Kim kimi seviyor diye eminsinSiz benim yerimde olsanız ne yapardınız peki benım durumda olan birileri varmı peki bana yorumunuzu ve öneride bulunursanız sevinirim
HımmmmKadının eşime bakışları davranışları beni çok rahatsız ediyor açık konuşmak gerekirse mesala bigün düğün vardı akrabımın düğünüydüve düğünde odavardı eşim bana dans etmek için beni dansa kaldırmış tı odakarşımızda oturuyordu bibaktım ne göreyimyanımıza kadar gelip tabizim yanımıza eşime haka baka oda. Dansetti tabi benim sinirde tavan yaptı
Ben kadın ölsün demiyorum zaten nekadar eski olsada bazen geçmiş geçmişde kalmıyor tabi o sizin kendi düşünceniz hanımefendiGörme sende. Ne olmuş ki eşinin eski sevgilisi oldu diye ölsün mü kadın.
O zaman sorunu kadında değil kendinde ve eşinde ara. Güvensizlik var evliliğiniz de.Ben kadın ölsün demiyorum zaten nekadar eski olsada bazen geçmiş geçmişde kalmıyor tabi o sizin kendi düşünceniz hanımefendi
Ne büyük çelişki ama hem diyorsun kocama güveniyorum hem diyorsun erkek nefsi kapiliverir. Bak diyorum ya sorun kadın değil aslında tamamen kocan da başlıyor. Kadın baksın da sen eşine güvensen hiç dert etmezdin bu konuyu. Koluna takip gezdiği nikahlandığı sensin sonuçta.Konu güven değil ben kocamıhwrkonuda güveniyorum ama karşımdaki bayana güvenemiyorumsonuçta erkek nefsine kapılıverir
Valla aslında bu konuda biraz da olsa haklı olabilirsiniz.Gerek kendi yaşantimizda gerekse magazin dunyasinda cocuklu evli erkekleri eşlerinden ayıran ne kadinlar var!. Bence eşinizle bunu konuşun. Çok rahatsız olduğunuzu söyleyin.. olmadi karşılaşmayacağınız başka bir muhite taşınirsiniz.Konu güven değil ben kocamıhwrkonuda güveniyorum ama karşımdaki bayana güvenemiyorumsonuçta erkek nefsine kapılıverir
Hala böyle düşünenler var mı ya?Valla aslında bu konuda biraz da olsa haklı olabilirsiniz.Gerek kendi yaşantimizda gerekse magazin dunyasinda cocuklu evli erkekleri eşlerinden ayıran ne kadinlar var!. Bence eşinizle bunu konuşun. Çok rahatsız olduğunuzu söyleyin.. olmadi karşılaşmayacağınız başka bir muhite taşınirsiniz.
Evet hala "böyle"dusunenler var tatlim.. Başınıza gelmeden ve bu yorumu yapan kişinin ne yaşadığını bilmeden boş boş konuşmayın..Hala böyle düşünenler var mı ya?
Erkek istemedikten sonra neden ayrılsın eşinden? Kendi aklı yok mu da uyuyor millete. Kendi cinslerimizi suçlamaya bayiliyoruz. Iş erkekte bitiyor!
Aynen kadinlar tabanca dayiyor erkeklere karindan bosan diye.haklısınız boş boş konusuyorumEvet hala "böyle"dusunenler var tatlim.. Başınıza gelmeden ve bu yorumu yapan kişinin ne yaşadığını bilmeden boş boş konuşmayın..
Bi zahmet koca uckuruna sahip cıksin.Valla aslında bu konuda biraz da olsa haklı olabilirsiniz.Gerek kendi yaşantimizda gerekse magazin dunyasinda cocuklu evli erkekleri eşlerinden ayıran ne kadinlar var!. Bence eşinizle bunu konuşun. Çok rahatsız olduğunuzu söyleyin.. olmadi karşılaşmayacağınız başka bir muhite taşınirsiniz.
Edep yahuuuu. Kib.eger size eskidede kalmis olsada rahatsizlik duyuyorsaniz tasinin ordan. en azindan iciniz rahat eder. gecmis gecmis te olsa bazen insani rahatsiz edebiliyor. benim arkadasim da yeni evlendi bu sene ve esinin eski sevgilisiyle ayni mahallede oturuyorlarmis. ve o eski sevgili evli barkli olmasina ragmen okadar o......pu birisiymis ki karisinin yaninda kocasina kirita kirita sadece adama selam veriyormus. oda cok uzuluyordu uc ay once tasinmislar oradan daha uzak ve esininde o eski sevgiliyi gormeyecegi biyere.esinizde baska yerden ev alamamismi yada tutamamismi. sizin onun gecmisini bildiginiz yerde oturtuyor sizi. imkaniniz varsa tasinin. en azindan kafaniz rahat etsin. yoksa psikolojiniz cok bozulur.
canim napalim bazilarina o kelimeden baskasini bulamiyoruz sende kibEdep yahuuuu. Kib.
Kimse erkekler tamamen suçsuz demedi.. Ama tabiri caizse "ayartma" denen bir durumda söz konusu. Ben de bir kadınım ama "bu konularda"en büyük yarayı biz kendi hemcinslerimizden alıyoruz. Kadinin kadina yaptigini erkek kadina yapmıyor. Burada boşuna algi yaratmaya kalkmayın.Aynen kadinlar tabanca dayiyor erkeklere karindan bosan diye.haklısınız boş boş konusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?