- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi Melike 7865
-
Bile bile kendini ateşe atıyorsun, o adamla evlensen bile asla mutlu olamazsın.Eğer 21 ysşındaysan, kendine güzel bir gelecek inşa etmeye çalışmalısın.
Ne kadar üzücü bir durum ama kızımız da keşke biraz aklını kullansaydı.Neyse ki daha evlenmemiş ve vazgeçmek için şansı var.Bulmuş saf çerez kızı yapışır tabi horoz. Akıllı olgun kadın kanar mı bunlara? Peh
Eski eşini görünce sinir oluyormuş ondan buraya açmışAytica konu niye sinir hastaliklarinda
Anlayissiz ve sinirliler de sevebilirAnlayışsız ve sinirli bir insan seni nasıl seviyor o kısmı tam olarak anlamadım.
Ne kadar üzücü bir durum ama kızımız da keşke biraz aklını kullansaydı.Neyse ki daha evlenmemiş ve vazgeçmek için şansı var.
Yemin ediyorum senin cvp lari görünce gülme geliyor yorum yapmama engel oluyorAnlayissiz ve sinirliler de sevebilir
Bence insan sevdiğine anlayışlı olur. Sevgi ve öfke aynı anda aynı yerde bulunamaz diye düşünüyorum. Hiçbir sevgi biçiminde şiddet yoktur. Anlayışsız ve sinirli bir adamın içinde zerre kadar sevgi bulunmasına kati suretle ihtimal yoktur. İnanmam mümkün değil.Anlayissiz ve sinirliler de sevebilir
Yok valla ben de kocami seviyorum ama bu onu arada yolup atma istegime zerre etki etmiyo bxvxbBence insan sevdiğine anlayışlı olur. Sevgi ve öfke aynı anda aynı yerde bulunamaz diye düşünüyorum. Hiçbir sevgi biçiminde şiddet yoktur. Anlayışsız ve sinirli bir adamın içinde zerre kadar sevgi bulunmasına kati suretle ihtimal yoktur. İnanmam mümkün değil.
Yok bacım bütün erkekler kötü bence sevilecek bir yanları filan yok. Aslında biz onları sevmiyoruz o yüzden yolup atma isteği var. Yoksa hiçbir sevgi biçiminde şiddet yok. Şiddete karşıyımYok valla ben de kocami seviyorum ama bu onu arada yolup atma istegime zerre etki etmiyo bxvxb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?