- 27 Ocak 2019
- 263
- 83
- 98
- Konu Sahibi ece_hatun1
-
Öncelikle eşiniz dışarda pek gezip tozamışsa bunun eğlenceli bir şey olduğunu bilmiyor olabilir. Aşırı kıskanç kişiler için eşle gezmek bir mi baktı dur eşime çarpmasın diye diye zevkten öte eziyet haline gelebiliyor. Bence başlarda onu tenha sakin kendini rahat hissedeceği yerlere götürmeyi deneyerek başlayın. Siz eşinizle dışarda ne yapmak istiyorsunuz. Kafe türü yerler mi eğlence mekanları mı?
Pardon yanlış olan nedir? Ben sizi kırmak istemedim. Sadece yanlış gelen bir şeyi ifade ettim.sizin için komik bir durum olabilir buna saygı duyarım ama yaptığınız çok yanlış.. ben sadece büyüklerimden fikir almak maksadıyla bu konuyu açtım sadece ne yapabilirim belki içinde var o korku ama göstermiyor göstermesini istiyorum.. yaşımda 20..
Seni evine göndermekle tehdit eden adamı burdan vuracaksın. Onun göndermesini beklemeyip kendin gideceksin.
Nisanliyken de böyleymiş keşke atsaydiniz nişanı bu iş böyle gitmez bnden demesi
Sevginin bir yere kadar olduğunu gördünüz maalesefo zaman düşündüm iki bir gün boyunca telefonlarına cevap vermedim aramadım sürekli aradı özür diledi bende uzatmadım o zaman..
Tek basina zaman bile gecirmedigin, tanimadigin adami neresini seviyorsun?
Evlenmek icin evlendin. Kiskancligida "Ayhh beni cook seviyor" diye dahada kabul ettin.
Adam seni bir nesne olarak görüyor "eve yollarim seni" tarzi laflari var.
Önce bir insan, bir birey, bir kadin oldugunu ve ayri bir hayatin oldugunu görmeli. Ise gir, arkadaslarin ile bulus, hobby edin (bir kursa katil),.. Kisacasi hayatin merkezine onu degil, kendini koy. Su an hayatin merkezinde o var. O istedigi icin bir yere gitmiyorsun, o istedigi icin makjaj yapmiyorsun.
Sürekli senin dedigini yapan, kolayca ezebildigin insana karsi saygi duyarmisin? O'da duymuyor iste. Blöf yaparsan umursamaz bile, bosuna dram olur.
Önce kendine saygi duy ve kendi isteklerini yap. Gerekirse tartisma ciksin, ama istedigini yap.
Yapamayacaginiz şeyi söylemeyin bence . Blöf her zaman tutmaz . Nişanlim bana yapmişti , anlaşamiyoruz ayrilalim dedi ( ilk defa ayrilik kelimesini o kullaniyordu ) ben de tamam dedim. Sonra ne oldu o lafini yemek zorunda kaldi ortami yumuşatti bir daha da öyle bir cumle kurmadi .
Yani korkutmak isterken sen korkabilirsin bu seni daha çok çikmaza sokar. Birlikte zaman geçirmenin yollarini arayabilirsin. Ders vermek isterken ders alma derim ben.
Kaybetme korkusu olan insan baştan orta yolu bulmaya çalışır. Sizin taktikle, korku vererek bir yere getirdiğiniz(getirebilirseniz tabii) adam iki pışpışlar sonra eski haline geri döner.
Zihniyetinin iğrençliğine, sizi dayakla tehdit etmesine hiç girmiyorum zira sizin de gerçeklere kulağınız kapalı.
Aşk gözü kör ediyor ama yapacak bir şey yok bu durumda, uğraşacaksın. anlatacaksın, gerekirse tartışacaksın,kafasına böyle böyle dank ettireceksin ve orta yolu bulup çözüme kavuşacaksınız.kolay değil ama aşkın için emek vereceksin.fabrika ayarlarını sen bozup doğru Hale getireceksin
Pardon yanlış olan nedir? Ben sizi kırmak istemedim. Sadece yanlış gelen bir şeyi ifade ettim.
Sevginin bir yere kadar olduğunu gördünüz maalesef
evet nisanliyken de böyleydi ablaları diyor zaten bizimle bile asla bir yere gitmezdi diye neden bir türlü anlamış değilim..
Olar.Bende düşündüm onu o yüzden önce biraz soğuk davranayım sonra söyleyeyim diyorum..
dediginiz gibi yapıyorum dinlemiyorum makyajımı yapıyorum kendime zaman ayırıyorum..
sizin için komik bir durum olabilir buna saygı duyarım ama yaptığınız çok yanlış.. ben sadece büyüklerimden fikir almak maksadıyla bu konuyu açtım sadece ne yapabilirim belki içinde var o korku ama göstermiyor göstermesini istiyorum.. yaşımda 20..
Dırek de canım mac olduğu gun deki ya maçı ızlersin yada benı dısarı cıkarırsın cıkarmassa mac derse ben bosanıorum de cık kapıdan bı tur gez ne olacanı gor :))))Eşimle aramda bazı sorunlar var bana karşı pek ilgili değil. tamam gelir binde bir sarar öper ama çok nadir. onunla hiç bir aktivitemiz bile olmadı.. 3 4 ay nişanlı kaldık bir kere olsun dışarı çıkarmadı beni şimdi 8 aydır evliyim aynı şekilde ya annemlere gideriz ýa ablamlara ya da ablasına.. ama ben onunla gidip gezmek eğlenmek istiyorum o bu seyleri sevmiyormuş.. bir de çok aşırı kıskanç bir insan.. elinde olsa sokağa çıkarmayacak erkekler görür diye.. ona sordum kac defa neden disari cikmiyoruz diye hem sevmiyormus hem kiskanclik yuzunden.. makyaj bile yapmama kiziyor... dün tartıştık ilk defa bana seni öyle kötü yapacağım evine göndereceğim dedi.. dünden beri hayla aklımda konuştum onunla bana dedi o an sinirle dedim hatırlamıyorum deyip espiri şekilde güldü pek ciddiye almadı beni.. aslında ciddiye almamasının nedeni kavga etmeyelim diye ben birseye kızayım aynı şeyi yapıyor kavga etmeyelim diye. dünden beri aklımda ben bu adamın gözünü öyle bir korkutmalıyım ki beni kaybetme aşamasında olduğunu anlasın. beni kaybetme korkusu sarsın onu istiyorum bundan sonra da hareketlerinde dikkatli olsun.. ama ne yapabilirim bilmiyorum ne yapsam da bu adamın gözünde o korkuyu görsem. eşim çok büyük koyu galatasarayli dün ona dedim ki sen benden vazgeçmeyi göze alırsın ama galataraydan asla.. çünkü baya kafayı bozmuş galatasarayla.. bana dedi ki hayır ikinizi de kaybetmeyi göze alamam dedi.. akşamında da kalktı bana o sözü söyledi.. ne yapabilirim...
Yahu anlamayacak ne var, adamın karakteri bu. Kimi evde olmaktan hoşlanır, sosyalliği sevmez, kimi de sosyaldir. Bu kadar basit. İsterseniz kızın ama gerçekleri niye görmek istemiyorsunuz. Adamla evlenirken zaten her şey ortadaymış. Kimse değişmez boşuna çabalamayın. Siz kendinizi değiştirebilirsiniz, ya da olmuyorsa boşanabilirsiniz.İlişkiler böyledir bunu ötesi yok.
Dırek de canım mac olduğu gun deki ya maçı ızlersin yada benı dısarı cıkarırsın cıkarmassa mac derse ben bosanıorum de cık kapıdan bı tur gez ne olacanı gor :))))
Ama sadece annen ve kv'den bahs ettin. Cidden disariya cik, gez, spor yap,.. Su an hangi sekilde kendine zaman ayiriyorsun?
Ve gözemle, bu sürecte bebek yapma, siki bir sekilde korun, hem kondom hem hap ile (hos beni takmayan adam ile ben olsam cinsellikte yasamam ama neyse). Baktin olmuyor, ortada bir paylasim, bir sevgi (dogru düzgün sarilmiyor bile) yok, bosan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?