Sıkıntısı olabilir ama sonucta bencillik yapilmamali herkesin ozel hayati var. hem yatili kalmakta nedir? hic uygun degil. hem belese getiriyo hem de rahat ediyo olabilir tek basina kalmak zor erkekler icin.Evet cok mantıklı duruyor. Bence çocuğun bı sıkıntısı var ya. Yanı insan olan anlar bence. Ya da dedıklerı gıbı yemek yatak işini beleşe getırmeye çalışıyor
Hıc bır bılgım yok. Cekıyorjm kapıyı yatıyorum. Bende şüphelenmeye başladım. Kafayı Yıcem ya. Dusun dısunSiz yatınca bunlar ne yapıyor bilginiz varmı ?aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Eşinizin yanınıza gelişini görüyormusunuz saat kaç gibi geliyor ? birde ayıptır sorması ama size yaklaşımı nasil cinsellik yani ?Hıc bır bılgım yok. Cekıyorjm kapıyı yatıyorum. Bende şüphelenmeye başladım. Kafayı Yıcem ya. Dusun dısun
Yrn sınavı var çocuğun sınavdan sonra da gelecek mı bakalım. Gelırse zaten ipler kopar heralde. Arkadaşıyla arası bozulmasın ıstedım ama varsın bozulsun böyle gıderse evlılık sıkıntıya gırecek .Sıkıntısı olabilir ama sonucta bencillik yapilmamali herkesin ozel hayati var. hem yatili kalmakta nedir? hic uygun degil. hem belese getiriyo hem de rahat ediyo olabilir tek basina kalmak zor erkekler icin.
Konunun şu kısmı yanlıs anlaşılmasın bütün gün bay kuma ıle evde yanlız kalmıyorum. Bende çalışıyorum eşim benden önce cıkıyor sonra ben çıkıyorum o zaman zarfında kı bu da bı saatlık bır sure. Fake degıl yanı. kısası uzunu yok yanlız Kalmanın sonuçta. Sonuç ıtıbarıyle rahatsız oluyorum.
Evlilik arkadastan daha onemli. eger ararsa geliyorum diye az once yazdigim yontemi uygularsiniz.Yrn sınavı var çocuğun sınavdan sonra da gelecek mı bakalım. Gelırse zaten ipler kopar heralde. Arkadaşıyla arası bozulmasın ıstedım ama varsın bozulsun böyle gıderse evlılık sıkıntıya gırecek .
Çocuğa sevgılı buldum. Dıger yazışmalarda yazdım hatta. Kız bunu bıraktı umursamaz dıye. Tek basına kaldı yıne ıste. Gercı tek sayılmaz kocam saolsun ıkısı beraber takılıyorlarSen bi sevgili bulsana, kocamı bana bırak, vs gibi laflar söyleyin. Kocanız da yakın arkadaşına gelme diyemez. Adamınki düşüncesizlik. Siz rahatsız olduğunuzu ifade edin, Bi de mesela geldim kapıdayım diye arama o saatten sonra bi planımız olsa da söyleyemiyoruz. Bi planınız var mı diye sorsan falan deyin. Abarttığını farketsin
Teşekkür ederım. Deneyecegım mutlakaEvlilik arkadastan daha onemli. eger ararsa geliyorum diye az once yazdigim yontemi uygularsiniz.
Kapının sesını duyuyorum. Eğer o gün sevdıgı dızı falan yoksa benden bı saat sonra falan yatıyor. Eşimin yakınlaşmasında sıkıntı yok ama bas basa kalamıyoruz. Bay kuma bızdeyken ne sohbet edıyoruz ne cilve ne bırseyEşinizin yanınıza gelişini görüyormusunuz saat kaç gibi geliyor ? birde ayıptır sorması ama size yaklaşımı nasil cinsellik yani ?
Eşiniz ona gelme diyemez çünkü belli bi sınırı aşmıs malesef.ama siz eşinizi sıkıstırın ben yalnız kalmak istemiyorum hoş bi durun degil falan deyin cok görüşmek istiyorlarsa bi suru cafe var gitsinler.aradıgında kapıdayım derse sizde biz dışarı çıkıyoruz suraya falan gidicez diyin.bir iki elbet pes eder oda.
Teşekkür ederim. dediğinizi uygulayacağımEvlilik arkadastan daha onemli. eger ararsa geliyorum diye az once yazdigim yontemi uygularsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?