kocamın sorumsuzlugu

evet şimdi ögrendim 10 senedir ona soracağima keşke size yazsaydım 2 bin 500 alıyomus ve tek başina yiyomuş innanamiyorum şu nan seinsemi üzülsemmi bilmiyorummm

Nasil tek basina yiyor? Cocuklariniz siz neyle geciniyorsunuz ? Kv.dene de veriyordur tabi dogru olarak. Neden boyle dusunuyorsunuz?

canım çok saol ama ben hiç haketmedimm çok üzgünüm

O ayrı ev yalan olmuş..Allah sabır versin.Evden ziyade kocada problemli.

Agac yasken egilir , 10 sene sonra maasini ogreneceksin ne olucak ..

1 yil felan kalip ayri evi dayatsaydin bukadar beklemek zorunda kalmazdin...

eve hiç yardımı olmuyor mu?
evinizi kim geçindiriyor peki?

belli ki annesine veriyor parayı, annesi eve katkı olmadan size bakacak değil ya.

10 yıldır duruyormuşsun kulağına kim su kaçırdı birden merak ettin bende bunu merak ediyorum..
ben onyıdır evliyim ama her zorluga gögüs gerdim boçlandı neye borclandıgını soylemedı ben koludaki bileziklerimi vedim sonuç da eşim dedim işsiz kaldı her şeyine kat landım sırf küçük kızım üzülmesin diye çocuktum 17 yaşin da iken kimin aklına geli koca nedir çocuk nedir been hesine katlandım usstune usluk kaynana kayınbaba kayın aynı evde ben aptal bir insan degilim sadece çaresisizm maddi açıdan benim ailem in durumu çok çok iyidir ama ben aileme yansıtmıyorum

evet şimdi ögrendim 10 senedir ona soracağima keşke size yazsaydım 2 bin 500 alıyomus ve tek başina yiyomuş innanamiyorum şu nan seinsemi üzülsemmi bilmiyorummm

ama günahını almayalım kesinti yapılıyor.ama ek mesai döner sermaye varsa fazlasını da alıyor olabilir

nasıl geçiniyosunuz peki?kv nin maaşı mı var.
eşinin herhangi bir alışkanlığı var mı?kumar v.s
yok ise muhtemelen kendi biriktiriyor parayı.
ve de herkes gibi sorayım koskoca 10 yıl nasıl susabildin be canım.
eşin parayı biriktirmiş olsa da bir ev alarak sürpriz yapsa keşke size.
anca paklar yaptıklarını.
yoksa işin zor.

10 sene dile kolay koskoca 10 sene ne demek

sabır taşı olsa çatlardı heralde

bu adamın maaşını senden saklama amacı ne?

daha kim bilir neler saklıyordur.

Allahım sen büyüksün.yani şurdaki kadınların fikirlerini okuyunca ben safmyım diyorum helal olsun kadınlarımız çok akıllı.bende eşimin maaşını bilirim ama hiç girip kontrol etmek aklıma gelmedi.yarın ilk işim bu olucak =)

ya biriktiriyor henüz istediği miktara ulaşamadığı için de sana söylemiyor heveslenme diye hemen.ya da bilerek söylemiyor ayrı eve çıkmamak için paranız yokmuş gibi davranıyor.ya da gerçekten kazancı az.bazı erkekler böyle eşleriyle ne varlıklarını ne yokluklarını paylaşmazlar.

İlginç. İnsan karısından neden maaşını saklar ki? Bence daha çok şeyler saklıyor.

bu senin nasıl kocan oluyor bu şartlarda?
soy adını taşıyorsun, yatağına giriyorsun diye hayatını, maaşını bilmediğin bir adamın karısı mısın gerçekten?
valla aklıma ilk gelen eve parada vermiyorsa yıllardır başka bir eve harcıyordur oldu.
10 yıl*2500=300 bin eder bunca yıldır 300 bini hadi 50 bini benden gitsin 250 bini naptı bu adam sizce.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…