KOCAMIN KEŞKELERİ

evliliğimde sevgi ve güveni isterdim ve samimiyet ve sır saklama ama yokmaalesef, güvenmiyorum

Aa ole birimiymis bu bayen? O zaman durum degisir
Eski konularına göz atabilirsiniz,yanılmıyorsam o...aslında kendisi eşine zerre değer vermiyor okuduğum konularda.ama sürekli bir şikayet.tedavi olmalı ama olmuyor ve burdakilerin de kocasını suçlamasını bekliyor,belki de öyle rahatlıyor

seni sevmeyen koca,
seni sevmeyen iş arkadaşları,
arkanda durmayan aile,
bitmeye mahkum bir evlilik,
tüm bunlara ve olmayan cinsel yaşamına rağmen bir çocuk daha isteyen sen.
hiç özeleştiri yapmaz mısın?
önceki konuna yazmıştım, kronik mutsuzsun, bencilsin ve yalancısın sen, yalancı olduğun için sevmiyor kimse seni, bu adamla da mutlu olamayacaksın başkasıyla da, git tedavi ol.

Kocanda sende ayni kafadansin.

Bir konunda kocani sevmedigini sirf kariyeri var diye evlendigini birde cocuk dogurmak icin evlendigini soylemistin.

Birde evlendikten sonra isi birakma hayalin oldugunu ama evlenene kadar bunu kocana soylemediginden bahsetmistin.

Karsilikli cokar uzerine kurulan sevgisiz saygisiz bir evlilik. Daha ne bekliyorsun ki.

Ne sen cikarlarindan vazgeciyorsun ne kocan.

Vajinismussun tedavi olmuyorsun. Ev isine elini surmuyorsun birde ustune isten istifa etmek istiyorsun.

Kocanda bunlarin farkinda o da kendini kullandirmamak icin seni calismaya zorluyor. Cinsellik yok ev duzeni yok bari para getirsin eve diyor.

Ayril diyoruz ayrilmiyorsun.

Tedavi ol diyoruz tedavi olmuyorsun.

Kisacasi kilini kipirdatmadan sadece sikayet ediyorsun.

Bizim buradan sana verecegimiz baska bir tavsiye yok.

Oturup seninle kocana saydirmamizi istiyorsun ama kocanda sende aynisiniz.

Yazik cocugunuza.

herşeyikabul edebilirimamayalancı olmayı asla, çevremde herkesçok dürüstsün der, puanlamamı yapan amirlerim de dürüstlük ve açıksölülüğe tam puan vermişti, herkes bilirbeni, içimdışımdadır,öyle biriyim, hatta birarkadaşım biraz politikol demişti,bu kadar dürüst olma ama asla politik biri olmadım ben

Valla özel hayatını bilemem ama burda dürüst değilsin on tane hesap bulduk benim değil diyorsun.

önceki konunda diğer üyeliklerini sorduğumuzda tek üyeliğim bu diğerleriyle alakam yok dedin ama hepsinin sana ait olduğu ortaya çıktı, yalan değil mi bu? apaçık yalan söylüyorsun.

Ah mandalinalimon yine aynı konu,aynı şikayetler ve hiç de umursamadığın cevaplar.eğer buradaki cevaplar sana yardımcı olmuyorsa,konu açmana ve laf işitmene gerek yok.üzülüyorum sana, kendini değiştirmeden şu anki durumunu düzeltemezsin.kendinden çok bunu çocuğun için yapmak zorundasın.

dışarı çıkınca iyihissediyorum ama sorunlar bitmiyor, bugünkupa kupa çay içtim,işe yaramadı sadece uykum kaçtı

işte beklediğim mandalina geldi :)
eee peki şu diğer üyeliklerinle ilgili söylediğin yalanlara rağmen nasıl dürüstüm diyebiliyorsun? anlatsana biraz :)

Ay valla iyi hatirliyonuz haa konulari bizde saf saf yorum yapioruz :)

Yaziklar olsun. Sanki ticari ortakliginiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…