Kocamın ismini söyleyemiyorum çok saçma ya

Bende aşkım diyemiyorum utaniyorum böyle ağzımda emanet gibi duruyor, bı tuhaf çıkıyor kelime benden beteri varmış onu gördüm

anneannem dedeme hişşt adam diye sesleniyor. Ayıpmış eskiden kocaya isimle seslenmek. Bir kere seslenmiş kayınpederi kızmış. Sizin annenizle babanız da mı böyle? Ondan mı etkilendiniz acaba?
Bizde var bu durum anne baba yanında eşin adı söylenmez ayip karşılanr çok saçma tabi

anneannem dedeme hişşt adam diye sesleniyor. Ayıpmış eskiden kocaya isimle seslenmek. Bir kere seslenmiş kayınpederi kızmış. Sizin annenizle babanız da mı böyle? Ondan mı etkilendiniz acaba?
Kocaya ismiyle seslenmeyi bırakın kendi evlatlarına oğlum,kızım bile diyemiyorlarmış. Ayıpmış.

Ben anlamadım ki olayı. Bir allahın kulu da neden söyleyemiyorsun, adam gibi açıkla dememiş.utanıyor muymuş yani ?. Asıl aşkım falan diyememesi lazim ama isimle ne alaka.

Bugün yeğenime diyorum ki bak bu buzağı bu da inek. İneğe buzağı diyor,buzağıya da inek diyor hayır dedikçe benimle inatlaşıyor. Daha sonra sanki benimle hiç inatlaşmamış gibi"Zeyze bak bu buzaa,bu da ineg"diyo. Aklıma sen geldin.

Yay mı yoksa...

Fırın sıcak demek,kadın ateş gibi anlamında.kürek düzgün demek,erkek yakışıklı güclü kuvvetli
Kürek fırına verildiğinde gül gibi çocukları oluyo
Fırını anladımda küreğe pek farklı bakmisim onu anladım
Sonu daha hoş anlamlı

ben de sevgilimin ismini söyleyemiyorum uzun ve aşırı muhafazakar ismi sinirimi bozuyo

Şiiişt demek hitap sekli olmuyor ki zaten. Unlem bu, heeey hooop falan demek gibi bisey.
Ahahaha sen böyle yazınca aklıma ne geldi. Bir arkadaşım var kendisi doğma büyüme Mersin'li ama anne Adıyaman'lı baba da Urfa'lı. Annem babama adıyla hitap etmez,leeee,looo der. Babam da bebekamın,gülamın der diyordu. Babanın kibarlığı karşısında annenin hitap şekline bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…