Kocamın eski sevgilisi

Konu sahibi hariç herkes konuşmuş..

Olayı tam yazın deniliyor ısrarla yazmıyorsunuz da.. Ne bekliyorsunuz konu sahibi anlamıyorum..

Kızı tanıyorum, yakınız filan demişsiniz.. Onlar sevgili iken siz vardınız da, ayrılmalarından sonra siz mi evlendiniz? Zamanında ona yapıldı şimdi de bana mı yapılır diyorsunuz? Neden bu korku?

Bu cidden belden aşağı vurmak ve saygı sınırlarını aşmaktır.
Kimimizi ve içinizdeki çirkin söylemlerinizi babanıza yapın.
Ayrıca arkadaştan özür dilemeniz gerekir.

Vay terbiyesiz kadın. Kişi kendinden bilir işi dedikleri bu heralde Allah a şükürler olsun ben bu güne kadar namusumla yaşadım namusumla öleceğim.

Senin gibi ahlaksızlarla uğraşamam ben. Sen ki benim doğmamış çocuğuma bile dil uzattın Rabbim senin çocuklarından çıkartsın. Sen ki ahlaki namusu olan bir kadına bu denli ahlaksız birşey söyledin ya seni tanımasam da hakkımı helal etmiyorum bunu da unutma. Bana dediklerini de yaşamadan ölme.

Bu cidden belden aşağı vurmak ve saygı sınırlarını aşmaktır.
Kimimizi ve içinizdeki çirkin söylemlerinizi babanıza yapın.
Ayrıca arkadaştan özür dilemeniz gerekir.
Pardon? Bana yazılanları okuyun ondan sonra bu yorumu yapın. Babamın olmesi gerektiğinden annemin cehaletine kadar nice hakaret işittim..

Ayrıca ben kötü birşey demedimki.. savunduğu kadının yerine koydum kendisini.. Kadının bir suçu yokmuz yaa..hah o suçu olmayan kadının yerine koydum.. taraflı davranmayin.

Ahlak seviyeniz magmaya kadar indi cidden hadi bana hakaret ettin ya karnimda ki cocuktan ne istedin.

Hanimefendi.. sizi o savundugunuz ve %30 suclu bulduğunuz kadinin yerine koydum.. hani kadin sucsuzdu.. ne oldu size soylenince celallendiniz? Azicik durust olun diye söyledim bunu.. bana cok rahat konuşuyordunuz...sizi o kadinin yerine koyunca direkt benim namusuma laf soyleyemezsiniz dediniz?? Ben de sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum.. hele sukur anladiniz ama kotu oldu..

Ek olarak ben de 3 aylik hamileyim.. ve ilk gebeligim... bana haksiz yere ettiginiz beddualari Allah'a havale ediyorum..

Arkadaşlar böyle birbirinizi kıracak bişekilde konuşmayalım lütfen bensadece bu olayı nasıl çözüm bulabiliriz nolur çok üzülüyorum yapmayalım lütfen benim yüzümden kavga etmeyelim nolursunuz üzülüyorum

Yok arkadaşım sen üzülme.. baştan söyledigim gibi bence eşinle konuş bu durumu için rahatlasın..

Et et tabi Allah a hiç problem değil. Ben kadın suçsuz mu dedim okuduğunuzu anlayamamişsiniz. Neresinde de annenize cahil dedim söylesene bana ben anneniz için cesaretsiz ki size onları yaşatmış demek istedim.

Siz benim çocuğuma gayri meşru derken Allah yoktu değil mi yüzünüz hiç kızarmadı değil mi. Herneyse ben beddua etmedim dua ettim. Ve duama da amin diyorum. Yaşamadan ölmeyin.

O halde aynen iade ediyorum. Tovbe estagfurullah ya.. hic ugrasamiycam okudugunu anlamayanla..bu konudaki son mesajım.. Yeter bedduadan öldünüz..

Savunduğu kadının yerine koymadınız. Çocuk mu kandırıyorsunuz.
Baştan aşağıya hakaret ve nefret söylemidir sizinki.

Zaten her insan birbirinin eski sevgilisiyle evli :)
Kıskanabilirsiniz ama bu kadar stres yapmayın kendinize.Mutluluğunuza bakın siz.Çok şükür birbirinizi bulmuşsunuz.

O halde aynen iade ediyorum. Tovbe estagfurullah ya.. hic ugrasamiycam okudugunu anlamayanla..bu konudaki son mesajım.. Yeter bedduadan öldünüz..
İstersen ilk mesajın olsun. Benim namusuma çocuğuma kadar laf edip pis pis konuşuyorsun o kadar eminsin ki kanca filan takip çocuk peydahladin diyecek kadar kuculuyorsun sen de biliyorsun mazlumun ahı tutar ben gayet yaşıyorum ama sen bana dedikleri misliyle yaşayacaksın. Benim çocuğuma laf ederken kendi çocuğunu düşünmüyorsun şimdi geldi aklına bir evladının olduğu. Neyse ben diyeceğimi diyorum hakkım sana haram olsun.

Yaşadıklarınıza üzüldüm ama şunu da merak ettim kadın direkt babanızı bulup yapıştı kapıya adamlar yolladı bu benim mi olacak dedi yoksa babanız kadınla gönlünü eğlendirdi gezdi tozdu vs sonra da ayrılmak istedi ondan mı o noktaya geldi yani bir kadın durduk yere böyle şeyler yapmaz sanırım o olayın bir başı vardır diye düşünüyorum

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız peki benım durumda olan birileri varmı peki bana yorumunuzu ve öneride bulunursanız sevinirim
ben eski eşimle çok yakın oturuyoum
haftada bir falan görüyorum
hiç birşey de hissetmiyorum.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız peki benım durumda olan birileri varmı peki bana yorumunuzu ve öneride bulunursanız sevinirim
Görmezden gelin,köprünün altından çok sular akmış,bitmiş gitmiş.

Ben de benim eskisi ile birkaç kez aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım.
Detay versem şok olursunuz,ne ortamlarıma katıldı eski erkek arkadaşım.
Eşim de kim olduğunu biliyor.
Ama asla sıkıntı olmadı aramızda.
Ne eskisinin bana bir bakışı oldu,ne benim ona.ne de eşim bana ters davrandı.
Eşim sadece böyle ortamların bir daha tekrar etmemesini,rahatsız olduğunu söyledi,ki çok haklı,ben de gereken hassasiyeti göstermeye çalıştım.
Ama elimizde olmayan nedenlerle aynı ortamda bulunduk.
Ve bir iki ortam daha olabilir yine böyle,çilem bitmedi yani :)
Ama önemi yok..
Herkes seçimini yapmış.
Aklı başında insanlarız göz göze dahi gelmeyiz.
Bitmiş gitmiş.....

sen neden onu goruyosun kı.he bırde ozguvenlı dur onu gorunce kolçuna gırme ona ınat hareketler yapma gayet sakin olgun ve doğal davran onu gormemen bıle onu çıldırtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…