Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Dün gece denk geldim. O Carolin midir nedir ne kadar çirkin bir kadınmış yahu.. Makyajdan da olabilir bakın makyajlı ama yine de çirkin. Kocaman da ağzı vardı, devamlı sırıtık bir surat.

Cilvesiyle işvesiyle tavlamış adamı. Yazık karısı da uğraşsın dursun ev işi, çocuklar derken. İşte bu dertlerden, yükten kadın da çöküyor. Kahırın verdiği çökkünlüğü kıyafetle, makyajla kapat dur işin yoksa.

Ayrıc amakyaj da çok iyi birşey değil ki.. Tamam yapınca dıştan güzel duruyor da uzun vadede alttan alta cildi yıpratan, yaşlandıran, zarar veren, kirpikleri seyreltip döken son derece zararlı birşey.. Göz halkalrım var dye kapatırsın makyajla ama o halkalar, torbalar daha da fazlalaşor, göz kenarlarını kırıştırır.

Amaan neyse ben bilmem, herkes bildiği gibi yapsın, parfüm sıksın gohgohlaya otursun evinde

Son düzenleme:

Bakım denince akla sivri topuk, sahne makyajı, şık ve rahatsız elbiseler gelmesine hep karşıyımdır.
Bunları yapamayan da bakım lafına düşman oluyor sonra...
Bence bakım önce temizlik, sonra göze hoş görünmeyen görüntülerin silinmesi/kapatılması, hoş kokmak, estetik bir duruş.
Göze hoş görünmeyen görüntülerden kastım da kişiye göre değişir.
Bana tırnağımın kenarındaki etler hoş görünmez, kimisini hiç rahatsız etmez.
Zaten estetik genelde kadınlara özgü kavram olduğundan erkeklerin bunlar dikkatini bile çekmez,
Sadece siz kendinizi bunları yaptığınızda daha estetik hissedersiniz, o his de aynen karşı tarafa geçer.
Onun için diyorum, hiç makyajsınızdır ama gözünüze hoş görünmeyen bir şey yoktur kendinizde, kendinizi bakımlı ve güzel hissedersiniz.
Bunu da aynen yansıtırsınız...
Gerçi dün akşam sırf şu konuşmaları anlamak için dizinin tekrarını izledim.
Dizi bu konuya bizim kadar takılmamış :)
Ayrıca dizideki kadın da gayet güzel, temiz, derli toplu bir görüntüye sahip, diğeri gibi bütün gün süs püs peşinde koşacak vakti yok sadece.
Kaldı ki aldatma potansiyeline sahip insan dünyadaki en bakımlı, süslü-püslü kadını bile aldatır, bahanesi de çoktur.
Bu tip erkekleri haklı çıkaracak gerekçeler arayarak ekmeklerine yağ sürdüğümüzün farkında değil miyiz ?
Evet temizlik, bakım, estetik kadının olmazsa olmazlarıdır, aksi bir kadına yakışmaz, ama bunları kimse için değil kendi için yapmalı.
Aldatana da tekmeyi vurmalı alsanaalsanasmile

Etrafımdan gördüğüm kadarıyla,ev işleri,yemek,ütü konusunda vurdumduymaz kadınlar eşlerini de avuçlarının içine alıyor.Misafir diye ,yemek diye yıpratmayın kendinizi.Bebeğinizle de ihtiyacı kadar ilgilenin.Konu komşu ile gün geçirip işlerini yetiştiremeyenler var. Yanlış anlamayın siz öylesiniz demiyorum.Bence çocuk bile varsa öncelik eşin olmalı.Eşinize onun sizin için özel olduğunu hissettirin.Bir de söylediklerine alınmayın.Bizler de yapmıyormuyuz bazen.Diziyi eleştirmek,birkişiyi eleştirmek.Bu illaki ima anlamına gelmezki.
Bir tanıdığım teyze bana evlenmeden önce demiştiki,50 yaşındayım hala eşim eve geldiğinde bulaşık varsa bile gider onunla sohbet ederim,bulaşık kaçmaz ertesi gün yapılır.Ahhh ahhhh biz Türkler napıyoruz.Aman bir gelen olur diye eşi at kenara yıka bulaşıkları,at kenara çocuğu pasta börek yap gelen olurrr,aman camlar her hafta silinsin,en temiz benim camım olcak.Ailenizin içine önem verin bayanlar.Size gelen de bir kahve içsin yeter.

Geçenlerde bir yerde okumuştım,mükemmellik arayan kadınlar,mükemmel kadınlar hep mutsuz oluyormuş,yani mükemmellikten kasıt,
her şeyin dört dörtlük olmasını sağlayan kadın..
Kendine vakit ayırmayan kadın..

Arkadaşım yanlış anlamayın ama sizin evliliğinizin temel sorunu bu!
Her ikiniz de birbirinizi olduğu gibi kabul etmeyip değiştirmeye çalışıyorsunuz..
Ama biriniz de "yahu eşim ne diyor ben de şunu yapayım" demiyor benim gözümde her ikiniz de sorumlu ve suçlusunuz..
Çaba göstermediğiniz için tıkanıp kalıyorsunuz.. Televizyondaki dizi,klip bahane oluyor yeniden gün yüzüne çıkıyor problem..
Çok mu acele ettiniz evlenirken, hiç mi birbirinizi tanımadınız,hiç mi aşk yoktu aranızda,tamamen mantık evliliği miydi,bu sorunu çözmeden neden çocuk yapmaya kalktınız?
Bu soruların cevabı sizde!
İster cevaplayın ister cevaplamayın!
Ama oturup düşünün karşılıklı,nerede hata yaptık taaa ilk başından ve bu duruma geldik diye?
Umarım en yakın zamanda çözersiniz ve çoooook mutlu olursunuz..

Evet Çenebazcım. Kadın kadına dayatıyor bir de "kendine bakmazsan adamın gözü dışarı kayar" falan gibi laflar. Erkekler arasında hiç böyle laflar var mı yok, bu şekilde ekmeklerine yağ sürmeye devam edersek daha çok görür duyarız aldatma olaylarını.

Diziyi izliyorum canım ve ben böyle birşey görmedim.
Yani bu baba evlatlarına terbiye veremedi diye, çocukları asi olduğu için mi,
karısını aldatmaya kalkıyor.
Bence tam tersi, babanın dengesizliklerden çok etkilenmiş,
psikolojileri bozulmuş, hatta babasından gördüğü şiddetin aynısını,
arkadaşına uygulamaya kalkan bir erkek çocuk var.
Adam karısını çocukları nedeniyle değil, keyfinden ve eşini beğenmediği için aldatıyor.
Diğer kadınla eşin konumuna bir bakarsak, arada bayağı fark var.
Adam ailesi yerine o havalı kadını tercih ediyor.
Burada en çok yazık edilen o çocuklar zaten.
Aldatmanın çocuklarla alakası yok yani,
böyle bir ortamda ve babasının dengesizlikleri yüzünden helak olan çocuklar var.

sen bilme beyin bilir zaten
:roflol::roflol:
doğru bu arada her ne kadar temizliğe dikkat etsende sürekli fontöten pudra kullanmak cildi yoruyor
arkadaş değiliz canım galiba bu arada o yüzden mesaj yazamıyosun

valla duruş hespinden önemli aslında biliyo musun, hem direk insanın kendi ruhuna da yansıyan bişeykaydirigubbakcemile5

kesinlikle aynı fikirdeyiz..dedim ya nasıl bir psikolojidir anlayamadım.....çocuklarının asiliği yüzünden insan karısını mı aldatırmış..komik ve saçma...

38 beden zayıf mı anlamadım ben şimdi ne güzel kilo verip 38 beden olmuşsun eşin buna mı takılıyor

Açıkçası koca bulmak kolay ,ama yeniden çocuk sahibi olmak zor..kocamdan da kendimden de evdeki işlerden de en önce çocuklarım gelir..Eşim için de durum öyle...Zorlukla sahip olmuşuz,hayatımızı onlara adadık..Allah korusun anlaşamayıp da ayılırsak eski kocası eski karısı oluruz ama çocuklar eski çocuklar olmaz..İnsan karısından kocasından boşanabilir ama çocuklarından boşanamaz...
Henüz çocuk sahibi olmayanların bunu anlaması fazla mümkün değildir...

büyütmek de o kadar kolay değil..besliceksin,altını alacaksın sonra uyucak sanılıyor ama öyle olmuyor malesef...

Son düzenleme:

akannehir

Öncelik çocuklarındır, her şartta bir anne için her şeyden önce çocukları gelir, gelmeli...

Çocuğum viyak viyak bağırırken bana ihtiyacı varken gidip kocanın boynuna sarılmak.

Şu topikte okuduklarıma inanamıyorum. Kadınların, annelerin böyle düşünmeleri hayrete düşürüyor beni.

Ben öyle demek istemedim yanlış tarafından anlıyorsunuz diyecek olursanız da yukarıdaki kabak gibi meydanda olan cümleden başka anlam çıkmıyor

Son düzenleme:

öncelik tabiki her zaman çocuğuma aittir onun tüm ihtiyacı istekleri yerine geldikten sonra eşim. okadar da erkekleri şımartıp pohpohlama luzum yok.şımarmak pohpohlanmak kadına yakışıraklinialirimsmilekadının kendini çok yıpratmaması konusunda hem fikirim ama çoçuğumdan önce eşim fikrine aslalmaz:katılamam

Bayanlar bayan olmak ne kadar zor. hem evi idare et, hem eşi hem çocuğu. Çok yüksek sabır gerektirir. Aldatma olayıda çok farklı çoğu bayan haklı aslında dizide kadın çok bakımlı erkekde bu süse püse kaymış. birde denizci. Bu aldatma potansiyeli ile alakalı belki ...

Aslında suçlu aramak yerine neden insanlar sadece biraz fedakarlık yapmazlar ki. hem kadın hem erkek. Sen bir yuva kurmuşun neden faklılık için gözün dışarı kayar be adam. Ne den sadakatten nasiplenmezsin.
Ama bu dizide adamda pişman olmuş ne eşinden ne süslü hatundan vazgeçiyor. Zaten süslü hatun onun için eğlence. kadın bıçaklayınca karısına saırldı. Karısını sevmese orda neler neler yapardı karolini vurdun diye...
Bir kere aldatanda bir daha aldatır. Kadın içinde zor 4 çocuk koca parasıan bakıyor. kendini evine çocuklarına adamış. ((.
Allah düşmanımın başına vermesin çok zor düşünmesi bile çok kötü. o yüzdn ben şöyle yapardım demek istemiyorum. Allah bu gibi olayla imtihan etmesin. Her iki tarafıda.

Son düzenleme:
Aldatma kadının kendini pislik içinde yüzdürmesiyle olabilir evet ama bence erkek zamanının çoğunu evin dışında geçiriyorsa o da aldatmaya doğru gider,bu iki kere iki dört eder kadar kesin.Hanımlar eşinizi evde tutmaya gayret edin,her ne kadar gözü dışardaysada bir yolunu bulursunuz siz.

her guzelin bir guzeli var
sadece guzellik durdursaydi kadinin kocasini: durmazlardi hep bir baska guzele giderlerdi
guzelligini, bakimliligini ozveriyle ve guler yuzle suslemek ve O Z E L hissetmek kendini ve hissetirmek
onemli olan.. hayat sartlari bunu engellemedigi muddetce yeterlidir gibi..
hee yeterli degilse def olsun gitsin "gitme"diyen namerttir :içelim:

alkisalkisalkis aynen arkadaşın dediği gibi...
Aslında konu sahibi arkadaş mini etek giyse de eşinin faraziyeleri ortadan kalksa ahanda yakışmaz demiştin cillop kimin oldum dese karşısında herşey düzelecek ama
Arkadaş ve eşi biraz inat halindeler sanırım daha giymeden kocası sana yakışmaz diyor arkadaşta ya zaten bana yakışmazmış deyip köşesine çekiliyor bana öle geldi.

38 beden sana zayıf geliyosa 40 beden olmayı deneyebilirsin mesela , kilo almak herzaman kolaydır 36 yıllık şişkoluk tecrübemle söylüyorum bunu boru deelmafoldumben

Sen biraz çaba harca bakalım aynı odunluğu sürerse sende üzülüp durmazsın ...
Gurbaa ne tiyolar vermiş uygula işte nolucak sende biraz kabuğunu kır insan kocasına süslenmeli zaten dışarda iki dirhem bi çekirdek evde külkedisi mantığı çok saçma .
sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
hihoyyyt
Allah çocuklarınızdan da eşinizden de ayırmasın,hiçkimseyi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…