kaydirigubbakcemile5
Di mi ama iletişim diye bir şey var. Alırsın eşini karşına konuşursun. Hem her işi kadının üzerine yık. Kendi keline feline göbeğine bakma. Dizi yada başka olaylar üzerinden karına laf sok. Tehdit eder gibi mesaj ver. Moralini boz bu mudur yani?
ozlemısım senı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erkek jargonuna göre evet budur herhalde, karısını gol attığını sanıyor kendince sanırımsempatiksalakcinni
ya erkeğinde laf sokanı pek çekilmez hani, tatlı dil yılanı değilinden çıkarır lafını hiç duymamış sanırım:hulya:
ozlemısım senı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erkek tatlı dıllede soylese emın ol ıstedımız yone cekerız ..
:1hug: Şeniz
orasıda doğru valla, sen ne demek istedin bakiiiyim diyealsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
Valla beni eşim dışındaki herkes acaip beğenir, fiziğimi doğum yapmış olmama rağmen süper bulurlar, ne şanslısın derler, oysa eşime bir türlü beğendiremedim kendimi...en önemlisi de eşin beğenmesi, başkalarının dediği çok umrumda olmaz, o da bana zayıflıyosun diyor sürekli, diyorum yıllardır bir değişiklik yok kilomda, o ısrarla zayıf olduğumu söyler. Oysaki ben de kendimi beğenirim, hiçbir yerim zayıf değil bence. Yıllardır bir değişiklik yok kilomda, o ısrarla zayıflıyorsun diyor. Kendi de sürekli kilo aldı kel kaldı, diyorum beni kıskandığı için mi böyle diyor ama benim kendime olan güvenimi sıfırladı, yani artık beni beğenmediğini düşündüğüm için ona karşı rahat değilim yanında soyunurken falan...Yani olay sadece bakım da değil, ben bakımlıyım da noluyor...
boyun kilon kaç canımbilmiyorumkismile
chess benim boyum 1.70, kilom 60, 38 bedenim, vücut şeklim profilimdeki kadının vücuduna benziyor işte, biraz yapılı gibi görüntüm var, kilo alınca zeyna gibi oluyorum.
benim boyunda 170 kg 61 ve ben zayıflamak istiyorum 52 - 55 arası olayım diye delikafaduldenchess benim boyum 1.70, kilom 60, 38 bedenim, vücut şeklim profilimdeki kadının vücuduna benziyor işte, biraz yapılı gibi görüntüm var, kilo alınca zeyna gibi oluyorum.
Arkadaşlarım da gayet iyisin zayıf değilsin diyorlar ama eşim bana sürekli böyle söylüyorsa beğenmiyorduri beni gerçekten zayıf görüyordur diye düşünmekten kendimi alamıyorum...
onunla evli olmasam umursamazdım, annem babam söylese de umursamazdım ama insanın eşi söyleyince farkediyor...
benim boyunda 170 kg 61 ve ben zayıflamak istiyorum 52 - 55 arası olayım diye delikafadulden
ben mi yanlış yapıyorum acepşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?