hanımlar kimse kırılmasın yanlış anlamasın ama bura da bu konuya msj yazacak burada vakit harcayacak kadar vakti olan bir bayanın kendini derleyip toplamaya özen göstermeye de vakti vardır diye düşünüyorumbuyrunnnnnnnnn
Ama ben kışın üşüyüroum ya, kalın kalın eşorfmanlari kazak, kat kat çoraplar.
Şimdi şık şeyler hep ince.. Hem şık olmak hem d eüşümemek için ne giyeyim.
Yada ben direkt adama sarınayım, ısıtsın beni
marka merakım yok canım...adını da bilmiyorum kullandığım rimelin..ama pazardan aldığım bir şey değildi ,zira çok hassas ve alerjik bir cildim var..bunu da asla küçümsemek adına yapmıyorum..at gözlüğü ile bakmak işin içinde olmadan hayalen konuşmaktır..yaa öyle mi ne kullanıyorsun canım? ben pazardan alıyorumda,ondan çıkıyor herhaldeşakkıdı
biz zaten her içinden geldiğinde ,istediğinde,iki elin kanda bile olsa,bebeklerin basbas bağırsa bile o rimeli süreceksin didik,ivit haklısın
hanımlar kimse kırılmasın yanlış anlamasın ama bura da bu konuya msj yazacak burada vakit harcayacak kadar vakti olan bir bayanın kendini derleyip toplamaya özen göstermeye de vakti vardır diye düşünüyorumbuyrunnnnnnnnn
bence konu sahibinin içinden gelmiyo yapmak kocası istiyo diede yapıpta içinin rahat etcegini düşünmüyorumm herşey içinizden gelcek kızlar gelmiyosa biz bişi yapamayız konu sahibine
kim demiş şık şeyler hep ince diye?
kalın ama şık şeyler giy sende....mesela tayt giyorsan içine külotlu çorap giy üzerine kalın kalın böyle tunikler hırkalar olur ya onlardan giy....ayağana tozluklu gibi çoraplardan giy bide...hırkanın içine boğazlı badide giyersin ona uyumlu....al sana kıyafet...hani evi sobalı çok soğuk olanlar için alternatif...ha dahada üşüyorsan bütün buna ilaveten alın bi battaniye girin altına kocanlakaydirigubbakcemile
ya bu kadınlar varya herşeye bi çare bulurlar,herşeye kafa çalışır ama buna çare bulamıyosunuz öyle mi? :roflol:
ayy ben geldim
yazılanları okudum da...
bişi dicem bu vakitsizlikten yakınan hatunlara
ülen KKda fink atmaya vaktiniz oluyo da iki rimel bi ruj bi allık sürüp üstünüze başiniza çeki düzen vermeye mi vaktiniz olmuyo :mymeka:
kızlarrr azcıkk şu fatmagülün yengesinden örnek alalım yahuu kadın mandıradan çıkmıyor ama seksülüktee üstüne yokkkkaydirigubbakcemile3
Ayşecim,bebeklerle aynı odadayım..dışarı çıktığım an çığlığı basıyorlar...evet yazıyorum ama bu şartlar altında..
marka merakım yok canım...adını da bilmiyorum kullandığım rimelin..ama pazardan aldığım bir şey değildi ,zira çok hassas ve alerjik bir cildim var..bunu da asla küçümsemek adına yapmıyorum..at gözlüğü ile bakmak işin içinde olmadan hayalen konuşmaktır..
Ayşecim,bebeklerle aynı odadayım..dışarı çıktığım an çığlığı basıyorlar...evet yazıyorum ama bu şartlar altında..
O iki kat kazak, tunik altı çrap, adamlar elbise istiyor ayol
Benim yapıp yapcam o zaten, duramam ben hehehehe :))
Kıyafeti hallettik cinsel yönden mutlu ettik, ee ne kaldı geriye iyi karı olmak için, elim çabuktur, ha bir tek pasta börek yapmayı bilmem. O zaten avantaj sanki
ayşe çınarlı canım maşallah bebişlerine ben senin bakımsız bir bayan olduğuna inanmıyorum zaten yeni doğumdan çıktın ikizlerin var prematüreler tüm bunlar nedeniyle kendini bitkin hissediyorsun bu yüzden böyle cvp ların seni anlıyorum bebişlerin kendini toplayınca sende toparlanırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?