Kocamın ergen halleri

Bu taktik ilgisiz erkege soker aranana sokmez tanrica kiliginada girse ise yaramz

canım tabiki durumu detaylı bilmiyorum fakat, eşinin hayatında biri olabilme ihtimali var mı? belirtiler bunu gösteriyorda :/

aynen katılıyorum
ha birde çocuk yapma işlemine lütfen ara ver
müsade et önce kendi büyüsün

Zaten bir süre tedaviye devam edemeyeceğiz.

Küçücük bir yerde yaşıyoruz, arkadaş çevrem genelde öğretmen ve hepsi memleketlerindeler şuan.
Ama az kaldı, onlarla vakit geçirirsem belki dank eder bir şeyler.

Ben de boğacağım az kaldı son demlerini yaşıyor zannımca.
Filmi bazen söylüyorum.Yoksa açıyorum kendime bir hint filmi 3-4 saat görmüyorum onu.

Soyleyip gitmenin mantigi yok gizlice gidip takip et canim nereye gdio otelde napio biraz takip et yaninda kim var

Onun ihtimali yok ki günde 2 ile gittiği oluyor.
Hangi otelde kalacağı son anda belli oluyor.Altında arabası takip edebilsem keşke ama çok zor.

canım tabiki durumu detaylı bilmiyorum fakat, eşinin hayatında biri olabilme ihtimali var mı? belirtiler bunu gösteriyorda :/

Olabilir tabi bilemiyorum

Bu arada cinsel anlamda eskisinden daha yakın.
Bazen sıkıyor ne yedin ne içtin diyorum peşimden ayrılmıyorsun.

Zaten ben de ilgisini çeksin diye demiyorum. Amaç inat. Bir kadını o adam bu kadar sinir edebiliyorsa, O kadın da o adamı edebilir.
Dişe diş..

İnat icin mantikli :26:
Tatlim aslinda madem bu kadar face falan meraklisi
Sahte hesap al ama biraz sure gecsin bi suru arkadas ekle paylasimlar falan yap
Bi de guzel bi kizin fotolarini ekle
Sonra esinle ayni seyleri begen ayni kluplere uye ol baska ne gibi ozllikleri var suan bilmiyorum ben kullanmiyorum bayadir..bi sekilde laf at esine sana yanasirsa bulusma teklif et ve git oda ordaysa yapcak bisi yok...

hadi face ve twitter artık bağımlılık olmuştur dedim ama yazının sonunda artık yüzük takmadığı ve "yanlışlıkla" nedense sadece sizin fotoğraflarınızı sildiğini yazmışsınız.

sanki sizin 2nizin dünyası dışındaki dünyasında -iş,sanal- tek takılıyor, sizi o dünyalara katmıyor gibi geldi. bu da ne kadar sağlıklı ve bir erkeğe yakışıyor bilemiyorum...

bence biraz yapabilirseniz takip edin kocanızı, bir de bebek düşünmeye ve tedaviye ara verin.

bence hayatında değişiklikler yapmak istiyor olabilir bu güne kadar sanal dünyayla ilgilenmemişse şimdi şimdi merak etmeye başlamıştır.. o yüzden yeni face alanlarda olur benim bildiğim bu poz olayları..iş yerinde yeni tanıdığı kişiler olabilir face twitter hakkında konuşabilmek için.. çocuğa yeni bir oyuncak verirsin ya oynar oynar sıkılır bu da böyle bi şey geçici bence..

bi kadın da olabilir herkes söylemiş bunu ama olmayabilir de.. ilgi duyduğu şeyleri siz de yapın daha fazlasını mesela kitabı ondan önce okuyun sonra o okumadan sonunu söyleyin hem muhabbet olur hem sinir edersiniz intikam olur

hımm hiç hoş değil bu tavırlar. sabrınıza şaşırdım doğrusu. ben olsam çoktan ortalığı yıkardım. eşiniz kime neden kendini beğendirmeye çalışıyor ki? dikkat edin bence. çaktırmadan kontrol edin. umarım atanırsınız ve çok daha rahat bir hayatınız olur.

Allah yardımcın olsun her an her şey olabilir hazırlıklı ol kendini biraz hazırla bu adam gemi azıya almış seni de rafa kaldırmış maalesef..

aranıyor.

tehlike sinyalleri verilmiş. çaktırmadan takibe alsanız iyi olur. ondan önce de facebooktan silinen(!) resimlerinizi geri yükleyin. o yüzüğü de bi zahmet parmağına geri taksın

çok kızıyorum böyle erkeklere çooook canım aldatma ihtimali yüksek gibi geldi banada.ama böyle bi durum varsa ve öğrenirsen ne yaparsın bunu düşünmen ona göre takip yada kabul etmen gerek..eğer bi arkadaşın dediği gibi faceten sahte profille denemek istersen eşini ben öyle bi profil açmıştım eğer istersen şifresini vs.verebilirim.bana özelden msj atarsın düşünürsen..amacım yardımcı olmak üzerine gelmek değil asla.muallakta olmanın nasıl can sıkıcı olduğunu iyi biliirim ..herşey düzelir umarım..

Sanırım konuyu okuyan herkes aynı fikirde.
Eşiniz yeni sulara yelken açmaya niyetleniyor.
Tüm klasik belirtiler mevcut.
Resimlerin silinmesi, yüzük takmamak,
birden bakım düşkünlüğü, ilgisizlik v.b
Dikkatli olun ve çocuk olayını emin olmadan yapmayı bence.

Son düzenleme:
Bu forumdaki yazıları okudukça evlilikten soğuyorum ben ya!
Allah sabır versin 17 yaşındaki erkek kardeşim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…