herkes iyi diyor ama bu zamana kadar 52-55 arasında zayıf oldum hep tabi öyle kupkuru çirkin zayıf değildim yıllardır öyle olunca bana fazla gelio eşim istemio zayıflamı ama ben istiyorum zayıflık gibisi yok bunun 2. çoçuğu var ileride kg problemi yaşamak isemiyorumne 52-55mi? deli misin? genel görüntün nasıl bilmiyorum ama kilon bence gayet iyi...
Bebek baktım ben yani çalışan bayanın bebeğine bakmıştım iş olarak...
Ayrıca bunları bilmek için illa çocuk mu büyütmek gerekiyor. Kaldı ki bayanlar da anlatmış bebek bakımını, zorluğu faşan, kolit nedir ben bilmiyordum öğrenmiş oldum mesela
.Siz mamasını suyunu verip, altını değiştirdikten sonra köşede susup oturacak mı sanıyordunuz bebekleri, şıp diye büyüyecek zaar :)) Neyse bilmiş oldunuz...
aysecinarli ben de çikolata kahve istiyorum, her bayan giden bir renk. Neyse boyat boyat bak kocan beğenmez sonra
Evet bebekkafa bu konuda senin gibi düşünen yazan çok kişi var ama senin üslubun hiç hoş değil. 29 yaşımdayım demiştin ama 20 yaşında asi ruhlu dik kafalı bir genç modeli çiziyorsun hiç kusura bakma. Anlatamıyorum, bir taraflarımı yırtıyorum, ak diyorum mok anlıyorlar, ne yani buradaki insanlar aptal mı? nasıl ifadeler bunlar. İlla senin düşüncen doğru, ak diye bir şey yok. Herkes senin bakış açında olmayabilir. Kadın bakımlı olmalı diyenler bile kalkıp bakımlı olmazsa kocası da aldatır demedi. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. İletişim diye bir şey var konuşursun anlaşırsın, Göz kayması ne demek ki? Sadece sen misin her halukarda bakımlı kadınların neferi? Olaya senin gibi bakan ve konuşanlar arasında bir taraflarını yırtarak anlatan var mı topikte bak bakalım? Kaç gündür içini şişirdin milletin kaydirigubbakcemile
Ozaman rol cuk oturmuş..
zaten cok gercekçi oynuyorkaydirigubbakcemile3
zaten erkan petekkayayı hiç sevmem, gerçek hayatta da aldatmıştı o karısınısempatiksalakcinni
Hani Kazen'i çağırıyordunuz dün,örnek topik diye..yapmayın allahaşkına,
bir dizi altı üstü,buluttan nem kapmaya gerek yok :))
Bebek bakmıştınız öylemi, dünde kuzenizin anlatıyordu. Yarın sorsam yarında babanneniz anlatır. Bence siz fazla bilmişsiniz. Benim bebek bakımını bilip bilmediğimi nerden biliyosunuz? Neyse size kolay gelsin bye bye üşengeç hanım.
Lütfen konudan kopmamaya çalışalım, konu dağılıp gitmesin.
Bazı bayanlar gördüğümde bakımın ne demek olduğunu anlıyorum,
Kimse için olmasına gerek de yok, insanın kendisini daha iyi hissetmesi için gereklidir bakım, bu şüphe götürmez,
Ama makyajda, topuk boyunuzda, elbiselerde döpyeslerde değildir bakım.
Eşofmanla spor ayakkabıyla sıfır makyajla bakımlı olunabilir.
Benim bakımdan anladığım göze hoş ve estetik görünmeyen şeylerin kapatılmasıdır.
Diğerleri cila niyetine :)
evet şu eşofman ve sıfır makyaj kısmına çok katıldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben fontodenli falan dört dörtlük bi makyaj yapınca suratımda bişey oturuyomuş gibi hissediyorumsempatiksalakcinni
gözlerimde hassas bi rimel sürer onun acısını kaşıntısını 1 hafta çekerimsempatiksalakcinni
ama ojeler ve fön hoşuma gider :hulya:
Asagida nelerde ceza verildigini ve neye gore banlanip neye gore banlanmadigini anlatacagim. Tum cezai basliklari tek tek izah edecegim.
...
- Konuyu saptırmak, başka tarafa çekmek / Konu Dışı Mesaj, Konuyu sohbete çevirme
10 puanlik cezadir.
En cok ceza yenilen konulardan biridir, bircok kiside bu cezanin ne demek istedigini malesef bilmiyor. Ornek verecek olursak konu bagisiklik sistemi, sonra konu oyle bir hal aliyor ki bugun ne giydin moda haberlerine. Saka gibi degil mi ? Ama saka degil gercek bu kullanici masumca konu disi mesaj yazmis bu yazdigimda ne var neden ceza aldim diyor konu bagisiklik sistemi yazdigi mesaj kiyafetin olmamis.
3-5 kisi ama biz kotu birsey yazmadik desede malesef bize gelen kotu icerikte 3-5 kisiye karsilik 100 kiside diyor ki ben bu basliga bagisiklik sistemi yorumlarini okumak icin girdim sayfalarca gunaydin nasilsin iyimisin, etegin dar olmus vs mesajlari okumak istemiyorum diyor buyrun buradan yakin ...
- Küfürlü Konuşma (Genel)
10 puanlik cezadir, kufur diyince ana avrat sovmek olarka algilamayin. Her turlu kotu, bir bayana yakismayan icerik buna dahildir.
Bunda gelen elestiri ben kufretmedim ki ! Gerizekali dedim, beyinsiz dedim siz kufur ile bunu karistiriyorsunuz ! Bana kufur ettigim yeri gosterin yahu nerede kufur etmisim.
Bunlar hazir metin oldugundan ceza yiyen kufur kelimesine takiliyor, ama hazir metin bu. Gerizekali dedin ondan mi banladik yazalim ?
...
- Diğer Üyelere Hakaret/Saygısızlık !
30 Puan, en favori yenen cezalardan biri, kendime de cok vermek istemisimdir. Bunun aciklamasi bile olamaz, saygi bekliyorsan saygi gostereceksin.
- Site içinde karşılıklı tartışma
30 Puan, gene en populer cezalardan biri.
X kisi size hakaret ediyor forumda defalarca kotu icerige basin ve bekleyin dememize ragmen, ona haddini ben bildiririm hiz siz zahmet etmeyin edasi ile ikili polemige girdiginizde bu cezayi aliyorsunuz.
Son donemde bunda soyle bir moda var, kotu icerige basiyor ama lafinida konuda esirgemiyor, yonetime sikayet ettim anneni gosterecekler sana. Kotu icerige bastinda bu sozu soyleyince ne farkin kaldi ? Bu tur durumda kotu icerige basin ve bekleyin birakin karsi taraf ne yazarsa yassin. Neymis ben cevap vermeden duramam o zaman kusura bakma ama bende suclu ile sucsuzu ayiramam insanlari rahatsiz ettigin icin sende cezayi yersin.
- İmada bulunmak, İma yoluyla suçlamada bulunmak
30 Puan, son aylarin en populer cezalardan biri.
...
bunun bakımla falan ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum.eğer öyleyse neden dünyanın en güzel kadınları bile aldatılıyo.türkiyeye bakın hülya avşar zamanında türkiye güzeli seçilmiş.ama aldatıldı.aldatıldığı kadın ondan güzel olmamasına karşın....
erkeğin yapısında bu varsa taş bebek ol ne olursan ol yine aldatılırsın....
evin içinde bende eşofman sıfır makyajla dolaşırım.eşimin bir kez bile bundan şikayetçi olduğunu duymadım.erkkelerin saçları dökülüp kel olunca kadınlar eşlerini hemen terk mi ediyo :) bırakın sizi olduğu gibi sevsin.böyle doyumsuz erkeklerden insana hiç bişi olmaz.
erkeklerin sağı solu belli olmaz sen yinde tedbirini elden bırakma. güvendiğin dağlara kar yağmasın. :dazıcık kendin için azıcık kocan için :d giyin süslen. bazende durup duruken heyecan kat hayatınakaydirigubbakcemile3
yağmaz merak etme.yağarsa da gidene asla kal demem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?