- 16 Haziran 2020
- 4.688
- 10.556
- 158
- 28
- Konu Sahibi gerekYokki
-
Bende aşkım diyemiyorum utaniyorum böyle ağzımda emanet gibi duruyor, bı tuhaf çıkıyor kelimeYa kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu
Hışşt ,adam dmek ayıp degilmiymis? Ne gariplermis .anneannem dedeme hişşt adam diye sesleniyor. Ayıpmış eskiden kocaya isimle seslenmek. Bir kere seslenmiş kayınpederi kızmış. Sizin annenizle babanız da mı böyle? Ondan mı etkilendiniz acaba?
Fırın sıcak demek,kadın ateş gibi anlamında.kürek düzgün demek,erkek yakışıklı güclü kuvvetliİlk defa orjinal ve değişik bisey okudum
Bizde var bu durum anne baba yanında eşin adı söylenmez ayip karşılanr çok saçma tabianneannem dedeme hişşt adam diye sesleniyor. Ayıpmış eskiden kocaya isimle seslenmek. Bir kere seslenmiş kayınpederi kızmış. Sizin annenizle babanız da mı böyle? Ondan mı etkilendiniz acaba?
Kocaya ismiyle seslenmeyi bırakın kendi evlatlarına oğlum,kızım bile diyemiyorlarmış. Ayıpmış.anneannem dedeme hişşt adam diye sesleniyor. Ayıpmış eskiden kocaya isimle seslenmek. Bir kere seslenmiş kayınpederi kızmış. Sizin annenizle babanız da mı böyle? Ondan mı etkilendiniz acaba?
Çek ne zaman geydin?Adı Hamza olduğu için değil bilinçaltınızda hala oğluyla olan ilişkinizi garipsediğiniz için seslenemiyorsunuzdur belki
Aj önceeyyyÇek ne zaman geydin?
Bugün yeğenime diyorum ki bak bu buzağı bu da inek. İneğe buzağı diyor,buzağıya da inek diyor hayır dedikçe benimle inatlaşıyor. Daha sonra sanki benimle hiç inatlaşmamış gibi"Zeyze bak bu buzaa,bu da ineg"diyo.Aj önceeyyy
Yay mı yoksa...Bugün yeğenime diyorum ki bak bu buzağı bu da inek. İneğe buzağı diyor,buzağıya da inek diyor hayır dedikçe benimle inatlaşıyor. Daha sonra sanki benimle hiç inatlaşmamış gibi"Zeyze bak bu buzaa,bu da ineg"diyo.Aklıma sen geldin.
Fırını anladımda küreğe pek farklı bakmisim onu anladımFırın sıcak demek,kadın ateş gibi anlamında.kürek düzgün demek,erkek yakışıklı güclü kuvvetli
Kürek fırına verildiğinde gül gibi çocukları oluyo
Burçlara inanmayanlar AÇIKLAYIN HADİNerden bildin
Evet biraz öyle oldu ama olumlu baktım öyle ilerledik beraber olmayı halamın oğlu bide
Ahahaha sen böyle yazınca aklıma ne geldi. Bir arkadaşım var kendisi doğma büyüme Mersin'li ama anne Adıyaman'lı baba da Urfa'lı. Annem babama adıyla hitap etmez,leeee,looo der. Babam da bebekamın,gülamın der diyordu.Şiiişt demek hitap sekli olmuyor ki zaten. Unlem bu, heeey hooop falan demek gibi bisey.
Bunlar ne demekmis kızbebekamın,gülamın der diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?