kocamın erkek arkadası resmen benım kumam

aynı biz.
öyle ki gece gelip ortamıza girecek diye korkuyorum bazen.

BEncede kaynananla kayinpederini cağir!gelirkende onlara anlat durumu.Böyle seymi opur elin adamıyla başbaşa kaldıgın zaman mı olur?Eşine anlam veremedim.Adamda ne yüzsüzmüş hatta arsız!bilmem ki nasıl olacak?1 hafta kalınırmı ya deli midir nedir?otel gibi kullanip para harcamak istemiyormudur nedir anlamadim ki?

Yok artık eşimin arkadaşıyla evde tek kalacam kocam katiyen böyle birseye müsade etmez allah razı olsun iyi ki de etmiyor zaten

Beraber benı işten almaya geldıler yemek ozellıkle yapmadım. Dışarda yedık.bay kuma her zamankı gıbı elını cebıne atmadı şuan da Yenı eve geldık

Haftasonuda akrabalara gıdecegım pazar günü. Evde olmadığımızı bilsin. Ama bız yokken de kalır kesin bu gidişle. Eşim yokuz demiş bay kuma bırsey dememiş. Yaşayıp gorecegız.zaten gıtmesın buyuk olay çıkacak

Beraber benı işten almaya geldıler yemek ozellıkle yapmadım. Dışarda yedık.bay kuma her zamankı gıbı elını cebıne atmadı şuan da Yenı eve geldık
Bence sizin üzerinizden gecinmek icin sizle takiliyor bu adam.Allah korusun size karşı bir düşuncesi yoktur ins.

Belki adamla ilişkisi var kocasınının. Ee öyle olunca da adamın karısına yan gözle bakmayacağını bildiği için rahat rahat bırakıp gidiyor işe. Ne bileyim aşırı saçma. Yakın arkadaşsa gelip arada kalsın bi gün falan bu nedir yani

Ben olsam bornozla hosgeldin yapardim hala kocamda tepki yoksa bosardim o adami cok sinir oldum ya sanki benim basima gelmis gibi oyle kocayi lime lime ederdim o adam da n. h girerdi o eve

evde ne isi var ya bekar adamın evli barklı insanlarsınız bana yanlıs geliyor helede surekli gelmesi esiniz enteresan onun istememesi lazım madem oyle bunlar birlikte yasamaya devam etselerdi

Günlerce sizde kalıyor. Eşiniz gidiyor yalnız kalıyorsunuz.
Ya konu fake, ya eşiniz oldukça geniş.

Surat asmakla olmaz. Büyük rest çekeceksiniz.

Bence kov, ciddi soyluyorum. esinle tekrar konus eger kar etmezse ve bir daha ki gelisine acik ve net bi sekilde icindekileri soyle. babamin bi arkadasi vardi zirt pirt bize geliyodu annem kovmustu bi daha gelmedi, resmen kurtulduk :)) ya da soyle bisey yapabilirsin sizi aradiginda "kapiyi acin ben geldim" dediginde tam kapinin onune gelip yani holde iken esinize arkadasinin gelmesinden biktigini soyle. ama o zamani iyi ayarla. esin muhtemelen "sus, duyacak falan" der. sen de "duyarsa duysun yeter artik biktim de bagirarak. duyar ve gelmez bence. kesin cozummus gibi geldi

Reactions: bga
Konunun şu kısmı yanlıs anlaşılmasın bütün gün bay kuma ıle evde yanlız kalmıyorum. Bende çalışıyorum eşim benden önce cıkıyor sonra ben çıkıyorum o zaman zarfında kı bu da bı saatlık bır sure. Fake degıl yanı. kısası uzunu yok yanlız Kalmanın sonuçta. Sonuç ıtıbarıyle rahatsız oluyorum.

Evet cok mantıklı duruyor. Bence çocuğun bı sıkıntısı var ya. Yanı insan olan anlar bence. Ya da dedıklerı gıbı yemek yatak işini beleşe getırmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…