- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
sağlık olsun canım.bebişlerin sağlıklı ya
olsun canım bebişlerin sen sağlıklı ol gerisi çokta önemli değil
yapacak olan erkek yapar canım nice güzel kadınlar aldatılıyor.önce kendin için bakımlı olacaksın...fönsüz, rimelsiz kadinlar aldatilir kardesim
ana fikir bu kokoslarin :içelim:
emzirmeyi azaltma sakın canım bol bol dere otu ye ve kuru incir tecrübeyle sabit çok süt yapıyor.çok şükür sağlıkları yerinde...günde bir kaç öğün de olsa emzirebildiğime sevinip şükrediyorum :)
emzirmeyi azaltma sakın canım bol bol dere otu ye ve kuru incir tecrübeyle sabit çok süt yapıyor.
özellikle yeşil mercimeği haslayıp kurusoğan ve dere otuyla karıştırıp yersen cok iyi sütün artar ama bunu suan yapma gaz yapar biraz daha büyüsünler öyle dene canım mutlaka
Ortak sorun oldugu icin 62 sayfa olmus heralde
bizim dinimizde kadinlara bakimli olmalarini emrediyor
bakimli olun temiz olsun kocanizin gözü disarda olmasin denir
ama sadece kocaniz icin süslenin ...
Hepimiz stress icindeyiz bakima vakit ayiramiyor
olabilirz ama azda olsa kocamizla birlikte olacagimiz
zamanlara dikkat edip kendimizi salmamamiz lazim...
Bir büyügümün sözü var bana demistiki dikkat et
esin sana bir sürü soru sorar seni deneyebilir sana bakar
temizmisin bakimlimisin ona nasil bakiyorsun falan
bana bu denilenlere dikkat etmedim hic ama bu forumu
takip ettigimden beri hak payi oldugunu gözlemledim...
Bana gelince spor giyinmeyi seviyorum bunu kimse icinde
degistiremiyorum belki buda benim hatam ama su ana kadar sorun
olusturmadi insallahda olusturmaz :)
burasını açar mısınız?
Bir büyügümün sözü var bana demistiki dikkat et
esin sana bir sürü soru sorar seni deneyebilir sana bakar
temizmisin bakimlimisin ona nasil bakiyorsun falan
bana bu denilenlere dikkat etmedim hic ama bu forumu
takip ettigimden beri hak payi oldugunu gözlemledim...
ben bütün yorumları aldatmadan bağımsız yaptığımı daha önce belirtmiştim...
sen bakımlı güzel olduğun halde adam aldatırsa ki böyle örnekler çok ,o ;o adamın şerefsizlğidir...kanı bozuksa her şekilde aldatır....ama bu demek değil ki paçoz paçoz gez ortalıkta....e bunu yaprsan adam seni aldatmasa bile ister istemez ilgisi başka taraflara kayar dedim.....uygulamaya geçmese bile dikkatini çeker...insan psikolojisidir dedim....kadın için de geçerlidir bu dedim...adam kıllı,göbekli,evde atletle oturan bi tipse kadınlarında başka erkekler ilgisini çekebilir dedim,aldatması gerekmez ister istemez bakar eder.... dedim de dedim ama kime diyoruum:1closedeyes:
:lepi: imzamı atayım hemen...
cımbız konusunada fena halde katılıyorum! bu kadar olmaz yani...
kendi adıma söylemem gerekirse ben yeni doğum yapmışları kastetmedim,kadın doğurmuş daha yatakta kalksın rimel sürsün demedik herhalkafamçokkarıştı
oyyyhh şiştim ben yine...ak diyosun mok anlıyor bazıları....yeter bu kadar yorum yaptığım,anlayana sivri sinek saz,anlamayan davul zurna şeklinde noktalıyorum yorumlarımı...
herkes kafasına göre takılsın...
sakin olun kızlar, hatta sakin olmak için şimdi cnbc-e de high tension başlıcak onu seyredin sonra tekrar burda buluşalım:roflol::roflol:
valla ben her zaman bakımlı olmaya çalışırım ama evde makyaj yapmıyorum mesela ama saçım düzgündür kıyafetim altı kaval üstü şişhane veya ne bileyim çamaşır suyu lekeli felan olmaz
pijama da giyerim ama saten giyerim ki daha şık görünsün diz miz de yapmasın
Türkçesi düzgün bir pijama takım veya eşortman- badi giyip saçı düzgünce toplamak herhalde çok vakit alacak bişi değil benim de çocuğum yok bilemem belki o zaman o bile zor olabilir bişi diyemem
bir de şu var bence asıl önemli olan ne kadar makyaj yaptığın nasıl bişi giydiğin değil eşini güleryüzlü karşılayıp bıcır bıcır olmayı başarırsan eşine bakarken gözlerin ışıldayabiliyorsa adama hoş karşılandığını onu ne kadar sevdiğini hissettirdiğinde eminim saçın dağınık da olsa şikayetçi olmaz beş karış suratla kapıyı açtığında adam makyaj da görmez kıyafet de bence
ne olursa olsun ben yine de kocamın elindekinin kıymetini bilsin isterim
aslında şöyle de bişi var benim annem göğüs kanseri oldu ameliyatla tek göğsünü aldılar yerine yenisini yaptırmadı ama babam halen annemin gözünün içine bakar benzer şekilde yengem de kanserdi o kendine yeni göğüs yaptırdı diğer göğsünü toplattı her zaman evde bile şıktır makyajlıdır ama amcam en son yengem hastanedeyken ev tuttuğu sevgilisiyle geziyordu
demem o ki erkek şerefsizse sizin ne kadar bakımlı olduğunuzla ilgilenmez zaten yapacağını yapar
ama kadınlar cins-i latiftir estetik ve güzellik bizim doğamızda var birazcık ortaya çıkarmak için çok uğraşmak gerekmez düzgün , temiz, güleryüzlü olmak yeter
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisLütfen konudan kopmamaya çalışalım, konu dağılıp gitmesin.
Bazı bayanlar gördüğümde bakımın ne demek olduğunu anlıyorum,
Kimse için olmasına gerek de yok, insanın kendisini daha iyi hissetmesi için gereklidir bakım, bu şüphe götürmez,
Ama makyajda, topuk boyunuzda, elbiselerde döpyeslerde değildir bakım.
Eşofmanla spor ayakkabıyla sıfır makyajla bakımlı olunabilir.
Benim bakımdan anladığım göze hoş ve estetik görünmeyen şeylerin kapatılmasıdır.
Diğerleri cila niyetine :)
Gerlim filmi izleyelim, sakinleşelim
Eğer benim düşündüğüm filmse.. Bir tane kız vardı dimi filmde elinde elektrikli testere
zemuszemuskızlar ne güzel sohbet ediyorduk ama yaaa incitmeyelim rimellerle onlarla bunlarla hepimiz güzeliz gariiiiii bayanssulusmile az önce eşim geldi noluyorr hatun dedi bu ne halbayanssulusmile adam iyice şaşırdı gaza getirdiniz beni yaa oldumu şimdi biraz abarttım galiba fazla süslü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?