- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Evliliğinizi sonlandırmayı düşünüyor musunuz?hataydıevliliğim
evliliğimde sevgi ve güveni isterdim ve samimiyet ve sır saklama ama yokmaalesef, güvenmiyorumİki taraf da mutsuz ve yanlış kişilerle evlenmiş gibi duruyor kusura bakmayın..
Siz çok daha anlayışlı duygusal içten bir evlilik istiyorsunuz.. esiniz önce kendini ve planladıklarını düşünüyor.. çok zor.. onu olduğu gibi kabul edip onun mantığı ile hareket etmezseniz yüzü gulmeyecek ve sizinkini de guldurmeyecek..
evetEvliliğinizi sonlandırmayı düşünüyor musunuz?
Eski konularına göz atabilirsiniz,yanılmıyorsam o...aslında kendisi eşine zerre değer vermiyor okuduğum konularda.ama sürekli bir şikayet.tedavi olmalı ama olmuyor ve burdakilerin de kocasını suçlamasını bekliyor,belki de öyle rahatlıyorAa ole birimiymis bu bayen? O zaman durum degisir
evliliğini sonlandırmayı düşünüyorsan işine dört elle sarılmalısın
herşeyikabul edebilirimamayalancı olmayı asla, çevremde herkesçok dürüstsün der, puanlamamı yapan amirlerim de dürüstlük ve açıksölülüğe tam puan vermişti, herkes bilirbeni, içimdışımdadır,öyle biriyim, hatta birarkadaşım biraz politikol demişti,bu kadar dürüst olma ama asla politik biri olmadım benseni sevmeyen koca,
seni sevmeyen iş arkadaşları,
arkanda durmayan aile,
bitmeye mahkum bir evlilik,
tüm bunlara ve olmayan cinsel yaşamına rağmen bir çocuk daha isteyen sen.
hiç özeleştiri yapmaz mısın?
önceki konuna yazmıştım, kronik mutsuzsun, bencilsin ve yalancısın sen, yalancı olduğun için sevmiyor kimse seni, bu adamla da mutlu olamayacaksın başkasıyla da, git tedavi ol.
Valla özel hayatını bilemem ama burda dürüst değilsin on tane hesap bulduk benim değil diyorsun.herşeyikabul edebilirimamayalancı olmayı asla, çevremde herkesçok dürüstsün der, puanlamamı yapan amirlerim de dürüstlük ve açıksölülüğe tam puan vermişti, herkes bilirbeni, içimdışımdadır,öyle biriyim, hatta birarkadaşım biraz politikol demişti,bu kadar dürüst olma ama asla politik biri olmadım ben
herşeyikabul edebilirimamayalancı olmayı asla, çevremde herkesçok dürüstsün der, puanlamamı yapan amirlerim de dürüstlük ve açıksölülüğe tam puan vermişti, herkes bilirbeni, içimdışımdadır,öyle biriyim, hatta birarkadaşım biraz politikol demişti,bu kadar dürüst olma ama asla politik biri olmadım ben
bilmiyorsanız söylüyorum iştedürüstümveöyle de tanınırımçevredeValla özel hayatını bilemem ama burda dürüst değilsin on tane hesap bulduk benim değil diyorsun.
dışarı çıkınca iyihissediyorum ama sorunlar bitmiyor, bugünkupa kupa çay içtim,işe yaramadı sadece uykum kaçtıbi de önceki konunda sorunlarım çay içince geçiyor diye dalga geçiyordun ya, çay iç geçsin
dışarı çıkınca iyihissediyorum ama sorunlar bitmiyor, bugünkupa kupa çay içtim,işe yaramadı sadece uykum kaçtı
Ole tabiiki canim, ama cogunluk erkeklerden olusuyorsadece erkekler yanlış olmuyor bazen bizlerde yanlışlar yapıyoruz
Ay valla iyi hatirliyonuz haa konulari bizde saf saf yorum yapioruz :)Kocanda sende ayni kafadansin.
Bir konunda kocani sevmedigini sirf kariyeri var diye evlendigini birde cocuk dogurmak icin evlendigini soylemistin.
Birde evlendikten sonra isi birakma hayalin oldugunu ama evlenene kadar bunu kocana soylemediginden bahsetmistin.
Karsilikli cokar uzerine kurulan sevgisiz saygisiz bir evlilik. Daha ne bekliyorsun ki.
Ne sen cikarlarindan vazgeciyorsun ne kocan.
Vajinismussun tedavi olmuyorsun. Ev isine elini surmuyorsun birde ustune isten istifa etmek istiyorsun.
Kocanda bunlarin farkinda o da kendini kullandirmamak icin seni calismaya zorluyor. Cinsellik yok ev duzeni yok bari para getirsin eve diyor.
Ayril diyoruz ayrilmiyorsun.
Tedavi ol diyoruz tedavi olmuyorsun.
Kisacasi kilini kipirdatmadan sadece sikayet ediyorsun.
Bizim buradan sana verecegimiz baska bir tavsiye yok.
Oturup seninle kocana saydirmamizi istiyorsun ama kocanda sende aynisiniz.
Yazik cocugunuza.
Yaziklar olsun. Sanki ticari ortakliginiz varBenim nasıl keşkelerim varsa eşimin de var, istifa etmek istiyorum,çünkü işimde mutlu değilim ve eşim istifa et ya da etme demiyor sadece çocuğu kreşe yazdıralım işe başlayınca diyor, sen işe başlayınca arsa alırız diyor diyor da diyor, alttan alttan bir çalışma baskısı yapıyor,kendimi bir kapana kısılmış gibi hissediyorum,çünkü bu iş benim yapabileceğim bir iş değil, her gün ağlayarak gittiğim bir işim var, giderken ayaklarımgeri geri giden.İstifa etmek istiyorum ama karşımda beni anlayacak bir koca da yok, baba da yok, babam da istifamı asla kabul etmez.
Bugün eşim dediki KEŞKE İŞ SORUNU OLMAYAN BİRİYLE EVLENSEYDİM(daha önce de demişti bunu)
daha önce de demişti ki
SEN ÖNCE AİLENİ DÜŞÜNSEN,KAPATIRSIN ÇENENİ, ŞİKAYET ETMEZSİN, GİDERSİN KÖPEK GİBİ DE ÇALIŞIRSIN
Eşim hep böyleydi yani evlenmeden önce de böyleydi bu adam, kuruş hesaplardı mesela, evliyken otel paralarımızı ayrı ayrı ödemişliğimiz de var, saçmabiliyorum
Ruhum kaldırmıyor artık, normalde iyiyiz de sanki bu bir evlilik değil de ticari bir ortaklık gibi görüyorum, geçende geceçokkötüyüm demiştimkalkmamıştı,kusmuştum çokkötü, bu aralarokusuyor,midesikötü sadece diyorumkilavaboyu iyitemizle,hiçilgilenmiyorum, hamileyken son haftalarda sancım varsanırım demiştim de geçer demişti, doğumdan 1 hafta önce opsiyonel eğitime kararı bilealmışlığı var ve gitti de.
kısacası midem kaldırmıyor bu sözleri de aktif bir tartışmamız da yok, şiddet de yok, ama böyle işte tatsız tuzsuz
canım sıkkın,kusura bakmayın baş ağrıttıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?