma.... öle her istediğin aynı anda olmuyo maleseff...bir yanda çocuklar ve dadısı (anneleri) diğer yanda istediğin zamaanda koşabileceğin suüslü kokana.....uyuz oluyorumböle erkekleree

at gözlüğüyle bakmak,olaylara dar açıdan bakmaktır....bende yapılan yorumlara böyle bakıldığını söyledim.....biz bebek sahibi olmadığımız için(olayın içinde olmadığımız için) at gözlüğüyle mi bakıyoruz şimdi?(hayalen konuşuyoruz) bunu demek istediniz?
eğer öyleyse deyimi yanlış yerde kullandınız bir,ikincisi gördüğünüz üzere bebek,çocuk bakan ama bize hak verende kadınlar var burda.....

ha sizinkiler ikiz,evet zor bebeklerde olabilirler,sağlık sorunları olabilir vs..ben zaten sizin gibi olan anneleri tenzih ettim defalarca....kaldıki yeni doğum yapmış kadınlardanda bahsetmiyoruz.....

not: benim rimelim maxfactor mesela,dove la çıkıyor çok rahat...

kimse bunu ima etmedi..."iyi karı olmak" ne demek? çok çirkin.....lmaz:

hangi adamlar elbise istiyor? sobalı evde oturup soğuktan kıçı donarken karısının tiril tiril elbise giymesini isteyen bir kocanız varsa buna ben çözüm bulamam,sizin bileceğiniz iş....

inşallah canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…