- 28 Ekim 2016
- 153
- 156
- 18
sordum. aynılarını kavga ettıgımız zaman bır bır yuzune soyledım. sutyenle gezmek zorunda mıyım. işten gelınce pıjama ıle oturmak ısteyıp oturamamak zorunda mıyım dıye bır bır soyledım. tamam sen haklısın dedı eşim konusayım dedı. konustu ve sonuç bı ay sonra yıne bızde.
sordum. aynılarını kavga ettıgımız zaman bır bır yuzune soyledım. sutyenle gezmek zorunda mıyım. işten gelınce pıjama ıle oturmak ısteyıp oturamamak zorunda mıyım dıye bır bır soyledım. tamam sen haklısın dedı eşim konusayım dedı. konustu ve sonuç bı ay sonra yıne bızde.
İki gündür burası beni şok ediyor .herkes mi çok rahat biz mi başka yerden bakıyoruz hayata ?kız arkadaşına ev açmadığı için vicdan azabı çeken ! Yeni evli karısını dallamanın TEKi ile evde yalnız bırakan koca !şoktayım !hiç normal değil .şöyle birşey var benim ailem evimde bir erkekle yalnız kaldığımı duyacak ve evi başıma yıkmayacak mümkün değil !tanıdık garson hatrımı sordu diye nerdeyse dövecekti kardeşimçok garip geliyor bu okuduklarım
Normal şartlarda eşinin buna izin vermemesi gerekiyor. İlle kötü bir şey olacağından değil ama bir kadının özel zamanları olur. En basitinden sabah kalktığında gecelikle, iç çamaşırıyla su içmeye bile gidebilir. Üstelik evde birinin olduğunu unutup da yapabilir. Eşinle bir daha konuş. Bu durumun ormal arkadaşlık sınırlarını aştığını, bir kadın olarak kendini kendi evinde rahatsız hissettiğini belirt. Gerekirse bu bay kumayla da konuş. Ama kusura bakma eşin bu kadar anlayışsızsa zaten çok bir şey bekleme ondan.cok buyuk bı derdım var. normalde sabırlı bırıyımdır ama sabrım tasmak üzere. kocamın unıversıte arkadası var. bay kuma. uzun yıllardır arkadaslar 7-8 sene kadar. unıversıtede aynı evde kalmıslar.2015 agustosta evlendım eşimle ve ılk zamnlar calısmıyordum. gecen aralıkta işe basladım. eşimde vardıya usulu calısıyor. ıkı hafta gece ıkı hafta gunduzde. ıkı hafta da bı pazar gunu tatıl. malum ben de işe başlayınca vakıt yetmiyor. alışverıs mı gezme mi dinlenmemi hıc bırıne vakıt kalmıyor.bu bay kuma surekli bizde.vaktını de oyle bır ayarlıyor kı eşim gunduze gectıgınde hep bızde oluyor. zatn ıkı hafta boyunca gorusmuyoruz cogu zaman. hasretle işten cıkıp eve her gıttıgımde bızde. ya da tam dusa gırecegım bı telefon ben geldım kapıyı acın. tamam gelsınde sureklı bızde olmasından sıkıldım. benım arkadaslarım kalmaya gunlerce hayatta gelmez. yenı evlıyız ama evlılıkten bırsey anlamadım ve bu durumdan cok sıkıldım. suan yıne geldı. gelmesın demıyorum ama sureklı bıze gelmesın. eşimle konustum bı ıkı kere surat yaptım anlamadı. anlamasını bekledım anlamayınca konuştum. o bana kustu sankı ben haksızım gıbı. ustelik esim işe gıdıyor ve ben sabah onunla bazen tek kalıyorum. bazen gidecegım deyıp kaldıgı da oluyor bay kumanın. sabah uygunsuz kalkabılırım. rahatsızım. ayrıca bay kumaya sevgılı de buldum ama ondan da ayrıldı. tam bır hödük. ne yapmalıyım kızlar?
Bence en etkili yontem kendi anne babaniza durumu aciklayin anne veya babanizda esinizi arayip hayirdir oglum boyle boyle bisey varmis dogrumu sence bu vs. Diye konussunlar . Esiniz sizi ciddiye almiyor olabilir. Kesinlikle en azindan annenize soyleyin durumu.
Dövmedi zaten bakışları ile garsonu gömdü çünkü Biraz kıskanç tamam o abartı olabilir ama konu sahibinin kide normal sayılmazbence sizin ki de gariphatır sordu diye dövmek ne demek
Ya ben tam anlamadim gelip bir hafta kaliyor sonra esin aksamciyken gidiyo gunduzcuyken yinemi geliyor kalmaya 1 hafta nedir yayakınlarda oturan bı arkadasım olsa o geldıgınde evden gıdıp onda kalsam mı dıye dusunuyorum. ya da komsuya falan cıkayım. ama komsuya gıdınce yıne donecegım eve mecbur. bı daha konusacagım esımle. bı hafta ızınlıymıs bay kuma dun geldı yıne kalacak bı hafta sanırım. Allahtan eşim izinli ama bu sefer saglam kavga olacak gıbı duruyor. cunku tavırlar, konusmalar, küsmeler hıc bır sonuc vermedı
cok buyuk bı derdım var. normalde sabırlı bırıyımdır ama sabrım tasmak üzere. kocamın unıversıte arkadası var. bay kuma. uzun yıllardır arkadaslar 7-8 sene kadar. unıversıtede aynı evde kalmıslar.2015 agustosta evlendım eşimle ve ılk zamnlar calısmıyordum. gecen aralıkta işe basladım. eşimde vardıya usulu calısıyor. ıkı hafta gece ıkı hafta gunduzde. ıkı hafta da bı pazar gunu tatıl. malum ben de işe başlayınca vakıt yetmiyor. alışverıs mı gezme mi dinlenmemi hıc bırıne vakıt kalmıyor.bu bay kuma surekli bizde.vaktını de oyle bır ayarlıyor kı eşim gunduze gectıgınde hep bızde oluyor. zatn ıkı hafta boyunca gorusmuyoruz cogu zaman. hasretle işten cıkıp eve her gıttıgımde bızde. ya da tam dusa gırecegım bı telefon ben geldım kapıyı acın. tamam gelsınde sureklı bızde olmasından sıkıldım. benım arkadaslarım kalmaya gunlerce hayatta gelmez. yenı evlıyız ama evlılıkten bırsey anlamadım ve bu durumdan cok sıkıldım. suan yıne geldı. gelmesın demıyorum ama sureklı bıze gelmesın. eşimle konustum bı ıkı kere surat yaptım anlamadı. anlamasını bekledım anlamayınca konuştum. o bana kustu sankı ben haksızım gıbı. ustelik esim işe gıdıyor ve ben sabah onunla bazen tek kalıyorum. bazen gidecegım deyıp kaldıgı da oluyor bay kumanın. sabah uygunsuz kalkabılırım. rahatsızım. ayrıca bay kumaya sevgılı de buldum ama ondan da ayrıldı. tam bır hödük. ne yapmalıyım kızlar?
Madem anlamamis,lafini en dinleyecek insanların evine git ve bu durum düzenleme kadar orada kal.Yani kayinbaban ve kaynananıncok buyuk bı derdım var. normalde sabırlı bırıyımdır ama sabrım tasmak üzere. kocamın unıversıte arkadası var. bay kuma. uzun yıllardır arkadaslar 7-8 sene kadar. unıversıtede aynı evde kalmıslar.2015 agustosta evlendım eşimle ve ılk zamnlar calısmıyordum. gecen aralıkta işe basladım. eşimde vardıya usulu calısıyor. ıkı hafta gece ıkı hafta gunduzde. ıkı hafta da bı pazar gunu tatıl. malum ben de işe başlayınca vakıt yetmiyor. alışverıs mı gezme mi dinlenmemi hıc bırıne vakıt kalmıyor.bu bay kuma surekli bizde.vaktını de oyle bır ayarlıyor kı eşim gunduze gectıgınde hep bızde oluyor. zatn ıkı hafta boyunca gorusmuyoruz cogu zaman. hasretle işten cıkıp eve her gıttıgımde bızde. ya da tam dusa gırecegım bı telefon ben geldım kapıyı acın. tamam gelsınde sureklı bızde olmasından sıkıldım. benım arkadaslarım kalmaya gunlerce hayatta gelmez. yenı evlıyız ama evlılıkten bırsey anlamadım ve bu durumdan cok sıkıldım. suan yıne geldı. gelmesın demıyorum ama sureklı bıze gelmesın. eşimle konustum bı ıkı kere surat yaptım anlamadı. anlamasını bekledım anlamayınca konuştum. o bana kustu sankı ben haksızım gıbı. ustelik esim işe gıdıyor ve ben sabah onunla bazen tek kalıyorum. bazen gidecegım deyıp kaldıgı da oluyor bay kumanın. sabah uygunsuz kalkabılırım. rahatsızım. ayrıca bay kumaya sevgılı de buldum ama ondan da ayrıldı. tam bır hödük. ne yapmalıyım kızlar?
yakınlarda oturan bı arkadasım olsa o geldıgınde evden gıdıp onda kalsam mı dıye dusunuyorum. ya da komsuya falan cıkayım. ama komsuya gıdınce yıne donecegım eve mecbur. bı daha konusacagım esımle. bı hafta ızınlıymıs bay kuma dun geldı yıne kalacak bı hafta sanırım. Allahtan eşim izinli ama bu sefer saglam kavga olacak gıbı duruyor. cunku tavırlar, konusmalar, küsmeler hıc bır sonuc vermedı
o zaman annesine söylemekle tehdit et, ben öyle demiştim, "şimdi bu durumu annene söylesem sence uygun olur mu?" dedim, seni o kadar iyi anlıyorum ki, düşün 3 hafta görmemişim nişanlımı o dönemler, döndüğü gün arkadaşı gelip kalıyor :0 ya bi bırak sevgililer buluşsun deli midir nedir? sizinki daha fena ya sizin ki bekar evi değil ki, ne o öyle? eşin de hatalı arkadaşı da, ikisi de acayip düşüncesiz ve rahatlar, bir çözüm bulman lazım acilen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?