- Konu Sahibi kokohantes
-
De mi yani ? Giy minileri yap makyajı çek aynada fotoğrafı hatta git yüzünü de ıslat daha seksi oluyor de.
İnat değil mi ? Kendine ergen arkadaş olur işte.
Hiç sorma bile film falan diye. Aç kendi filmini kendin izle. İsterse gelir isterse gelmez.
Bu ne yahu ? Daha kendisi büyümemiş adamın kucağına bir de çocuk mu verecektin ?
Ben olsam o yüzündeki seksi sularda boğmuştum ya neyse.
aynen katılıyorum
ha birde çocuk yapma işlemine lütfen ara ver
müsade et önce kendi büyüsün
Kaçan kovalanır anam .D o yapıyosa snde yap ne de olsa çalışmıyosun süslen püslen çık gezkuaföre git arkadaş edin . erkek kuzen falan varsa onlarla takıl , dudaklarını büzüp makyajlı fotolar koy face ama sadece o görsün snde yap bişeler . bide kendi görsün bakalım nasıl oluyomuş
Bu taktik ilgisiz erkege soker aranana sokmez tanrica kiliginada girse ise yaramz
De mi yani ? Giy minileri yap makyajı çek aynada fotoğrafı hatta git yüzünü de ıslat daha seksi oluyor de.
İnat değil mi ? Kendine ergen arkadaş olur işte.
Hiç sorma bile film falan diye. Aç kendi filmini kendin izle. İsterse gelir isterse gelmez.
Bu ne yahu ? Daha kendisi büyümemiş adamın kucağına bir de çocuk mu verecektin ?
Ben olsam o yüzündeki seksi sularda boğmuştum ya neyse.
Soyleyip gitmenin mantigi yok gizlice gidip takip et canim nereye gdio otelde napio biraz takip et yaninda kim var
canım tabiki durumu detaylı bilmiyorum fakat, eşinin hayatında biri olabilme ihtimali var mı? belirtiler bunu gösteriyorda :/
Bu arada cinsel anlamda eskisinden daha yakın.
Bazen sıkıyor ne yedin ne içtin diyorum peşimden ayrılmıyorsun.
Zaten ben de ilgisini çeksin diye demiyorum. Amaç inat. Bir kadını o adam bu kadar sinir edebiliyorsa, O kadın da o adamı edebilir.
Dişe diş..
Ben de boğacağım az kaldı son demlerini yaşıyor zannımca.
Filmi bazen söylüyorum.Yoksa açıyorum kendime bir hint filmi 3-4 saat görmüyorum onu.
Onun ihtimali yok ki günde 2 ile gittiği oluyor.
Hangi otelde kalacağı son anda belli oluyor.Altında arabası takip edebilsem keşke ama çok zor.
Olabilir tabi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?