Kocamın eski karısını ve çocuklarını kabullenemiyorum

Anladigim kadariyla ergence bi kafayla kendinizi kaptirip aileniz ne kadar istemese de bi halt yiyip kaçtınız. Şimdi aileniz size sahip çıkmış dogru düzgün evliliginiz, nikahiniz düğününuz olsun istemiş. En dogrusunu yapmislar aslinda. Ama siz simdi de vazgeçtim oynamiyorum şımarıklığı yapiyor gibi görünüyorsunuz onlarin gozunde. Ay ne diyim ailenize de yazik ya. Kendine de yazik etmissin. Daha fazla yazik etmemen icin ayril tabi ki. Ama bir an once kendi ayaklairnin uzerinde durup ailenden uzaklasmaya bak. Bu kadar halt ettikten sonra ailenizle araniz kolay kolay iyi olmayacak bence cunku

Neden zorla?

Bilerek evlenmissin.Neden şikayet ediyorsun.Evliligi hafife aliyorsunuz.

Herşeyi yarım yamalak anlatmış zaten bende hiç acımıyorum koca meraklıları. Bide çöplü üzüm daha mı güzel ne onu buluyorlar. Komik duruma düşüyorlar. Ne dedik paşa paşa kabul etceksiniz çocuklu eşleri.

Bu konuya verilecek cevap o kadar açık ve net ki..

Başkalarını hayatını mahfetmek bu tarz kadınların hoşuna gidiyor. 30 yaşına geldiğinde aydınlanma yaşadığında başkasına kaçar böyle leri. Hiç şaşmaz.

Benim babamın bir kiracısı vardi.
Kadın doğulu bir adamla evliydi.
Cumbur cemaat herkes bu eve geliyordu.
Neyse kadın dayanamadi sürekli kavga vs.
Bu arada şaşmayan kural iki çocuk oldu peşpeşe.
Sonra geçende adam babamı görmüş.
Kadınla bu boşanmış kadın nette doğulu başka adam bulmuş onla evlenmiş.
İki çocuk da orada yapmış ve anlaşamıyormus gel beni al geri diyormuş.
Çivisi çıkmış bir dünya iste...

Adama çocukları yazın bırakıyormus o zaman ben geri döneyim diyormuş.
Ay para yok pul yok.
Git sen iki tane daha dogur.
Önce gir ise çalış.
Evliliği iş yeri gibi görüp kendine baktirmayi marifet sanıyor bazıları.
Annem bu kadına ise gir dedi kaç kere yaşı daha yirmilerdeydi.
İş bulamiyorum dedi girdi çıktı.
Sonra yine evlilik yine hüsran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…