niye görüyorsun ki..yakınmasınızEski sevgilisini gordūğūmde tahammūl edemiyorum
Hic bir eş tahammul etmez zaten neticede bir yasanmisliklari varEski sevgilisini gordūğūmde tahammūl edemiyorum
Hiç baslıga yakısır kadar olaylı değil içeriği
Yapmayın böyle şeyler
Tam bi hareket bi renk sandım ki olaylar olaylar diye tüh dedirttiBaslik sanki olay varmis gibi heyecanlandiriyor sanirim degil mi
Konu sahibi, onemsemeyin bakin sizinle evli su an. Hayati kendinize de esinize de zindan etmeyin.
Eger yakinsaniz taşının kesinlikle yoksa hisler galebe edebilir sizi.
Hiç durgun olur mu. Bi konu açıldı ekşın oradaTam bi hareket bi renk sandım ki olaylar olaylar diye tüh dedirttibugün çok durgun ehehehe
Eski telgraflar gibi olmuş. Bana stop yakın stop sayılır stop... :)) Yanılıyor da olabilirsiniz. Belki çok sevmişlerdir geçmişte, yani sonuç olarak geçmiş neticede... hepimiz aşık olduk birilerini çok sevdik...Bana. yakın. Sayılır. Onu. Hâlâ. Sevdiğinden. Adım. Gibi. Eminim. Çünkü. Bi. Kadın. Olarak. Bunları. Hissediyorum.eşimi. gõrdūğūnde. Herşeyi. Değişiyor. Bakışları. Bile
Adı üstünde 'eski' !Eski sevgilisini gordūğūmde tahammūl edemiyorum
Benim eşimin de eski aşkı karşı binamda oturuyordu.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız peki benım durumda olan birileri varmı peki bana yorumunuzu ve öneride bulunursanız sevinirim
Keske zahmet edip, konuyu biraz aciklamali yazsaydin.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız peki benım durumda olan birileri varmı peki bana yorumunuzu ve öneride bulunursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?