Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Sanırım erkekler bız bayanlar kadar tedırgın olmuyor.
Yada oz verıde bulunmuyor.
Bızlerı kaybetmemek adına.

Bakımlı olması gereken bızlerız,
evın temızlık-yemek-bebek bakımı ıslerı bızlerde.
vucuduna daha ozenlı bakması gereken bızlerız.
Erkeklerın ne agda sorunu var ne de selulıt.

Butun bunlar yetmıyor,
bırde bayanlar kendı aramızda bolunuyor,
bırbırımızı nasıl ıncıtebılırız,
nasıl onu alt ederım dıye yarıs halıne gırıyoruz.

Elbette herkes aynı dusunceye sahıp olamaz.
Zaten tek tıp dusunce seklı makul olsaydı,
ılerleme kaydedılemezdı hıc bır alanda.

Yazmak ıstedım sadece,
hanı ornek forum olmayacaksa dahı,
kapansın ıstemem bu forumun.

Son düzenleme:
karısı evin içinde makyaj yapmıyor diye erkek başka kadınlara bakacaksa çok komik...ama temiz bakımlı olmak başka şey..açıkçası kendi adıma her gün makyaj ile cildimi bozup çabuk yaşlanmaya niyetim yok...

valla erkeklerin de kıl tüy sorunu var..koltuk altlarından kıllar sarkmış,saçı sakalı birbirine karışmış,ter kokan erkek son derecede iticidir..

:enbuyukkk:Sanırım makyaj denilnce herkes de farklı şey uyandırıyor. Makyak yapmayı sevmeyenler ve maykaj yapanlar birbirine karşı gibi olmuş.

Bana görede bakımlı olmak yani kenidine bakmak sen normalde nasıl bakıyorsan öyle....

bir kalem bir ruj bana göre makyaj..

sadece özel gün ve gecelerde fondoten, far...

hep öyle hep öyle kalacak.. yoksa

Son düzenleme:
aslında bu dizideki konu farklı.adam karısı bakımsız diye aldatmadı.izleyenler bilenler bilir.adam evde çocuklarından huzur bulamadığı için.çocuklarınının asi tavırlarından bıktığı için evden soğudu.hatta başrol oyuncu erkan petekkaya bir röportajında eğer çocukları babaya bir adım atsa herşeyi bırakıp evine döner demişti.

yaprak dökümün babası Ali Rıza bey in çocukları da asi ötesi ama adam karısını aldatmıyor..ayy iki dizideki adam da çocuklarına terbiye veremiyorlar biri çareyi başka kadınla olmakta buluyor diğeri sessiz kalmakla...adamın çocuklarının asiliği yüzünden karısını aldatması ne saçma..anlayamıyorum o psikolojiyi...

Son düzenleme:
valla erkeklerin de kıl tüy sorunu var..koltuk altlarından kıllar sarkmış,saçı sakalı birbirine karışmış,ter kokan erkek son derecede iticidir..

Evet, var ama bızım gıbı daha genıs alana uygulamaları gerekmıyor.
Hem kac erkek kol altını agda ıle alır kı?

sen evli deilsin sanırım.baba evindeki gibi olmuyo hiç birşey.evlendiğinde ütü,çamaşır,bulaşık,çocuk derken saçını taramaya fırsatın kalıyorsa şükür ediyorum.anlayışlı bir eş de bunların farkında olur zaten.senden fazla beklenti içinde olmaz.makyaj olayına gelince been sevmiyorum yapmayı.ama yapana saygı duyarım...temiz olmak en güzel bakımdır.

evet saçma bende onaylamıyorum zaten.
ama erkekelerin aldatmasındaki en önemli sebeplerden biri evde huzur bulamamak.

Evet, var ama bızım gıbı daha genıs alana uygulamaları gerekmıyor.
Hem kac erkek kol altını agda ıle alır kı?

tüyler kıllar sadece ağda ile mi alınıyor ? başka yöntemleri de var yanılmıyorsam..:)
şahsen her tarafından kıl fışkıran bir erkek istemem.......kendi kılını tüyünü önemseyen erkekler de var..önemsemeyip bıyıklı gezen bayanlar olduğu gibi..

arkadaşlar kimse için kendini palyaçoya çevirmeye gerek yok.temiz bakımlı olun yeter.eşiniz şimdi sizi terk etmediyse,yarın yaşlandığınız da fazla makyaj yapıp yüzünüz sarktığında terk edecekdir sizi merak etmeyin...

koltuk altlarından,burun deliklerinden,kulaklarından boynundaki kıllarla sakalı birbirine karışmış,(özel bölgesi keza )kulaklarından kirler sarkmış..iğrenç erkek modeli......

Sorun da bu ya.
Erkekler baska yontem uygulayınca (jılet gıbı) cok sorun olmuyor.
Fakat bayanlar jılet kullanma tarafatarı degıl,
cunku olumsuz yanını dusunuyor.
Bunun yerıne her ne kadar acılı olsa da agdayı tercıh edıyor.
Ama erkek cekıyor mu o acıyı, alıyor elıne jıletı hoooop ıkı dk.da tertemız oluyor.
Tuyu cogalsa da sorun degıl, cunku o erkek ve yıne ıkı dk.sını harcaması yetecek.

koltuk altlarından,burun deliklerinden,kulaklarından boynundaki kıllarla sakalı birbirine karışmış,(özel bölgesi keza )kulaklarından kirler sarkmış..iğrenç erkek modeli......

:1shok: ay midem bulandı.ama maalesefki böle erkeklere yuvası için tahammül eden çok kadın var....

jilet ya da tüy dökücü kullanan çok erkek ve kadın var....

hayatımda 1 kez bile ağda yapmadım misal...
ya epilatör ile işimi görürüm ya da tüy dökücü ile..fazla kıllı biri de değilim..

:1shok: ay midem bulandı.ama maalesefki böle erkeklere yuvası için tahammül eden çok kadın var....

malesef ama onlar da böyle görmüşler,erkekler için doğal görüntü diye düşünüyorlar...

Tamam, haklısınız.
Kusura bakmayın, bılemedım sızın ne kullandıgınızı.

Son düzenleme:
acaba o güzel sanatçılar neden aldatıldı.
angelina jollie ,uma thurman,elizabeth hurley,hülya avşar,seda sayan... bakımlı olmadıklarını söylemem mümkün değil.

Son düzenleme:
acaba o güzel sanatçılar neden aldatıldı.
angelina jollie ,uma thurman,elizabeth hurley,hülya avşar,seda sayan... bakımlı olmadıklarını söylemem mümkün değil.

kalitesiz makyaj malzemesi kullanıyorlardır, -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…