Kocamın göz yaşları :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen başta herşeyi yaparsan olacagı bu. Adamın hiç fikrini almamışsın böyle alışmış emir erliğine devam etmiş. Suçu birazda kendinde ara bence.

ne deniyor biliyomusunuz hiç derdiniz yok dertsiz başınıza dert arıyorsunuz denir. Biraz sosyalleşin adamın yakasını bırakın. maşallah eşinize agzınızın içine bakıyor.. Hediye konusuna gelince çogu erkek böyleki yani sen zamnla alıştıracaksn mecburen.

Bir konuda haklısınız uzun uzadi konuşmalardan sıkıldığını farkediyorum ama anlatmasam da nerede hata yaptığını anlamiycak gerçi anlasa da değişen bir şey olmuyor da neyse , kavanoz falan gibi konularda tabikide de yardım ediyor ama ben çağıracam ondan sonra gözüyle yirtindiğimi görse de ben yardim et demezsem öylece bakıyor mesele burası ben demeden akıl etmiyor , ama eşimi gerçekten de iyi tanıyorum kendisi de söylüyor kendim de tecrübe ederek öğrendim bunca zamandır yoksa eşimi öyle iyi tanıyorum böyle iyi tanıyorum diye hava atmak gibi konuşmuyorum ağlamak kısmında baştan emin olamadım çünkü dediğim gibi emin olmam için bir kaç defa tecrübe etmem lazımdı ki ikinci defadir görüyorum ağladığını ama işte hem elestirilmenin üzüntüsü keşke hiç elestirilecek bir tarafım olmasaydı diyordur ayrica beni üzdüğü için falan bir sürü duygu karışımı gibi içindekini ağlayarak attı yine bir şey demeden halletti ama neyse sabahki birikmişligim kalmadı pek şimdi daha farklı bakıyorum olaya

Ayni sorunu yasiyorum bende bes senelik evliyim bir kerede hayatim aksam berabrr şunu yapalim suraya gidelim demedi bütün planlari benden bekliyor annesine bile ben soyleyince gidiyoruz surekli yonetmekten bunaldim bende
Bunaliyoruz sonra geçiyor sonra yine birikiyor yine bir yere catiyoruz işte böyle devam ediyor

Iyi bir psikologa gidin. Benimde eşim ile iletişim sorunumuz vardi ve psikolog ile birçok şeyi aştik.

Bu sorunu eşin tek başina çözemez. Yani nasil fizyolojik sorun olduğunda bunu tek başimiza hal edemediğimiz içik doktora gidiyorsak, ayni şekilde psikolofa ihtitacimiz var.

Ve çocuklari eşine devret, kreşe yolla ve kendine zaman ayir.

Tek arkadaşınız esiniz olmasın. Erkekler bizim gibi sorunlarını konuşmak istemiyorlar. Ben kiz srladaslarimla aralıksız gece boyu konuşurum ama esimle o kadar konuşamam. Ev işlerinde de esinizden yardım isteyin

Aile terapisine gitseniz olmaz mı? Nasıl ki bir kadının bütün ihtiyaçlarını kocasının düşünmesi ne kadar saçma bir durumsa bu durum da çok saçma.

Demek ki adamın fıtratın da yok,buda sizi yoruyor
Aile yapısıyla alakalı da olabilir
Anne,baba nasılsa çocukta öyle oluyor
Sizde onun gibi sessizlesin bir süre bakalım belki anlar

tek arkadaşım konuşmaktan keyif ala bileceğim eşim var o da böyle sus pus çok yalnızım depresyona girmeme az kaldı
Bak sorunu burada yazmissin zaten. Esin'den cok fazla bekliyorsun. Adam zaten calisiyor geliyor, bir de ev'de senin dirdirini cekiyor, adam dayanamayip aglamis sonunda. Git kendine arkadas bul, hafta ici bunlarla zaman gecirmeye bak. Haftasonu esinle olsun.

Bu son yazdığınız olayı yapıyor musunuz gerçekten. Ben olsam patlarım ya aslında bende böyle olmak isterim tam melek gibi etrafa gülücükler saçan eşimin etrafında pervane hiç şikayet etmeyen bir kadın olayım eşim köle olur bana ama ben böyle durumlard canavara bağlıyorum

Dikkatinizi çekerim her gün dirdir etmek gibi olmasın diye çok kibar ve özenli kelimeler seçerek konusiyorum gururu kirilmasin diye ayrıca çok birikince bir şey tetikleyince konuşuyorum beni anlamiyorsaniz yorum yapmak için yazmayın lütfen

Aglayinca içim rahatliyor biraz daha iyi hissediyorum

Adamın fazla üstüne gitmişsin Ablacım yazık zaten sessiz biriymiş. Ayrıca sıkılmayin akrabalarım yurtdışında demişsiniz bütün Türkiye burda daha ne olsun çevre edinin yalnız kalmayın eşinize sarmayin. Herkesin kendi özel alanı olursa stres atar birbirinize patlamazsiniz eşinize de sizede üzüldüm hele de bir erkeğin ağlaması aman Allah'ım inanılmaz diyorum sadece...

Ay eşinize içim gitti ya
Belki bi derdi var soruverin
Yada ağır kı konuştunuz ki?

Aynı benim kocamı anlatmışsın , benim dırdırıma taş olsa çatlar , bazen ben konuşurken karşımda başka bir erkek olsa yeminle girişirdi deyip kendimi çekiyorum.bu yönden inan şanslıyız. Kendinize çevre edinin , çocuklarınızla gezin tozun kendinizi fazla heba etmeyin. Yakınmaktan, şikayet etmekten vazgeçin. Hayatınız çocuklu hayat kolay değil tabiki ama bu zamanlar geçecwk ve ben çocuklarım bir gün benim yanımda olamayacak özleyeceğim deyip her anın tadını çıkarın.kocanızın da kıymetini bilin olduğu gibi kabul edin , size uyuyor en azından dinliyor.

Benim esim vır vır susmaz, her seyin en dogrusunu o bilir, hep onun dedigi olmalidir.
Emin ol boylesi daha kötü.
Zaten erkeklerin cogu ev islerine cocuk bakimina yardim etmiyor. En azindan senin esin dır dır vır vır edip bilmislik yapmiyor

Benim babam böyledir ve gerçekten hiçbir şey paylaşılmaz cevap vermez bazen de gereksiz tepki gösterir
Ben size ve çocuklarınıza üzüldüm
Evlenmeden önce nasıldı ?

Benim eşime benziyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…