kocamın erkek arkadası resmen benım kumam

Suanda icerde buna benzer bir konu icin bana surat asmis beni haksiz cikarmaya calisan bir adet koca var....
KElin ilaci olsa kendi kafasina.
ALlah tan bizimki evde degilken kimse gelmez ben de almam zaten bir bayanla erkegin evde tek kalmasini dogru bulmuyorum.
misafire asla karsi degilim cok da severim misafir agirlamayi. ama sabah kahvalti gece 1 2 ve her gun olunca insan bi boguluyor malesef....
Aslinda kisasa kisas yapmak en mantiklisi.
HEr gun cagirsam yok demeyecek bir komsum var.her gun onu cagirayim kahvalti aksam 8 9...belki anlar beni

Kizz bunu yaparsa adam yanlis anlar da hic cikmazsa evden

Bu adamın kendi evi anası babası yok mu ben onu da anlamadım niye size bu jadar musallat oldu bu ay çok sinir bozucu ya

Çocuğa sevgılı buldum. Dıger yazışmalarda yazdım hatta. Kız bunu bıraktı umursamaz dıye. Tek basına kaldı yıne ıste. Gercı tek sayılmaz kocam saolsun ıkısı beraber takılıyorlar

Sevgili bulması değil mesele zaten, rahatsız olduğunuzu yalnız kalmaya çalıştığınızı ima edin. Anlamıyorsa direkt söyleyin ama eşinizin sizle kavga edeceği bir üslupla değil. Ya x darılma ama o kadar çok yatıya geliyorsun ki siz mi evlendiniz ben mi evlendim anlamıyorum, ilerde çoluk çocuk olunca zaten başbaşa kalmak hayal, biraz görüşme sıklığını azaltmanız gerekiyor artık de. Artık ev arkadaşı değilsiniz farkındasın demi diyebilirsin, ya da böyle şeyler . Ama eşinize tepki vermeyin, yakın bi arkdaşa gelme demek kolay bişey değil. Tamam arkadaş öküzmüş ama yine de bunu söylemek zor.

Çok yüz vermişsiniz sizde eşinizde hata biraz da sizde yalan yok! arkadaşınız hakikatten çok anlayissiz düşüncesiz biriymış.. Valla siz mutsuz olacağıniza bırakın o olsun söyleyin ya şakaylâ karışık yada direkt.. "kocamla başbaşa kalmayı özledim, kocami çok özledim, hadi biraz bizi yanlız bırak bebek yapicaz" Vs ama söyleyin yoksa bu böyle gelir böyle gider benden demesi..

Bu ne ya...

Esiniz hala ogrenci evinde zannediyor kendini herhalde.

Hesapsiz kitapsiz cekinmeden girilip cikilan bir yeni evli cift evi.

Bunu cok normal karsilayan bir koca.

Burada cok buyuk bir problem var.

Ben olsam fena cingar cikartirim.

Herseyi sayarim esimin yuzune. Ya hu banyoya giremiyorum senin arkadasin yuzunden sen ne mehzebi genis bir herifsin beni onunla yalniz birakip cekip gidiyorsun. Kim oluyor o hergun bizimle beraber diye.

Bunu yapan kayinvalide olsaydi evde coktan 3. dunya savasi cikmisti. Neden bu adama bu kadar musammaha gosteriyorsunuz?

Birakin ciksin evde 3. dunya savasi.

bu konuyu sevgilime okudum

ilk dediği

1. kadının değil eşinin tepki göstermesi gerek bu kadar olmaz.

2. adam acaba gay mi

oldu.

yani bu konu cidden tuhaf ve sıkıntılı sadece kadın değil erkek gözüyle de. konu sahibi kondurmak istemiyor, ama bu kuma lafı geyik değil cidden kullanılıyorsa arada bi anormallik var.

zaten adamın yanında cilve vs yapamadığını söylemiş bu da garip geldi bana, arkadaşının yanında gayet de öpüşüp koklaşabilirler ev içinde bir de eğer eşi özellikle uzak duruyorsa arkadaşının yanında ben olsam ciddi kıllanırdım.

Bize yazdigin gibi anlat, onu sevdiginden esinle arkadasligindan cok mutlu oldugundan bahset falan da bahset ki esinle aralari bozulmasin

çok ayıp bence. artık abartmıslar gelip gunlerce kalması daha da fena

Artik gelme demenin zamani gelmiş gecmiş bile...yüzsüz düşüncesiz bi adammiş..

Tuhafıma gitti acikcasi ya esin nasil buna izin verir bide yeni evlisiniz hadi kardesi olsa neysede elalemin adaminin ne isi var sizde sanki 3 kisilik bekar evi gibi olmuş

Ah ah kendimi gördüm bir an aynı dert bende de var ne bu arkadaşlardan çektigimiz.benimki de her Pazar arar bugün napiyoruz diye.hiç düşünmez yani bu pazarda eşiyle geçirsin.bide bize gelir yok x şunu sever yok tatlısıni ihmal etme yahu sanane ya.Afedersin o işin ortasında bile aradığı olur.cevap vermeyiz üst üste ara olmadı eve gelir.anacim evli ama karisindan çok eşimin yanında.buna carede yok ne yapsak anlamıyor.

Reactions: bga
Ah ah kendimi gördüm bir an aynı dert bende de var ne bu arkadaşlardan çektigimiz.benimki de her Pazar arar bugün napiyoruz diye.hiç düşünmez yani bu pazarda eşiyle geçirsin.bide bize gelir yok x şunu sever yok tatlısıni ihmal etme yahu sanane ya.Afedersin o işin ortasında bile aradığı olur.cevap vermeyiz üst üste ara olmadı eve gelir.anacim evli ama karisindan çok eşimin yanında.buna carede yok ne yapsak anlamıyor.

Ikıncı soyledıgınız cok mantıklı geldı. Soyledıklerınızı uygulayacağım teşekkür ederım

Bu adamın kendi evi anası babası yok mu ben onu da anlamadım niye size bu jadar musallat oldu bu ay çok sinir bozucu ya
Aılesı sehır dışında. Bızım aılelerde oyle. Kumanın ve bızım aıleler yok burada anlayacagınız yoksa daha kolay olabılırdı.

Şuan içime kurt düştü. Cıddı cıddı kıllanıyorum. Esım cıdden o varken pas vermıyor bunun sebebı farklı olabılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…