Kocamın diziye yorumuna bir bakın

ne 52-55mi? deli misin? genel görüntün nasıl bilmiyorum ama kilon bence gayet iyi...
herkes iyi diyor ama bu zamana kadar 52-55 arasında zayıf oldum hep tabi öyle kupkuru çirkin zayıf değildim yıllardır öyle olunca bana fazla gelio eşim istemio zayıflamı ama ben istiyorum zayıflık gibisi yok bunun 2. çoçuğu var ileride kg problemi yaşamak isemiyorum

Bebek bakmıştınız öylemi, dünde kuzenizin anlatıyordu. Yarın sorsam yarında babanneniz anlatır. Bence siz fazla bilmişsiniz. Benim bebek bakımını bilip bilmediğimi nerden biliyosunuz? Neyse size kolay gelsin bye bye üşengeç hanım.

Son düzenleme:

bir dakika bir dakika yasakkelime

siz kim oluyorsunuz da benimle böyle konuşabiliyorsunuz??ne haddinize??
evet 29 yaşımdayım ve nerde nasıl konuşmam gerektiğini çok iyi bilirim..bunu sizden öğrenecek değilim! asi ruhlu dik kafalı olmak yaşla alakalı bişeyde değildir ayrıca...evet yapı olarak sinirlendim mi gözüm feriştahını görmez,size ne??sengözlerimebaksanab
kaldı ki nerde dik kafalılık yapmışım onuda anlamadım??
ak deyipte mok anlayanda bi sürü insan var burda malesefki...
leb demeden leblebiyi anlayan,anlatılmak isteneni gayet iyi kavrayanlar olduğu gibi.....

işte sizin mesajınızda bile bunu açıkça görüyorum,üzgünüm....

1) herkes senin bakış açında olmayabilir demişsiniz....ben herkes benim bakış açımda olacak diye bişey dediğimi hatırlamıyorum...herkes nasıl fikrini söyleyip,savunuyorsa bende bunu yapıyorum..fikrimi söyleyip,savunuyorum...bu herkes benimle aynı fikirde olacak demek değildiryerimseniben

2)Kadın bakımlı olmalı diyenler bile kalkıp bakımlı olmazsa kocası da aldatır demedi. demişsiniz....ben bunun aksini söyledim mi??b en bakımlı olmayanı kocası aldatır dedim mi?? tam tersi,bakımlı değil diye aldatmak olmaz,bu ancak o adamın bahanesidir dedim..kanında olan herşekilde yapar dedim....göz kaymasınında insan psikolojisi olduğunu söyledim...kadın içinde erkek içinde geçerli dedim.....defalarca anlatamıycam iyi okuyup anlasaydınız....

3) bi taraflarını yırtmak deyiminide konuyla alakalı değil,anlatılmak istenein hep yanlış anlaşılmasıyla ilgili söyledim....gurbaa nında dediği gibi lafları cımbızla çekenler için söylenmiş bir deyimdi...tıpkı şu an olduğu gibi....bilmem anlatabildim mi....!

4) herkes gibi konuya yorum yapıp,fikrimi söyledim....gelen cevaplara yorum yaptım..bunun adı bir konuyu tartışmaktır..bilmiyorsanız öğrenin! bundan dolayı içi şişen varsa hiç burnunu sokmasın.....ayrıca yorum yaparken kimseden izin alacak değilim..!içi şişmiş mişmiş beni hiiiç ilgilendirmez......benimde içim şişiyor bazı yorumlardan.....boshayallersmile

bu nedir ya,hadsize bak!!

bu mesajımdan dolayıda ceza alabileceğimi biliyorum ama umrumda değil....bu derece kendini bilmezliğe sessiz kalamam,huyum kurusun,asi ve dik kafalıyım!!

Hani Kazen'i çağırıyordunuz dün,örnek topik diye..yapmayın allahaşkına,
bir dizi altı üstü,buluttan nem kapmaya gerek yok :))

zaten erkan petekkayayı hiç sevmem, gerçek hayatta da aldatmıştı o karısınısempatiksalakcinni

Ozaman rol cuk oturmuş..
zaten cok gercekçi oynuyorkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bakım bence de olmalıdır ama bu o kızın söylediği saçma sapan cümleyi desteklemez.
Eşinizin mantığı bu yöndeyse bazı şeylerin sinyallerini vermiş sanki.

valla bende olsam çok kızardım ..bu erkek milletinin hepsi aynı sen çocuktur ev işidir derdindesin ama bir yandanda temizliğine dikkat ediyosun tahmin ediyorum çokda bakımsız değilsindir ama bunlar böyle kardeşim biraz bak kendine daha bakımlı ister..nankör bu erkek milleti

Babaannem sizlere ömür. Öleli yaklaşık 15 yıl oluyor.

Kuzenim olayı ise şöyle yeni doğum yaptığı için bebek görmeye gitmiştik ve ben onun paspal halini görüp, kız sen çok süslüydün ne oldu diyince o da bana ee evlenince süs püs kalmıyor, boş boş oluyorsun, hele çocuk olunca kalan zamanını ah yatsam da uyusam die düşünüyorsun demişti, baya da serzenişte bulunmuştu. Lafı geçince söyledim. Sonra siz kaç kere çocuk büyüttünüz ki biliyorsunuz üzerine ben de bebek baktığımı söyledim.

Evet bebek baktım, hastanede çalışıp tuvalet de temizledim, hatta hastanede çalıştığım zamanlar 13-14 yaşındaydım doğum da gördüm, doğumdan kalan pislikleri temizledim, üniversitede yarım gün okulun kütüphasinde çalıştım, sonra yine üniversitede part time işte çalıştım çelik kapı sattım, staj ama olsun maaş vermişlerdi kaymakamlık yazı işleri müdürlüğünde de çalıştım üniversitede okurken iki yaz çalıştım orda, satış temsilciliği de yaptım, tekstil fabrikasında regülacılık da yaptım sabah 8 gece 11 tüm gün ayaktaydık , makine başına oturup mont da diktim , şimdi de bu işi yapıyorum, ama artık burdan bir yere gitmem, gerçi benim sağım solum belli olmaz, yurt dışına gitmek istiyorum, araştırıyorum, oluru olmazı nedir diye...

Cam fanus içinde büyümeyip hayatın, insanların içinde olunca birde boş boş yaşamayınca görmüşlük de oluyor haliyle...Ben buna gözlem ya da yaşanmışlık derim siz bilmişlik gibi basit bir ifade kullanırsınız, birşey diyemem çünkü insanların karakterlerine değil davranışlarına yorum yapın, onları eleştirin diye okumuştum.

Son düzenleme:

evet şu eşofman ve sıfır makyaj kısmına çok katıldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben fontodenli falan dört dörtlük bi makyaj yapınca suratımda bişey oturuyomuş gibi hissediyorumsempatiksalakcinni
gözlerimde hassas bi rimel sürer onun acısını kaşıntısını 1 hafta çekerimsempatiksalakcinni
ama ojeler ve fön hoşuma gider :hulya:

Sana birşey diycektim ama özel mesajlaşman kapalı sanırımbilmiyorumkismile. Repe de sığmaz yazacaklarım

Bayanlar uyarıyı açık bulmadınız sanırım...
Daha açık hale getireyim.

Mesajlarınızın başlığını ve karşılığındaki cezayı kategorize etme işini size bırakıyorum.
Ama artık lütfen bize konu dışı mesajlar, ikili atışmalar, hakaretler okutmayın.
Kimse bunları okumak istemiyor.

aman allahm nolmuş burda eyvahedigeldismile
bi ses cıkarmadan kaçayım ben en iyisii bilmiyorumkismile

bunun bakımla falan ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum.eğer öyleyse neden dünyanın en güzel kadınları bile aldatılıyo.türkiyeye bakın hülya avşar zamanında türkiye güzeli seçilmiş.ama aldatıldı.aldatıldığı kadın ondan güzel olmamasına karşın....
erkeğin yapısında bu varsa taş bebek ol ne olursan ol yine aldatılırsın....
evin içinde bende eşofman sıfır makyajla dolaşırım.eşimin bir kez bile bundan şikayetçi olduğunu duymadım.erkkelerin saçları dökülüp kel olunca kadınlar eşlerini hemen terk mi ediyo :) bırakın sizi olduğu gibi sevsin.böyle doyumsuz erkeklerden insana hiç bişi olmaz.

erkeklerin sağı solu belli olmaz sen yinde tedbirini elden bırakma. güvendiğin dağlara kar yağmasın. :dazıcık kendin için azıcık kocan için :d giyin süslen. bazende durup duruken heyecan kat hayatına kaydirigubbakcemile3

yağmaz merak etme.yağarsa da gidene asla kal demem.

yağmaz merak etme.yağarsa da gidene asla kal demem.

keremce_ ... Sadakat başkadır tabi ama yinede insanın sevdiği kişinin başkasına bakmasına tahammül edemez o açıdan dedim. Hayatına renk kat böyle makyaj ve bakımlı olmak insana neşe veriyor. Yani ben öyleyim o açıdan dedim. makyaj bana enerji veriyor.

İierde evlenirsem eşimin asla bir kadına yan gözle bile bakmamasını isterim. sevdiğim insanı bir başkasıyla düşünmek bile korkunç.
Bazı şeyleri düşünmemek lazım. Allah o günleri göstermesin.

Bir ömür boyu sadakat nasip etsin :)))boshayallersmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…