demek ki ak diyemiyorsunuz bu kadar kişi tarafından yanlış!!! anlaşıldığınıza göre..
herneyse, daha önce de dediğim gibi.. yaparım demektense yapıp gösterirsiniz umarım..
Bende abartmısım galıba
Normalde esımın gelmesıne yakın,
gıder dusumu alır, ustume farklı gıysıler gıyınır, sacıma sekıl verırım.
Her zaman oyle gordugu ıcın sıradan gelıyordu belkı.
Bugun dudaklarıma parlatıcı surdum.
Hep surerım ama, esım gelene kadar yalar yutarım.
Bu kez o gelene kadar yalatım yuttum, yenıden surdum.
Esım ıcerı gırdı, 'dudaklarına ne surdun yavrum, benım kafamdan cok parlıyor' dedı
selammm...
ben geldim ama kimse yok burda yaa :sinifsinif:
konu almış basını gitmiş 1 günde vayy yani diyecek birsey bulamıyorum
hehee ayrıca yazına cok güldüm :roflol: sürdün demek parlatıcıyııı
olmaz anam kıpkırmızı bi ruj sür :icecream:
ak diyemeyen bir tek ben değilim o zaman,burda geceden beri bi taraflarını yırtan bi sürü kadın var benim gibi.....:1closedeyes:
yaparızz,yaptııımm diyede bağırırız kafanızı yormayınnaniknanik
Evet bebekkafa bu konuda senin gibi düşünen yazan çok kişi var ama senin üslubun hiç hoş değil. 29 yaşımdayım demiştin ama 20 yaşında asi ruhlu dik kafalı bir genç modeli çiziyorsun hiç kusura bakma. Anlatamıyorum, bir taraflarımı yırtıyorum, ak diyorum mok anlıyorlar, ne yani buradaki insanlar aptal mı? nasıl ifadeler bunlar. İlla senin düşüncen doğru, ak diye bir şey yok. Herkes senin bakış açında olmayabilir. Kadın bakımlı olmalı diyenler bile kalkıp bakımlı olmazsa kocası da aldatır demedi. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. İletişim diye bir şey var konuşursun anlaşırsın, Göz kayması ne demek ki? Sadece sen misin her halukarda bakımlı kadınların neferi? Olaya senin gibi bakan ve konuşanlar arasında bir taraflarını yırtarak anlatan var mı topikte bak bakalım? Kaç gündür içini şişirdin milletin kaydirigubbakcemile
Altını çizdiğim cümleye katılıyorum...
Kadın dediğin bakımlı olmalı, doğası gereği, eşine hoş görünmeli...
Aradaki tutkunun kaybolmaması için gerekli bu...
Ama demek değil ki bakımsız olursan aldatılırsın, hayır...lmaz:
Küçük bir örnek vereceğim...
Neco'yu bilirsiniz şarkıcı, karısını da bilenler bilir Oya Germen...
Taş gibi hatun, bakımlı o biçim... sengözlerimebaksanab
Ama Neco onu defalarca aldatmış, çok şaşırmıştım duyduğumda halbuki karısını sever görünüyordu...
Aldatmak hiç bir neden kabul edemez, olsa olsa bahaneler vardır...
Lütfen bunu es geçmeyelim... şakkıdı
eveeeet bende günlerdir bunu demeye çalışıyorum, ama konu bebekli kadın bakımlı olabilir mi olmaz mı boyutuna gitti, bi kadın dört dörtlük olsa bile, eşi adam değilse trilyon bahane bulur
neden aldattın desen
şöyleydi böyleydi diye bin tane sebeb sayar yerli yersiz
ama adam eşine bağlıysa sevgisi saygısı olan ahlaklı bi adamsa isterse karısı paçalı donlu şalvarlı olsun yine aldatmaz hatta aklının ucundan bile geçmez, çünkü aklının mesaisi başka yerlerdedir, uçkurunda değil
tabii bu herkes kendini salsın demek değil, eğer eşin bu yönde bi talebi varsa muhakkak ortak bir yerde buluşulur, karı koca arasında dört duvar arasını kim bilebilir, herkesin özeli göreceli, hatta oldukça görecelikaydirigubbakcemile5
Aynen ya Hayyalcim. Neco bile demişti o zamanlar yok içimdeki boşluk bilmem ne? ya bu aldatan adamların derdi kendileri ile başkaları ile değil. Dizide de öyle Berrin bile Meteye söyledi, babamın derdi bizle değil kendiyle, onun öfkesi kendine etrafından çıkarıyor diye. Böyle adamların kendileri ile iç hesaplaşmaları var ne istediklerini bilmiyorlar dengesizleşiyorlar hopp başka taraflara kendi mutsuzluklarını etraflarına da bulaştırıyorlar.
eveeeet bende günlerdir bunu demeye çalışıyorum, ama konu bebekli kadın bakımlı olabilir mi olmaz mı boyutuna gitti, bi kadın dört dörtlük olsa bile, eşi adam değilse trilyon bahane bulur
neden aldattın desen
şöyleydi böyleydi diye bin tane sebeb sayar yerli yersiz
ama adam eşine bağlıysa sevgisi saygısı olan ahlaklı bi adamsa isterse karısı paçalı donlu şalvarlı olsun yine aldatmaz hatta aklının ucundan bile geçmez, çünkü aklının mesaisi başka yerlerdedir, uçkurunda değil
tabii bu herkes kendini salsın demek değil, eğer eşin bu yönde bi talebi varsa muhakkak ortak bir yerde buluşulur, karı koca arasında dört duvar arasını kim bilebilir, herkesin özeli göreceli, hatta oldukça görecelikaydirigubbakcemile5
bi de çifler zaman geçtikçe değişiyor, ama biri değişmiyorsa diğeri kendini geliştiriyorsa ya da farklı hayat görüşlerine doğru değişiyorlarsa bununda bakımla cartla curtla alakası yok, bu söylediğim durumda her halukarda kopmalar olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?