Sende ciciklerini sallaya sallaya gezersinOhaadam erkek olmanin üstünlüğünü sonuna kadar yasiyomus, ben olsam ben de don giymem, hatta hic bisey giymem, yigidin malıni sallaya sallaya gezerim gururla
Sende ne kaaa eminsin öyle özgüvenini takdir ettimBanlanmayiz sakin olun. Konu sahibi ortayı çok iyi verdiği için birkaç defa topu ağlarla buluşturduk sadece.
Offfff yeaaaBence adamın penisi açıkta kaldığı için herkesten daha telaşlı. Parçası olduğu vücudun o beyinle tek görevi giyinmek, onu bile eksik yapıyor.
Travmatik olurBan yemeyiz dimiİlk banımı milletin don kullanmayan kocasının lekesinden yemek istemiyorum
Banlanmak kafa yapıyor sanırumArsız oldum artk zoruma da gitmiyo haketmişsindir diyorumkeske ülkeyi mune ve kazen yönetse mikemmel olurdu
SarkarBelki beynine kan gitmiyor adamin donsuzluktan, olamaz mi? Bence mümkün
Noooo, donumu çıkardıkça hatırlarımTravmatik olurdon giydikçe hatırlarsın.
Libido değil ki o,bir don meselesi. Don sevdası,tutkusu. Seksi geliyor demek.Yine ilginç Bi konu. Adam sana el kaldırıyor küfür ediyor sen hala ona cinsel olarak yaklaşıyorsun yani. Ne libidoymuş arkadaş.
Üye niye banlandı?Banlanmak kafa yapıyor sanırum
Hanımlar konuyu trollemeyin, üyenin eski konularına bakılırsa anlattıkları tutarlı, üye 23 yaşındaymış ve 5 yıl önce evlenmiş.
Abla banlanınca kk süzlük kafa yapıyor snrada böyle o açlıkla daha cok hata yapıyorumBanlanmak kafa yapıyor sanırum
Hanımlar konuyu trollemeyin, üyenin eski konularına bakılırsa anlattıkları tutarlı, üye 23 yaşındaymış ve 5 yıl önce evlenmiş.
Her şeyi tutarlı olan üyeyi banlayan Mune, bize ne yapmazBanlanmak kafa yapıyor sanırum
Dünyada milyarlarca donsuz dolaniyor olabilirİş stresi ile donsuz gezme arasındaki alaka ne?
Mesaiye kalınca n'apıyo incir yaprağı ile mi kapatıyo?
Üye bu konu yüzünden banlanmadı amaHer şeyi tutarlı olan üyeyi banlayan Mune, bize ne yapmaz
Yalnız hakikaten kaç tane ciğer var benim kafam karıştı:)))
Yaşadıgın kafaya göre değişir ablaaa sen kaç tane ve ne renk istiyosuunnHer şeyi tutarlı olan üyeyi banlayan Mune, bize ne yapmaz
Yalnız hakikaten kaç tane ciğer var benim kafam karıştı:)))
Neden banlandiÜye bu konu yüzünden banlanmadı ama
Oh, ben bugün kitap sayfaları dışında başka konuya yorum yapmadığıma göre, efendi efendi gideyim o halde:)Üye bu konu yüzünden banlanmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?