- Konu Sahibi ece_hatun1
-
yorumunuz için teşekkür ederim..
neden kızayım ki sonuçta konuyu açtığım halde gelen yorumlara da saygı duymak lazım (hakaret olmadığı sürece).. evet kendisi sosyal bir insan değil arkadaş çevresi oldukça fazla ama kendisi evden çıkmıyor şuan bile evde arayıp çağırmalarına rahmen ama işte ben de diyorum bari benimle zaman geçirsin dışarı çıkalım ona da yok diyor..
Bende nedense çok çocuk istiyorum belki çocuk olursa beni sıkmaktan vazegcer diye.. genelde çevremden duyduğum şeyler böyle benim eşim de böyleydi çocuk oldu artık birşey demiyor falan diye.. çocuk olunca eşler değişiyormuş..
Bende nedense çok çocuk istiyorum belki çocuk olursa beni sıkmaktan vazegcer diye.. genelde çevremden duyduğum şeyler böyle benim eşim de böyleydi çocuk oldu artık birşey demiyor falan diye.. çocuk olunca eşler değişiyormuş..
Bu yasta koca derdi cekmek,.. Keske üniversiteye gitseydin, kendi meslegin ve isin olurdu.
Esin kac yasinda?
Oha. Hata üstüne hata olur bu. Yapmayin. O çocukta sizinle ev hapis hayatı yaşar. O arkadaşlar da saçma fikirler vermesin. Çocuklar evlilik yara bandı değildir
Bi insan degismez aylarca nisanli kaliyoruz niye tanimak icin evlenince degisir mantigini anlamiyorum. Madem adamin huyunu begenilmiuot ya da degistirmek istiyorsunuz l. Niye evleniyorsunuz o zaman
Ama sosyal olmayan kişi herkese karşı öyledir...Benim babam da böyle, hiç dışarda zaman geçirmez ne arkadaşlarıyla, ne annemle, ne ailesiyle ne de bizle. Karakteri bu.
Bu akşam şöyle birşey varmış çok gitmek istiyorum desen böylr şeyler denedin mi direk hedef belirle
Benim sevgilimde sevmiyor fazla gezmeyi falan ama şuraya gidelim mi diyince geliyor en azından
Bende bu sebepten şüpheliyim onunla alakalı
Zoraki değil de tatlı dille dene öncehayır hiç demedim öyle ama diyeceğim insALLAH ise yarar
Zoraki değil de tatlı dille dene önce
Aşkım birlikte hiç sinemaya gitmedik ben seninle gitmeyi çok istiyırum gelirsin dimiii falan de
İnada bindirmesin ama sevineceğini düşünsün
Tatlı dille yapamazsan diğer türlü çok daha zor
Hedefleri sen belirle ilk etapta
İkiniz de şaka gibisiniz bence. Tencere kapak misali birbirinizi iyi bulmuşsunuz. Adam resmen kölesi yapmış seni , kendi fikrin zikrin kalmamış kukla gibi yönetiyor istediği gibi . Ve sen hala benı kaybetmekten korksun ne yapayım diye soruyorsun beynim durdu .
Kendi topuğuna sıkmışsın zamanında resmen. Nişanlıyken dışarı çıkarmayan adam evlenince çıkaracak mı sandın?
Bazi adanlar blofe gelmez soyleyeyim kas yaparken goz cikarmayin tehlikeli ki zaten belli kocanizin durumundan aman ha derimEşimle aramda bazı sorunlar var bana karşı pek ilgili değil. tamam gelir binde bir sarar öper ama çok nadir. onunla hiç bir aktivitemiz bile olmadı.. 3 4 ay nişanlı kaldık bir kere olsun dışarı çıkarmadı beni şimdi 8 aydır evliyim aynı şekilde ya annemlere gideriz ýa ablamlara ya da ablasına.. ama ben onunla gidip gezmek eğlenmek istiyorum o bu seyleri sevmiyormuş.. bir de çok aşırı kıskanç bir insan.. elinde olsa sokağa çıkarmayacak erkekler görür diye.. ona sordum kac defa neden disari cikmiyoruz diye hem sevmiyormus hem kiskanclik yuzunden.. makyaj bile yapmama kiziyor... dün tartıştık ilk defa bana seni öyle kötü yapacağım evine göndereceğim dedi.. dünden beri hayla aklımda konuştum onunla bana dedi o an sinirle dedim hatırlamıyorum deyip espiri şekilde güldü pek ciddiye almadı beni.. aslında ciddiye almamasının nedeni kavga etmeyelim diye ben birseye kızayım aynı şeyi yapıyor kavga etmeyelim diye. dünden beri aklımda ben bu adamın gözünü öyle bir korkutmalıyım ki beni kaybetme aşamasında olduğunu anlasın. beni kaybetme korkusu sarsın onu istiyorum bundan sonra da hareketlerinde dikkatli olsun.. ama ne yapabilirim bilmiyorum ne yapsam da bu adamın gözünde o korkuyu görsem. eşim çok büyük koyu galatasarayli dün ona dedim ki sen benden vazgeçmeyi göze alırsın ama galataraydan asla.. çünkü baya kafayı bozmuş galatasarayla.. bana dedi ki hayır ikinizi de kaybetmeyi göze alamam dedi.. akşamında da kalktı bana o sözü söyledi.. ne yapabilirim...
Bazi adanlar blofe gelmez soyleyeyim kas yaparken goz cikarmayin tehlikeli ki zaten belli kocanizin durumundan aman ha derim
Nişanlılık birbirini tanımak, uyuşup uyuşmadığını anlamak için var. O dönemde zaten gezmemişsiniz, evlenince dediğimi yaptırırım deyio evleniyorsunuz sonra da gözünü korkutmak için rest çekmeler, kavgalar, yüzgöz olmalar ve kapanış; boşanma.
Bence boşuna yormayın kendinizi, kimse değişmez!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?