- 9 Nisan 2022
- 52
- -10
- 8
- 31
- Konu Sahibi Berremozaikk
-
Yani neden ruhu sizinle değil,ailesinin yanında olamadığı zamanlarda da astral seyahat mi yapıyor koyune ?..yeni evliyiz ama kocamin ruhu benimle değildi beni sevdiğini biliyorum ama bu süreçte sadece kendine odakliyd
Ya ne saçma yorum yapıyorsunuz Allah aşkına..burda anlatmadigim bir sürü şey var sürekli patladım sinirlerim dememin nesi abes ?? Adam akıllı fikir yazmayacaksaniz yorumunuz içinizde kalsın lütfenYani neden ruhu sizinle değil,ailesinin yanında olamadığı zamanlarda da astral seyahat mi yapıyor koyune ?
3 satirinizdan biri sürekli olarak kavga ettim,patladım,tartıştım şeklinde devam etmiş.
E ayrilin madem..
Neden saçma olsun,hoşunuza gitmeyen birşey olduğu vakit kötülemek bence saçma olan.Ya ne saçma yorum yapıyorsunuz Allah aşkına..burda anlatmadigim bir sürü şey var sürekli patladım sinirlerim dememin nesi abes ?? Adam akıllı fikir yazmayacaksaniz yorumunuz içinizde kalsın lütfen
Böyle bencil insanlar adam yerine koymamak gerekiyor
Hirsima kurban olmak zorunda değilsin sorumdan cikman yeterli bebeğimNeden saçma olsun,hoşunuza gitmeyen birşey olduğu vakit kötülemek bence saçma olan.
Bir buçuk yıl içerisinde bu kadar sorun yaşıyorsanız uzatmak neden ?
Adamın varsa yoksa ailesi,kocaniza canınız sıkkın ise hirsinizi bizden çıkartmayın,saygılı olun.
Bazen aşırı bencil oluyor bunu kendiside söylüyor ama şu süreçte onu tolere etmemi istiyor.. onu hiç olmadığım kadar tolere ediyorum ettim de ama piskolojok olarak ben kendimi hiç iyi hissetmiyorumBöyle bencil insanlar adam yerine koymamak gerekiyor.
Senin hırsın curmun kadar yer yakar,kendine çeki düzen ver bence.Hirsima kurban olmak zorunda değilsin sorumdan cikman yeterli bebeğim
Tutma tutma. Konuş.Arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim.evlendikten 2 gün sonra eşim aileme gidicez dedi adetleriymis.bu sırada düğünden bir hafta önce zaten ailesindeydik düğün oldu bitti o samatayi çektikten sonra eve dinlenmeye gidelim dedim iki gün sonra bizimkilere gidicez diyince cingar çıkardım tamam dört gün sonra gidelim dedi tamam dedim.gittik orda da bir beş gün kadar kaldık.dugun borçlarımız yüzünden balayini iptal ettik..kocamin bazi manevi problemleri var balayina gitmedik ama bu durumu çözmek için evliliğimizin birinci haftası biter bitmez il il dolanıp şifa aradık..yeni evliyiz ama kocamin ruhu benimle değildi beni sevdiğini biliyorum ama bu süreçte sadece kendine odakliydi,elimden ne geliyorsa destek verdim .ara ara hayatı sorgulayip kavga cikarsamda bu konuda hep yanındaydım.esim bu sorunlarla ugrasirken ben vajinismus olduğumu öğrendim bı yandan evliligimizi kurtarmak için çabalıyorum bı yandan tedavinin zorluğu her denemem de hüsrana ugramam,6 ayın sonundaki kendi cabamla bunu yendim tabi vajen darlığından sebeb ameliyat falanda oldum bu süreçte .. kısacası berbat bir süreçti bu bende bu yara olarak kaldi çünkü eşim kendi problemlerinden beni çok ihmal etti ben üzülmesin diye çok sustum elinde değil sonuçta ama ben bu evin biblosu muyum? Evin süs balığı miyim? Neden gorulmuyorum diye eşimle çok tartıştım,her tartışma sonrası bana hak verdigini ve ona zaman tanımami istedi buraya kadar tamam..en son bütün tatillerini köyde geciriyoruz diye kızdım,ya bi insan 9 günlük tatilinin tatil bitim akşamına kadar ailesinde geçirmek ister mi?? Her konutugumda ailem uzak onları baska zaman nasıl gorucem diyor,biz evliyiz bari tatilini yariya böl bı yere gidemesekte evde benimle ol diyorum, hayatım zaten evdeyiz hep diyor..evdeyiz de hafta sonları zaten uyuyor akşamları hep başı ağrıyor..bir süredir epey boşverdim kendimi başka şeylere verdim iyi geldi ama şimdi dokuz günlük bayram tatilini köyde geçirdik aşırı yorucu ve yoğun bir bayramdi hep çalıştık, düğünler, nişanlar, misafirler, etler v.s. kocamin yüzünü göremedim desem yeridir.. Pazar akşamı eve geldik kocam sabah işe gitti şimdi sessizleri oynuyorum gece kafamda kurmaktan sinirden yatamadım, bugün yarın patlarim kendimi zor tutuyorum çünkü..ben ne yapicam bilmiyorum kocamı seviyorum onunda sevgisinden zerre şüphem yok ama çok yıprandım çok..
Adamın derdi sizinle farkında değil misiniz?Bazen aşırı bencil oluyor bunu kendiside söylüyor ama şu süreçte onu tolere etmemi istiyor.. onu hiç olmadığım kadar tolere ediyorum ettim de ama piskolojok olarak ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Ailesiyle de arası iyi değil oraya gidince kalabalıktan kafasi dağılıyor sadece, onun haricinde eve geldiğinde hiç birinin telefonunu dahi açmıyor ben zorla actirip konustuyorum öyle diyeyim,ya konu okadar derin ve uzun ki ne kadar anlatsam da olmaz..evde sinir krizleri geçiriyor geçirdiği nöbetler oluyor yani normal şeyler yaşamıyoruz bu zamana kadar herkesten sakladik ama onlar bir sorun olduğunun farkindalardi çünkü kocam eskisi gibi değil herkese karşı çok sınırlı çok gergin sürekli kavga etme eğiliminde o çok sevdiği ailesinin telefonlarını bile acmak istemiyor, zaten bu hallerinden sebeb yanlış anlamasinlar diye ailesine anlatti sonunda..Bütün sevgisizliğini eşinizin psikolojik rahatsızlıklarına bağlamışsınız ama ne hikmetse o rahatsızlıklar ailesi ile arasına hiç engel koymamış. Fakat onun artık ailesi sizsiniz, önceliği siz olmak zorunda.
İyi düşünün, bence onun sizinle olmaktan keyif almadığını fark etmiş olabilir.
Hiçbir şeyden de bu kadar emin olmayın.
Yaşadığınız şeyler normal değil.
Bu hayatı iki kişilik yaşıyorsunuz. Bu kadar aileye bağımlı bir adam neden evlenir aklım almıyor. Kazık kadar adamlar hâlâ anneleri ile göbek bağını bir türlü kesemiyor.
Gittik şuan tedavi sürecindeyizAdamın derdi sizinle farkında değil misiniz?
Ailesiyle gece gündüz vakit geçirirken sorun yok, iş size, eve geldi mi psikolojik rahatsızlıkları oluyor. Yattığı yerden kalkmıyor, ruhu sizinle değil. Bu ne demek?
Ayrıca doktora gittiniz mi eşiniz için?
Ben mesela, normal zamanda telefonlarını bile açmak istemediğim birileri için tatillerimi orada geçirmek için eşimle kavga etmem.Ailesiyle de arası iyi değil oraya gidince kalabalıktan kafasi dağılıyor sadece, onun haricinde eve geldiğinde hiç birinin telefonunu dahi açmıyor ben zorla actirip konustuyorum öyle diyeyim,ya konu okadar derin ve uzun ki ne kadar anlatsam da olmaz..evde sinir krizleri geçiriyor geçirdiği nöbetler oluyor yani normal şeyler yaşamıyoruz bu zamana kadar herkesten sakladik ama onlar bir sorun olduğunun farkindalardi çünkü kocam eskisi gibi değil herkese karşı çok sınırlı çok gergin sürekli kavga etme eğiliminde o çok sevdiği ailesinin telefonlarını bile acmak istemiyor, zaten bu hallerinden sebeb yanlış anlamasinlar diye ailesine anlatti sonunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?