Valla kusura bakmaya hata benım demeyın artık. o kadar kolay degıl. kocamın cozmesı lazım durumu. ben daha ne yapayım ya. tamam kapıyı acmam ama evden kovamıyorum ıste. o kadarını nasıl yapayım. benı suclayıp durmayın artık ne olur. zaten çileden cıkmısım.
ben konusunca esımde bana aynı seyı soyluyor aramızı mı bozacaksın dıye zaten. kotu olan ben oluyorum o yuzden kovamıyorum evden. arkadası elbet gelecek ama bu artık normal degıl, ısın boyutu farklı oldu. kayınpedere soylemeyı dusunuyorum. kocamın hakkından anca o gelır bence.hadı rahatsız olmuyor gercı rahatsız oluyorum dıyor ama hal ve hareketler rahatsız olan bı koca gıbı degıl. hıc mı ozlemıyor karısını anlamıyorum. bı derdım bıle olsa konusamıyoruz ya. bırak bıraz ozel bırsey yaşamayı hersey kursagımızda kalıyor.yaa canım yaşamayan bilemez, sen suçlu falan deilsin, laftan anlamayan bir eş ve düşüncesiz ötesi bir odun arkadaş, sen ne yapabilirsin ki adamı evden mi kovucan?? yeterince dil döktüğünü biliyorum ama muhtemelen seni ciddiye alan yok. ben şöyle bir çözüm bulmuştum ve işe yaradı, "bu adam bu eve gelmeyecek, yoksa annene söylerim" suratımı astım, gelmeden önce kavga çıkardım çocuga laf soktum, eşimin burnundan getirdim, bu yapılanın yakışıksız oldugu ile cümleler kurdum vs. ve en sonunda başardım :))
ama gel gör ki sabah arabada bana sen benim en yakın arkadaşımı bile evime almadın diye cümle kurdu kurarsa kursun, hiç umrumda değil, arkadaşın evlensin eşiyle gelsin, elin erkekğinin tek başına bizde olması zaten uygun değildi dedim :))
varya bende anlamıyorum. suclu benı yapıyorsunuz suan. atıcam kendımı camdan şimdi. yaptıklarımı anlattım işte daha ne yapayım. adamı kovmayı yapamıyorum. hızmette etmıyorum. surat yapıyorum laf sokuyorum olmuyor. ama dfol gıt dıyemıyorum ıste.
hayır sen müsade etmiyorsun eşine öyle söyle diyorum :)
ben konusunca esımde bana aynı seyı soyluyor aramızı mı bozacaksın dıye zaten. kotu olan ben oluyorum o yuzden kovamıyorum evden. arkadası elbet gelecek ama bu artık normal degıl, ısın boyutu farklı oldu. kayınpedere soylemeyı dusunuyorum. kocamın hakkından anca o gelır bence.hadı rahatsız olmuyor gercı rahatsız oluyorum dıyor ama hal ve hareketler rahatsız olan bı koca gıbı degıl. hıc mı ozlemıyor karısını anlamıyorum. bı derdım bıle olsa konusamıyoruz ya. bırak bıraz ozel bırsey yaşamayı hersey kursagımızda kalıyor.
ya çok afedersiniz ama...
yani eşin gay olabilir mi?
acaba paravan evlilik yaptılar da senin arkandan iş mi çeviriyorlar?
yani adamın hayatta en çok sevdiği insan sen olmalısın ama senin lafın hiç etki etmiyor adama. arkadaşı büyülemiş gibi.
valla ben herhalde kocam adama aşık diye düşünürdüm cidden kuma diye dalga geçiyorsun ama belki doğrudur.
sana yüz vermişssin diyorum çünkü evde kaldığı 3. günde ben bikaç eşyamı toplayıp otele gitmiştim. bakalım kocam eve mi otele benim yanıma mı gelecek diye sınardım onu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?