Kocamın Gözünü Korkutmak Istiyorum...

Bi insan degismez aylarca nisanli kaliyoruz niye tanimak icin evlenince degisir mantigini anlamiyorum. Madem adamin huyunu begenilmiuot ya da degistirmek istiyorsunuz l. Niye evleniyorsunuz o zaman

Ama sosyal olmayan kişi herkese karşı öyledir...Benim babam da böyle, hiç dışarda zaman geçirmez ne arkadaşlarıyla, ne annemle, ne ailesiyle ne de bizle. Karakteri bu.

Oha. Hata üstüne hata olur bu. Yapmayin. O çocukta sizinle ev hapis hayatı yaşar. O arkadaşlar da saçma fikirler vermesin. Çocuklar evlilik yara bandı değildir

Size bunu kim söyledi, saçmalamasın. Hangi kişinin karakterini değiştirmiştir çocuk? Sadece olan sorunların üstü örtülmüş, artık çocuk da oldu ne de olsa boşanamayız diye bomboş yaşanan hayata devam etmek başlamıştır.

Daha geçen gün bir erkeğin ağzından duydum bunu. Yani arkadaşlarınız kimse kendileri mutsuz diye sizin de mutsuz olmanızı istiyor sanırım.

Bu akşam şöyle birşey varmış çok gitmek istiyorum desen böylr şeyler denedin mi direk hedef belirle
Benim sevgilimde sevmiyor fazla gezmeyi falan ama şuraya gidelim mi diyince geliyor en azından
Bende bu sebepten şüpheliyim onunla alakalı

Bi insan degismez aylarca nisanli kaliyoruz niye tanimak icin evlenince degisir mantigini anlamiyorum. Madem adamin huyunu begenilmiuot ya da degistirmek istiyorsunuz l. Niye evleniyorsunuz o zaman

benim konuyu açarken de belirttiğim gibi bana o sözü söylemesi benim zoruma gitti bu sözü söylerek onun gözünü korkutmak istiyorum.. alıştım artık huylarına ama insan olarak bende onunla zaman geçirmek istiyorum.. sizin 1. sorunuza cevap vereyim seviyordum ondan evlendim....

Ama sosyal olmayan kişi herkese karşı öyledir...Benim babam da böyle, hiç dışarda zaman geçirmez ne arkadaşlarıyla, ne annemle, ne ailesiyle ne de bizle. Karakteri bu.

sanırım artık bu konunun üstünde durmama gerek yok.. degistiremiyecegim zaten çok teşekkür ederim..

hayır hiç demedim öyle ama diyeceğim insALLAH ise yarar

hayır hiç demedim öyle ama diyeceğim insALLAH ise yarar
Zoraki değil de tatlı dille dene önce
Aşkım birlikte hiç sinemaya gitmedik ben seninle gitmeyi çok istiyırum gelirsin dimiii falan de
İnada bindirmesin ama sevineceğini düşünsün
Tatlı dille yapamazsan diğer türlü çok daha zor
Hedefleri sen belirle ilk etapta

çok haklısınız ben çok sinirli biriyimdir bu huyumu da inanın ki hiç sevmiyorum bazen birşey demiyorum demiyorum sonra birden toplayıp katlıyorum kızıyorum o yüzden de aslında olabilir diye düşünüyorum ama bundan sonra daha dikkatli davranacağım sınırlı olmayacağım sakin olacağım ona karşı..

İkiniz de şaka gibisiniz bence. Tencere kapak misali birbirinizi iyi bulmuşsunuz. Adam resmen kölesi yapmış seni , kendi fikrin zikrin kalmamış kukla gibi yönetiyor istediği gibi . Ve sen hala benı kaybetmekten korksun ne yapayım diye soruyorsun beynim durdu .

beni ne olarak kullanmış anlamıyorum.. makyaj yapma onu yapma bunu yapma diyerek mi eğer ki tüm mesajları okuduysanız bu yorumu yapmanız cidden komik.. ha yorumunuz kendi düşünceleriniz buna saygı duyarım.. ben zaten onu dinlemediğimi söyledim.. "şaka gibisiniz ikinizde aynisiniz tencere kapak misali" derken neyden bahsediyorsunuz.. bu hayatta herkes mükemmel olacak diye birşey yok.. çok şükür ki eşim bana ilgisiz ama beni aldatmıyor.. eşleri onlara çok ilgili her yere götürüp getirenleri de görüyoruz burda aldatildim diyip diyip duruyor.. eşim bana nereye giderse haber eder. hatası varsa bunu fark ederse gelip özür de diler gönlümü de alır..
evet beni kaybetmekten korksun dedim şu zamana kadar hiç böyle düşünmemiştim dün söylediği kelimeden cümleden sonra bir daha öyle birşey demesin diye dedim.. yorum yapmak da zorunda değilsiniz cümlelerinizi dikkatli seçerek kurun. sizinle biz yıllardır tanışmıyoruz kimse kimsenin hayatını bilmiyor ona gore konuşun....

Kendi topuğuna sıkmışsın zamanında resmen. Nişanlıyken dışarı çıkarmayan adam evlenince çıkaracak mı sandın?

hayır öyle sanmadım zaten konuyu açma sebebim de bu sorundan dolayı da değil benim sorunum bu olsaydı çok önceden de bu konuyu açardım zaten.. bir arkadasin da dedigi gibi esim sosyal degil o yuzden gezmeyi sevmiyor.. alistim ben artik bu duruma.. benim sorum çok farklı ama siz anlamadınız sanırım yine de yorumunuz için teşekkür ederim..

Bazi adanlar blofe gelmez soyleyeyim kas yaparken goz cikarmayin tehlikeli ki zaten belli kocanizin durumundan aman ha derim

Nişanlılık birbirini tanımak, uyuşup uyuşmadığını anlamak için var. O dönemde zaten gezmemişsiniz, evlenince dediğimi yaptırırım deyio evleniyorsunuz sonra da gözünü korkutmak için rest çekmeler, kavgalar, yüzgöz olmalar ve kapanış; boşanma.

Bence boşuna yormayın kendinizi, kimse değişmez!

Evlenince değiştiririm kafasında evlenmedim sevdiğim için evlendim benim onu gözünü korkutma sebebim başka.. dün söylediği cümle yüzünden korkutmak istedim... yorumunuz ve uyariniz için çok teşekkür ederim.. bir daha asla böyle bir şey yapma düşüncesine giremeyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…