kocamın erkek arkadası resmen benım kumam

Bence en etkili yontem kendi anne babaniza durumu aciklayin anne veya babanizda esinizi arayip hayirdir oglum boyle boyle bisey varmis dogrumu sence bu vs. Diye konussunlar . Esiniz sizi ciddiye almiyor olabilir. Kesinlikle en azindan annenize soyleyin durumu.

Sana birşey diyeyim, sana gelen yine eşinin arkadaşı...

Ben evlendim daha 1 ay olmuştu, izin günleri kaynımla ev arkadaşı gelıyorlardı. Şimdi düşündüm de ne saçmaymış!

Her ay konuşsun o zaman. Konuşulduğu halde yine geliyorsa da eşiniz bir zahmet psikoloğa götürsün. Normal değil.

Hiçbir şey işe yaramazsa şunu bilip ona göre tepki gösterin: Sizin düşüncelerimiz normal, onların yaptığı anormal. Size tepki verirlerse de iki anormal insan tepki veriyor olacak. Ona göre onların tepkilerinden etkilenmeyin, benim hakkımda ne düşünülecek diye tedirgin olmayın. Onların ne düşündüğünün bir önemi yok. Siz haklısınız. Kendinizden emin davranın.

Son düzenleme:
Eski eşimin çocukluk arkadaşı ile ilişkisi böyleydi adam sürekli bizdeydi, beraber Babam ve Oğlum izleyip ağlarlardı falan Adam nişanlanmıştı bu kez de nişanlısıyla geliyorlardı, ben de deli gibi çalışıyorum o ara canım çıkıyordu. Çözüm öneremiyorum yani zaten aklı başında adam kurardı mesafesini.

bence sizin ki de garip hatır sordu diye dövmek ne demek

Normal şartlarda eşinin buna izin vermemesi gerekiyor. İlle kötü bir şey olacağından değil ama bir kadının özel zamanları olur. En basitinden sabah kalktığında gecelikle, iç çamaşırıyla su içmeye bile gidebilir. Üstelik evde birinin olduğunu unutup da yapabilir. Eşinle bir daha konuş. Bu durumun ormal arkadaşlık sınırlarını aştığını, bir kadın olarak kendini kendi evinde rahatsız hissettiğini belirt. Gerekirse bu bay kumayla da konuş. Ama kusura bakma eşin bu kadar anlayışsızsa zaten çok bir şey bekleme ondan.

bence çocugun ailesine söylesin daha iyi, kendi ailesine söylerse işler gerilebilir hem kendi ailesinin lafı daha etkili olur. kızın ailesi söyleyince çocuklarını savunuyor sanıp ciddiye almayabilir.

Ya ben tam anlamadim gelip bir hafta kaliyor sonra esin aksamciyken gidiyo gunduzcuyken yinemi geliyor kalmaya 1 hafta nedir ya

Kayınvalidenden yardım iste oğluna azcık akıl versin çok ihtiyacı var anlaşılan

Çocuk gelince surat yap,bardağı tabağı vurarak koy.Yada çocuğun geliceği zamanlarda kur yap eşine tüh bende senınle basbasa kalıcaktım sana sürprizlerim vardı dıye.
En olmadı açık açık söyleyin beni boşa da onu al bari diye.
Bu nedir yahu böyle saçmalık mı olur,sizi nasıl evde arkadasıyla basbasa bırakır gider nasıl bır erkek

kocan biseksüel olabilir mi?

Madem anlamamis,lafini en dinleyecek insanların evine git ve bu durum düzenleme kadar orada kal.Yani kayinbaban ve kaynananın

otele git ben bir yabancı erkekle evde duramam de

Vallah çok güldüm oldu olacak ona da evın anahtarı verın sureklı sızı aramaz))ya canım kocan da kızma ama baya mezhebi geniş miş ya benım kocam bırak arkadaşi akrabası gelse dahi bir dakka yalnız bırakmaz ne güvencem bu zamanda bir de ben hayatta kabul etmem.

çocuk mu bunlar da anneleriyle tehdit ediuoruz. her geldiğinde otele git

Madem bu bi hafta izinliymis ,esinde izinliymis.KV ve KB ni sizde kalmaya cagiracaksin.Durumu da bilerek gelecekler.Oburlerine sürpriz olacak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…