kocamın erkek arkadası resmen benım kumam

Valla kusura bakma
Eşim araya mesafeyi koyamıyorsa ben koyarım o mesafeyi kuma dediginiz adamla arama.
Ne münasebet arkadaşı ile sabahları tek kalabiliyorsun o evde
Tut kolundan ha sektör de.
Eşin dışarıda buluşup nerede konusuyorsa konuşsun bu arkadaşıyla
Ama ben almam onu evime.
Ailem duysa kıyamet kopar.
Söyleyin aile büyüklerinize

En iyisi esinle bay kumanin arasini bozmak. Ozaman mesele kökten hallolur::)))

Neyse saka bi yana benimde esim ilk basta bekar arkadasini getirmisti eve ama oglan cok saygili asla yapiskan degildi...yinede iyi birsey degil cünki arkadaslarinin cogu bekar. Ailem ve kv ile kp duyunca esime cok kizdilar oda birdaha yapmadi. Siz konusup halledemiyorsaniz bence büyüklere acin bu konuyu

Reactions: bga
ben konusunca esımde bana aynı seyı soyluyor aramızı mı bozacaksın dıye zaten. kotu olan ben oluyorum o yuzden kovamıyorum evden. arkadası elbet gelecek ama bu artık normal degıl, ısın boyutu farklı oldu. kayınpedere soylemeyı dusunuyorum. kocamın hakkından anca o gelır bence.hadı rahatsız olmuyor gercı rahatsız oluyorum dıyor ama hal ve hareketler rahatsız olan bı koca gıbı degıl. hıc mı ozlemıyor karısını anlamıyorum. bı derdım bıle olsa konusamıyoruz ya. bırak bıraz ozel bırsey yaşamayı hersey kursagımızda kalıyor.

annem bu adam sana tecavüz bile edebilir sen farkında mısın? eşim yokken evde duruyor ne demek.. tabiki herkes seni suçlar..

eşine desene sen elin adamıyla beni aynı eve nasıl koyuyorsun ya bana bişey yapsa diye.. hey allahım yaaa...

Valla benim anlayışıma her anlamda ters!! kabul edilebilir bir durum değil!!yeni evlisin ve bekar bir erkek sürekli sizinle!!eşin fazla rahat artık ne anlıyorsan bu kadar iç içe olmak bilemedim.. şahsım adına söyleyeyim ben istemem isteyen erkeğinde namus anlayışından şüphe ederim...

ya çok afedersiniz ama...

yani eşin gay olabilir mi?

acaba paravan evlilik yaptılar da senin arkandan iş mi çeviriyorlar?

yani adamın hayatta en çok sevdiği insan sen olmalısın ama senin lafın hiç etki etmiyor adama. arkadaşı büyülemiş gibi.

valla ben herhalde kocam adama aşık diye düşünürdüm cidden kuma diye dalga geçiyorsun ama belki doğrudur.

sana yüz vermişssin diyorum çünkü evde kaldığı 3. günde ben bikaç eşyamı toplayıp otele gitmiştim. bakalım kocam eve mi otele benim yanıma mı gelecek diye sınardım onu da.

kayınpedere söyle kesinlikle, madem çok normal bir durummuş ailesine versin hesabını ama hepsini söyle, o işe gittiğinde de sizde olduğunu falan da söyle. ya tamam herkesin rahatlık anlayışı farklıdır, gelip kaladabilir ama ne bu böyle sürekli sürekli. bide tamam her yalnız kalanın arasında bir şey geçecek diye bir şey yok ama durum yakışıksız ne alaka yani???

Gece yatiliya da kaliyormu???
Kaliyosa yanlız korkar oldu olacak kanepede sen yat eşin bay kumadan ayrilamiyorsa beraber yatsın yazzık

Cok zor bi durum.benim esimin de bekar arkadaslari gelir ama farkli farkli sehir disindan sirf esimi gormeye gelirler severek agirlarim.ama birinin devamli eve musallat olmasi orda dur derim.kaynim bi ara geldi kaldi iki hafta.evde devamli basortusuyle gezmek kocamla rahat rahat konusamamak..

Son düzenleme:
Eşiniz çok garip, adamla evde yalnız kalmanıza bile müsade ediyor...çok büyük bir tepki koydunuz mu bilmiyorum ama ancak öyle bu durum biter

Ben de okuyunca ilk bunu düşündüm..

Ay ne saçma ya. Benim eşim kayınlarımla bile tek bırakmaz çekinirim utanırım gerilirim diye senin eşinin ciddi bi konuşmaya ihtiyaç var...

bekar bi adamın yeni evli çiftin evinde ne işi var ?? kocam çok geniş maşallah bu konuda.

Eşinde baya bi genişlik var sanırım rahatsız olması gereken o ama tepkisizse açık açık konus yada eşinin annesine ailesine aç durumu onlar uyarsın

İki gündür burası beni şok ediyor .herkes mi çok rahat biz mi başka yerden bakıyoruz hayata ?kız arkadaşına ev açmadığı için vicdan azabı çeken ! Yeni evli karısını dallamanın TEKi ile evde yalnız bırakan koca !şoktayım !hiç normal değil .şöyle birşey var benim ailem evimde bir erkekle yalnız kaldığımı duyacak ve evi başıma yıkmayacak mümkün değil !tanıdık garson hatrımı sordu diye nerdeyse dövecekti kardeşim çok garip geliyor bu okuduklarım

Kocan enterasan bi adam yani seni yanliz başka bi erkekle nasil birakiyor..cok buyuk tepki gösteririm ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…