Kocamın göz yaşları :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende de tam tersi kimseyle arkadaşlık edemiyorum eşimin ağzının içine bakıyorum hep beklenti icerisindeyim ama sonuç hep hüsran
Bakın yanlış anlamayın, eğer arkadaşlık kuramıyorum diyorsanız, siz de tutuk bir insan olabilirsiniz.

Şöyle sorayım, siz eşinizle ilgileniyorsunuz da o mu tamamen kayıtsız kalıyor? Akşam mesela eve gelince şakalaşıyor, ya da hadi beraber şu filmi izleyip sırnaşıyor, bir muhabbet açıyorsunuz ama o tv ya da tel ile uğraşıp siz yoksunuz gibi mi davranıyor?

Ya da siz hiç bir şey yapmadan, o işten gelince bana iltifat etsin, sevsin okşasın. Ben teklif etmeyeyim, gezdirmeyi akıl etsin gibi bir durum mu var daha çok?

Bizde de daha çok susan tarafım .. Yaaa eşinde bir hata göremedim ben.. Her istediğini de yapıyormuş konuşmak vs. Dışında.. Bence şükretmelisin ya astığım astık kestiğim kestik çenesi durmayan hiçbir isteğinizi umursamayan bir tip olsaydı .. ALLAH KORUSUN böylelerinden Bence sizin tek sorununuz arada çıkıp kafa dağıtacak bir çevrenizin olmaması.. Kendinize bir çevre edinin arkadaş ilişkileri kurun böyle yaparsanız kocanız gözünüze çok batmayacaktır..

Ozaman üzmeyin yazık.
Baştan böyleyse üzerine gitmek haksızlık olur.
Bu kör bi insana sen neden körsün demeye benzer.
Onu öyle seveceksin yada ona konuşmayı sevdireceksin
Haklısınız başka çarem de yok zaten

Ama eşimin de arkadaşı pek yok yani tanıdıklar çok da ama yakın arkadaşı yok yoksa ben diyorum azıcık girişken ol sosyal ol ama adam koltuğa oturayım belgesel izleyeyim çayımı çekirdeğimi yiyeyim kimse bana değmesin dokunmasin gibi ama.2 çocukla ne kadar mümkün ola bilir ki çocukları ihmal ederiz dışarı çıktığımızda çabuk yoruluyor sabri kalıyor çoğu alış verişi internetten yapıyorum o yorulmasın diye ama yine de çabuk sıkılıyor adam iş adami iş olsun işle alakalı konuşulsun

Bende de tam tersi kimseyle arkadaşlık edemiyorum eşimin ağzının içine bakıyorum hep beklenti icerisindeyim ama sonuç hep hüsran
Eşimle iyi anlaşırız, güzel de vakit geçiririz ama hayatım ondan ibaret olsa sıkıcı olurdu.

Eşinizin haricinde bir hayatınız olmalı kesinlikle, bir iki anlaşabildiğiniz arkadaş sizi icinizde bulunduğunuz yanlızlığa iyi gelir.

Yeni evli değilsiniz, esinizin fıtratı buysa, psikolojik herhangi bir durum yoksa , olduğu gibi kabullenip, kendinize farklı alanlar oluşturun, kendi bakış açınızı değiştirip sosyal olmaya çalışın.

Yok ben yaptığım zaman o bana katılıyor ama hep ben basliycam yani ben ne yaparsam bana uyuyor kendi akıl edemiyor yani akıl edememe gibi bir huyu var çocuk gibi işte hani doğum yapmısim bir çiçek alıp gelmeyi akıl edemez ki zaten konusunu bile açmadım burda size söylüyorum ama arabada sabaha kadar hastanenin önünde bekler git desen de gitmez yani ben yanında olayım ben yapayım ben yapınca hoşlanıyor ama kendi yapamıyor eve girince hos geldin canım hoşbulduk ben sarılsam öpsem opecek yapmasam yapmiycak

Iyi de eşiniz bu durumdan şikayetçi değil, siz sikayetcisiniz.
Neden onun çevresi, arkadaşına takılıyorsunuz ki?
Ihtiyaç duyan sizsiniz.
Çocuklarınız okula gidiyorsa velilerle falan arkadaşlık yapın.
Birlikte çocukları piknige götürün, siz de oturun annelerle çay için.
Çocuk oyun alanı olan restoranları tercih edin yemeğe çıkın
Sosyal çevreniz olmadan olmaz.
Eşimi seviyorum, ama hayatımdaki tek insan o olamaz.ailen, kuzenlerim, arkadaşlarım, komsularim; herkesin yeri ayrı.

Benim eşimde ayni.. herseyi ben düşünüp söylücem, planlicam, onu yapalim şu eksik felan dicem yani hep bende.. bir süre sonra çok yorucu oluyor.. hele birde çocuk olunca iyice cinnet gelmeye başladi banada.. ama yapicak bisey yok ben bunu anladim.. değişmiyor.. kendinizi dinlendiricek başka şeyler bulmaya çalişin..

Çocuklar küçük başka hic bir şeye vakit kalmıyor ki ayrıca yüksek katta oturuyorum evimizin yanında park falan da yok asansör yok çocukları indir çıkar mahvediyor beni hayat sanki beni yalnızlığa itiyor dışarı çıkacağımız zaman çok mutlu oluyorum karınca gibi hazırlık çocukları giydir yedekleri koy atıştırmalık koy kıyafeti utule kendin giyin çıkmadan evi topla cocular sirnasiyor biri acele ettiriyor biri kucak istiyor daha dışarı çıkmadan yoruluyorum hevesim kaçıyor eşim de oturup beni seyrediyor ben söylesem dırdırcı es gibi görüncem soylemesem acaba kalkıp yardım etmeyi neden akıl edemiyor hiç mi uzulmuyor halime diye içime atıp bir kenarda sessizce agliycam yüzümü yıkayıp gulucuklerle geri gelcem

Aynen belki çocuklar büyüyüp okula gidince ben tekbaşıma bir şeyler yapmaya çalışacam ama şu an yapamıyorum

neden evlendiğiniz insanların yapısını zorla değiştirmeye çalışıyorsunuz..adam 1 günde böyle olmadı, o hep böyleydi...
kimse yapısını değiştiremez, sen değiştir o zaman kendini...Allah herkesi farklı karekterde yratmıştır..aynı karekterde olsaydınız belki hiç geçinemiycektiniz...lütfen beklentilerle ne kendinizi nede adamı üzün...yanlışsınız...

Canım bak, tamamen yetiştirilme bu işte, aileden gördüğü alıştığını değiştirmez bazıları için çok zor. Yapmacık geliyor kendi deneyince

Ne güzel sana değer veriyormuş. Sen sevgi verince karşılığını da alıyorsun, kayıtsız kalmıyor. Olmadık şeye canını sıkma, sev, sevil. Hediyeni de iste, misler gibii ne olacak sanki. Kendi kendine kurup, modunu aşağıya çekeceğine, gençliğinizin sağlığınız kıymetini bilip, keyfinize bakın.

Huyu güzel, kıymet bilen adam olsun. Çiçek pasta, böcük boş işler.

benım eşimde böyle canım daha bagırdıgını ne ben ne kızım görmedik

dün aksam o kadar komik birşey anlatıyorum ki bana sadece tepkisiz çekilde bakıyor
yani bunu neresine gülecem der gibi ,

iş yerindede bir iş arkadasım var meselaa erkek , eve gidince kocamın ayaklarına kapanasım geliyor öyle çenesiz ,

Yani ömür boyu evle çocuklarla hep sen ilgilen çocuklarla aktivitelere sen katıl her şey sende olsun eş sadece para makinası gibi para getirsin ilgilendiğim zaman lafı ağzından cımbızla alayım başkalarıyla arkadaşlık edeyim bunun nesi hayat arkadaşlığı oldu evliliğin bilincinde olsun , eş ve baba olduğunun farkına varsın biraz daha ilgi yani istediğim bu ben yanlış olduğumu düşünmüyorum canım değiştirmek değil de azıcık mutlu etmeye çalışsın sonuçta mutlu kadın mutlu eş mutlu annedir yine o karlı çıkacak

Öyle canım ben de farkındayım ama bugün doldum diye buraya yazmaktan başka çarem kalmadı konuya farklı bir bakış açısı üçüncü bir göz aradım çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Allah razı olsun

Evet evet bak işte o bazen diyorum kendim güleyim bari sen yorulma canım o zaman gülüyor

Siz calışmiyorsunuz ama çalışıp da aynı bu şekilde olanlar da var, burada okuyoruz. Bence herşeye olumlu tarafından bakmaya çalışın. Adamın karakteri öyle, kavga yok gürültü yok. İlgisizlik zaten çoğu kadının sorunu. Ama kadınlarla erkekler bu konuda çok farklı. Biz daha duygusalız, onlar daha düz mantık.
Siz organize edin herşeyi, adam çalışıp gelip size uyuyor işte, alınacaklari söylüyorsunuz alıyor. Evet erkekler alışverişi çok sevmez, dışarı etkinliği olarak alışveriş değil de çocuklar küçük, gidip bir yerde çay içme, yemek yeme, piknik yapma, termosa çay demleyip bir parka gitme gibi şeyler planlayabilirsiniz, zaten size tamam diyor. Bu süreç geçici, bir de bunu düşünün. Çocuklar büyüyünce daha iyi olacaksınız bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…