kocamın sorumsuzlugu

sgk dökümüne bakmayacakmısın?

eğer eve geliş gidiş saatleri belliyse yani parayı kendine harcamıyorsa ve zamanı gelince diyorsa belki ev için biriktiriyodur süpriz yapıcaktır dicem ama çok iyimser bi yaklaşım mı olur acaba merak ettim şuan

bu senin nasıl kocan oluyor bu şartlarda?
soy adını taşıyorsun, yatağına giriyorsun diye hayatını, maaşını bilmediğin bir adamın karısı mısın gerçekten?
ne yazıkki evet istemedim bir evlilik aylem isedigi için yaplan evlilik bukadar oluyor onlarda bin pişman

polyannanın kızkardeşi demek istedim size :)

Simdi Yarennim, sen gencliginde herhalde okumamissin, meslekde edinmemissin ve calismamissin.
Genc yasta bir an önce evlenmissin, cocuklar dogurmussun ve en güzel sekilde cocuklarini büyütmüssün, eve bakmissin, kayinvalide, ev isi, yemek vs. vs. zaman böyle gecmis.
Simdi türk erkegi mantigida diyorki: ac degil acikta degil, yedigi önünde, yemedigi arkasinda, sen kadin olarak ne yapacaksin parayi ??? Bunu ben demiyorum sakin yanlis anlama, bunu erkekler söylüyor cogunlukla, tabi genelleme yapilmamali.
Türk erkeklerinin cogunlugu, karisindan cok anne ve babasini daha cok önemser, ne zaman onlar ölürler, o zaman ancak sira sana gelir sende ferraha kavusursun canim. Esinin demek istedigi bu, herseyin zamani varla...

ne yazıkki evet istemedim bir evlilik aylem isedigi için yaplan evlilik bukadar oluyor onlarda bin pişman
10 yıl bazı şeyleri düzeltmek için çok geç.

Bir kadın kocasının maaşını nasıl bilmez bunu aklım hiçbir zaman almayacak.

Sen onu koca olarak görüyorsun ama o seni karısı olarak görmüyor bence.

Allah askina dogru duzgun yazsana derdini bu adam muhasebe sefi nerde yasiyorsunuz 10 yildir ayni firmadami muhasebe burosumu yoksa sirketmi sgk dokumunde birsey ispat edemez asgari gosterip kalani elden alir sgk dokumu semboliktir cogu zaman
10 yildir kv ile oturuyorsun kac cocugun var hic esin sana al bu senin paran demedi mi zamani var derken ne demek istiyor az cok tahminin vardir

kimlik no: cilt no:aile sıra no doğum tarihi sigorta prim sorguladan yazın tamamı çıkmaz da maaşına yakın miktarı bulabilrisnz tahminimce

Valla ilk okuduğumda aklıma gelmedi değil ama ses etmedim :) Maaşı bilmemesi çürüttü fikrimi :)

10 senelik bitmek bilmeyen sürpriz

Bence maaşını öğrenmen birsey degistirmez neden böyle yaptgini öğrenip yolunu ona göre çizmen en mantiklisi parasini ögrensen nolcak ögrendin diye getirip elinemi saycak sanki senin

10 yıl sonra kocanın maaşı kafana takıldıysa, ve tüm bu olanları 10 yıl sonra sorgulamaya başlıyorsan bence geçen 10 yıl ölü zamandır. Bu saatten sonra da "sana mı hesap vereceğim" olur.

Kıyamam sana ya.. Ailen istedi diye sevmediğin bir adamla evleniyorsun, kv ile yaşıyorsun ve de eşinin maaşı ile ilgili bi fikrin yok. Eşine çok kızdım. Nasıl bir mantık yapısı var bilemedim. Ama maaşını söylememesi bana 'pekte önemli bişey değil' gibi de gelmedi. Var bunda bir iş.. Bide 10 sene olması da bi garip..

Simdi burda daha fazla doldurmayin icinizi. Oyle ya da boyle 10 yil devirmişsiniz. Cocuklariniz var, kurulu bir duzeniniz var. Maasini bilmemek uzucu bitsey ama yuva yikacak bir durum degil.

Buyuk ozel sorunlariniz yoksa halolur bunlar. 10 yildan sonrada degisir bazi seyler. Helr yeni evinize tasinirsaniz yrni duzeniniz olur.

Korkmayin tasinmaya, sorumlulugu artar oylr. Dirrnin ve ayirin evinizi.

kimlik no: cilt no:aile sıra no doğum tarihi sigorta prim sorguladan yazın tamamı çıkmaz da maaşına yakın miktarı bulabilrisnz tahminimce
evet şimdi ögrendim 10 senedir ona soracağima keşke size yazsaydım 2 bin 500 alıyomus ve tek başina yiyomuş innanamiyorum şu nan seinsemi üzülsemmi bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…