- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
Bu cidden belden aşağı vurmak ve saygı sınırlarını aşmaktır.Allah'im yarabbim herşeyi acıklamak zorunda mıyım ben? Bilmediginiz konular hakkinda nasil atıp tutmaya cesaret ediyorsunuz!!! Babamdan nefret ettim ben yıllarca.. su an yasli diye vicdan yapiyorum sadece ona karşı.. annem de o olaylardan sonra boşandı 32 yaşında 2 çocukla başının çaresine baktı... Ve annem hiç evlenmedi.. sizin babaanneniz neler yaptı bilemem...
Ayrica su diğer kadını bu kadar savundugunuza gore anladigim kadariyla siz de evli bir adama kancayı takıp kemdisinden cocuk yapmışsınız.
Vay terbiyesiz kadın. Kişi kendinden bilir işi dedikleri bu heralde Allah a şükürler olsun ben bu güne kadar namusumla yaşadım namusumla öleceğim.Allah'im yarabbim herşeyi acıklamak zorunda mıyım ben? Bilmediginiz konular hakkinda nasil atıp tutmaya cesaret ediyorsunuz!!! Babamdan nefret ettim ben yıllarca.. su an yasli diye vicdan yapiyorum sadece ona karşı.. annem de o olaylardan sonra boşandı 32 yaşında 2 çocukla başının çaresine baktı... Ve annem hiç evlenmedi.. sizin babaanneniz neler yaptı bilemem...
Ayrica su diğer kadını bu kadar savundugunuza gore anladigim kadariyla siz de evli bir adama kancayı takıp kemdisinden cocuk yapmışsınız.
Pardon? Bana yazılanları okuyun ondan sonra bu yorumu yapın. Babamın olmesi gerektiğinden annemin cehaletine kadar nice hakaret işittim..Bu cidden belden aşağı vurmak ve saygı sınırlarını aşmaktır.
Kimimizi ve içinizdeki çirkin söylemlerinizi babanıza yapın.
Ayrıca arkadaştan özür dilemeniz gerekir.
Ahlak seviyeniz magmaya kadar indi cidden hadi bana hakaret ettin ya karnimda ki cocuktan ne istedin.Pardon? Bana yazılanları okuyun ondan sonra bu yorumu yapın. Babamın olmesi gerektiğinden annemin cehaletine kadar nice hakaret işittim..
Ayrıca ben kötü birşey demedimki.. savunduğu kadının yerine koydum kendisini.. Kadının bir suçu yokmuz yaa..hah o suçu olmayan kadının yerine koydum.. taraflı davranmayin.
Hanimefendi.. sizi o savundugunuz ve %30 suclu bulduğunuz kadinin yerine koydum.. hani kadin sucsuzdu.. ne oldu size soylenince celallendiniz? Azicik durust olun diye söyledim bunu.. bana cok rahat konuşuyordunuz...sizi o kadinin yerine koyunca direkt benim namusuma laf soyleyemezsiniz dediniz?? Ben de sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum.. hele sukur anladiniz ama kotu oldu..Vay terbiyesiz kadın. Kişi kendinden bilir işi dedikleri bu heralde Allah a şükürler olsun ben bu güne kadar namusuyla yaşadım namusuyla öleceğim.
Senin gibi ahlaksızlarla uğraşamam ben. Sen ki benim doğmamış çocuğuma bile dil uzattın Rabbim senin çocuklarından çıkartsın. Sen ki ahlaki namusu olan bir kadına bu denli ahlaksız birşey söyledin ya seni tanımasam da hakkımı helal etmiyorum bunu da unutma. Bana dediklerini de yaşamadan ölme.
Yok arkadaşım sen üzülme.. baştan söyledigim gibi bence eşinle konuş bu durumu için rahatlasın..Arkadaşlar böyle birbirinizi kıracak bişekilde konuşmayalım lütfen bensadece bu olayı nasıl çözüm bulabiliriz nolur çok üzülüyorum yapmayalım lütfen benim yüzümden kavga etmeyelim nolursunuz üzülüyorum
Et et tabi Allah a hiç problem değil. Ben kadın suçsuz mu dedim okuduğunuzu anlayamamişsiniz. Neresinde de annenize cahil dedim söylesene bana ben anneniz için cesaretsiz ki size onları yaşatmış demek istedim.Hanimefendi.. sizi o savundugunuz ve %30 suclu bulduğunuz kadinin yerine koydum.. hani kadin sucsuzdu.. ne oldu size soylenince celallendiniz? Azicik durust olun diye söyledim bunu.. bana cok rahat konuşuyordunuz...sizi o kadinin yerine koyunca direkt benim namusuma laf soyleyemezsiniz dediniz?? Ben de sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum.. hele sukur anladiniz ama kotu oldu..
Ek olarak ben de 3 aylik hamileyim.. ve ilk gebeligim... bana haksiz yere ettiginiz beddualari Allah'a havale ediyorum..
O halde aynen iade ediyorum. Tovbe estagfurullah ya.. hic ugrasamiycam okudugunu anlamayanla..bu konudaki son mesajım.. Yeter bedduadan öldünüz..Et et tabi Allah a hiç problem değil. Ben kadın suçsuz mu dedim okuduğunuzu anlayamamişsiniz. Neresinde de annenize cahil dedim söylesene bana ben anneniz için cesaretsiz ki size onları yaşatmış demek istedim.
Siz benim çocuğuma gayri meşru derken Allah yoktu değil mi yüzünüz hiç kızarmadı değil mi. Herneyse ben beddua etmedim dua ettim. Ve duama da amin diyorum. Yaşamadan ölmeyin.
Pardon? Bana yazılanları okuyun ondan sonra bu yorumu yapın. Babamın olmesi gerektiğinden annemin cehaletine kadar nice hakaret işittim..
Ayrıca ben kötü birşey demedimki.. savunduğu kadının yerine koydum kendisini.. Kadının bir suçu yokmuz yaa..hah o suçu olmayan kadının yerine koydum.. taraflı davranmayin.
İstersen ilk mesajın olsun. Benim namusuma çocuğuma kadar laf edip pis pis konuşuyorsun o kadar eminsin ki kanca filan takip çocuk peydahladin diyecek kadar kuculuyorsun sen de biliyorsun mazlumun ahı tutar ben gayet yaşıyorum ama sen bana dedikleri misliyle yaşayacaksın. Benim çocuğuma laf ederken kendi çocuğunu düşünmüyorsun şimdi geldi aklına bir evladının olduğu. Neyse ben diyeceğimi diyorum hakkım sana haram olsun.O halde aynen iade ediyorum. Tovbe estagfurullah ya.. hic ugrasamiycam okudugunu anlamayanla..bu konudaki son mesajım.. Yeter bedduadan öldünüz..
Yaşadıklarınıza üzüldüm ama şunu da merak ettim kadın direkt babanızı bulup yapıştı kapıya adamlar yolladı bu benim mi olacak dedi yoksa babanız kadınla gönlünü eğlendirdi gezdi tozdu vs sonra da ayrılmak istedi ondan mı o noktaya geldi yani bir kadın durduk yere böyle şeyler yapmaz sanırım o olayın bir başı vardır diye düşünüyorumBu anlattıklarımdan sonraki %70'e 30 gibi bi oran çocuk mantığı ile olmuş.. Bence bu oran %50-50'dir.. Kadin babamin evli oldugunu bildigi halde diyorum.. annemin boşanması için evimize silahlı adamlar gönderip, kardeşimi ve beni öldürtmeyi düşünecek kadar gözü dönmüştü. Ki ben o zaman 12 yaşımdaydım.. birsey bilmeden iyiki geberdi dememi bile fazla buluyorsunuz..
Benim yaşadıklarımı yaşasaydınız bu kadar rahat konuşabilir miydiniz acaba.. ben 40 yaşındayım.. babam da şu an 70 yaşında.. Ben neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum siz hic merak etmeyin.. Neyse büyük lokma ye büyük konuşma demişler.. sizlere de tavsiyemdir..
ben eski eşimle çok yakın oturuyoumSiz benim yerimde olsanız ne yapardınız peki benım durumda olan birileri varmı peki bana yorumunuzu ve öneride bulunursanız sevinirim
Görmezden gelin,köprünün altından çok sular akmış,bitmiş gitmiş.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız peki benım durumda olan birileri varmı peki bana yorumunuzu ve öneride bulunursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?