Kocamın fotografını çekmiş

Neden ilk sorduğunda benim eşim demediniz?

Kadın olmak böyle bir şey işte. O yakışıklı benim kocam demek için mi?

Kızı da zor duruma düşürmüşsünüz.
Hayır , ben ortam içinde rezıllık cıkaracak kocacım kocacımcılardan degılım
Cumlelerının devamını getırmesını bekledım
Iyıkıde beklemısım nasıl genıs oldugunu goröus oldum

Evet o lafi zaten okuyunca beni sinirlendirdi. Oyuzden daha masum dusunemedim. Gençtir demistir vs. Felen bende diyemem. Olan olmus sakin ol artik. Uzamasin konu..

Şimdiki gençler rahat gerçekten.
Ben o şekilde bekleyemezdim sanırım hemen söylerdim.
Ben cazlasam tartısma yaratacak bır tıptı , ne eşimde aaa herkez bana yuruyor havası bırakmak istedım ne de o ortamda gereksız yere cazlamak
Yoksa ben susup bekleyecek bırı degılım

Yüzünde ki banane ya seklınde kı ıfadeden anladım
Valla şans deneme muhabbetini biz o şekilde anlamıyoruz. Evliyse de takılırım hatta karısından boşatırım ben alırım falan.. bi sorarım bekarsa tanışmak isterim anlıyoruz. Biz mi çok safız anlamadım ki?

Hayır , ben ortam içinde rezıllık cıkaracak kocacım kocacımcılardan degılım
Cumlelerının devamını getırmesını bekledım
Iyıkıde beklemısım nasıl genıs oldugunu goröus oldum

İyi de ben hala bir genişlik göremiyorum burada. Fotoğrafını izinsiz çekmesi dışında her şey olağan. Siz ilk anda eşim diye belirtseydiniz muhabbet buralara gelmezdi.

Siz eşim dedikten sonra hala lakayt davransaydı size hak verirdim ama konuda öyle bir durum okumadım.

Ee bu muhabbetten sonra ne oldu?
Kiz esine baktimi
Kaldilar mi gittiler mi?
Esine niye anlattin
Anlatmasana
Eşim bılmıyor bile:)
Evde soyledım ve kızlarıda kaldırdık masadan
Ama ben içimdekı hırsı sonduremeyıp adama cattım

Harikasiniz. Iyi sabredip gereken cevabi vermissiniz tebrik ediyorum sizi.

Bilmiyorum bir insanın sadece beden diliyle ılgılenmıyorum ben
Az cok mımıkler , cumlelerı benı karsımdakı ınsanın goruslerı hakkında bılgı sahıbı olmamı saglıyor zaten .
Ben belkı evlıdır barklıdır derken şansımı her zaman için denerım dıyen insandan normal bır davranıs beklemem

Eşim bılmıyor bile:)
Evde soyledım ve kızlarıda kaldırdık masadan
Ama ben içimdekı hırsı sonduremeyıp adama cattım
Keske hic soylemeseydin :)
Zor biliyorum ama o su an icten ice saadet yasiyor begenildi diyee
Sen ise krizlerdesin :)
Sakinles artik...kizlar da muhtemelen ulaşmazlar esine
Rahatla....bunun kiz erkegi yok gerci de genis insan cok
Hangisiyle ugrascan

Ay bende delirirdim keşke başta yavaş gel ufaklık deseydiniz. Ergen gibi fotoğraf çekme nedir? Ne yapacaktı acaba fotoğrafı? Ben ona takıldım. Millet nasıl taktikler yapıyor

Arkadaslarda neden sustun konusurken dıyor
Ben orada muhtemel olarak konussam tartısma cıkacak ve esımde dedıgınız gıbı havalanacaktı yapısını bılıyorum cunku .
Bu sekılde ıyı oldu hem tarantula gıbı kocasına yapısık ınsan olmamıs oldum hemde o ankı huzursuzlugu baskalarına yansıtmadım
Ama dayanma sürecim eve kadardı

Ay bende delirirdim keşke başta yavaş gel ufaklık deseydiniz. Ergen gibi fotoğraf çekme nedir? Ne yapacaktı acaba fotoğrafı? Ben ona takıldım. Millet nasıl taktikler yapıyor
Ufakta degıl ki ergen dıyeyım
Belkı 24 25 yasında
Yanı o 19 luluk unili gıbı degıl
Oyle olsa cahıl dersın

Gelde yolma böylesini yahuu. Biri benim kocama bakınca boğazlayasım geliyor kaldı ki resmini çekecek tüüüü onun sıfatına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…