Kocamın düşüncesizliği

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
36
Merhaba arkadaşlar
İki aylık (olacak) bir bebegim var. Eşim de iki haftadır malum sebepten işe gitmiyor. Ama şimdi işe gitmesi gerekti. Bir iki gün ofiste yatıp kalkacak. Sürekli git gel olmadan işini bitirecek ve gelecek inşallah. İşi bitene kadar her gün gidip gelse üç vesait ile çok riskli. Bu süreçte ben bebegimle yalnız kalacağım.
Ama eşim benden habersiz babamlarla konuşmuş ve annemi çağırmış. Annem bebegime çok düşkün. Bunu duyduğu günden beri iple çekiyor. Çok mutlu. Ama ben gelmesini istemiyorum. Kadını durduk yere heveslendirdi.Söylersem kırılır. Nasıl söyleriz?

Son düzenleme:
Bence bu kocanızın düşüncesizliği değil daha 2 aylık olcak olan bir bebek ve doğum yapalı çok uzun süre olmayan bir eş var yardımcın olsun istemiştir yanında olsun sana destek olsun istemiştir bence asıl soru siz annenizi neden istemiyorsunuz ?
Tel sebebi corona.

Bence bu kocanızın düşüncesizliği değil daha 2 aylık olcak olan bir bebek ve doğum yapalı çok uzun süre olmayan bir eş var yardımcın olsun istemiştir yanında olsun sana destek olsun istemiştir bence asıl soru siz annenizi neden istemiyorsunuz ?
Neden mi,sebep virus olabilir mi:KK51:

Onun icin tehlikeli olabilecegini,sizin de eger boyle bir durum olmasa cok sevineceginizi fakat simdi dikkatli olma zamani oldugunu soyleyebilirsiniz.
Esiniz de izguzarlik yapmis,insan bir danisir:işsiz:
Ya annem tansiyon hastası. Taktı mı takar,kurar kafasında, üzülür ve hemen tansiyona vuruyor. Şöyle güzel bir bahane üretmek lazım, yalan da olsa.
Annem gelmek için dünden razı zaten.
Evet,eşimin işgüzarlığı malesef

Ya annem tansiyon hastası. Taktı mı takar,kurar kafasında, üzülür ve hemen tansiyona vuruyor. Şöyle güzel bir bahane üretmek lazım, yalan da olsa.
Annem gelmek için dünden razı zaten.
Evet,eşimin işgüzarlığı malesef
Anneniz marsta mi yasiyor😱
Bahane mi lazim,gerceklerden ornek verin,ornegin ölüm😰

Anneniz marsta mi yasiyor😱
Bahane mi lazim,gerceklerden ornek verin,ornegin ölüm😰
Çok haklısınız ama bir küsmesi var dillere destan. Her şeyin farkında ama cocugu görmek için bu durumları görmezden geliyor. Hastalıklı boyutta seviyor belki bebegimi bilmiyorum. Hee gün görüntülü konuşuyoruz defalarca, sadece bebek için.

Bahaneye gerek yok. Olduğu gibi yaş grubunun riskli olduğunu, ona bir şey olmasını göze alamayacağınızı, torununuzun anneannesine uzun yıllar ihtiyacı olacağı için şimdilik evde kalması gerektiğini söyleyeceksiniz.

Annenizin küsmesi sağlığından daha önemli değil.

Tel sebebi corona.
Hak veriyorum bende kendi annemi bu yüzden 1 aydır görmüyorum ama yakın mesafesinizdir toplu taşıma vs olmadan gelecektir mantığıyla düşündüğüm geldiğinde de dışarı çıkmayacağınızı düşündüğüm için sordum. Biz 10 DKlık mesafede olmamıza rağmen bizde görüşmüyoruz oğlum 23 aylık benim annemde resmen oğluma aşık günde milyonlarca görüntülü arayıp sadece oğlumla konuşuyor beni bile istemiyor düşünün

Hak veriyorum bende kendi annemi bu yüzden 1 aydır görmüyorum ama yakın mesafesinizdir toplu taşıma vs olmadan gelecektir mantığıyla düşündüğüm geldiğinde de dışarı çıkmayacağınızı düşündüğüm için sordum. Biz 10 DKlık mesafede olmamıza rağmen bizde görüşmüyoruz oğlum 23 aylık benim annemde resmen oğluma aşık günde milyonlarca görüntülü arayıp sadece oğlumla konuşuyor beni bile istemiyor düşünün
Benim annem de öyle. Brni istemiyor redmen. Varsa yoksa oğlum. Onlarca resim, video ve görüntülü konuşma. Yakın ama bence yine de risk. Bence şu dönemde hepimiz çok dikkatli olmalıyız. Tek kalmak brnim için de zor olacak günlerce, hatta belki bir hafta ama dişimizi sıkmak zorundayız. Annem kaç kez geleyim dedi reddettim. Şimdi eşim onu çık heveslendirdi. Nasıl söylerim bilmiyorum. Çok üzülecek ve küsecek

Gelsin işte annen neden istemiyorsun ki
Millet annesini ister gelsin diye eşin doğru bişey yapmış bence
Annen nerde kalıyor aynı şehirdemisiniz

Gelsin işte annen neden istemiyorsun ki
Millet annesini ister gelsin diye eşin doğru bişey yapmış bence
Annen nerde kalıyor aynı şehirdemisiniz
Ahhahhah,evet ya anne nedirki bosver yeeeeaaaa:işsiz:
Sayin uye,KORONA,TECRIT,VIRUS,BULASMA,ÖLÜM,ÖZLEM,PISMANLIK,bilmem anlatabildimmi:KK51:

Insanlara iyilik de yaramiyor vallahi... anneniz de kronik bir durum yoksa bence sorun da yok. Ama genel.olatak rahatsizligi varsa tabii gelmesi de sacma olur

Bana sormadan çağırmasına ben de kızardım. Yardıma ihtiyaç duyarsam zaten kendim arar söylerim. Bu ilk konu.
İkinci konu ise, korona. Annemi arar söylerdim sanırım. Hemde riskli grupta yaşı geçenler, anne Allah korusun bizim yüzümüzden sana hastalık gelirse ben kendimi affedemem falan derdim. Yani direk gelme diyemem de, artık duygusallık falan fıstık katar karıştırır gelmesini engellerdim. 😊

Back
X