- 25 Kasım 2014
- 2.793
- 21.261
- 508
- Konu Sahibi gerekYokki
-
Hı tamam icim fesatlanmis demekBebeğim,gülüm.
E direkt halamın oğlu naber deEvet biraz öyle oldu ama olumlu baktım öyle ilerledik beraber olmayı halamın oğlu bide
Ay Allah için ne anladığını söyleHı tamam icim fesatlanmis demek
Yazildigi gibi anladim valla neyseAy Allah için ne anladığını söyle
Güldüm valla, anneannenizi benim yerime öpün. Ben de kızınca artık böyle sesleneceğim.
Yakın arkadaşımın rahmetli babası, garsona "bizim oğlan" diye seslenirdi. O her seslendiğinde beynimde "Hadi deli oğlan hadi belime dolan.." şarkısı çalardı.
Biz Rumeli göçmeniyiz. Bizde de ayıp :)doğuda eşler birbirini isimle çağırmaz ayıp sayılır siz de oralı mısınız acaba ailenizden öyle gördüyseniz alışamıyorsunuzdur.
bir yerden söylemeye başlayın eş bu yahu hayat arkadaşı
Eskiden kayınpederin yanında hişşt de demiyormuş tabiki. Konuşmaları bile ayıp sayılırmış. Ziyan hayatlar. Şimdi de seslenemiyor kaç yaşında kadın. Hanım bey diyin diyoruz yok olmuyor.Hışşt ,adam dmek ayıp degilmiymis? Ne gariplermis .
Evet ne alaka yani.Bizde var bu durum anne baba yanında eşin adı söylenmez ayip karşılanr çok saçma tabi
Evet kendi evlatlarını sevemiyorlarmış. Torun sevilirmiş.Kocaya ismiyle seslenmeyi bırakın kendi evlatlarına oğlum,kızım bile diyemiyorlarmış. Ayıpmış.
Babam da kendi babasının yanında ablamı sevemezmiş. İşten geldiği zaman anneme dermiş ki hadi odamıza gidelim de çocuğumuzu sevelim sjsjsjshddhEvet kendi evlatlarını sevemiyorlarmış. Torun sevilirmiş.
Ben de babaanne dedeyle aynı evde büyüdüm. Dedem ben doğduğumda babamı uyarmış öyle sevme herkesin içinde çocuğunu ayıp diye. Babam höööt sanane benim bebem demiş. Konu dağılmış. Neyse ki ben sevginin gösterilebildiniz bir evde büyüdüm
Üç harfli lazım size.ben de sevgilimin ismini söyleyemiyorum uzun ve aşırı muhafazakar ismi sinirimi bozuyo
X bey demiyor en azından ama şimdi düşünüyorum adam elinde kumanda tv izliyor konu sahibesi mutfaktan adamı çağıracak "Şşşşşş" diyo adam da "heeee" diyo. MissAyyy hahahaahah düşünsenize gece g.tünü gördüğün adama sabah şşşşş diyon vjfkfmdk
Güldürdunuz vallaYa kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu
HamoşBilmiyorum ki benim kocamın adıda hamza ama nasıl bir isim takabilirm ki zorlanıyorum valla sadece canım diyorum o kadar değişik bişeyim ya
Önceden abi mi diyordunuzEvet biraz öyle oldu ama olumlu baktım öyle ilerledik beraber olmayı halamın oğlu bide
Ben de 17 senedir ilişkide olduğum kocamın ismini hiç söylemem diyebilirim.Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu
+128 yıllık hayatımda annemin babama bir hitap şeklini daha duymadım çok gerekirse şşşt,huuu,heey falan der yolda biri bıçak çekse kocasını uyarmak için adıyla sesleneceğini sanmam. insan kocasına nasıl ismiyle seslenemez çok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?