Kocamın eşorfmanında d*l lekesi buldum

Oha adam erkek olmanin üstünlüğünü sonuna kadar yasiyomus, ben olsam ben de don giymem, hatta hic bisey giymem, yigidin malıni sallaya sallaya gezerim gururla
Sende ciciklerini sallaya sallaya gezersin
Banlanmayiz sakin olun. Konu sahibi ortayı çok iyi verdiği için birkaç defa topu ağlarla buluşturduk sadece.
Sende ne kaaa eminsin öyle özgüvenini takdir ettim

Size el kaldırmasında sorun yok ama eşorfmanında d*l olması sıkıntı mı

Arsız oldum artk zoruma da gitmiyo haketmişsindir diyorum keske ülkeyi mune ve kazen yönetse mikemmel olurdu
Banlanmak kafa yapıyor sanırum

Hanımlar konuyu trollemeyin, üyenin eski konularına bakılırsa anlattıkları tutarlı, üye 23 yaşındaymış ve 5 yıl önce evlenmiş.

Yine ilginç Bi konu. Adam sana el kaldırıyor küfür ediyor sen hala ona cinsel olarak yaklaşıyorsun yani. Ne libidoymuş arkadaş.
Libido değil ki o,bir don meselesi. Don sevdası,tutkusu. Seksi geliyor demek.

Tüm iğrençliğimle gidem de iftar hazırlayam,hurma çıkaram,geri gelince Oppps!görmeyem amin. Mune

Hanımlar konuyu trollemeyin, üyenin eski konularına bakılırsa anlattıkları tutarlı, üye 23 yaşındaymış ve 5 yıl önce evlenmiş.
Abla banlanınca kk süzlük kafa yapıyor snrada böyle o açlıkla daha cok hata yapıyorum

Her şeyi tutarlı olan üyeyi banlayan Mune, bize ne yapmaz
Yalnız hakikaten kaç tane ciğer var benim kafam karıştı:)))

Böyle konuları okuyunca birilerinin kocamı zemzemle yıkadığını düşünüyorum
Hani bir şey diyecek olsa olur öyle şeyler canım sen don giyiyorsun ya hiç önemli değil falan diyeceğim o raddeye geldim kk sayesinde

Ban yemişsiniz ama bir şekilde okursunuz diye yazıyorum bence evliliğinizde dondan ve dölden daha önemli sorunlar var. Baltaya sap olamayacak bir adamla evli kalma ısrarı neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…