at gözlüğüyle bakmak,olaylara dar açıdan bakmaktır....bende yapılan yorumlara böyle bakıldığını söyledim.....biz bebek sahibi olmadığımız için(olayın içinde olmadığımız için) at gözlüğüyle mi bakıyoruz şimdi?(hayalen konuşuyoruz) bunu demek istediniz?
eğer öyleyse deyimi yanlış yerde kullandınız bir,ikincisi gördüğünüz üzere bebek,çocuk bakan ama bize hak verende kadınlar var burda.....
ha sizinkiler ikiz,evet zor bebeklerde olabilirler,sağlık sorunları olabilir vs..ben zaten sizin gibi olan anneleri tenzih ettim defalarca....kaldıki yeni doğum yapmış kadınlardanda bahsetmiyoruz.....
not: benim rimelim maxfactor mesela,dove la çıkıyor çok rahat...
kimse bunu ima etmedi..."iyi karı olmak" ne demek? çok çirkin.....lmaz:
hangi adamlar elbise istiyor? sobalı evde oturup soğuktan kıçı donarken karısının tiril tiril elbise giymesini isteyen bir kocanız varsa buna ben çözüm bulamam,sizin bileceğiniz iş....
at gözlüğüyle bakmak,olaylara dar açıdan bakmaktır....bende yapılan yorumlara böyle bakıldığını söyledim.....biz bebek sahibi olmadığımız için(olayın içinde olmadığımız için) at gözlüğüyle mi bakıyoruz şimdi?(hayalen konuşuyoruz) bunu demek istediniz?
eğer öyleyse deyimi yanlış yerde kullandınız bir,ikincisi gördüğünüz üzere bebek,çocuk bakan ama bize hak verende kadınlar var burda.....
ha sizinkiler ikiz,evet zor bebeklerde olabilirler,sağlık sorunları olabilir vs..ben zaten sizin gibi olan anneleri tenzih ettim defalarca....kaldıki yeni doğum yapmış kadınlardanda bahsetmiyoruz.....
not: benim rimelim maxfactor mesela,dove la çıkıyor çok rahat...
kimse bunu ima etmedi..."iyi karı olmak" ne demek? çok çirkin.....lmaz:
hangi adamlar elbise istiyor? sobalı evde oturup soğuktan kıçı donarken karısının tiril tiril elbise giymesini isteyen bir kocanız varsa buna ben çözüm bulamam,sizin bileceğiniz iş....
konu son derece saçma bir yere gidiyor bence.. ne yani şimdi de rimelsiz olanlar; rimel sürmek yerine neden kk da gezdiklerinin hesabını mı verecekler... kimisi yüzüne salatalık maskesi yaparak rahatlar, kimi de internette dolaşarak.. herkesin kendi bileceği iş..
valla konuyu saçma yere goturen bu tarz cımbızcı yorumcular kusura bakmayın ama
onca şey yazdık içinden bi bunu mu buldunuz kendinize pay cıkaracak?
misal verdim; eğer buraya bu denli vakit ayirip muhabbet edilebiliyosa pekala hoş gorunmek adına pek cok şey de yapilabilir
ha dediğiniz doğru, kimi öyle deşarj olur kimi böyle
ben yüzüme salatalık maskesi yapip kuruma evresinde kkya laf yetiştirebilenlerdenim
bu da benim hayat tarzım sositososito
cımbız?? yoo demek istediğinizi gayet iyi anlamışım işte.. üstelik kendime pay çıkartmamı gerektirecek bir düşünceyle karşılaşmadım henüz yerimseniben
herneyse konu dağılmasın.. birçok arkadaş yaşamadıkları şey hakkında farazi konuşunca fikirler havada kalıyor ne yazık ki.. "ben böyle yaparım" demektense yapıp gösterilmesini tavsiye ederim.. yerimseniben
konu son derece saçma bir yere gidiyor bence.. ne yani şimdi de rimelsiz olanlar; rimel sürmek yerine neden kk da gezdiklerinin hesabını mı verecekler... kimisi yüzüne salatalık maskesi yaparak rahatlar, kimi de internette dolaşarak.. herkesin kendi bileceği iş..
kimse kimseye hesap vermek zorunda değil elbetteki sadece vakit oluyor bir şekilde bunu söylemeye çalışıyoruz...
tüm yorumlardan şuna kesin kanaat getiriyorum bu insanın yapısı ve içinden gelmesiyle alakalı
benim içinde bakım sadece makyaj değil bunu çoğu msj da belirttim benim bebeğinde zor bibekti şuan 15 aylık hala zor bi bebek ama hiç bakımsız gezmedim saçlarıma her gün fön çekmedim ama mutlaka şekil veririm yopluyorsam bile biraz kabartırım önlerini mesala yada topuz yapıp yanlardan acık bırakırım birer tutam hemen onları fön makinesiyle hareketlendiririm 2 dk sürer bu.vs.ben böyleyim.doğuma giderken bile şaçlarıma maşa yapıp gittim bu benim en mutlu anım resimler de hasta ve solgun görünmek istemedim.doğumdan sonra da değişmedi belki çok yoruldum uykusuz kaldım ama kendimi asla bırakmadım buda nokta....sanırım anlaşamadığımız nokta şu: bakım=makyaj değildir benim için.. duş almak, ağda, diş-tırnak temizliği, yüz yıkama, temiz yaşamanın kuralıdır ki; bu foruma hiç kimsenin bunları umursamayacağını düşünmüyorum.. bunun dışında kalan makyaj, fön benim için extradır ve gerçekten bol vakit gerktiren işlerdir.. yeni doğum yapmış birine "neden fönlü değil saçların, istesen yaparsın" derseniz sadece güler.. hele hele zor bir bebekse (ki benimkiler zordu maşallah)..
umarım anlatabilmişimdir. yerimseniben
Ben bekarım, heç evlenmedim, elime erkek bilem değmedi..
Geleceğe hazırlık benimkisi. Diyelimki böyle kocam oldu, adam giy diyo, giymedim beğenmiyor ve aldatıyor. Sorumlu sensin kimse demez herhalde ama el nerden bilsin bunları. Knedine bakmadı kocası gitti aldattı derler. Suç hep kadında hep
valla konuyu saçma yere goturen bu tarz cımbızcı yorumcular kusura bakmayın ama
onca şey yazdık içinden bi bunu mu buldunuz kendinize pay cıkaracak?
misal verdim; eğer buraya bu denli vakit ayirip muhabbet edilebiliyosa pekala hoş gorunmek adına pek cok şey de yapilabilir
ha dediğiniz doğru, kimi öyle deşarj olur kimi böyle
ben yüzüme salatalık maskesi yapip kuruma evresinde kkya laf yetiştirebilenlerdenim
bu da benim hayat tarzım sositososito
sanırım anlaşamadığımız nokta şu: bakım=makyaj değildir benim için.. duş almak, ağda, diş-tırnak temizliği, yüz yıkama, temiz yaşamanın kuralıdır ki; bu foruma hiç kimsenin bunları umursamayacağını düşünmüyorum.. bunun dışında kalan makyaj, fön benim için extradır ve gerçekten bol vakit gerktiren işlerdir.. yeni doğum yapmış birine "neden fönlü değil saçların, istesen yaparsın" derseniz sadece güler.. hele hele zor bir bebekse (ki benimkiler zordu maşallah)..
umarım anlatabilmişimdir. yerimseniben
benim içinde bakım sadece makyaj değil bunu çoğu msj da belirttim benim bebeğinde zor bibekti şuan 15 aylık hala zor bi bebek ama hiç bakımsız gezmedim saçlarıma her gün fön çekmedim ama mutlaka şekil veririm yopluyorsam bile biraz kabartırım önlerini mesala yada topuz yapıp yanlardan acık bırakırım birer tutam hemen onları fön makinesiyle hareketlendiririm 2 dk sürer bu.vs.ben böyleyim.doğuma giderken bile şaçlarıma maşa yapıp gittim bu benim en mutlu anım resimler de hasta ve solgun görünmek istemedim.doğumdan sonra da değişmedi belki çok yoruldum uykusuz kaldım ama kendimi asla bırakmadım buda nokta....
doğuma giderken şöyle makyaj yapıcam böyle makyaj yapıcam,fön çektircem diye hayal ediyordum olmadı..kolumda 3 serum yataktan yardımla kalkıp yürüyordum..
hamileyken anneminki gibi bol sütüm olacağını umarak süt saklama poşetleri ve sağma makinası almıştım..hiç mama vermem sanıyordum..öyleki sağıp sakladığım sütler buzlukları doldurup taşıracak sanıyordum ama hiç de hayal ettiğim gibi olmadı...:)
sağlık olsun canım.bebişlerin sağlıklı yadoğuma giderken şöyle makyaj yapıcam böyle makyaj yapıcam,fön çektircem diye hayal ediyordum olmadı..kolumda 3 serum yataktan yardımla kalkıp yürüyordum..
hamileyken anneminki gibi bol sütüm olacağını umarak süt saklama poşetleri ve sağma makinası almıştım..hiç mama vermem sanıyordum..öyleki sağıp sakladığım sütler buzlukları doldurup taşıracak sanıyordum ama hiç de hayal ettiğim gibi olmadı...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?