KOCAMIN KEŞKELERİ

İşiniz nasıl bir iş? Günde kaç saat çalışıyorsunuz? Ne kadar kaznaıyosunuZ? Ailenizin bu paraya ihtiyacı var mı?

Evet siz haklisin bazi yerlerde.Esiniz de calismayan bir bayan istemiyordu demek ki.Hayatin yukunu paylasacak bir bayan istiyordu siz de bunu anlayisla karsilamalisiniz.Calismak her sektorde zordur.

kadın boşanmakistemiyor,boşanmakisteyen adamve 25 yaşındaoğlu15 yaşında kızı var kadın 50 ninüzerinde inanılır gibi değil
Neden bu kadar şaşırdın? Senin eşinde senden boşanmak istiyor ama sen boşanmam diyorsun. Ne kadar benzer bir hikaye. Kadının muhtemelen maddi durumu yoktur. Senin işin de var ama yılan kocan senden boşanmak istediği halde yapamıyor.

onlar 30senelikevli,kadın hemgüzel hemevişlerinde iyi, hemde ahlaklı,çokiyibir hanımı var, adam da iyi ayrılmalarıiçin bir sebep yok

M mandalinalimon
bir konunuzda soyle demissiniz:

"ben evlilik hayatna uygun değilim, ev işi yapamıyorum, bulaşıklar günlerce bekler bazen ama evlenmeden önce ev işi yapmadığımı söylemiştim."

hayatimda yatak toplamamis bir insandim evlenene dek, evlenirken annem 'ertesi gun geri yollama' diye saka degil, gercek bir uyari yaparak esimin istemesine yanit vermisti. bu kadar ev hayatindan bihaber olarak yurt disinda bir yil 35 m2'yi yuva yapabildim. hayatimda yumurta kirmamisken 3 m2 mutfakta sekerpare yaptim. yazdiginiz sey bir bahane degil.

siz cok net ki esinizle evli olmak istememissiniz; evi yuva, esinizi koca gormemis ve sahiplenmemissiniz.
tartisilacak bir sey kalmiyor bu durumda.

Bence adam niyetini anladı. Hakaret ediyor köşe bucak kaçmak için
Ya Allah aşkına kim boyle bir evlilik ister iş yapmasın çalışmasın (bende çalısmıyorum ama bu çok ayri) sevişmesin
Herifim bana bir hafta yanaşmasa başliyorum söylenmeye yıllardır birlikte olmak yok tedavi olmak yok zaten rahimde sadece bebek taşımak içindi dimi madalin

Boşanmayı düşünüyormusun güldürme bizi ya adama yapışmışsın hatta çalışmamak için sürtünerek 2. çocuğu yapmak istiyorsun seni boşamasın diye
ilgisi yokçocuğunboşanmayla, çocuk farklı birkonu, geleceğe kök salmak gibi birşey çocuk, kendinden bişi bırakma çabası dünyaya

ilgisi yokçocuğunboşanmayla, çocuk farklı birkonu, geleceğe kök salmak gibi birşey çocuk, kendinden bişi bırakma çabası dünyaya
Kök salmak ne yaahuuuuu bacım şiirsel yazdın diye anlamlı mı oldu şimdi bu.Bebeyi pet şişeden yap bari bin yıl doğada kalır çözünmez.86 milyon kişi yazmış tedavi ol.

Yeni üyeyim ama burayı üye olmadan önce de takip ediyordum.Sizin konularinizi da daha önceden okuyordum.Arkadasim açtığınız konular,cevaplarınız,tavrınız hiç normal değil.Sanki başka boyuttan biriymişsiniz gibi tavirlar almaniz çok çocukça geliyor bana.Konuya bakiyorum ne diye eşiniz çalış demiş kısacası olay bu yani.Sizde çalışmaktan kaçıyorsunuz.Psikolojikse çaplı bir tedavi ,tembelliktense vitamin felan öneririm.Kocamin keşkeleri de ne yahu?

Siz ilk önce kendi psikolojinizi düzeltin de ondan sonra dünyaya yılan eşinizle köklerinizi salarsınız. Deli oluyorum insanların düşüncesizce çoğalmalarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…