Kocamın Gözünü Korkutmak Istiyorum...

Ben genelde kalabalık yerledenpek hoşlanmıyorum onunda rahatsız olacağını bildiğim için sakin yerler var oralara gidelim dedim hayır dedi ama havalar da güzellesti tekrar söylemek istiyorum ama şimdi değil...

Pardon yanlış olan nedir? Ben sizi kırmak istemedim. Sadece yanlış gelen bir şeyi ifade ettim.

Seni evine göndermekle tehdit eden adamı burdan vuracaksın. Onun göndermesini beklemeyip kendin gideceksin.

ilk defa böyle birşey dediği için biraz da olsa gitmeyi düşündüm ama ilk defa söyledi belki o anlık sinirle söyledi dedim ama yine de icimde kaldı o lafı

dediginiz gibi yapıyorum dinlemiyorum makyajımı yapıyorum kendime zaman ayırıyorum..

çok teşekkür ederim haklisiniz..

demeniz o ki onunla sakince oturup konuşayım..

sanırım öyle yapmalıyım

evet nisanliyken de böyleydi ablaları diyor zaten bizimle bile asla bir yere gitmezdi diye neden bir türlü anlamış değilim..

Yahu anlamayacak ne var, adamın karakteri bu. Kimi evde olmaktan hoşlanır, sosyalliği sevmez, kimi de sosyaldir. Bu kadar basit. İsterseniz kızın ama gerçekleri niye görmek istemiyorsunuz. Adamla evlenirken zaten her şey ortadaymış. Kimse değişmez boşuna çabalamayın. Siz kendinizi değiştirebilirsiniz, ya da olmuyorsa boşanabilirsiniz.İlişkiler böyledir bunu ötesi yok.

dediginiz gibi yapıyorum dinlemiyorum makyajımı yapıyorum kendime zaman ayırıyorum..

Ama sadece annen ve kv'den bahs ettin. Cidden disariya cik, gez, spor yap,.. Su an hangi sekilde kendine zaman ayiriyorsun?

Ve gözemle, bu sürecte bebek yapma, siki bir sekilde korun, hem kondom hem hap ile (hos beni takmayan adam ile ben olsam cinsellikte yasamam ama neyse). Baktin olmuyor, ortada bir paylasim, bir sevgi (dogru düzgün sarilmiyor bile) yok, bosan.

Son düzenleme:

Bu yasta koca derdi cekmek,.. Keske üniversiteye gitseydin, kendi meslegin ve isin olurdu.
Esin kac yasinda?

Dırek de canım mac olduğu gun deki ya maçı ızlersin yada benı dısarı cıkarırsın cıkarmassa mac derse ben bosanıorum de cık kapıdan bı tur gez ne olacanı gor :))))

yorumunuz için teşekkür ederim..
neden kızayım ki sonuçta konuyu açtığım halde gelen yorumlara da saygı duymak lazım (hakaret olmadığı sürece).. evet kendisi sosyal bir insan değil arkadaş çevresi oldukça fazla ama kendisi evden çıkmıyor şuan bile evde arayıp çağırmalarına rahmen ama işte ben de diyorum bari benimle zaman geçirsin dışarı çıkalım ona da yok diyor..

Dırek de canım mac olduğu gun deki ya maçı ızlersin yada benı dısarı cıkarırsın cıkarmassa mac derse ben bosanıorum de cık kapıdan bı tur gez ne olacanı gor :))))

maç oldu mu onun tüm akar sular duruyor.. böyle birşey yapsam 90 dakika boyunca beni hatırlamaz bile

Bende nedense çok çocuk istiyorum belki çocuk olursa beni sıkmaktan vazegcer diye.. genelde çevremden duyduğum şeyler böyle benim eşim de böyleydi çocuk oldu artık birşey demiyor falan diye.. çocuk olunca eşler değişiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…