Kocamın eski sevgilisi

nefesayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
26
2
1
38
Eski sevgilisini gordūğūmde tahammūl edemiyorum bana bide yakınolması tanıdığım kişi olmasıbeni deli ediyo bi düğün bi bayram olsun heryer de görüyorum eşimle sonuçta nede olsa bi geçm işleri bi aralarında biyaşanmışları var nede olsa eşimi gördüğü zaman herşeyi değişiyor davranışları tavırları konuşmaları bile bi alem sanki bak onu aldında beni almadın dergibi duruyo sanki ve ben de bunları anlıyorum

Son düzenleme:
Hiç baslıga yakısır kadar olaylı değil içeriği
Yapmayın böyle şeyler

Baslik sanki olay varmis gibi heyecanlandiriyor sanirim degil mi

Konu sahibi, onemsemeyin bakin sizinle evli su an. Hayati kendinize de esinize de zindan etmeyin.
Eger yakinsaniz taşının kesinlikle yoksa hisler galebe edebilir sizi.

Baslik sanki olay varmis gibi heyecanlandiriyor sanirim degil mi

Konu sahibi, onemsemeyin bakin sizinle evli su an. Hayati kendinize de esinize de zindan etmeyin.
Eger yakinsaniz taşının kesinlikle yoksa hisler galebe edebilir sizi.
Tam bi hareket bi renk sandım ki olaylar olaylar diye tüh dedirtti bugün çok durgun ehehehe

Bana. yakın. Sayılır. Onu. Hâlâ. Sevdiğinden. Adım. Gibi. Eminim. Çünkü. Bi. Kadın. Olarak. Bunları. Hissediyorum.eşimi. gõrdūğūnde. Herşeyi. Değişiyor. Bakışları. Bile

Bana. yakın. Sayılır. Onu. Hâlâ. Sevdiğinden. Adım. Gibi. Eminim. Çünkü. Bi. Kadın. Olarak. Bunları. Hissediyorum.eşimi. gõrdūğūnde. Herşeyi. Değişiyor. Bakışları. Bile
Eski telgraflar gibi olmuş. Bana stop yakın stop sayılır stop... :)) Yanılıyor da olabilirsiniz. Belki çok sevmişlerdir geçmişte, yani sonuç olarak geçmiş neticede... hepimiz aşık olduk birilerini çok sevdik...

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız peki benım durumda olan birileri varmı peki bana yorumunuzu ve öneride bulunursanız sevinirim

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız peki benım durumda olan birileri varmı peki bana yorumunuzu ve öneride bulunursanız sevinirim
Benim eşimin de eski aşkı karşı binamda oturuyordu.
Takmadim mı ilk zamanlar takıldım. Gelmiş geçmiş isteseydi onunla evlenirdi,ama benimle...
Aman hayatı zehir etmeyi pek severiz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…