Kocamın Gözünü Korkutmak Istiyorum...

sapıklıkla alakası yok doğru konuşun.. evet nisanliyken de böyleydi seviyordum ondan evlendim..
Seviyorsanız değiştirmeye çalışmayın madem bu sekilde devam edin. Biri sizi seviyorsa kaybetme korkusu her daim içinde olur zaten. Evliliğinizi entrikalarla mi yaşayacaksınız? Gerçekten komik bir konu benim için. Sakıncası yoksa yaş kaç Allah aşkına?

dedikleriniz çok doğru tam da dediginiz gibi tekrar tekrar konuşacağım onunla sakin sakin.. çok teşekkür ederim..

Kıskançlık başka hastalık başka. Makyaj yapma, sokağa çıkma, erkek görmesin diyen adam bal gibi de hastadır. Sizde istiyorsunuz ki millet taktik versin, evlilik taktikle blöfle yürümez. Adam evlendikten sonra değişmemiş ki ezelden beri böyleymiş.

Madem çok seviyorsunuz, evden çıkmayıverin sizde.

Öncelikle eşiniz dışarda pek gezip tozamışsa bunun eğlenceli bir şey olduğunu bilmiyor olabilir. Aşırı kıskanç kişiler için eşle gezmek bir mi baktı dur eşime çarpmasın diye diye zevkten öte eziyet haline gelebiliyor. Bence başlarda onu tenha sakin kendini rahat hissedeceği yerlere götürmeyi deneyerek başlayın. Siz eşinizle dışarda ne yapmak istiyorsunuz. Kafe türü yerler mi eğlence mekanları mı?

E adam böyleyken alıp evleniyosunuz. Sonra niye böyle. Evlendikten sonra ne değişecek ki. O imzayı atınca bal kabakları ata dönüşmüyor maalesef..

hani derler ya evlendikten sonra erkekler değişir diye.. aslında cidden öyle bazı huyları değişti tamam dışarı çıkarmaz gezmeyiz ama ilgisi vardı şimdi hiç yok denilecenecek kadar az oldu..

Nisanli iken de boyleyse degistirmeniz cok zor. Daha cicim aylarindasiniz nadiren mi sariliyor opuyor cidden cok üzücü

evet diyor seni bunaltmak istemiyorum basını çıkar da çıkar da devam edelim seni bunaltirsam sevgi biter daha önümüzde çok seneler var...

belki benim de dediginiz gibi yapmam lazımdı ama ne bilim seviyordum işte..

haklisiniz teşekkür ederim ..

Nisanliyken de böyleymiş keşke atsaydiniz nişanı bu iş böyle gitmez bnden demesi

dün o sözünden sonra ona karşı soğuk davraniyorum.. sanırım bunun farkında o da.. biraz yaklaşma hissediyorum ama o da sinirlı biliyorum..

Eşiniz yerinde olsam ne yapsanız gözümü korkutamazsınız. Henüz nişanlıyken bu duruma razı gelmiş bir şey dememişsiniz evliyken mi terk edecek bu kadın beni diye düşünüp ciddiye almazdım.

belki artık bıktığımın sabrımin tastiginı düşünmez mi..

sapıklıkla alakası yok doğru konuşun.. evet nisanliyken de böyleydi seviyordum ondan evlendim..

Tek basina zaman bile gecirmedigin, tanimadigin adami neresini seviyorsun?
Evlenmek icin evlendin. Kiskancligida "Ayhh beni cook seviyor" diye dahada kabul ettin.
Adam seni bir nesne olarak görüyor "eve yollarim seni" tarzi laflari var.

Önce bir insan, bir birey, bir kadin oldugunu ve ayri bir hayatin oldugunu görmeli. Ise gir, arkadaslarin ile bulus, hobby edin (bir kursa katil),.. Kisacasi hayatin merkezine onu degil, kendini koy. Su an hayatin merkezinde o var. O istedigi icin bir yere gitmiyorsun, o istedigi icin makjaj yapmiyorsun.

Sürekli senin dedigini yapan, kolayca ezebildigin insana karsi saygi duyarmisin? O'da duymuyor iste. Blöf yaparsan umursamaz bile, bosuna dram olur.

Önce kendine saygi duy ve kendi isteklerini yap. Gerekirse tartisma ciksin, ama istedigini yap.

Yapamayacaginiz şeyi söylemeyin bence . Blöf her zaman tutmaz . Nişanlim bana yapmişti , anlaşamiyoruz ayrilalim dedi ( ilk defa ayrilik kelimesini o kullaniyordu ) ben de tamam dedim. Sonra ne oldu o lafini yemek zorunda kaldi ortami yumuşatti bir daha da öyle bir cumle kurmadi .

Yani korkutmak isterken sen korkabilirsin bu seni daha çok çikmaza sokar. Birlikte zaman geçirmenin yollarini arayabilirsin. Ders vermek isterken ders alma derim ben.

sizin için komik bir durum olabilir buna saygı duyarım ama yaptığınız çok yanlış.. ben sadece büyüklerimden fikir almak maksadıyla bu konuyu açtım sadece ne yapabilirim belki içinde var o korku ama göstermiyor göstermesini istiyorum.. yaşımda 20..

belki artık bıktığımın sabrımin tastiginı düşünmez mi..
Kaybetme korkusu olan insan baştan orta yolu bulmaya çalışır. Sizin taktikle, korku vererek bir yere getirdiğiniz(getirebilirseniz tabii) adam iki pışpışlar sonra eski haline geri döner.
Zihniyetinin iğrençliğine, sizi dayakla tehdit etmesine hiç girmiyorum zira sizin de gerçeklere kulağınız kapalı.

belki benim de dediginiz gibi yapmam lazımdı ama ne bilim seviyordum işte..
Aşk gözü kör ediyor ama yapacak bir şey yok bu durumda, uğraşacaksın. anlatacaksın, gerekirse tartışacaksın,kafasına böyle böyle dank ettireceksin ve orta yolu bulup çözüme kavuşacaksınız.kolay değil ama aşkın için emek vereceksin.fabrika ayarlarını sen bozup doğru Hale getireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…