Kocamın diziye yorumuna bir bakın

demek ki ak diyemiyorsunuz bu kadar kişi tarafından yanlış!!! anlaşıldığınıza göre..

herneyse, daha önce de dediğim gibi.. yaparım demektense yapıp gösterirsiniz umarım..

ak diyemeyen bir tek ben değilim o zaman,burda geceden beri bi taraflarını yırtan bi sürü kadın var benim gibi.....:1closedeyes:

yaparızz,yaptııımm diyede bağırırız kafanızı yormayınnaniknanik

selammm...
ben geldim ama kimse yok burda yaa :sinifsinif:
konu almış basını gitmiş 1 günde vayy yani diyecek birsey bulamıyorum
hehee ayrıca yazına cok güldüm :roflol: sürdün demek parlatıcıyııı
olmaz anam kıpkırmızı bi ruj sür :icecream:

Bu gece herkes bakım yapıyor sanırım
Ondan kımse yok.
Bende yalnızlıktan cıkolataya verdım kendımı.
bırılerı gelsın, az keyıflenelım, yoksa zorla verdıgım kıloları yenıden alacagım.

N'apayım adamın az ılgısını ceksın dıye yaptım.
Ama cektı netıcede
Kırmızı rujum yok ama ıyı akıl ettın,
alırım yakında.

Bence kocaları gelene kadar bakım yaptılar ya
başlarına bela aldılar :kedi:
snaa tavsiye hiç kullanmazdım kırmızı ruju
ama kırmızı kıyafete bayılırım günlük,şık ya da gece
kırmızı ruj onlarla bütünleşince süper oluyo
aaa ama dikkat et yarın yapma da sen bari burda ol :roflol: :roflol:
yok canım kilo almazsın da yine de dikkat etmekte fayda var
konu bayagı uzamış ayrıca hepsini okumadım da
genelde bekarlar hep ben söyle yapçam etçem yazmış bir de bebeği olmayanlar
haa yapılıyo yapılıyor da öyle her gün hergün oolmuyo valla dimi ama

Ben suslendım de ne oldu
Bak burdayım hala, gercı ben bu aralar depresyondayım.
Gece uyumak ıstemıyorum, gunduzde uyanmak.

Haklısın, kırmızı ruj ıcın bırde kırmızı elbıse yada gecelık lazım kı o da bende yok.

O 'yaparım, ederım' dıyenlerden bırıyım bende
Evlıyım ama bebegım yok henuz.
Ve ben hala oyle dusunuyorum.
Yanı ne kadar zaman alır kı bıraz sacımızı duzeltıp,
sık bırseyler gıyınmek.
Boyle yazıyorum ama umarım sonra 'haklıymıslar' demem.
Cunku yapan ornekler var karsımda.

inşşş canım...
ya bende süsü bakımı seviyorum da
insan hem çalış cocuk falaan derken
bazen bazı seyler geçe kalıyo
hergün çok süslenemiyorsun,her zaman cok bakımlı olamıyorsun
cünkü uykusuzluk,halsizlik insanı direk yataga girmeye itiyoo tabi bazen tam tersi

Her zaman bakımlı olmak mumkun olmayabılır tabıı.
Aslında hepımız karsılastıgımız durum ve modellere gore yorumlar yapıyoruz.
Ben mesela esımın karsısına dızlerı cıkmıs, arkası salmıs, rengı gıtmıs bır pıjama ıle cıkmak ıstemem.
Boyle bır modelım var karsımda ve bır bayan olarak ben o goruntuden hoslanmıyorum.
Dogal olmayı ve bakımlı olmayı ınsanlar karıstırıyor.
Ben bakımlı olalım derken, her gece abıye kıyafetle esımızı karsılayalım,
dugune gıder gıbı makyaj yapalım demıyorum zaten.
Bakım=temız olmak=goze hıtap etmek.
Benım bakımdan anlayısı budur.

yapmak isteyenin gozu her turlu kayar bunada bahane arar..bazı kadınlar vardırki saldım cayıra mevlam kayıra bunda dahi aldatmak yerine boyle boyle bak olmuyor deyip ayrılmakdır dogru olan bence

ak diyemeyen bir tek ben değilim o zaman,burda geceden beri bi taraflarını yırtan bi sürü kadın var benim gibi.....:1closedeyes:

yaparızz,yaptııımm diyede bağırırız kafanızı yormayınnaniknanik

nasıl bir üsluptur bu allah aşkına.. neyse, size yorum yapmayacağım artık.. çok basit sözler bunlar, lütfen kendinize gelin.. ister yapın ister yapmayın, şu an ki konuşmanız benim ve birçok arkadaşım için boş konuşma kategorisine giriyor.. asıl kafa yorması gereken sizsiniz aslında ya neyse..

Konu çok başka yerlere sapmış... -tatlicadiarzu-
Konu sahibinin eşi bence kusura bakmasın ama odun gibi bir şey, incelikten anlamayan, karısını hor gören, muhabbetsiz, sırf evlendim demek için evlenmiş biri...
Konu sahibi de farkında bunun, şimdi pişman ve sürekli bundan dert yanıyor...
Cevap yok, sorun çok...
Ne diyeyim:
Kolay gelsin... :sm_confused:

Evet bebekkafa bu konuda senin gibi düşünen yazan çok kişi var ama senin üslubun hiç hoş değil. 29 yaşımdayım demiştin ama 20 yaşında asi ruhlu dik kafalı bir genç modeli çiziyorsun hiç kusura bakma. Anlatamıyorum, bir taraflarımı yırtıyorum, ak diyorum mok anlıyorlar, ne yani buradaki insanlar aptal mı? nasıl ifadeler bunlar. İlla senin düşüncen doğru, ak diye bir şey yok. Herkes senin bakış açında olmayabilir. Kadın bakımlı olmalı diyenler bile kalkıp bakımlı olmazsa kocası da aldatır demedi. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. İletişim diye bir şey var konuşursun anlaşırsın, Göz kayması ne demek ki? Sadece sen misin her halukarda bakımlı kadınların neferi? Olaya senin gibi bakan ve konuşanlar arasında bir taraflarını yırtarak anlatan var mı topikte bak bakalım? Kaç gündür içini şişirdin milletin kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
konu sahibi unuttu sanırım topiği açtığınısempatiksalakcinni

zaten hepsini okuması için bayağı bi mesai harcaması gerekçeksempatiksalakcinni

Son düzenleme:

Altını çizdiğim cümleye katılıyorum...
Kadın dediğin bakımlı olmalı, doğası gereği, eşine hoş görünmeli...
Aradaki tutkunun kaybolmaması için gerekli bu...
Ama demek değil ki bakımsız olursan aldatılırsın, hayır... lmaz:
Küçük bir örnek vereceğim...
Neco'yu bilirsiniz şarkıcı, karısını da bilenler bilir Oya Germen...
Taş gibi hatun, bakımlı o biçim... sengözlerimebaksanab

Ama Neco onu defalarca aldatmış, çok şaşırmıştım duyduğumda halbuki karısını sever görünüyordu...
Aldatmak hiç bir neden kabul edemez, olsa olsa bahaneler vardır...
Lütfen bunu es geçmeyelim... şakkıdı

eveeeet bende günlerdir bunu demeye çalışıyorum, ama konu bebekli kadın bakımlı olabilir mi olmaz mı boyutuna gitti, bi kadın dört dörtlük olsa bile, eşi adam değilse trilyon bahane bulur
neden aldattın desen
şöyleydi böyleydi diye bin tane sebeb sayar yerli yersiz

ama adam eşine bağlıysa sevgisi saygısı olan ahlaklı bi adamsa isterse karısı paçalı donlu şalvarlı olsun yine aldatmaz hatta aklının ucundan bile geçmez, çünkü aklının mesaisi başka yerlerdedir, uçkurunda değil

tabii bu herkes kendini salsın demek değil, eğer eşin bu yönde bi talebi varsa muhakkak ortak bir yerde buluşulur, karı koca arasında dört duvar arasını kim bilebilir, herkesin özeli göreceli, hatta oldukça göreceli
kaydirigubbakcemile5

Aynen ya Hayyalcim. Neco bile demişti o zamanlar yok içimdeki boşluk bilmem ne? ya bu aldatan adamların derdi kendileri ile başkaları ile değil. Dizide de öyle Berrin bile Meteye söyledi, babamın derdi bizle değil kendiyle, onun öfkesi kendine etrafından çıkarıyor diye. Böyle adamların kendileri ile iç hesaplaşmaları var ne istediklerini bilmiyorlar dengesizleşiyorlar hopp başka taraflara kendi mutsuzluklarını etraflarına da bulaştırıyorlar.

bi de çifler zaman geçtikçe değişiyor, ama biri değişmiyorsa diğeri kendini geliştiriyorsa ya da farklı hayat görüşlerine doğru değişiyorlarsa bununda bakımla cartla curtla alakası yok, bu söylediğim durumda her halukarda kopmalar olacaktır

Ne bitmez bakımmış bu
Ama bitmesinde,ne güzel fikir alış verişi,sohbet yapıyoruz..ben çok eğlendim
Kısaca şunu söylemek istiyorum,bakım demek;
kaşların,bıyıkların temiz olsun,
yarım ojeli dolaşma,
saçın başın tarak değmiş olsun,
üzerindekiler dökülmesin,
en önemliside ter kokma..
gerisi hikaye

Bana göre aldatmanın tek sebebi 'doyumsuzluk'
Karaktersizlik de ilave olarak gelince aldatan erkek modeli ortaya çıkıyor. :umursamaz:

o ankı ortam muhabbetın nerden acıldını bılemedım ıcın tam yorum yapamıycam..
ama bı bayanın oncelıkle kendısı ıcın bakımlı şık ve ozenlı olması taraftarıyım eger erkek eve gelıpde hergun pıjamalarla bı bayan karsısında goruyo ıse bunu esıne demesınıde dogal buluyom..
bunu soylememesı ıcınden buyutupde sonra dısa kayması daha kotu olmazmı?..en azın dan erkek ne ıstedıgını acıkca dıle getırıpde soyluyo..

kaydirigubbakcemile5
Di mi ama iletişim diye bir şey var. Alırsın eşini karşına konuşursun. Hem her işi kadının üzerine yık. Kendi keline feline göbeğine bakma. Dizi yada başka olaylar üzerinden karına laf sok. Tehdit eder gibi mesaj ver. Moralini boz bu mudur yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…