Bende de tam tersi kimseyle arkadaşlık edemiyorum eşimin ağzının içine bakıyorum hep beklenti icerisindeyim ama sonuç hep hüsran
Tamamen aynı şeyi yaşamasak da ne demek istediğinizi anlıyorum sizin durumunuz benimkinden de beter Allah yardımcınız olsun ne diyeyimAl bendende okadar..benim artik usandim yalvarmaktan ,herşeyi düşünmekten,organize etmekten ,evi cevirip gecindirmekten.
Lakin benimkide sohbet etmez yada acmaz ama dir dir çok eder.Burnunu sokmadaği seyyoktur .
Birde hiç bir istediğimi yapmak istemez ,beni yalvartir bin takla attirir onun cani bozulmasinda bu gün belki kardeşimle eşli görüşeceğimiz için herşeyi yutarim alttan alirim.Yoksa damarina bastiysan kulaklarina tikaci takmiş gibi duymaz.Istersen sen önünde sacini basini yol çiğlik at birşey yokmuş gibi tel devam bakar.
Çok inatci çok umursamaz ilgisiz tip.
Iyi koca derler ya iyi koca dişardan.
Dövmez,sövmez,kumar,alkol kari kiz yok.
Şiddet yok küfür yok ama hayatta yok .
Bitkisel desem onlar bile güneşe göre bir çicek aciyor bizimki bir ....
Hayat onun için nasil güzel yiyim(lafin gelişi dişarda belki senede 10 kere yediğimiz yokturbugün ne pişireyim nedesem fikri yoktur ),icim birde cinsellik olsun tamamdir .Gerisi boş .
Hayat bana böyle zindan oldu boğuluyorum artik .Kimse anlamaz ,dişi seni içi beni yakar
Buraya yazınca herkes sanıyor ki biz bütün gün tartışıyoruz ama öyle değil arada çok dolunca öyle biraz soruyorum teklif öneriyorum sonra yine her şeyi ben yapıyorum çok da keyif alıyorum eşimle evimle ilgilenmekten ama herkes ister arada ona da sevgi gösterilmesini ona da ilgi gösterilmesini yoksa içinden tabikide beni sevdiğini düşündüğünü biliyorum , evet aynen dediğiniz gibi dün akşam sordum neden ağladığını degisemedigi için üzgün olduğunu söyledi suçlu hissetmis kendini ben de artık bu konuyu acmiycam normalde eşimle alakalı konuyu anlatmaktan pek hoşlanmam ama o anki ruh haliyle yazmış bulundum sonra da silmeye çalıştım konuyu silemedimEşinin yaptıklarını cok mu eleştiriyorsun acaba? Sana yetemedigi icin begenmezsin diye sana bırakmış gibi görünüyor. Eşinin plan organizasyon yapmasına olanak vermelisin. Mesela de ki hafta sonu gezmeye gidelim. Yeri sen sec rezervasyon sen yaptır saatini söyle ona göre hazirlanalim. Gidince kotu bir yer bile olsa eğlenmeye çalış. Fazla eleştirme. Bakalim bu yükü evin erkeği olarak üstüne alabilir belki
Bence bam ve haline hamd etTamamen aynı şeyi yaşamasak da ne demek istediğinizi anlıyorum sizin durumunuz benimkinden de beter Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Biz kadınlarla ilgilenmek zordur napsinlarBuraya yazınca herkes sanıyor ki biz bütün gün tartışıyoruz ama öyle değil arada çok dolunca öyle biraz soruyorum teklif öneriyorum sonra yine her şeyi ben yapıyorum çok da keyif alıyorum eşimle evimle ilgilenmekten ama herkes ister arada ona da sevgi gösterilmesini ona da ilgi gösterilmesini yoksa içinden tabikide beni sevdiğini düşündüğünü biliyorum , evet aynen dediğiniz gibi dün akşam sordum neden ağladığını degisemedigi için üzgün olduğunu söyledi suçlu hissetmis kendini ben de artık bu konuyu acmiycam normalde eşimle alakalı konuyu anlatmaktan pek hoşlanmam ama o anki ruh haliyle yazmış bulundum sonra da silmeye çalıştım konuyu silemedim
o zaman eşine şöyle diyeceksin.Kocacığım çocukları uyuttuktan sonra her akşam seninle balkonda bir kahve içip sohbet edelim,sana sarılayım sen bana sarıl,vb şekilde açık olarak nasıl ilgilenmesi gerektiği konusunda yol gösterin.Bir akşam deneyin.Ne olur ki?Siz benimle ilgilenmiyorsun dediğiniz de onun ilgi algısı farklı olabilir ,siz açıkça ifade ediverin.Bakalım sonuç alıcakmısınızç.Tek dert bu olsun yawİnanır misiniz evlendigimizden beri bu konu dışında hiç bir sorunumuz olmadı aslında bugüne kadar herkesi olduğu gibi kabullenen biriyim bir tek eşimin bu huyu biraz yoruyor beni yoksa tamamen değişip de yılışık biri olmasını da istemiyorum biraz ilgi o kadar , bence sadece kadınlar değil herkes sadece anlaşılmak ister bir birimizi anlarsak hiç bir sorunumuz kalmaz herşeyi aşarız
Demez miyim neler dedim neler önerdim ne yollar denedim hepsini de hiç bagirmadan kizmadan zaten hiç bagirarak tartışmamız olmadı bugüne kadar ama tamam diyor sonra yine değişen bir şey olmuyor buraya son çare olarak yazmıştım benim durumumda olmayan biri beni tam anlamıyla anlamazo zaman eşine şöyle diyeceksin.Kocacığım çocukları uyuttuktan sonra her akşam seninle balkonda bir kahve içip sohbet edelim,sana sarılayım sen bana sarıl,vb şekilde açık olarak nasıl ilgilenmesi gerektiği konusunda yol gösterin.Bir akşam deneyin.Ne olur ki?Siz benimle ilgilenmiyorsun dediğiniz de onun ilgi algısı farklı olabilir ,siz açıkça ifade ediverin.Bakalım sonuç alıcakmısınızç.Tek dert bu olsun yaw
Cift terapisi alin benceFıtratı bu canım ondan çare aramıyorum çünkü çok uğraştım olmuyor bundan sonra ömrüm böyle geçecek
Büyük ihtimal ..Eşiniz çocukken baskın bir anne babaya sahipmiş şimdi de eşi baskın. .Aynen her gün böyle düşünmüyorum ama bazen böyle birikiyor işte
SevgiliArkadaşlar hepinize teşekkür ederim artık konu kapansın kapatamiyorum da kimse artık yazmasın önerileriniz , eleştirileriniz ve uyarılarınız için sağolun tek istediğim zaten burda eleştirilmekti konuyla alakası olan olmayan beni anlayan anlamayan hemen yazayım bir şeyler diye yazdı , beni anlayanlara sonsuz teşekkürler varolun Allah razı olsun , vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?