Kocamın eski karısını ve çocuklarını kabullenemiyorum

Bile bile kendini ateşe atıyorsun, o adamla evlensen bile asla mutlu olamazsın.Eğer 21 ysşındaysan, kendine güzel bir gelecek inşa etmeye çalışmalısın.

Bulmuş saf çerez kadını yapışır tabi horoz. Akıllı olgun kadın kanar mı bunlara? Peh

Anlayissiz ve sinirliler de sevebilir
Bence insan sevdiğine anlayışlı olur. Sevgi ve öfke aynı anda aynı yerde bulunamaz diye düşünüyorum. Hiçbir sevgi biçiminde şiddet yoktur. Anlayışsız ve sinirli bir adamın içinde zerre kadar sevgi bulunmasına kati suretle ihtimal yoktur. İnanmam mümkün değil.

Yok valla ben de kocami seviyorum ama bu onu arada yolup atma istegime zerre etki etmiyo bxvxb

Yok valla ben de kocami seviyorum ama bu onu arada yolup atma istegime zerre etki etmiyo bxvxb
Yok bacım bütün erkekler kötü bence sevilecek bir yanları filan yok. Aslında biz onları sevmiyoruz o yüzden yolup atma isteği var. Yoksa hiçbir sevgi biçiminde şiddet yok. Şiddete karşıyım

Ne mecburiyetin var? Kimin kime mecburiyeti var kendine gel. Dönüşü olmayan yollara kendini niye sokuyorsun?

Bi insan neden evlenmeye mecbur kalır.
Kadın veya erkek farketmez boşanmış çocuklu kişilerle evlenmesin sonra böyle sorun çıkıyor

hiç kimse hiçbir şeye, hiç kimseye mecbur değildir.
Sende eski karısını kabul etmek zorunda değilsin adı üstünde eski. Zira çocuklar da öyle. Kabul etmek zorunda değilsin bu yüzden ayrılmalısın. Bir hayatı yaşayacak kişi sensin ailen değil
Bence adama git senin çocuklarını istemiyorum mecbur muyum de o bıraksın seni yani inş bırakır

konudan pek bir şey anlamadım
21 yaşında neden çocuklu bir adamla evlenmek zorundasınız

Linçlenceğini bildiğin için açık açık evli adama kaçtım diyemiyorsun tabi onu yerine çocukları ve eski karısını kabullnemiyorum diyorsun. 21 yaşında çocuklu adamdan çocuk yapma hayalleri kuruyorsunuz. Gerçekten acınacak durumda olsanız da Asla acımıyorum sizin gibilere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…