- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Suanda icerde buna benzer bir konu icin bana surat asmis beni haksiz cikarmaya calisan bir adet koca var....cok buyuk bı derdım var. normalde sabırlı bırıyımdır ama sabrım tasmak üzere. kocamın unıversıte arkadası var. bay kuma. uzun yıllardır arkadaslar 7-8 sene kadar. unıversıtede aynı evde kalmıslar.2015 agustosta evlendım eşimle ve ılk zamnlar calısmıyordum. gecen aralıkta işe basladım. eşimde vardıya usulu calısıyor. ıkı hafta gece ıkı hafta gunduzde. ıkı hafta da bı pazar gunu tatıl. malum ben de işe başlayınca vakıt yetmiyor. alışverıs mı gezme mi dinlenmemi hıc bırıne vakıt kalmıyor.bu bay kuma surekli bizde.vaktını de oyle bır ayarlıyor kı eşim gunduze gectıgınde hep bızde oluyor. zatn ıkı hafta boyunca gorusmuyoruz cogu zaman. hasretle işten cıkıp eve her gıttıgımde bızde. ya da tam dusa gırecegım bı telefon ben geldım kapıyı acın. tamam gelsınde sureklı bızde olmasından sıkıldım. benım arkadaslarım kalmaya gunlerce hayatta gelmez. yenı evlıyız ama evlılıkten bırsey anlamadım ve bu durumdan cok sıkıldım. suan yıne geldı. gelmesın demıyorum ama sureklı bıze gelmesın. eşimle konustum bı ıkı kere surat yaptım anlamadı. anlamasını bekledım anlamayınca konuştum. o bana kustu sankı ben haksızım gıbı. ustelik esim işe gıdıyor ve ben sabah onunla bazen tek kalıyorum. bazen gidecegım deyıp kaldıgı da oluyor bay kumanın. sabah uygunsuz kalkabılırım. rahatsızım. ayrıca bay kumaya sevgılı de buldum ama ondan da ayrıldı. tam bır hödük. ne yapmalıyım kızlar?
Kizz bunu yaparsa adam yanlis anlar da hic cikmazsa evdengitsin dışarda görüşrün bu ne bedavacı yalaşık adam ya senin kocanda da meshep ne ya öyle.bigün duş al çık bornozla etrafda gezin utanmayıp gitmiyorsa kocana ağzına geleni say.sen işten gelip duşunu alamıcan mı ya?
benim adamında var arkadaşı kuma gibi.allahatan kız kaçırdı evlendi de.karısı hamile bizim evde insan ağırlamaya müsait değil olsa onu getirirdi.
Çocuğa sevgılı buldum. Dıger yazışmalarda yazdım hatta. Kız bunu bıraktı umursamaz dıye. Tek basına kaldı yıne ıste. Gercı tek sayılmaz kocam saolsun ıkısı beraber takılıyorlar
Artik gelme demenin zamani gelmiş gecmiş bile...yüzsüz düşüncesiz bi adammiş..cok buyuk bı derdım var. normalde sabırlı bırıyımdır ama sabrım tasmak üzere. kocamın unıversıte arkadası var. bay kuma. uzun yıllardır arkadaslar 7-8 sene kadar. unıversıtede aynı evde kalmıslar.2015 agustosta evlendım eşimle ve ılk zamnlar calısmıyordum. gecen aralıkta işe basladım. eşimde vardıya usulu calısıyor. ıkı hafta gece ıkı hafta gunduzde. ıkı hafta da bı pazar gunu tatıl. malum ben de işe başlayınca vakıt yetmiyor. alışverıs mı gezme mi dinlenmemi hıc bırıne vakıt kalmıyor.bu bay kuma surekli bizde.vaktını de oyle bır ayarlıyor kı eşim gunduze gectıgınde hep bızde oluyor. zatn ıkı hafta boyunca gorusmuyoruz cogu zaman. hasretle işten cıkıp eve her gıttıgımde bızde. ya da tam dusa gırecegım bı telefon ben geldım kapıyı acın. tamam gelsınde sureklı bızde olmasından sıkıldım. benım arkadaslarım kalmaya gunlerce hayatta gelmez. yenı evlıyız ama evlılıkten bırsey anlamadım ve bu durumdan cok sıkıldım. suan yıne geldı. gelmesın demıyorum ama sureklı bıze gelmesın. eşimle konustum bı ıkı kere surat yaptım anlamadı. anlamasını bekledım anlamayınca konuştum. o bana kustu sankı ben haksızım gıbı. ustelik esim işe gıdıyor ve ben sabah onunla bazen tek kalıyorum. bazen gidecegım deyıp kaldıgı da oluyor bay kumanın. sabah uygunsuz kalkabılırım. rahatsızım. ayrıca bay kumaya sevgılı de buldum ama ondan da ayrıldı. tam bır hödük. ne yapmalıyım kızlar?
Kendi evinizde yabancı gibi hareket etmeyin. Odanıza kapanmayın. Siz uzaklaştıkça onlar daha çok paylaşım yapacak zaman buluyorlar. Ve bundan keyif alıyorlar. Tam tersini yapmanız lazım.
Hareketleriniz rahat olsun. İstediğiniz işi yapın sanki o yokmuş gibi. Eşinizle yakınlaşın. Koltukta yayılın. Banyoya girin. Gecelikle gezin. Onunla sohbet edin. İçten olmasa bile samimiyeti ilerletmiş gibi gözükün. Yani konu konuyu açsın. Sohbet uzasın. Eşiniz kendini fazlalık gibi hissetsin. Şaka yollu eşinize kendimi 2 kocalı gibi hissediyorum artık diye takılın. Rahatsız olup eve getirmez diye düşünüyorum.
Rahatsız olmazsa (ki pes derim) ya da böyle şeyler yapmak istemiyorsanız şu yöntemi uygulayın.
Sağdan soldan bize çirkin imalarda bulunuyorlar. Sanki arkadaşını ben eve çağırıp baş başa kalıyorum gibi laflar kulağıma geldi. Sinir krizi geçirdim. O arkadaşını evimizde bir daha görmek istemiyorum. Çok rahatsız oldum gibi şeyler söyleyin.
Ikıncı soyledıgınız cok mantıklı geldı. Soyledıklerınızı uygulayacağım teşekkür ederımKendi evinizde yabancı gibi hareket etmeyin. Odanıza kapanmayın. Siz uzaklaştıkça onlar daha çok paylaşım yapacak zaman buluyorlar. Ve bundan keyif alıyorlar. Tam tersini yapmanız lazım.
Hareketleriniz rahat olsun. İstediğiniz işi yapın sanki o yokmuş gibi. Eşinizle yakınlaşın. Koltukta yayılın. Banyoya girin. Gecelikle gezin. Onunla sohbet edin. İçten olmasa bile samimiyeti ilerletmiş gibi gözükün. Yani konu konuyu açsın. Sohbet uzasın. Eşiniz kendini fazlalık gibi hissetsin. Şaka yollu eşinize kendimi 2 kocalı gibi hissediyorum artık diye takılın. Rahatsız olup eve getirmez diye düşünüyorum.
Rahatsız olmazsa (ki pes derim) ya da böyle şeyler yapmak istemiyorsanız şu yöntemi uygulayın.
Sağdan soldan bize çirkin imalarda bulunuyorlar. Sanki arkadaşını ben eve çağırıp baş başa kalıyorum gibi laflar kulağıma geldi. Sinir krizi geçirdim. O arkadaşını evimizde bir daha görmek istemiyorum. Çok rahatsız oldum gibi şeyler söyleyin.
Aılesı sehır dışında. Bızım aılelerde oyle. Kumanın ve bızım aıleler yok burada anlayacagınız yoksa daha kolay olabılırdı.Bu adamın kendi evi anası babası yok mu ben onu da anlamadım niye size bu jadar musallat oldu bu ay çok sinir bozucu ya
Şuan içime kurt düştü. Cıddı cıddı kıllanıyorum. Esım cıdden o varken pas vermıyor bunun sebebı farklı olabılır mıbu konuyu sevgilime okudum
ilk dediği
1. kadının değil eşinin tepki göstermesi gerek bu kadar olmaz.
2. adam acaba gay mi
oldu.
yani bu konu cidden tuhaf ve sıkıntılı sadece kadın değil erkek gözüyle de. konu sahibi kondurmak istemiyor, ama bu kuma lafı geyik değil cidden kullanılıyorsa arada bi anormallik var.
zaten adamın yanında cilve vs yapamadığını söylemiş bu da garip geldi bana, arkadaşının yanında gayet de öpüşüp koklaşabilirler ev içinde bir de eğer eşi özellikle uzak duruyorsa arkadaşının yanında ben olsam ciddi kıllanırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?