hayır çalşmiyorum kaynanamla birlikte oturuyorum idare etmeye çalişiyorumeve para getirmiyorsa nasıl geçiniyorsunuz sen çalışıyor musun
ögrensem nedegisecek en azından hesap sorablirim ve kendimle ilgili bazı kararlar almam gerekiyor10 sene nasıl sabrettin maaşını öğrensen ne olacak ne değişecek?
Arkadaşım muhasebede şef falan değil 2.750 tl alıyor.nasıl bir ilişkiniz var merak ettım doğrusu.
maasını öğrensen ne işe yarayacak adam boyle alışmış işte. ne yıyorsunuz ne içiyorsunuz ee kocan bırsey getırmıyorsa para vermıyorsa.
maasından once oğrenmen gereken cok sey var bence. muhasebe şefiymiş 1500 2000 alır muhtemelen. hadı gectın aldıgı parayı ne yapıyor
ben zaten çalışmak istiyorum ama çalışamazsin diyoSiz de çalışsa niz
Belki ona bağlı Yaşamaz siniz
Çıkarsınız ayrı eve Çocuklarınızı alıp
Ister gelir ister gelmez..
ben zaten çalışmak istiyorum ama çalışamazsin diyo
bu senin nasıl kocan oluyor bu şartlarda?merhaba arkadaslar benım sorunum kacamın sorunları bı turlü çözemiyorum bana hiç bir şeyini anlatmiyor maaşini bile söylemiyor eve dogru dürüst para getirmiyor neden dedigimde zamanı var diyo ben kaynanamla oturuyorum ayrı ev istiyorum 10 senedir ayrı ev istıyorum ama beni sürekli oyalıyor ben ayrı ev istiyorum ama korkuyorum çunkü eşimin sorumsuzlugu beni korkutuyor eşim muhasebe şefi ama hiç para yok eşim in maaşini nasıl ögrene bilirim nolur bana yardım edınnn...
Arkadaşım muhasebede şef falan değil 2.750 tl alıyor.
ben tahammül edemiyorum çocuk larım için katlanıyorum nasıl bir ilişkimiz var derken kaynasıyla birlikte oturupta nasıl oluyosa okadar işteArkadaşım muhasebede şef falan değil 2.750 tl alıyor.
benKazandığı parayı napıyormuş? Allah aşkına 10 yıl nasıl durdun öğrenmeden, erkekler para muhabbeti yapmayı sevmezde, aynı evi paylaşıyorsan, herşeyin ortaksa, bal gibide söyleyecek, söyleteceksin..
10 yıl olmuş daha neyin zamanından bahsediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?