ben çildırıyorum zaten benim buna hakkım var dıyorum
ne yazıkki evet istemedim bir evlilik aylem isedigi için yaplan evlilik bukadar oluyor onlarda bin pişmanbu senin nasıl kocan oluyor bu şartlarda?
soy adını taşıyorsun, yatağına giriyorsun diye hayatını, maaşını bilmediğin bir adamın karısı mısın gerçekten?
eğer eve geliş gidiş saatleri belliyse yani parayı kendine harcamıyorsa ve zamanı gelince diyorsa belki ev için biriktiriyodur süpriz yapıcaktır dicem ama çok iyimser bi yaklaşım mı olur acaba merak ettim şuan
10 yıl bazı şeyleri düzeltmek için çok geç.ne yazıkki evet istemedim bir evlilik aylem isedigi için yaplan evlilik bukadar oluyor onlarda bin pişman
layık olmaya çalışıcampolyannanın kızkardeşi demek istedim size:)
Valla ilk okuduğumda aklıma gelmedi değil ama ses etmedim :) Maaşı bilmemesi çürüttü fikrimi :)eğer eve geliş gidiş saatleri belliyse yani parayı kendine harcamıyorsa ve zamanı gelince diyorsa belki ev için biriktiriyodur süpriz yapıcaktır dicem ama çok iyimser bi yaklaşım mı olur acaba merak ettim şuan
eğer eve geliş gidiş saatleri belliyse yani parayı kendine harcamıyorsa ve zamanı gelince diyorsa belki ev için biriktiriyodur süpriz yapıcaktır dicem ama çok iyimser bi yaklaşım mı olur acaba merak ettim şuan
Bence maaşını öğrenmen birsey degistirmez neden böyle yaptgini öğrenip yolunu ona göre çizmen en mantiklisi parasini ögrensen nolcak ögrendin diye getirip elinemi saycak sanki seninne yazıkki evet istemedim bir evlilik aylem isedigi için yaplan evlilik bukadar oluyor onlarda bin pişman
10 yıldır duruyormuşsun kulağına kim su kaçırdı birden merak ettin bende bunu merak ediyorum..ögrensem nedegisecek en azından hesap sorablirim ve kendimle ilgili bazı kararlar almam gerekiyor
ne yazıkki evet istemedim bir evlilik aylem isedigi için yaplan evlilik bukadar oluyor onlarda bin pişman
hatta herşey mümkün tıpki küçük mucizeler dükkanı gibi10 senelik bitmek bilmeyen sürpriz
evet şimdi ögrendim 10 senedir ona soracağima keşke size yazsaydım 2 bin 500 alıyomus ve tek başina yiyomuş innanamiyorum şu nan seinsemi üzülsemmi bilmiyorummmkimlik no: cilt no:aile sıra no doğum tarihi sigorta prim sorguladan yazın tamamı çıkmaz da maaşına yakın miktarı bulabilrisnz tahminimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?