Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Arkadaşta gelısme var mıymıs arkadaslar?
esı ıle ılgılı yasadıgı bır olay , konusma yada gelısme?

çok şükür sağlıkları yerinde...günde bir kaç öğün de olsa emzirebildiğime sevinip şükrediyorum :)
emzirmeyi azaltma sakın canım bol bol dere otu ye ve kuru incir tecrübeyle sabit çok süt yapıyor.
özellikle yeşil mercimeği haslayıp kurusoğan ve dere otuyla karıştırıp yersen cok iyi sütün artar ama bunu suan yapma gaz yapar biraz daha büyüsünler öyle dene canım mutlaka

Ortak sorun oldugu icin 62 sayfa olmus heralde
bizim dinimizde kadinlara bakimli olmalarini emrediyor
bakimli olun temiz olsun kocanizin gözü disarda olmasin denir
ama sadece kocaniz icin süslenin ...

Hepimiz stress icindeyiz bakima vakit ayiramiyor
olabilirz ama azda olsa kocamizla birlikte olacagimiz
zamanlara dikkat edip kendimizi salmamamiz lazim...

Bir büyügümün sözü var bana demistiki dikkat et
esin sana bir sürü soru sorar seni deneyebilir sana bakar
temizmisin bakimlimisin ona nasil bakiyorsun falan
bana bu denilenlere dikkat etmedim hic ama bu forumu
takip ettigimden beri hak payi oldugunu gözlemledim...

Bana gelince spor giyinmeyi seviyorum bunu kimse icinde
degistiremiyorum belki buda benim hatam ama su ana kadar sorun
olusturmadi insallahda olusturmaz :)

evet duymuştum,teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile

eflatun81 bence siz eşinize tv izletmeyin yan etki yapıyor heralde ne o öyle yok kız haklı kadın kendine baksın yok mankenler iyi de evlenilmez falan hep tvnin etkileri bunlar yazık ya ne kadar dejenere olduk erkeklerin büyük bir kısmı böyle çok yazık gerçekten muhafazakar bir çevrede yaşamama rağmen ben bile bunlarla fazlasıyla karşılaşıyorum Allah ıslah etsin ne diyim çok üzülüyorum gerçekten bunun sonu yok ki o mankenlerden biriyle dahi birlikte olsalar 3 gün makyajsız ve kapalı giyindiklerine denk gelseler soğuyup başka arayışlara yönelirler ALLAH GÖZ VE GÖNÜL TOKLUĞU VERSİN gerisi boşşş..

burasını açar mısınız?

sakin olun kızlar, hatta sakin olmak için şimdi cnbc-e de high tension başlıcak onu seyredin sonra tekrar burda buluşalım:roflol::roflol:

burasını açar mısınız?

Canim benim yani esinin seni
cesitli sorularla gözlemlerle deneyebilecegini
anlatmisti ben bile bunu seneler sonra anladim...

Nasil bir kadinsin( afedersin)hoppamisin
edeplimisin insanlarin icine girip ciktiginda
davranislarin nasil ,senden ev kadini olurmu
cocuklarina ana yapmak istermi ...

Evin temizmi kisisel bakimin nasil gibi
tertiplimisin düzenlimisin gibi
bizim toplumumuzda erkekler bunlara önem verir
bunun gibi iste :)

demek ki ak diyemiyorsunuz bu kadar kişi tarafından yanlış!!! anlaşıldığınıza göre..

herneyse, daha önce de dediğim gibi.. yaparım demektense yapıp gösterirsiniz umarım..

Lütfen konudan kopmamaya çalışalım, konu dağılıp gitmesin.
Bazı bayanlar gördüğümde bakımın ne demek olduğunu anlıyorum,
Kimse için olmasına gerek de yok, insanın kendisini daha iyi hissetmesi için gereklidir bakım, bu şüphe götürmez,
Ama makyajda, topuk boyunuzda, elbiselerde döpyeslerde değildir bakım.
Eşofmanla spor ayakkabıyla sıfır makyajla bakımlı olunabilir.
Benim bakımdan anladığım göze hoş ve estetik görünmeyen şeylerin kapatılmasıdır.
Diğerleri cila niyetine :)

sakin olun kızlar, hatta sakin olmak için şimdi cnbc-e de high tension başlıcak onu seyredin sonra tekrar burda buluşalım:roflol::roflol:

Gerlim filmi izleyelim, sakinleşelim

Eğer benim düşündüğüm filmse.. Bir tane kız vardı dimi filmde elinde elektrikli testere

Son düzenleme:
valla ben her zaman bakımlı olmaya çalışırım ama evde makyaj yapmıyorum mesela ama saçım düzgündür kıyafetim altı kaval üstü şişhane veya ne bileyim çamaşır suyu lekeli felan olmaz

pijama da giyerim ama saten giyerim ki daha şık görünsün diz miz de yapmasın

Türkçesi düzgün bir pijama takım veya eşortman- badi giyip saçı düzgünce toplamak herhalde çok vakit alacak bişi değil benim de çocuğum yok bilemem belki o zaman o bile zor olabilir bişi diyemem

bir de şu var bence asıl önemli olan ne kadar makyaj yaptığın nasıl bişi giydiğin değil eşini güleryüzlü karşılayıp bıcır bıcır olmayı başarırsan eşine bakarken gözlerin ışıldayabiliyorsa adama hoş karşılandığını onu ne kadar sevdiğini hissettirdiğinde eminim saçın dağınık da olsa şikayetçi olmaz beş karış suratla kapıyı açtığında adam makyaj da görmez kıyafet de bence

ne olursa olsun ben yine de kocamın elindekinin kıymetini bilsin isterim

aslında şöyle de bişi var benim annem göğüs kanseri oldu ameliyatla tek göğsünü aldılar yerine yenisini yaptırmadı ama babam halen annemin gözünün içine bakar benzer şekilde yengem de kanserdi o kendine yeni göğüs yaptırdı diğer göğsünü toplattı her zaman evde bile şıktır makyajlıdır ama amcam en son yengem hastanedeyken ev tuttuğu sevgilisiyle geziyordu

demem o ki erkek şerefsizse sizin ne kadar bakımlı olduğunuzla ilgilenmez zaten yapacağını yapar

ama kadınlar cins-i latiftir estetik ve güzellik bizim doğamızda var birazcık ortaya çıkarmak için çok uğraşmak gerekmez düzgün , temiz, güleryüzlü olmak yeter

Ahh eski kocalar böyle işte. Bizden önceki neslin evlilikleri şimdiki gibi maddiyata, dış görünüşe, pamuk ipliğine bağlı değildi ki.

Son düzenleme:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Anaammmmmmmmm konu almış başını gitmiş konu sahibi yok ama ortalıklarda delikafaduldendelikafadulden

Gerlim filmi izleyelim, sakinleşelim

Eğer benim düşündüğüm filmse.. Bir tane kız vardı dimi filmde elinde elektrikli testere

evet canım o film.
yanlız repe yazdığın mesajı anlamadım, umarım seni üzen ben değilimdir, benim her dediğimi ciddiye alma, hatta hiç bi dediğimi ciddiye alma
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bende abartmısım galıba
Normalde esımın gelmesıne yakın,
gıder dusumu alır, ustume farklı gıysıler gıyınır, sacıma sekıl verırım.
Her zaman oyle gordugu ıcın sıradan gelıyordu belkı.
Bugun dudaklarıma parlatıcı surdum.
Hep surerım ama, esım gelene kadar yalar yutarım.
Bu kez o gelene kadar yalatım yuttum, yenıden surdum.
Esım ıcerı gırdı, 'dudaklarına ne surdun yavrum, benım kafamdan cok parlıyor' dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…