- 10 Ekim 2014
- 32.984
- 148.667
- 798
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
işte beklediğim mandalina geldi :)
eee peki şu diğer üyeliklerinle ilgili söylediğin yalanlara rağmen nasıl dürüstüm diyebiliyorsun? anlatsana biraz :)
şu anyok, oolaylar 3 yıl önceidiŞiddet yok dıyorsunda bu ne?
Keşkelerim var ve acıtıyor, hamileyken beni döven adamı affedip hadi evliliğimize devamedelim dedim, ama o olaydan sonra güvenemedim, beni sevmediğini itiraf edip ağlattığında da yol vermedim.
Gercekten gıdın tedavı olun. Ne yazdıgınızın, ne dedıgınızın, ne yaptıgınızın farkında degılsınız. Arkadaslar soylemese dıger konulara bakmak aklıma gelmezdı ve sadece su konuyu okudugumda sıze hak verecektım neredeyse... Nıye yalan ustune yalan soylerek konu acıyorsunuz amacınız ne?
yalan söylemiyorum, ben neyse onu anlattım hepamanedne hep yalancılıkla ithamediyorsunuz, yaşaması zor dertler bunlar, lütfen bir de kendimi ispat etmeye çalışmak istemiyorum yoruluyorum lütfenŞiddet yok dıyorsunda bu ne?
Keşkelerim var ve acıtıyor, hamileyken beni döven adamı affedip hadi evliliğimize devamedelim dedim, ama o olaydan sonra güvenemedim, beni sevmediğini itiraf edip ağlattığında da yol vermedim.
Gercekten gıdın tedavı olun. Ne yazdıgınızın, ne dedıgınızın, ne yaptıgınızın farkında degılsınız. Arkadaslar soylemese dıger konulara bakmak aklıma gelmezdı ve sadece su konuyu okudugumda sıze hak verecektım neredeyse... Nıye yalan ustune yalan soylerek konu acıyorsunuz amacınız ne?
şu anyok, oolaylar 3 yıl önceidi
o konumu da yanlışokumussun birdahaoku,orada farklı bişianlatmıştım sorunları dondurmaktan bahsetmiştim bu anlattığınşeyle uzaktan yakından ilgisi yokAmaaan narenciyeciğim sende, takıldığın şeye bak, git bir avm ye al bir kitap, sonra luna parka git atlı karıncaya bin dön 2 tur etrafında, in atlı karıncadan, çay bahçesine uğra iç bir bardak tavşan kanı çay ohh miss bak gitti dertler, geldi mutluluklar, dert ettiğin şeye bak
adam değiştimdiyo ve 2yıldır şiddet yok, daha ılımlı yani şimdi eski defterleri açsak çıkamamişiniçindenAraya zaman gırınce şiddeti olmamış sayıyoruz yanı iyiymiş.
hataydıevliliğim
son söylediğin doğru ama kimin garanti bir evliliği var ki, kişiler değişebilir amaoran olarak az olsa da herkesin başına gelebilir bu olanlar,şu aniyibir evliliği olabilir birinin ama yarıniçin bunun garantisi var mıo yüzdenkınamamak gerekLütfen acil bir avmye oğlunla git harika hissedeceksin.
Hata değil kumardı. Elinde patladı...
evet nedenSiz üniversite mezunu musunuz? Gerçekten cok merak ediyorum
1
o konumu da yanlışokumussun birdahaoku,orada farklı bişianlatmıştım sorunları dondurmaktan bahsetmiştim bu anlattığınşeyle uzaktan yakından ilgisi yok
çokörnekbir çift vardı 30yıl sonra boşanacaklar,o yüzden herkes yaşayabilirLütfen acil herhangi bir avmye oğlunla git. Harika hissedeceksin.
Hata değil kumardı. Elinde patladı...
fal konusu da bir göndermeydi :) iyi oku:) yeterince anlaşılamamışımsanırımYanlış okumamışım da falı unutmuşum söylemeyi, fal baktır, geçer
Sosyal fobi var diyorsunuz ya nasil gittiniz 4 sene ya da bu vardi neden çalışmaya adim attiniz, sizin yerinizde olmak isteyen ne kadar cok insan var . Kıymet bilmiyorsunuz hiçbir konuda üzülüyorumevet neden
zor oldu çok zor oldu, 1.sınıf hariç ders notlarını alarak çalıştım, Allah kimseye böyle dert vermesin, çok zorduSosyal fobi var diyorsunuz ya nasil gittiniz 4 sene ya da bu vardi neden çalışmaya adim attiniz, sizin yerinizde olmak isteyen ne kadar cok insan var . Kıymet bilmiyorsunuz hiçbir konuda üzülüyorum
şu anyok, oolaylar 3 yıl önceidi
fal konusu da bir göndermeydi :) iyi oku:) yeterince anlaşılamamışımsanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?