Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Ben bekarım, heç evlenmedim, elime erkek bilem değmedi..

Geleceğe hazırlık benimkisi. Diyelimki böyle kocam oldu, adam giy diyo, giymedim beğenmiyor ve aldatıyor. Sorumlu sensin kimse demez herhalde ama el nerden bilsin bunları. Knedine bakmadı kocası gitti aldattı derler. Suç hep kadında hep

Son düzenleme:
konu son derece saçma bir yere gidiyor bence.. ne yani şimdi de rimelsiz olanlar; rimel sürmek yerine neden kk da gezdiklerinin hesabını mı verecekler... kimisi yüzüne salatalık maskesi yaparak rahatlar, kimi de internette dolaşarak.. herkesin kendi bileceği iş..

o bebeği olup ta kendine zaman ayırabilen anneler yeni doğum yapmış anneler değiller ;-)

evet,yaşamadan farazi konuşup şöyle yapın böyle yapın demek ,ahkam kesmek at gözlüğü ile bakmak,dar açıdan bakmak demek..niyetim kavga değil,o yöne gitmesin mümkünse...

valla konuyu saçma yere goturen bu tarz cımbızcı yorumcular kusura bakmayın ama
onca şey yazdık içinden bi bunu mu buldunuz kendinize pay cıkaracak?
misal verdim; eğer buraya bu denli vakit ayirip muhabbet edilebiliyosa pekala hoş gorunmek adına pek cok şey de yapilabilir

ha dediğiniz doğru, kimi öyle deşarj olur kimi böyle

ben yüzüme salatalık maskesi yapip kuruma evresinde kkya laf yetiştirebilenlerdenim
bu da benim hayat tarzım sositososito

cımbız?? yoo demek istediğinizi gayet iyi anlamışım işte.. üstelik kendime pay çıkartmamı gerektirecek bir düşünceyle karşılaşmadım henüz yerimseniben

herneyse konu dağılmasın.. birçok arkadaş yaşamadıkları şey hakkında farazi konuşunca fikirler havada kalıyor ne yazık ki.. "ben böyle yaparım" demektense yapıp gösterilmesini tavsiye ederim.. yerimseniben

Yetinmesını bilmeyen elındkıyle mutlu olmayıp sureklı başka şeylerde gozu olan erkeklere yaşamak zor..

Kadın 38 beden bu sıtede bırcok kadının olmak ıstedıgı erkek begenmıyor..

Kadın kocasına dunya tatlısı bebek vermış onunla mutlu huzurlu olacağına hala başka şeylerde gozu..

Sonucta bu kadını sız sevdınız evlendınız....

Erkekler kadınları sureklı değitirmek ve eleştırmek yerıne bıraz da anlamaya çalışsa..

Aksam eve gelınce eşı çalışmasada bıraz yardımcı olsa..

Ev cocuk işlerıne yardım edıp hayatım sen gıt bıraz kendınle ugraş dınlen suslen rahatlada dedı

Hangı kadın yok dedı...

Bu yazdıklarımdan kadınlar evlenınce kendını salsın bakmasın demıyorum.

Ama kocam bakımlı kadınlar hoşlanıyor benımde suslenmem lazım fıkrıyle hareket edersenız ıcınden gelmedıgı ıcın cok zorla yaparsınız...

Ben kendıme bakıyım yoksa erkek aldır benı dusuncesı yanlış

O zaman dunyadakı bır cok bakımlı kadının hıc aldatılmaması lazım kı nıcelerı aldatılıyor..

Kendınıze guven ıcın hayata mutlu huzurlu bakmak ıcın kendıne bakın ıcınızden nasıl mutlu oluyorsanız olun..

Erkekler ıcın yasamak yerıne kendınız ıcın yaşayın...Sonra uzulen sız olmayın..

Sısman olsanız zayıflayın der zayıf olsanız bıraz kılo al der..

Makyaj yapsanız bu ne cok abartılı oldu der az yapsanız olmadı der vs vs ....

Kendınız ıcın gıyının suslenın gezın..

ben de onu demek istedimdi..Şeniz

kimse kimseye hesap vermek zorunda değil elbetteki sadece vakit oluyor bir şekilde bunu söylemeye çalışıyoruz...
tüm yorumlardan şuna kesin kanaat getiriyorum bu insanın yapısı ve içinden gelmesiyle alakalı

o diziye ilişkin bir şeyler yazmak istiyorum :)

adam 3-4 çocukla kimbilir kaç yıllık evli kaç yaşında ama sevgilisi nerdeyse kızı yaşında..gerçek hayatta da öyle tipler var..horoz ölmüş gözü çöplükte kalmış derler ya o hesap...kız tamam bakımlı ama adam dayanılmaz yakışıklılıkta değil..Ne sanıyor ki kendini..:)yaşlı koca küçük gelin o kadar yaygın mı yaaa..babaları yaşındaki adamlarda ne bulurlar anlamam....ooooo kendimi kaptırdım ,aynı anneannem gibi dizi izlerken konuşmaya başladım susayım gari kaydirigubbakcemile3

kimse kimseye hesap vermek zorunda değil elbetteki sadece vakit oluyor bir şekilde bunu söylemeye çalışıyoruz...
tüm yorumlardan şuna kesin kanaat getiriyorum bu insanın yapısı ve içinden gelmesiyle alakalı

sanırım anlaşamadığımız nokta şu: bakım=makyaj değildir benim için.. duş almak, ağda, diş-tırnak temizliği, yüz yıkama, temiz yaşamanın kuralıdır ki; bu foruma hiç kimsenin bunları umursamayacağını düşünmüyorum.. bunun dışında kalan makyaj, fön benim için extradır ve gerçekten bol vakit gerktiren işlerdir.. yeni doğum yapmış birine "neden fönlü değil saçların, istesen yaparsın" derseniz sadece güler.. hele hele zor bir bebekse (ki benimkiler zordu maşallah)..

umarım anlatabilmişimdir. yerimseniben

benim içinde bakım sadece makyaj değil bunu çoğu msj da belirttim benim bebeğinde zor bibekti şuan 15 aylık hala zor bi bebek ama hiç bakımsız gezmedim saçlarıma her gün fön çekmedim ama mutlaka şekil veririm yopluyorsam bile biraz kabartırım önlerini mesala yada topuz yapıp yanlardan acık bırakırım birer tutam hemen onları fön makinesiyle hareketlendiririm 2 dk sürer bu.vs.ben böyleyim.doğuma giderken bile şaçlarıma maşa yapıp gittim bu benim en mutlu anım resimler de hasta ve solgun görünmek istemedim.doğumdan sonra da değişmedi belki çok yoruldum uykusuz kaldım ama kendimi asla bırakmadım buda nokta....

Son düzenleme:
zemuszemuskızlar ne güzel sohbet ediyorduk ama yaaa incitmeyelim rimellerle onlarla bunlarla hepimiz güzeliz gariiiiii bayanssulusmile az önce eşim geldi noluyorr hatun dedi bu ne halbayanssulusmile adam iyice şaşırdı gaza getirdiniz beni yaa oldumu şimdi biraz abarttım galiba fazla süslü oldum

ben bütün yorumları aldatmadan bağımsız yaptığımı daha önce belirtmiştim...

sen bakımlı güzel olduğun halde adam aldatırsa ki böyle örnekler çok ,o ;o adamın şerefsizlğidir...kanı bozuksa her şekilde aldatır....ama bu demek değil ki paçoz paçoz gez ortalıkta....e bunu yaprsan adam seni aldatmasa bile ister istemez ilgisi başka taraflara kayar dedim.....uygulamaya geçmese bile dikkatini çeker...insan psikolojisidir dedim....kadın için de geçerlidir bu dedim...adam kıllı,göbekli,evde atletle oturan bi tipse kadınlarında başka erkekler ilgisini çekebilir dedim,aldatması gerekmez ister istemez bakar eder.... dedim de dedim ama kime diyoruum:1closedeyes:

:lepi: imzamı atayım hemen...

cımbız konusunada fena halde katılıyorum! bu kadar olmaz yani...

kendi adıma söylemem gerekirse ben yeni doğum yapmışları kastetmedim,kadın doğurmuş daha yatakta kalksın rimel sürsün demedik herhalkafamçokkarıştı

oyyyhh şiştim ben yine...ak diyosun mok anlıyor bazıları....yeter bu kadar yorum yaptığım,anlayana sivri sinek saz,anlamayan davul zurna şeklinde noktalıyorum yorumlarımı...

herkes kafasına göre takılsın...

seninle birçok konuda hem fikirim canımkaydirigubbakcemile5 ben çok titiz bir bayanım karnım burnumda fayans sildiğimi bilerim o derece kaydirigubbakcemile5ama hiçbir zaman kendimi bırakmadım bakım demek pijamayla bile kendini göstermesini bilmektir.doğuma bende giderken saçım fönlü makyajlıydım hele doğumdan sonra hastanede sanki defile yapar gibi giyindim herkes şaşırdı yanlış anlamayın çok süslü süper giyinen biri değilim ama ufak tefek şeylerle inanın herkes bunu yapar

doğuma giderken şöyle makyaj yapıcam böyle makyaj yapıcam,fön çektircem diye hayal ediyordum olmadı..kolumda 3 serum yataktan yardımla kalkıp yürüyordum..
hamileyken anneminki gibi bol sütüm olacağını umarak süt saklama poşetleri ve sağma makinası almıştım..hiç mama vermem sanıyordum..öyleki sağıp sakladığım sütler buzlukları doldurup taşıracak sanıyordum ama hiç de hayal ettiğim gibi olmadı...:)

olsun canım bebişlerin sen sağlıklı ol gerisi çokta önemli değil

sağlık olsun canım.bebişlerin sağlıklı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…