Hayır , ben ortam içinde rezıllık cıkaracak kocacım kocacımcılardan degılımNeden ilk sorduğunda benim eşim demediniz?
Kadın olmak böyle bir şey işte. O yakışıklı benim kocam demek için mi?
Kızı da zor duruma düşürmüşsünüz.
Evet o lafi zaten okuyunca beni sinirlendirdi. Oyuzden daha masum dusunemedim. Gençtir demistir vs. Felen bende diyemem. Olan olmus sakin ol artik. Uzamasin konu..Kıskandım acıkcası
Ben kıskanc bırıyım esimde oyledır ama ben evlıdır vs derken sansımı her zaman ıcın denerım demesı benı sınıtldndırdı acıkcası ıster ıstemez sucsuz adaöa cattım
Yüzünde ki banane ya seklınde kı ıfadeden anladımNerden anladınız o şekilde demek istediğini ki? Neyse hala çok sinirlisin. Biraz sakinleş bence.
Ben cazlasam tartısma yaratacak bır tıptı , ne eşimde aaa herkez bana yuruyor havası bırakmak istedım ne de o ortamda gereksız yere cazlamakŞimdiki gençler rahat gerçekten.
Ben o şekilde bekleyemezdim sanırım hemen söylerdim.
Valla şans deneme muhabbetini biz o şekilde anlamıyoruz. Evliyse de takılırım hatta karısından boşatırım ben alırım falan.. bi sorarım bekarsa tanışmak isterim anlıyoruz. Biz mi çok safız anlamadım ki?Yüzünde ki banane ya seklınde kı ıfadeden anladım
Hayır , ben ortam içinde rezıllık cıkaracak kocacım kocacımcılardan degılım
Cumlelerının devamını getırmesını bekledım
Iyıkıde beklemısım nasıl genıs oldugunu goröus oldum
Eşim bılmıyor bile:)Ee bu muhabbetten sonra ne oldu?
Kiz esine baktimi
Kaldilar mi gittiler mi?
Esine niye anlattin
Anlatmasana
Harikasiniz. Iyi sabredip gereken cevabi vermissiniz tebrik ediyorum sizi.Meraba kızlar çok gerginim dün geceden beri ..
Dün eşim ve bir kaç arkadaşı eşleri kahvaltıya gittik .
Gittiğimiz yer köy kahvaltısıydı , ip atlayanlar , top oynayanlar vs vs . Arkadaşın çocuğuda top oynamak istedi , eşlerimiz maç yapıyorlar o sıradada beş üniversteli kız arkadaş ip atlıyorlar . Kızlardan tekini arkadaşımın eşi tanıyormuş yakından , geldiler masamıza oturdular siyahlı olan kız bizimkileri göstererek " şurdaki siyahlıdan etkilendim kim neci falan " dedi .
Tam arkadaşım o yanımdaki arkadaşımın kocası diyecekti ki cimcikledim onu sus lafını bitirsin der gibi .
Kimsenin alnında evli olduğu yazmıyor evli olduğunu bilmemesi normal buraya kadar sorun yok kızdığım şey ise eşimin resmini çekmiş olması .
Evet bildiğiniz kocamın fotografını çekmiş
O sırada susuyorum ama içim içimi yiyor
Bekliyorum döksün içini diye , telefonuna çektiğini gösterince belki evlidir nişanlıdır ilişkisi vardır yaptığın doğru mu ? dedim .
" Şansımı her zaman için denerim " dedi .
" Bende şansına küs çünkü o benim eşim ve bir şansın olacağını hiç sanmıyorum " dedim ve sonra masadan kalkmalarını söyledim
Hangi insan tanımadığı adamın fotografını ne niyetle çeker arkadaşlar ve sinirimi o kadar korumama rağmen son dakika ortam ısınınca resmi de sildirmeyi unuttum ama psikolojık olarak kıza cok taktım
Sabahtan beri sosyal medya hesaplarına bakıyorum.
Kafayı bozdum resmen
Bilmiyorum bir insanın sadece beden diliyle ılgılenmıyorum benValla şans deneme muhabbetini biz o şekilde anlamıyoruz. Evliyse de takılırım hatta karısından boşatırım ben alırım falan.. bi sorarım bekarsa tanışmak isterim anlıyoruz. Biz mi çok safız anlamadım ki?
Keske hic soylemeseydin :)Eşim bılmıyor bile:)
Evde soyledım ve kızlarıda kaldırdık masadan
Ama ben içimdekı hırsı sonduremeyıp adama cattım
Meraba kızlar çok gerginim dün geceden beri ..
Dün eşim ve bir kaç arkadaşı eşleri kahvaltıya gittik .
Gittiğimiz yer köy kahvaltısıydı , ip atlayanlar , top oynayanlar vs vs . Arkadaşın çocuğuda top oynamak istedi , eşlerimiz maç yapıyorlar o sıradada beş üniversteli kız arkadaş ip atlıyorlar . Kızlardan tekini arkadaşımın eşi tanıyormuş yakından , geldiler masamıza oturdular siyahlı olan kız bizimkileri göstererek " şurdaki siyahlıdan etkilendim kim neci falan " dedi .
Tam arkadaşım o yanımdaki arkadaşımın kocası diyecekti ki cimcikledim onu sus lafını bitirsin der gibi .
Kimsenin alnında evli olduğu yazmıyor evli olduğunu bilmemesi normal buraya kadar sorun yok kızdığım şey ise eşimin resmini çekmiş olması .
Evet bildiğiniz kocamın fotografını çekmiş
O sırada susuyorum ama içim içimi yiyor
Bekliyorum döksün içini diye , telefonuna çektiğini gösterince belki evlidir nişanlıdır ilişkisi vardır yaptığın doğru mu ? dedim .
" Şansımı her zaman için denerim " dedi .
" Bende şansına küs çünkü o benim eşim ve bir şansın olacağını hiç sanmıyorum " dedim ve sonra masadan kalkmalarını söyledim
Hangi insan tanımadığı adamın fotografını ne niyetle çeker arkadaşlar ve sinirimi o kadar korumama rağmen son dakika ortam ısınınca resmi de sildirmeyi unuttum ama psikolojık olarak kıza cok taktım
Sabahtan beri sosyal medya hesaplarına bakıyorum.
Kafayı bozdum resmen
Arkadaslarda neden sustun konusurken dıyorKeske hic soylemeseydin :)
Zor biliyorum ama o su an icten ice saadet yasiyor begenildi diyee
Sen ise krizlerdesin :)
Sakinles artik...kizlar da muhtemelen ulaşmazlar esine
Rahatla....bunun kiz erkegi yok gerci de genis insan cok
Hangisiyle ugrascan
Ufakta degıl ki ergen dıyeyımAy bende delirirdim keşke başta yavaş gel ufaklık deseydiniz. Ergen gibi fotoğraf çekme nedir? Ne yapacaktı acaba fotoğrafı? Ben ona takıldım. Millet nasıl taktikler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?