kocamın erkek arkadası resmen benım kumam

Evet cok mantıklı duruyor. Bence çocuğun bı sıkıntısı var ya. Yanı insan olan anlar bence. Ya da dedıklerı gıbı yemek yatak işini beleşe getırmeye çalışıyor
Sıkıntısı olabilir ama sonucta bencillik yapilmamali herkesin ozel hayati var. hem yatili kalmakta nedir? hic uygun degil. hem belese getiriyo hem de rahat ediyo olabilir tek basina kalmak zor erkekler icin.
 
Reactions: bga
Siz yatınca bunlar ne yapıyor bilginiz varmı ?aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Hıc bır bılgım yok. Cekıyorjm kapıyı yatıyorum. Bende şüphelenmeye başladım. Kafayı Yıcem ya. Dusun dısun
 
Sen bi sevgili bulsana, kocamı bana bırak, vs gibi laflar söyleyin. Kocanız da yakın arkadaşına gelme diyemez. Adamınki düşüncesizlik. Siz rahatsız olduğunuzu ifade edin, Bi de mesela geldim kapıdayım diye arama o saatten sonra bi planımız olsa da söyleyemiyoruz. Bi planınız var mı diye sorsan falan deyin. Abarttığını farketsin
 
Hıc bır bılgım yok. Cekıyorjm kapıyı yatıyorum. Bende şüphelenmeye başladım. Kafayı Yıcem ya. Dusun dısun
Eşinizin yanınıza gelişini görüyormusunuz saat kaç gibi geliyor ? birde ayıptır sorması ama size yaklaşımı nasil cinsellik yani ?
 
Sıkıntısı olabilir ama sonucta bencillik yapilmamali herkesin ozel hayati var. hem yatili kalmakta nedir? hic uygun degil. hem belese getiriyo hem de rahat ediyo olabilir tek basina kalmak zor erkekler icin.
Yrn sınavı var çocuğun sınavdan sonra da gelecek mı bakalım. Gelırse zaten ipler kopar heralde. Arkadaşıyla arası bozulmasın ıstedım ama varsın bozulsun böyle gıderse evlılık sıkıntıya gırecek .
 

bu ne tür bir ilişki böyle
ben evde eşim varken arkadaşımı eve kabul etmem mesela,
velev ki arkadaşım habersiz geldi eşim dışarı çıkar
eşimde arkadaşlarını eşleri olmadan eve davet etmez
bence eşinizin arkadaşıyla ilişkisinin cılkı çıkmış
kendine gelmesi gerek
eşiniz evden çıkarken arkadaşı da onla beraber çıkmalı .
 
Eşiniz ona gelme diyemez çünkü belli bi sınırı aşmıs malesef.ama siz eşinizi sıkıstırın ben yalnız kalmak istemiyorum hoş bi durun degil falan deyin cok görüşmek istiyorlarsa bi suru cafe var gitsinler.aradıgında kapıdayım derse sizde biz dışarı çıkıyoruz suraya falan gidicez diyin.bir iki elbet pes eder oda.
 
Reactions: bga
Evlilik arkadastan daha onemli. eger ararsa geliyorum diye az once yazdigim yontemi uygularsiniz.
 
Reactions: bga
Canım senin bu arkadaş yemeği yatiyi belese getiriyor sizden geciniyor , Birgün uygunsuz bir vaziyette dolaş eşinin ve arkadaşının yanında ciddi söylüyorum esin sana bisey derse burası benim evim oda hergun burda ya alış bu duruma yada hergun gelmemesini bizim benim bir özel hayatım olduğunu hatırla artık. Eğer bundan da anlamiyorsa esin restini çek. Benimde eşimin bir kankasi var öyle eve gelmiyor ama sürekli esimi dışarı çağırıyor gel şuraya gidelim fln bi ara boyu aştı , eşime bi cikistim hergun onla gezmek tozmak zorundamsiin o şahıs aramıza girecekse napicaksin benden çok onu görüyorsun onlasin diye. Niye kiskaniyosun onu bu kadar diye gulerek daha delirtti ama düzeltti kendini sukur ben izin verince gidiyor onunla artık. Sende restini çek kuzum yoksa kendini çok yipratirsin senin durum daha beter..
 
Çocuğa sevgılı buldum. Dıger yazışmalarda yazdım hatta. Kız bunu bıraktı umursamaz dıye. Tek basına kaldı yıne ıste. Gercı tek sayılmaz kocam saolsun ıkısı beraber takılıyorlar
 
Eşinizin yanınıza gelişini görüyormusunuz saat kaç gibi geliyor ? birde ayıptır sorması ama size yaklaşımı nasil cinsellik yani ?
Kapının sesını duyuyorum. Eğer o gün sevdıgı dızı falan yoksa benden bı saat sonra falan yatıyor. Eşimin yakınlaşmasında sıkıntı yok ama bas basa kalamıyoruz. Bay kuma bızdeyken ne sohbet edıyoruz ne cilve ne bırsey
 
 
Bigun bu cocugu arasaniz ve kusura bakma x cim esimle ortak karar aldik bundan sonra yatili misafir kabul etmiyoruz. Biliyorsun ikimiz de calisan insanlariz ve bu sekilde duzen kuramiyoruz. Kendi kuzenimi bile kabul etmiyorum yatili olarak kalmaya, sen de bundan sonra bunu goze alarak gelirsen sevinirim. Deseniz?
 
Kendi evinizde yabancı gibi hareket etmeyin. Odanıza kapanmayın. Siz uzaklaştıkça onlar daha çok paylaşım yapacak zaman buluyorlar. Ve bundan keyif alıyorlar. Tam tersini yapmanız lazım.

Hareketleriniz rahat olsun. İstediğiniz işi yapın sanki o yokmuş gibi. Eşinizle yakınlaşın. Koltukta yayılın. Banyoya girin. Gecelikle gezin. Onunla sohbet edin. İçten olmasa bile samimiyeti ilerletmiş gibi gözükün. Yani konu konuyu açsın. Sohbet uzasın. Eşiniz kendini fazlalık gibi hissetsin. Şaka yollu eşinize kendimi 2 kocalı gibi hissediyorum artık diye takılın. Rahatsız olup eve getirmez diye düşünüyorum.

Rahatsız olmazsa (ki pes derim) ya da böyle şeyler yapmak istemiyorsanız şu yöntemi uygulayın.
Sağdan soldan bize çirkin imalarda bulunuyorlar. Sanki arkadaşını ben eve çağırıp baş başa kalıyorum gibi laflar kulağıma geldi. Sinir krizi geçirdim. O arkadaşını evimizde bir daha görmek istemiyorum. Çok rahatsız oldum gibi şeyler söyleyin.
 
Evi terket.. ve eşinle kumana mutluluklar dile bilmesem gaysiniz sanıcam de..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…