+1 milyonBenim kadınlık dozajım mı az
Yemin ediyorum hiç ciddiye almayacağım bir hadise. Şansını bi dene sevaba girersin ben de kurtulmuş olurumKocamı sevmiyor muyum yoo seviyorum ama böyle bir şey için "kocaya sahip çıkma seferberliği" ilan edip saç baş yolamam. Kadın avam ben daha mı avam olayım. Yakışmıyor :)
Kocanızdan kurtulmak için bir kadının var olmasını beklemeyin , bir tek dilekçeye bakar iş .Benim kadınlık dozajım mı az
Yemin ediyorum hiç ciddiye almayacağım bir hadise. Şansını bi dene sevaba girersin ben de kurtulmuş olurumKocamı sevmiyor muyum yoo seviyorum ama böyle bir şey için "kocaya sahip çıkma seferberliği" ilan edip saç baş yolamam. Kadın avam ben daha mı avam olayım. Yakışmıyor :)
Göz bu bakar ben buna takılmamGelde yolma böylesini yahuu. Biri benim kocama bakınca boğazlayasım geliyor kaldı ki resmini çekecek tüüüü onun sıfatına
Ne alakası var yahuYa ben "üniversiteli genç kız"ların bu şekilde hedef gösterilmesini anlamıyorum. Ne diye bunu özellikle belirtiyorsunuz? Böyle konular çıkıyor ara sıra ve illa ki "şimdiki nesil çok or..." der gibi yorumlar geliyor.
Buraya kaç tane aldatılma konusu açılıyor, karısını aldattığı kadın evli çocuklu kaç yaşında. Birkaç tane çıkıyor arada böyle genç biri, hemen hop şimdiki üniversiteli genç kızlar çok fena oluyor. Ben de 22 yaşındayım üniversiteliyim çevremde hiç algılarınızdaki gibi bir kadın arkadaşım yok.
Kötü insan her yaşta her nesilde var. Siz böyle özellikle hedef gösterince sonra "kızları okullara yolluyorlar or.. olup çıkıyor" deniliyor işte.
Konunuza gelecek olursak siz en başka o benim kocam deseydiniz bu diyalogların hiçbiri yaşanmayacaktı kız da fotoyu silecekti. Saçmalamışsınız.
Of ne alaka ya :)) Fazla dramatiksin..Kocanızdan kurtulmak için bir kadının var olmasını beklemeyin , bir tek dilekçeye bakar iş .
Haklısın canm.bende evliyim ve çevremde duyduğum mide bulandırıcı olayların baş kahramanı genelde evli kadın veya erkekler oluyor.bu da genelleme değil elbet ama gencler masum kendi halinde takılıyor.daha çok şey yazmak isterimde yanlış anlaşılmak istememYa ben "üniversiteli genç kız"ların bu şekilde hedef gösterilmesini anlamıyorum. Ne diye bunu özellikle belirtiyorsunuz? Böyle konular çıkıyor ara sıra ve illa ki "şimdiki nesil çok or..." der gibi yorumlar geliyor.
Buraya kaç tane aldatılma konusu açılıyor, karısını aldattığı kadın evli çocuklu kaç yaşında. Birkaç tane çıkıyor arada böyle genç biri, hemen hop şimdiki üniversiteli genç kızlar çok fena oluyor. Ben de 22 yaşındayım üniversiteliyim çevremde hiç algılarınızdaki gibi bir kadın arkadaşım yok.
Kötü insan her yaşta her nesilde var. Siz böyle özellikle hedef gösterince sonra "kızları okullara yolluyorlar or.. olup çıkıyor" deniliyor işte.
Konunuza gelecek olursak siz en başka o benim kocam deseydiniz bu diyalogların hiçbiri yaşanmayacaktı kız da fotoyu silecekti. Saçmalamışsınız.
Saç baş yolmak ne ya hu.insanlari alt etmenin daha klas yöntemleri var.Her zaman sansini denermis dedikten sonra o kizin sacini basini yolmamaniza sasiriyorum ama iyi cevap vermissiniz. Ben sizin kadar sabirli olamazdim sanirim.
Göz bu bakar ben buna takılmam
Ama fotograf cekmek farklı şeyler[/QUOTE fazla ileri gidilmiş
Kesinlikle katılıyorum,benimde kafama şu takılıyor mesela, J Janet Jak Esim konu sahibi acikladikca neden ısrarla şurasindan tutayim burasindan saldirayim diye ugrasiyorsun? Surekli karşı taraftaki kızı bi savunma cabasindasin. Anlatmak istedigini anlamamak icin elinden geleni yapiyorsun zira.Ustteki mesaji alintiladim arkadasa bizzat katiliyorum,kadin bi sansimi denerim belki evli değildir dememis,konu sahibi belki evli nişanlıdir diyince ben her zaman icin sansimi denerim demis.bunun nesini anlamadin cok merak ediyorumYav bu kızın dediğinin nesini anlamadınız? "Bi şansımı denerim belki evli değildir" dememiş ki, "ben her zaman için şansımı denerim" demiş. Bu cümle ilk cümleden öyle farklı ki, nasıl bu kadar saf düşünebiliyorsunuz? Bakın o cümledeki "her zaman için" şu anlama geliyor: "evli de olsa sevgilisi de olsa ben her şartta koşulda şansımı denerim"
Resmini çekmesi yanlış, ama anlaşılabilir. Hoşlanması da normal, ama şu cümleyi söyledikten sonra hiçbir masum tarafı kalmıyor kızın.
Konu sahibi şeyi merak ettim, siz eşiniz olduğunu söyleyince ne dedi ne cevap verdi yüz ifadesi nasıldı? Verdiği tepkiyi merak ettim.
Herkes klas bi sekilde alt edilmeyi hak etmiyor bence :)Saç baş yolmak ne ya hu.insanlari alt etmenin daha klas yöntemleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?