- 30 Ağustos 2023
- 1
- -18
- 1
- 23
- Konu Sahibi Melike 7865
-
ama ben anlamadimSeverek evlendiğim kişi değil bu kişi evlenmeye mecburdum o yüzden kaçmak zorunda kaldım sonrasında aileme geri döndüm ve usulünce olsun dedik nisanlandim mecbur olmadığımı anladım
Niye mecbursun?Kaçarken onları dinlemedin gene dinleme bu hayata bir kere geliyorsun.Kadın sığınma evine felan gidebilirsin eğer ailen karşı çıkıyorsa nasıl olsa evladımız deyip geri affederler bence evlenmeEşim daha önce evlenmiş ve ben hiç evlenmedim . Severek evlendiğim kişi değil bu kişi evlenmeye mecburdum o yüzden kaçmak zorunda kaldım sonrasında aileme geri döndüm ve usulünce olsun dedik nisanlandim mecbur olmadığımı anladım . Nişan atamıyorum ailem izin vermiyor sevmeye çalışıyorum karşımda ki insan anlayışsız sinirli ilgisiz bı insan çocukları var eski eşi sürekli karşıma çıkıyor pskolojik olarak çok zor bir süreç geçiriyorum düğünüme 8 gün kaldı çocuk yapma hayallerim vardı hepsi yıkıldı napacagımı bilmiyorum yardım edinMutlu bir evlilik geçirmek istiyorum oda seviyor beni nasıl çocuklar ve eski eşini aklımdan çıkarıp yoluma mutluluğuma bakabilirim her gece ağlıyorum sabahlara kadar
Aytica konu niye sinir hastaliklarinda
Eşim daha önce evlenmiş ve ben hiç evlenmedim . Severek evlendiğim kişi değil bu kişi evlenmeye mecburdum o yüzden kaçmak zorunda kaldım sonrasında aileme geri döndüm ve usulünce olsun dedik nisanlandim mecbur olmadığımı anladım . Nişan atamıyorum ailem izin vermiyor sevmeye çalışıyorum karşımda ki insan anlayışsız sinirli ilgisiz bı insan çocukları var eski eşi sürekli karşıma çıkıyor pskolojik olarak çok zor bir süreç geçiriyorum düğünüme 8 gün kaldı çocuk yapma hayallerim vardı hepsi yıkıldı napacagımı bilmiyorum yardım edinMutlu bir evlilik geçirmek istiyorum oda seviyor beni nasıl çocuklar ve eski eşini aklımdan çıkarıp yoluma mutluluğuma bakabilirim her gece ağlıyorum sabahlara kadar
Jxjxhhxh sesli güldüm ama mantikliEski eş konulari artik buraya acilacak
Jxjxhhxh sesli güldüm ama mantikli
Tam ciddili yorum yapmıştım tüm ciddiyetimi kaybettimEski eş konulari artik buraya acilacak
Her begeni geldiginde acip kendi yorumumu okuyup yeniden gülüyorumTam ciddili yorum yapmıştım tüm ciddiyetimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?