- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi Melike 7865
-
Neden zorla?Eşim daha önce evlenmiş ve ben hiç evlenmedim . Severek evlendiğim kişi değil bu kişi evlenmeye mecburdum o yüzden kaçmak zorunda kaldım sonrasında aileme geri döndüm ve usulünce olsun dedik nisanlandim mecbur olmadığımı anladım . Nişan atamıyorum ailem izin vermiyor sevmeye çalışıyorum karşımda ki insan anlayışsız sinirli ilgisiz bı insan çocukları var eski eşi sürekli karşıma çıkıyor pskolojik olarak çok zor bir süreç geçiriyorum düğünüme 8 gün kaldı çocuk yapma hayallerim vardı hepsi yıkıldı napacagımı bilmiyorum yardım edinMutlu bir evlilik geçirmek istiyorum oda seviyor beni nasıl çocuklar ve eski eşini aklımdan çıkarıp yoluma mutluluğuma bakabilirim her gece ağlıyorum sabahlara kadar
Kız hangisi gerçek hangisi değil anlayamadımOha adam evliyken mi birlikte olmuştun?
şimdiki gençler genelde kocam diye hitap eder bu bir kuraldırBen anlamadım.
Evli mi degil mi?
Nişanlı ise niye kocam deyip duruyor.
Hatlar karıştı
Koca da koca olsa bari.şimdiki gençler genelde kocam diye hitap eder bu bir kuraldır
Zevüşmüşler işte nesini anlamadın?ama ben anlamadim
Bilerek evlenmissin.Neden şikayet ediyorsun.Evliligi hafife aliyorsunuz.Eşim daha önce evlenmiş ve ben hiç evlenmedim . Severek evlendiğim kişi değil bu kişi evlenmeye mecburdum o yüzden kaçmak zorunda kaldım sonrasında aileme geri döndüm ve usulünce olsun dedik nisanlandim mecbur olmadığımı anladım . Nişan atamıyorum ailem izin vermiyor sevmeye çalışıyorum karşımda ki insan anlayışsız sinirli ilgisiz bı insan çocukları var eski eşi sürekli karşıma çıkıyor pskolojik olarak çok zor bir süreç geçiriyorum düğünüme 8 gün kaldı çocuk yapma hayallerim vardı hepsi yıkıldı napacagımı bilmiyorum yardım edinMutlu bir evlilik geçirmek istiyorum oda seviyor beni nasıl çocuklar ve eski eşini aklımdan çıkarıp yoluma mutluluğuma bakabilirim her gece ağlıyorum sabahlara kadar
Linçlenceğini bildiğin için açık açık evli adama kaçtım diyemiyorsun tabi onu yerine çocukları ve eski karısını kabullnemiyorum diyorsun. 21 yaşında çocuklu adamdan çocuk yapma hayalleri kuruyorsunuz. Gerçekten acınacak durumda olsanız da Asla acımıyorum sizin gibilere.
Bu konuya verilecek cevap o kadar açık ve net ki..Eşim daha önce evlenmiş ve ben hiç evlenmedim . Severek evlendiğim kişi değil bu kişi evlenmeye mecburdum o yüzden kaçmak zorunda kaldım sonrasında aileme geri döndüm ve usulünce olsun dedik nisanlandim mecbur olmadığımı anladım . Nişan atamıyorum ailem izin vermiyor sevmeye çalışıyorum karşımda ki insan anlayışsız sinirli ilgisiz bı insan çocukları var eski eşi sürekli karşıma çıkıyor pskolojik olarak çok zor bir süreç geçiriyorum düğünüme 8 gün kaldı çocuk yapma hayallerim vardı hepsi yıkıldı napacagımı bilmiyorum yardım edinMutlu bir evlilik geçirmek istiyorum oda seviyor beni nasıl çocuklar ve eski eşini aklımdan çıkarıp yoluma mutluluğuma bakabilirim her gece ağlıyorum sabahlara kadar
Herşeyi yarım yamalak anlatmış zaten bende hiç acımıyorum koca meraklıları. Bide çöplü üzüm daha mı güzel ne onu buluyorlar. Komik duruma düşüyorlar. Ne dedik paşa paşa kabul etceksiniz çocuklu eşleri.
Adama çocukları yazın bırakıyormus o zaman ben geri döneyim diyormuş.Benim babamın bir kiracısı vardi.
Kadın doğulu bir adamla evliydi.
Cumbur cemaat herkes bu eve geliyordu.
Neyse kadın dayanamadi sürekli kavga vs.
Bu arada şaşmayan kural iki çocuk oldu peşpeşe.
Sonra geçende adam babamı görmüş.
Kadınla bu boşanmış kadın nette doğulu başka adam bulmuş onla evlenmiş.
İki çocuk da orada yapmış ve anlaşamıyormus gel beni al geri diyormuş.
Çivisi çıkmış bir dünya iste...
bende anlamadım,dünyada tanıdığım tek evli-nişanlı nurankaydı şimdi de konu sahibiama ben anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?