Kocamın diziye yorumuna bir bakın

erkek jargonuna göre evet budur herhalde, karısını gol attığını sanıyor kendince sanırımsempatiksalakcinni

ya erkeğinde laf sokanı pek çekilmez hani, tatlı dil yılanı değilinden çıkarır lafını hiç duymamış sanırım
:hulya:

Bakım, ya da bakımsızlık; aldatma için direk bir sebep teşkil etmez hiçbir zaman.
Belki dolaylı olarak....
Kanaatimce önemli olan; evlenilecek kadın veya erkeğin, kişiliğinin bakımlı olması...

Bugün bakımlı insanların bir çoğuna baktığımızda, aldatma hikayeleriyle dolu bir liste çıkıveriyor karşımıza...
Bu demek değil ki, bakımlı olmayalım...

Ama kişinin ruhunda aldatma varsa, ne yapsanız da önüne geçemezsiniz.
O sebeple evlenirken; bir değil, bin kere düşünmeli insan....

ozlemısım senı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erkek tatlı dıllede soylese emın ol ıstedımız yone cekerız ..

artık turkıyede aldatmak moda olmus.bakımla guzellıkle bı ılgısı yok.erkekler farklı macera pesındeler.leylayla mecnunu hepımız bılıyoruz.leylanın çırkın oldugunu da bılıyoruz.madem guzellıkle alakalı mecnun leyla ıcın nıye o hallere dusmus....tek sunu soyleyebılırım ne olursa olsun İHANETİN MAZERETİ OLMAZZ.....lmaz:

ozlemısım senı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erkek tatlı dıllede soylese emın ol ıstedımız yone cekerız ..

:1hug: Şeniz

orasıda doğru valla, sen ne demek istedin bakiiiyim diyealsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

:1hug: Şeniz

orasıda doğru valla, sen ne demek istedin bakiiiyim diyealsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

ıste ben!
Esım durduk yere gelır sarılır, oper, 'sen ne kadar guzelsın oyle' der,
'ne o begenmıyor musun yoksa' derım.
'yahu ıcımden gelıyor soyluyorum, pısman edıyorsun' der.

Valla beni eşim dışındaki herkes acaip beğenir, fiziğimi doğum yapmış olmama rağmen süper bulurlar, ne şanslısın derler, oysa eşime bir türlü beğendiremedim kendimi...en önemlisi de eşin beğenmesi, başkalarının dediği çok umrumda olmaz, o da bana zayıflıyosun diyor sürekli, diyorum yıllardır bir değişiklik yok kilomda, o ısrarla zayıf olduğumu söyler. Oysaki ben de kendimi beğenirim, hiçbir yerim zayıf değil bence. Yıllardır bir değişiklik yok kilomda, o ısrarla zayıflıyorsun diyor. Kendi de sürekli kilo aldı kel kaldı, diyorum beni kıskandığı için mi böyle diyor ama benim kendime olan güvenimi sıfırladı, yani artık beni beğenmediğini düşündüğüm için ona karşı rahat değilim yanında soyunurken falan...Yani olay sadece bakım da değil, ben bakımlıyım da noluyor...

boyun kilon kaç canımbilmiyorumkismile

Ya ben bir istisnayım, bebişim dogduktan sonra en az 6 aya kadar..
sadece acıktıgında uyanan bir bebeğim..
sayesinden dogumdan sonra carcabuk toparlanan ve herseye rahat zaman ayıran ben vardım..
büyüdükçe zorlasıyor ama; hiçbirzaman istediğim seylere vakit ayırma sorunum olmadı..
yeterince ve fazlasıyla zamanım hep oldu..
uyumak içinde, evimin temizliği içinde, kendime bakmam içinde..
ve hiçbirzaman eşimi paspal birsekilde karsılamadım..
bana uymaz..
hani demişsiniz ya evde bihter ziyagil olmaya gerek yok diye..
yada mini etek vs giyemem rahat edemem..
ozaman mini penye sortla, yada mini olmasıda gerekmez hos görünmesi yeterli amac rahatlık ve göze hitap edebilmek değil mi?
İnsanın içinden gelmeli, sanırım en önemlisi bu..
Ha bebeği cok huysuz olanlar ayrı..ama hepsi öyle değil..
Bence bakım yapamayan yoktur bakıp yapmak istemeyen vardır..
ve bakım sadece makyaj demek değil..
konu sahibi eşinin ona cekici giyinmediğini sölemiş..
kıyafet secimi önemli bu durumda..
ama önce kendin için.

arkadaşım ; sende o an ben,, bakmazsam kendime sen gidersin de,,,, peki sen,, kendine bakıyomusun ki beni eleştirebiliyosun,,,, sen bakarsan,, bende bakarım,, deseydiniz '''benimde iki gözüm var seninde deseydiniz''''....işte ozaman dili boğazına kaçardı eşinizin.
yani kusura bakmayın böle erkeklere sinir oluyorum.evlenmeden önce gözü nerdeymiş....siz takmayın hiç çünkü;,hayata bi kere geliyosunuz mutlu olun herşeye rağmen..

chess benim boyum 1.70, kilom 60, 38 bedenim, vücut şeklim profilimdeki kadının vücuduna benziyor işte, biraz yapılı gibi görüntüm var, kilo alınca zeyna gibi oluyorum.

zayıf değilsin ki canım, gayet ideal ölçülerin
galiba eşin kasıtlı yapıyor biraz senin bu konuda hassas olduğunu bildiğinden
özgüvenini kaybetme bence bu yüzden, bu tip laflarına aldırmaz gibi yap, o bu konudan bahsederken sen siyasetten konuşmaya başla mesela
o da nasılsa beni bu konuda tınlamıyo deyip vazgeçer bi süre sonra
en iyi çözüm umursamazlık bence senin durumunda

Son düzenleme:
Arkadaşlarım da gayet iyisin zayıf değilsin diyorlar ama eşim bana sürekli böyle söylüyorsa beğenmiyorduri beni gerçekten zayıf görüyordur diye düşünmekten kendimi alamıyorum...
onunla evli olmasam umursamazdım, annem babam söylese de umursamazdım ama insanın eşi söyleyince farkediyor...

chess benim boyum 1.70, kilom 60, 38 bedenim, vücut şeklim profilimdeki kadının vücuduna benziyor işte, biraz yapılı gibi görüntüm var, kilo alınca zeyna gibi oluyorum.
benim boyunda 170 kg 61 ve ben zayıflamak istiyorum 52 - 55 arası olayım diye delikafadulden
ben mi yanlış yapıyorum acepşakkıdı

Son düzenleme:

ya şimdi kocan biraz makyaj yap dese yaparsın, babydoll giy dese giyersin de

yani kilon bilimsel olarak normal sınırlar içindeyken kilo al diyosa, sırf koca için kilo alınmaz bence, her hastalığın başı kilo

yani delimiyim divanemiyim zayıf olmadığım halde kilo alayımda hastalıklara davetiye çıkarayım, yani bu benim düşüncem, kilo olayı bambaşka bi durum

ama gerçekten zayıf olsaydın tabii ki o zaman hem eşin hem sağlığın için kilo al derdim

Son düzenleme:
ahbubencim eşine kelini ve aldığı kiloları hatırlatıyormusun seni böyle kırdığında ??
büyük ihtimal son zamanlarda kendi görüntüsünü beğenmediğinden kompleks yapmıştır bu yüzden savunma mekanizmasını çalıştırıyordur kanımca :)
ne bileyim sana zayıfsın dediğinde anlıyorum bir türlü zayıflayamadın,gün geçtikçe kilo alıyorsun içine oturdu benim hala fit görünmem deyip kahkahayı atsan...hee adamın sinirleri bozulur ,iyice komplekse girer..Çok kötüyüm,kahretsin,ağzımı tutamam herhalde başıma gelse :)))

Son düzenleme:
açıkçası ben ona durup dururken göbeğinin ne kadar yağlı olduğundan saçlarından hiç bahsetmiyorum, o bana bunu dediğinde ancak savunmaya geçiyorum, benim kilom iyi sen kendine bak diyorum, çünkü kilo vermeye çalışıyor...bu tarz incitici sözler maalesef aradaki sevgiyi yıpratıyor.

Ya ben hiç anlamıyorum bi eş karısına bunu nasıl söyler utanmıyormu yada eşinin ne hissedebileceğini düşünmüyormu..
Bakamamış olabilirsin kendine her şeyin söyleme usulü vardır ...Böyle kalp kırarak inciterek ne yaptıklarını sanıyorlar sanarsınki bulunmaz hint kumaşları..
Beğenmiyorsan neden evlenip çocuk yaptın. hey Allahımm yaaa kötükedihüso

şimdi amcamla dizi hakkında konuşuyorduk dediki cemile karolinden daha güzel duru bi güzelliği var dedi...
vee eminim bi çok kişide öyle düşünüyordun bende cemile çok daha güzel ..
yani eşiniz dizi için sölemiş olamaz diye düşünüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…