- 13 Eylül 2015
- 21.893
- 68.789
- 598
Valla ben biraz gireyim,peygamberimiz eşine yardım için keçi sagardı,söküğünü kendi dikerdi,ekmek hamuru yoğururdu eşine yardım için.Benim babamda hiç birimizden su bile istemezdi,kalkar kendi alırdı.İstese seve seve getirirdik.Farkedip kalksak, otur ben alırım derdi.olsun çalışmasanız da köle değilsiniz
böyle diye diye sizi sindirmeye çalışıyo
dindar bir insansa dinimizde kadının görevlerini bir araştırsın
ben fazla dini konulara girmiyim :)
Ah kuzum ah...Neyse,o yetkileri verdiğin gibi tek tek geri al.Ve ne yap yap evini ayır.Eski evden korkma.Bir dam olsun başında şimdilik yeter.Erkekler aileye gösteriş içinde öküze bağlayabiliyor durumu.Evdeki civciv horoz olmaz derler.Keşke ailem yakın olsa hiç durmam başım sıkıştı mi giderim ama ben Iğdır'da ailem antalyada
Kocanız ve siz kaç yaşındasınız? Çok çocukça geldi de davranışları. Görmemişin bir karısı olunca böyle havalanıyor demek ki. Ona haddini bildirmek lazım.Kendisi getiriyor ama bana çok şey yüklüyor mesela bugün gidip hazır şu alcak damacana vermem gerekiyor ama Afedersiniz lavaboya acil girmem gerekti bırakmıyor girme bana damacana ver beni gönder sonra gir acil diyorum anlamıyor kendisi alsa alabilir ama almıyor senin görevin diyor
Görev mi.. Benimde kocam var ve her defasinda oturur konusuruz boyle seyleri. Bana hizmetci olmadigimi, evi temizlemek dahi zorunda olmadigimi FAKAT evliligin sorumluluk istedigini, ikimizde sorumlulugumuzu bilirsek ne sen kendini yorarsin nede beni yanlis anlarsin diyo. Ne adamlar var ya. Kizlar yanlis anlamayinda evimde kocama hizmetci bile olurum ben.. Hicbi gun bir istedigini 2defa soyletmedim, cayina sekeri atip karistirmadan vermedim, soframi kurar o soylemeden toplarim. Bu yanlis anlasilmasin bazen de esim hazirla kahfaltiyi yemegi ve oda aynen benim gibi sofrayi kaldirir herseyi kendi yapar. Bilemedim damacanayi bile senden isteyen bi adam, zorundasin diyen adam. O seni köle sanmiş herhalde. Hicbirsey yapmak zorunda degilsin canim, sorumluluklarin var o ayri, onuda kendi ölcünde yaparsin. Bu muameleye katlanmak zorunda degilsin. Yontulmamamış seninki, biraz baskın ol yoksa ilerde itilmisle kakilmis yolu goruyorum sizde. Nasil is anlamadim ya.Arkadaslar kocamdan çok sıkıntı yaşıyorum fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var bi kadının kocasına karşı yapması gereken görevleri nelerdir. Benim esim bazen çok aşırıya kaçıyor beni çok yoruyor istekleri hiç bitmiyor bazen yapamam falan dediğimde ise senin görevin yapmak zorundasın diyor bir kadın eşi ne isterse her istediğini getirip götürmek zorundamidir
Hiç bir zorunluluğunuz yokArkadaslar kocamdan çok sıkıntı yaşıyorum fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var bi kadının kocasına karşı yapması gereken görevleri nelerdir. Benim esim bazen çok aşırıya kaçıyor beni çok yoruyor istekleri hiç bitmiyor bazen yapamam falan dediğimde ise senin görevin yapmak zorundasın diyor bir kadın eşi ne isterse her istediğini getirip götürmek zorundamidir
Örnek vermeyelim ama kisacasi çorabindan tutun da içtiği suyu yanındaki kanepe de duran şarj aletine kadar benden ister sürekli arkasını toplarim
Kendisi getiriyor ama bana çok şey yüklüyor mesela bugün gidip hazır şu alcak damacana vermem gerekiyor ama Afedersiniz lavaboya acil girmem gerekti bırakmıyor girme bana damacana ver beni gönder sonra gir acil diyorum anlamıyor kendisi alsa alabilir ama almıyor senin görevin diyor
+1maaşta veriyor mu?
yapmak zorundasın falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?