evet şu eşofman ve sıfır makyaj kısmına çok katıldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben fontodenli falan dört dörtlük bi makyaj yapınca suratımda bişey oturuyomuş gibi hissediyorumsempatiksalakcinni
gözlerimde hassas bi rimel sürer onun acısını kaşıntısını 1 hafta çekerimsempatiksalakcinni
ama ojeler ve fön hoşuma gider :hulya:
Eşime göre ben kavga çıakrmaya çalışıyorum neymiş efendim bir diziye yorum yaptım diye neden bukadar sinirlisin diyor.Oysaki kendine bak kendine bak ,zayıfladın zayıfladın diye papağan gibi konuşuyor.Nasıl bakayım dediğimde sexi elbiseler giy evin içinde,dışarıda da yakıştır giydiklerini diyor.Ben de bebek ve evin işinden alışverişe bile gidemiyorum sen ne diyosun diye kızıyorum
Bakım denince akla sivri topuk, sahne makyajı, şık ve rahatsız elbiseler gelmesine hep karşıyımdır.
Bunları yapamayan da bakım lafına düşman oluyor sonra...
Bence bakım önce temizlik, sonra göze hoş görünmeyen görüntülerin silinmesi/kapatılması, hoş kokmak, estetik bir duruş.
Göze hoş görünmeyen görüntülerden kastım da kişiye göre değişir.
Bana tırnağımın kenarındaki etler hoş görünmez, kimisini hiç rahatsız etmez.
Zaten estetik genelde kadınlara özgü kavram olduğundan erkeklerin bunlar dikkatini bile çekmez,
Sadece siz kendinizi bunları yaptığınızda daha estetik hissedersiniz, o his de aynen karşı tarafa geçer.
Onun için diyorum, hiç makyajsınızdır ama gözünüze hoş görünmeyen bir şey yoktur kendinizde, kendinizi bakımlı ve güzel hissedersiniz.
Bunu da aynen yansıtırsınız...
Gerçi dün akşam sırf şu konuşmaları anlamak için dizinin tekrarını izledim.
Dizi bu konuya bizim kadar takılmamış :)
Ayrıca dizideki kadın da gayet güzel, temiz, derli toplu bir görüntüye sahip, diğeri gibi bütün gün süs püs peşinde koşacak vakti yok sadece.
Kaldı ki aldatma potansiyeline sahip insan dünyadaki en bakımlı, süslü-püslü kadını bile aldatır, bahanesi de çoktur.
Bu tip erkekleri haklı çıkaracak gerekçeler arayarak ekmeklerine yağ sürdüğümüzün farkında değil miyiz ?
Evet temizlik, bakım, estetik kadının olmazsa olmazlarıdır, aksi bir kadına yakışmaz, ama bunları kimse için değil kendi için yapmalı.
Aldatana da tekmeyi vurmalı alsanaalsanasmile
yaprak dökümün babası Ali Rıza bey in çocukları da asi ötesi ama adam karısını aldatmıyor..ayy iki dizideki adam da çocuklarına terbiye veremiyorlar biri çareyi başka kadınla olmakta buluyor diğeri sessiz kalmakla...adamın çocuklarının asiliği yüzünden karısını aldatması ne saçma..anlayamıyorum o psikolojiyi...
Ayrıc amakyaj da çok iyi birşey değil ki.. Tamam yapınca dıştan güzel duruyor da uzun vadede alttan alta cildi yıpratan, yaşlandıran, zarar veren, kirpikleri seyreltip döken son derece zararlı birşey.. Göz halkalrım var dye kapatırsın makyajla ama o halkalar, torbalar daha da fazlalaşor, göz kenarlarını kırıştırır.
Amaan neyse ben bilmem, herkes bildiği gibi yapsın, parfüm sıksın gohgohlaya otursun evinde
Bakım denince akla sivri topuk, sahne makyajı, şık ve rahatsız elbiseler gelmesine hep karşıyımdır.
Bunları yapamayan da bakım lafına düşman oluyor sonra...
Bence bakım önce temizlik, sonra göze hoş görünmeyen görüntülerin silinmesi/kapatılması, hoş kokmak, estetik bir duruş.
Göze hoş görünmeyen görüntülerden kastım da kişiye göre değişir.
Bana tırnağımın kenarındaki etler hoş görünmez, kimisini hiç rahatsız etmez.
Zaten estetik genelde kadınlara özgü kavram olduğundan erkeklerin bunlar dikkatini bile çekmez,
Sadece siz kendinizi bunları yaptığınızda daha estetik hissedersiniz, o his de aynen karşı tarafa geçer.
Onun için diyorum, hiç makyajsınızdır ama gözünüze hoş görünmeyen bir şey yoktur kendinizde, kendinizi bakımlı ve güzel hissedersiniz.
Bunu da aynen yansıtırsınız...
Gerçi dün akşam sırf şu konuşmaları anlamak için dizinin tekrarını izledim.
Dizi bu konuya bizim kadar takılmamış :)
Ayrıca dizideki kadın da gayet güzel, temiz, derli toplu bir görüntüye sahip, diğeri gibi bütün gün süs püs peşinde koşacak vakti yok sadece.
Kaldı ki aldatma potansiyeline sahip insan dünyadaki en bakımlı, süslü-püslü kadını bile aldatır, bahanesi de çoktur.
Bu tip erkekleri haklı çıkaracak gerekçeler arayarak ekmeklerine yağ sürdüğümüzün farkında değil miyiz ?
Evet temizlik, bakım, estetik kadının olmazsa olmazlarıdır, aksi bir kadına yakışmaz, ama bunları kimse için değil kendi için yapmalı.
Aldatana da tekmeyi vurmalı alsanaalsanasmile
Diziyi izliyorum canım ve ben böyle birşey görmedim.
Yani bu baba evlatlarına terbiye veremedi diye, çocukları asi olduğu için mi,
karısını aldatmaya kalkıyor.
Bence tam tersi, babanın dengesizliklerden çok etkilenmiş,
psikolojileri bozulmuş, hatta babasından gördüğü şiddetin aynısını,
arkadaşına uygulamaya kalkan bir erkek çocuk var.
Adam karısını çocukları nedeniyle değil, keyfinden ve eşini beğenmediği için aldatıyor.
Diğer kadınla eşin konumuna bir bakarsak, arada bayağı fark var.
Adam ailesi yerine o havalı kadını tercih ediyor.
Burada en çok yazık edilen o çocuklar zaten.
Aldatmanın çocuklarla alakası yok yani,
böyle bir ortamda ve babasının dengesizlikleri yüzünden helak olan çocuklar var.
Etrafımdan gördüğüm kadarıyla,ev işleri,yemek,ütü konusunda vurdumduymaz kadınlar eşlerini de avuçlarının içine alıyor.Misafir diye ,yemek diye yıpratmayın kendinizi.Bebeğinizle de ihtiyacı kadar ilgilenin.Konu komşu ile gün geçirip işlerini yetiştiremeyenler var. Yanlış anlamayın siz öylesiniz demiyorum.Bence çocuk bile varsa öncelik eşin olmalı.Eşinize onun sizin için özel olduğunu hissettirin.Bir de söylediklerine alınmayın.Bizler de yapmıyormuyuz bazen.Diziyi eleştirmek,birkişiyi eleştirmek.Bu illaki ima anlamına gelmezki.
Bir tanıdığım teyze bana evlenmeden önce demiştiki,50 yaşındayım hala eşim eve geldiğinde bulaşık varsa bile gider onunla sohbet ederim,bulaşık kaçmaz ertesi gün yapılır.Ahhh ahhhh biz Türkler napıyoruz.Aman bir gelen olur diye eşi at kenara yıka bulaşıkları,at kenara çocuğu pasta börek yap gelen olurrr,aman camlar her hafta silinsin,en temiz benim camım olcak.Ailenizin içine önem verin bayanlar.Size gelen de bir kahve içsin yeter.
Etrafımdan gördüğüm kadarıyla,ev işleri,yemek,ütü konusunda vurdumduymaz kadınlar eşlerini de avuçlarının içine alıyor.Misafir diye ,yemek diye yıpratmayın kendinizi.Bebeğinizle de ihtiyacı kadar ilgilenin.Konu komşu ile gün geçirip işlerini yetiştiremeyenler var. Yanlış anlamayın siz öylesiniz demiyorum.Bence çocuk bile varsa öncelik eşin olmalı.Eşinize onun sizin için özel olduğunu hissettirin.Bir de söylediklerine alınmayın.Bizler de yapmıyormuyuz bazen.Diziyi eleştirmek,birkişiyi eleştirmek.Bu illaki ima anlamına gelmezki.
Bir tanıdığım teyze bana evlenmeden önce demiştiki,50 yaşındayım hala eşim eve geldiğinde bulaşık varsa bile gider onunla sohbet ederim,bulaşık kaçmaz ertesi gün yapılır.Ahhh ahhhh biz Türkler napıyoruz.Aman bir gelen olur diye eşi at kenara yıka bulaşıkları,at kenara çocuğu pasta börek yap gelen olurrr,aman camlar her hafta silinsin,en temiz benim camım olcak.Ailenizin içine önem verin bayanlar.Size gelen de bir kahve içsin yeter.
kalitesiz makyaj malzemesi kullanıyorlardır, -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
her guzelin bir guzeli var
sadece guzellik durdursaydi kadinin kocasini: durmazlardi hep bir baska guzele giderlerdi
guzelligini, bakimliligini ozveriyle ve guler yuzle suslemek ve O Z E L hissetmek kendini ve hissetirmek
onemli olan.. hayat sartlari bunu engellemedigi muddetce yeterlidir gibi..
hee yeterli degilse def olsun gitsin "gitme"diyen namerttir :içelim:
Açıkçası koca bulmak kolay ,ama yeniden çocuk sahibi olmak zor..kocamdan da kendimden de evdeki işlerden de en önce çocuklarım gelir..Eşim için de durum öyle...Zorlukla sahip olmuşuz,hayatımızı onlara adadık..Allah korusun anlaşamayıp da ayılırsak eski kocası eski karısı oluruz ama çocuklar eski çocuklar olmaz..İnsan karısından kocasından boşanabilir ama çocuklarından boşanamaz...
Henüz çocuk sahibi olmayanların bunu anlaması fazla mümkün değildir...
büyütmek de o kadar kolay değil..besliceksin,altını alacaksın sonra uyucak sanılıyor ama öyle olmuyor malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?