Ne istiyor mesela neyi diretiyor senin görevin " bu" diye ? Kendisi kocalık görevlerini yerine getiriyor mu ?Arkadaslar kocamdan çok sıkıntı yaşıyorum fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var bi kadının kocasına karşı yapması gereken görevleri nelerdir. Benim esim bazen çok aşırıya kaçıyor beni çok yoruyor istekleri hiç bitmiyor bazen yapamam falan dediğimde ise senin görevin yapmak zorundasın diyor bir kadın eşi ne isterse her istediğini getirip götürmek zorundamidir
Arkadaslar kocamdan çok sıkıntı yaşıyorum fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var bi kadının kocasına karşı yapması gereken görevleri nelerdir. Benim esim bazen çok aşırıya kaçıyor beni çok yoruyor istekleri hiç bitmiyor bazen yapamam falan dediğimde ise senin görevin yapmak zorundasın diyor bir kadın eşi ne isterse her istediğini getirip götürmek zorundamidir
Kendisi getiriyor ama bana çok şey yüklüyor mesela bugün gidip hazır şu alcak damacana vermem gerekiyor ama Afedersiniz lavaboya acil girmem gerekti bırakmıyor girme bana damacana ver beni gönder sonra gir acil diyorum anlamıyor kendisi alsa alabilir ama almıyor senin görevin diyorNe istiyor mesela neyi diretiyor senin görevin " bu" diye ? Kendisi kocalık görevlerini yerine getiriyor mu ?
Kendisi getiriyor ama bana çok şey yüklüyor mesela bugün gidip hazır şu alcak damacana vermem gerekiyor ama Afedersiniz lavaboya acil girmem gerekti bırakmıyor girme bana damacana ver beni gönder sonra gir acil diyorum anlamıyor kendisi alsa alabilir ama almıyor senin görevin diyor
yuhhhKendisi getiriyor ama bana çok şey yüklüyor mesela bugün gidip hazır şu alcak damacana vermem gerekiyor ama Afedersiniz lavaboya acil girmem gerekti bırakmıyor girme bana damacana ver beni gönder sonra gir acil diyorum anlamıyor kendisi alsa alabilir ama almıyor senin görevin diyor
yapamam deme yapmam de.Arkadaslar kocamdan çok sıkıntı yaşıyorum fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var bi kadının kocasına karşı yapması gereken görevleri nelerdir. Benim esim bazen çok aşırıya kaçıyor beni çok yoruyor istekleri hiç bitmiyor bazen yapamam falan dediğimde ise senin görevin yapmak zorundasın diyor bir kadın eşi ne isterse her istediğini getirip götürmek zorundamidir
Banada o kelimeler ağır geliyor ama artık alıştım malesefGünaydın.
Eşinizin cümleleri çok çirkin,zorundasın,görevin vs.
Ne bu canım,işe girerken sözleşme imzalar gibi.
aslinda bu eşler arasindaki paylasimdir. kari koca çalışıyorsa ev islerini de ortal ustlenmeleri gerek ama bayan calismiyorsa erkek para kazanan bayan evin düzenini muhafaza eden rolünde oluyor ama bu asla kadin evin hizmetcisidir demek değil. yeri geldiginde esinizde biseyin ucundan tutmalı arada yardimci olmali. merhameti olan erkek zaten karisina hizmetci gibi muamele etmez arada yardim da ederArkadaslar kocamdan çok sıkıntı yaşıyorum fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var bi kadının kocasına karşı yapması gereken görevleri nelerdir. Benim esim bazen çok aşırıya kaçıyor beni çok yoruyor istekleri hiç bitmiyor bazen yapamam falan dediğimde ise senin görevin yapmak zorundasın diyor bir kadın eşi ne isterse her istediğini getirip götürmek zorundamidir
Alıştıysanız sıkıntı yok.Banada o kelimeler ağır geliyor ama artık alıştım malesef
Yani damacana getirmek zor olmasa gerek ? Sen bazı şeyleri abartıyor olabilir misin? Ya da bir kaç örnekle çoğalt ki biz de sana daha mantıklı şeyler soyleyebilelim ?Kendisi getiriyor ama bana çok şey yüklüyor mesela bugün gidip hazır şu alcak damacana vermem gerekiyor ama Afedersiniz lavaboya acil girmem gerekti bırakmıyor girme bana damacana ver beni gönder sonra gir acil diyorum anlamıyor kendisi alsa alabilir ama almıyor senin görevin diyor
sıkıntı damacana değildir. Sıkıntı derinlerde gibi...Kendisi getiriyor ama bana çok şey yüklüyor mesela bugün gidip hazır şu alcak damacana vermem gerekiyor ama Afedersiniz lavaboya acil girmem gerekti bırakmıyor girme bana damacana ver beni gönder sonra gir acil diyorum anlamıyor kendisi alsa alabilir ama almıyor senin görevin diyor
Malesef elimde ya hep ya hiç kuralı vardır ya hep yapacaksın bi şey yaparken yada hiç yapmiyacaksin diyor tamam yapmiyacam diyorum bu defa itiraz ediyoryuhhh
bu kadarcık bişeye bile nedir yani 2 adım atıp alsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?