- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
yağmaz merak etme.yağarsa da gidene asla kal demem.
aslında bu dizideki konu farklı.adam karısı bakımsız diye aldatmadı.izleyenler bilenler bilir.adam evde çocuklarından huzur bulamadığı için.çocuklarınının asi tavırlarından bıktığı için evden soğudu.hatta başrol oyuncu erkan petekkaya bir röportajında eğer çocukları babaya bir adım atsa herşeyi bırakıp evine döner demişti.
valla erkeklerin de kıl tüy sorunu var..koltuk altlarından kıllar sarkmış,saçı sakalı birbirine karışmış,ter kokan erkek son derecede iticidir..
:enbuyukkk:Sanırım makyaj denilnce herkes de farklı şey uyandırıyor. Makyak yapmayı sevmeyenler ve maykaj yapanlar birbirine karşı gibi olmuş.
Bana görede bakımlı olmak yani kenidine bakmak sen normalde nasıl bakıyorsan öyle....
bir kalem bir ruj bana göre makyaj..
sadece özel gün ve gecelerde fondoten, far...
hep öyle hep öyle kalacak.. yoksa
yaprak dökümün babası Ali Rıza bey in çocukları da asi ötesi ama adam karısını aldatmıyor..ayy iki dizideki adam da çocuklarına terbiye veremiyorlar biri çareyi başka kadınla olmakta buluyor diğeri sessiz kalmakla...adamın çocuklarının asiliği yüzünden karısını aldatması ne saçma..anlayamıyorum o psikolojiyi...
Evet, var ama bızım gıbı daha genıs alana uygulamaları gerekmıyor.
Hem kac erkek kol altını agda ıle alır kı?
tüyler kıllar sadece ağda ile mi alınıyor ? başka yöntemleri de var yanılmıyorsam..:)şahsen her tarafından kıl fışkıran bir erkek istemem.......kendi kılını tüyünü önemseyen erkekler de var..önemsemeyip bıyıklı gezen bayanlar olduğu gibi..
koltuk altlarından,burun deliklerinden,kulaklarından boynundaki kıllarla sakalı birbirine karışmış,(özel bölgesi keza )kulaklarından kirler sarkmış..iğrenç erkek modeli......
Sorun da bu ya.
Erkekler baska yontem uygulayınca (jılet gıbı) cok sorun olmuyor.
Fakat bayanlar jılet kullanma tarafatarı degıl,
cunku olumsuz yanını dusunuyor.
Bunun yerıne her ne kadar acılı olsa da agdayı tercıh edıyor.
Ama erkek cekıyor mu o acıyı, alıyor elıne jıletı hoooop ıkı dk.da tertemız oluyor.
Tuyu cogalsa da sorun degıl, cunku o erkek ve yıne ıkı dk.sını harcaması yetecek.
:1shok: ay midem bulandı.ama maalesefki böle erkeklere yuvası için tahammül eden çok kadın var....
jilet ya da tüy dökücü kullanan çok erkek ve kadın var....
hayatımda 1 kez bile ağda yapmadım misal...
ya epilatör ile işimi görürüm ya da tüy dökücü ile..fazla kıllı biri de değilim..
acaba o güzel sanatçılar neden aldatıldı.
angelina jollie ,uma thurman,elizabeth hurley,hülya avşar,seda sayan... bakımlı olmadıklarını söylemem mümkün değil.
kalitesiz makyaj malzemesi kullanıyorlardır, -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?